Küçük Düşün Büyük Olsun!

Doner pilav sogus tursu falan atlattim yemegide aksama Allah kerim.

Haftaya annemlere gidicem ya babalar gununde pogaca pisi kitlediler hemen.
Yani annem dedi gelince bizde yaparmisin.
Beninki gzl olmuyo dedi.
Evden mayalar getiririm orda pisiririz dedim.
Orda bi de hamur yogurmakla ugrasamam.
Pisilik hamurda yogurcam.
Malz. soyluyorum ama seninki daha gzl diyolar.
Bence hazir yemek tatli oluyo
Benimki gzl olmuyo diyo cikiyo isin icinden.

Benim buzlukda da ne pogca var ne börek.
Bir ara kendimede yapmam icap ediyor.

Dün benimki zulamı bulmus
Tshirt arıyordu beni aradı
Benimde gramlar hurcun icinde dolapta .
Sen kalk hurca bak.
Bi miktar nakit vardı zarfın icinde.
Zarfı katlayıp koyuyorm.
Düz koymus.
Önünde cantam vardı düz duran.
Onu yan koymus
Anladımki zulam ifsa olmus.
Hic ses etmedi ama yakında gelir para yok suraya ödeme var diye

Offff çok kötü olmuş
Keşke görmeseydi

Kızlar selam
Dün öğlen kayınvalide gidince evde fazla bir şey yapmamıştım
Bir gün önce temizlik yapmıştım zaten
Kurtlu eşim akşam geldi yine süpürgeyi açtı
Baktım o süpürüyor bende balkonu sildim (her gün siliyorum)
Valla iyi oldu yoksa bugün ben süpürecektim

eşimin gömlek ve bazı pantolonları ütüye gidiyor. Akşam eline tutuşturdum
Bugün kalan üç beş parçayı da ben yaptım

Çiçeklerin toprağı değiştim, kuruyan naneleri tepsiye alıp güneşe koydum
İzmir köfte yaptım
Yanına bulgur pilavı ve cacık yapacağım
Karpuz keserim, sütlaç veririm.

Akşam oğlan ağladı kayınvalide geldi
Dedim komşuluk oynuyorız
Sabah biz orda akşam sen burda

Kuryeler dağıtıma çıkmış acaba hangisi gelecek

Eve geldim
Annem yine beynimi yedi iste cmrts benim özgürlüğüm kısıtlancak falan
Calısma cmrtsi diye
Sanki survıvorda ada konseyine katılıyor cmrtsileri
Ne özgürlüğü yahu köyde camasır bulasık iste
Yakın zamnda biseye küser bekliyorm
Kvdm bakar cmrtsi tmm dedim
A101 36 tl harcadım;nescafe,günlük süt,pedibör bisk.cips,damla sakızlı türk kahvesi.
13 tl su söyledim verdim
750 kk gelmis,pzrtsi onu yatırırım.
Aksm köfteli biseyler yapcm
Ev temizlicem daha

Kolay gelsin canim iş beklemiyorsun sonuçta ayda 1 2 de olsa bakar heralde h ici kaynanam bakiyo de zaten kolay gelsin

Beğenmiyorsan kendin yap de ben genelde onu diyorum.
Onuda diyorum benim isimmi yemek diyor sanki biz sözleşme yaptık maaş alıyorum yemek icin
Öyle cammi silinir ben çok yağmur yağıyor bazen peşine fıs fis yapıp siliyorum diğer türlü sirkeli camasir sulu microfiberle siliyorum

Valla kendi evimiz gibi olmuyo gidince annelerin ev 5 inci kat camda kilit yok Allah'tan onun de tırmanacak yer yok açarsa üstten actiriyorum bide annemde hiç dikkat etmiyor deterjan lavabo girişinde ağzı açık kapiyorum paketi küçük çocuk bakmadığı için unutmus
Sundan cnm
Evin haritasını cıkarıp süpürüp siliyor alet
Bu parayı versem kesin toz alıp yer silmesinide beklerim

