Topikxce alalalım ortada döndürelim hacı
Lazım olana kargo yaparık
Offff çok kötü olmuşDün benimki zulamı bulmus
Tshirt arıyordu beni aradı
Benimde gramlar hurcun icinde dolapta .
Sen kalk hurca bak.
Bi miktar nakit vardı zarfın icinde.
Zarfı katlayıp koyuyorm.
Düz koymus.
Önünde cantam vardı düz duran.
Onu yan koymus
Anladımki zulam ifsa olmus.
Hic ses etmedi ama yakında gelir para yok suraya ödeme var diye
Valla yaOffff çok kötü olmuş
Keşke görmeseydi
Kolay gelsin canim iş beklemiyorsun sonuçta ayda 1 2 de olsa bakar heralde h ici kaynanam bakiyo de zaten kolay gelsinEve geldim
Annem yine beynimi yedi iste cmrts benim özgürlüğüm kısıtlancak falan
Calısma cmrtsi diye
Sanki survıvorda ada konseyine katılıyor cmrtsileri
Ne özgürlüğü yahu köyde camasır bulasık iste
Yakın zamnda biseye küser bekliyorm
Kvdm bakar cmrtsi tmm dedim
A101 36 tl harcadım;nescafe,günlük süt,pedibör bisk.cips,damla sakızlı türk kahvesi.
13 tl su söyledim verdim
750 kk gelmis,pzrtsi onu yatırırım.
Aksm köfteli biseyler yapcm
Ev temizlicem daha
Onuda diyorum benim isimmi yemek diyor sanki biz sözleşme yaptık maaş alıyorum yemek icinBeğenmiyorsan kendin yap deben genelde onu diyorum.
Öyle cammi silinir ben çok yağmur yağıyor bazen peşine fıs fis yapıp siliyorum diğer türlü sirkeli camasir sulu microfiberle siliyorumkız benimki de sabah kalkmış hadi hadi bugün işimiz var cam sileceğiz diyor. Dün bir camı sildi. Çerçeveler bana ait. Cama camsil sıkıyor gazete ile parlatıyor
Ben de odadaydım mutfağa çağırıyor çayın soğudu diye geldim Çay koymuş pembe çiçek yaprağu koymuş tabağa bugün iyiliği üstünde bakalım
Bu parayı versem kesin toz alıp yer silmesinide beklerimSundan cnm
Evin haritasını cıkarıp süpürüp siliyor alet
Olur benim ankastre küçüklükten bu yana o fırınla sürekli oynuyor. Fırını açtığımda pür dikkat kesiliyorum. Bir de fırını hızlıdan açınca dikkatli açmasam ben bile yanarım. Fena sıcak üflüyor açtığum anda.Ay Allah korusuun
Dr bana bu kontrolde fıırn yanıklarına dikkat edin dedi sasırdım
Benim fırın yüksekte.
Herhalde ankastre fırınlı evlerde