Selam kızlar anca yazıyorum daha esmaları cekcem bi kahve ictim anca uyandik 10 a geliyordu ortalik topla kahvalti derken 12 ye geldi bulasik actim merkeze çıkacaktım milyoncuya gitti oglusla ağladı beni bırakma beraber gidelim diye atlatamadim gittik birlikte bi tane helikopter aldı oyuncak bi ta kim atlet takımı ona kilot balon 63 verdim a101 e girdim sucuk türk kahvesi pirinc indirimde jacobs gold vardı ondan salça meyveli süt sut dilimi abur cubur bi kac sey kücuk tüp krem oglus a bir atlette orda aldim tam olur üzerine actirmiyodu 5 6 yaş yazıyordu ama tam baktim attim makineye hepsini 58 verdim buraya da
Onur markete girdim bingo 4 kilo deterjan 19 tlydi onu aldim peros vardı 6 kg elimdekilerle tasıyamam diye almadim eşim gördü o yardım etti merdivenlere geldik bi şakalasma fln arkadaşları aramış balık tutcaklarmos gecede orda kalcas ddi gidiyimmi ddim git sonra yok gitmedim fln biz oğlumla takiliriz dunden bozugum gormiyum seni biraz ddim o gitti makine actim bulasik bitmiş onu topladim aldiklarimi temizledim yerleştirdim oglusla oynadık biraz apartman aidatı verdim kızın evinde çocukların kuzenleri vardı benimkide gitmek istedi gidemeyince icerlendi yavrum üzüldüm komsulukta yok pek burda virüs olmasada eski binam güzeldi o yönden yaşıtı çocuk vardı komşularla aram iyiydi bi posta aradim ona soylendim bizimkine geldik buraya bak çocukta tek kaldı diye oh olsun benim canımı sıktı bi kere

Ay Allah korusuun
Dr bana bu kontrolde fıırn yanıklarına dikkat edin dedi sasırdım
Benim fırın yüksekte.
Herhalde ankastre fırınlı evlerde cok oluyo o fırın kazaları
Olur benim ankastre küçüklükten bu yana o fırınla sürekli oynuyor. Fırını açtığımda pür dikkat kesiliyorum. Bir de fırını hızlıdan açınca dikkatli açmasam ben bile yanarım. Fena sıcak üflüyor açtığum anda.
düğmelerğnde çocuk kilidi var ama artık onu da bozuyor..Allahtan henüz sadece dereceyi çeviriyor.Çalıştırma düğmesini çeviremiyor.
Kek kalıplarını alıp koyıyor bezle tutup kapatıyor kek yapıyorum diyor çok dikkat etmek lazım

Aynı fikirdeyim gerek yok. Geç evlendim ama iyiki geç evlenmişim kaybettiğim birşey yokmuş. En güzel yanı kızım. İyiki dediğim yanı.
biz çocuk düşündüğümüzde tedavi zamanları sonra da başvuru yaptığımız dönemde eşimin bana tek dediği şey vardı sen benimle çocuk içinmi evlendin.
Tabi çocuk konuSu da vardı evlilik kararımda :) Duymasın
Ama kızımız gelince ne dedi iyiki iyiki gelmiş aile olduk. Evimiz şenlendi. Herşey daha güzel Çocuksuz olmazmış vs vs Dedi durdu. Daha da uysal bir adam oldu.

gr. bilmiyormuydu esin fena olmus

Ofbenimki bulamıyor ama soruyo nekadar var diye sende biriktir dimi bi kez ben sana soriyim diyorum bulsa harciycak yer bulur vermiştim para bu ara dün yatırdı ama nakit çekmedim elime altın almak istiyorum dovizci var ordan geçti kart geçmiyor ddi bidaha bankada uzak geldi gözüme çocukla h ici belki biraz daha düşer altın 24 ayar 282 ddiler 22 yede 270 ddi h ici bakıp aliyim biseylere harcamadan adam

Bak cimcimeye dikkat etmek lazım valla benim mini firinlardan balkonda yükseklikte biraz ulaşamıyor ama bulasik mak.calistirmsya çalışıyor cırpici aliyo küçük legenimi kek yapcam diyo rendeyle portakal rendeliyodu bi ara habire

Kolay gelsin canim iş beklemiyorsun sonuçta ayda 1 2 de olsa bakar heralde h ici kaynanam bakiyo de zaten kolay gelsin
Haftaici 1 hafta
Aynen evliliğin tek iyi yanı kızım

camlarin önunu sildim
Balkonu sildim esim gir cik gir cik yapiyo.
kız uyandi emzir alt degis yattigi yerden gozuyle esimi yiyo alsin beni diye☺
Bi tepinmeler bisiler gozuyle takip ediyo
Esimde dayanamiyo tabi.
Yordu onu kucakla gezdir indir kaldir kiz yorgun dusuyo resmen o varken.
Yoguruyo hamur gibi evladimi.
Nezaman cibir cibir giydircez ben kollarini bacaklarini yicem diyo.
Adam cokecek prensesime eyvah eyvah.
Aksama napim dedim.
Menemen, pizza falan secenek sundum pisi ve kahvaltilik dediler.
Sicakmis yenmiyormus
Pisi pisi hamurlar kilolar

Haftaici 1 hafta

Aynen evliliğin tek iyi yanı kızım
Evliliğin en güzel hediyesi evlat
Öyle güzel arkadaş okuyor ki
Duygular düşünceler bazen aynı oluyor
Tam bir şey düşünüyorum söyleyeceğim pat diye aynı şeyi söylüyor

Neyse aşkitomu da pas geçmeyim
Zira oğluma giden yolun başlangıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…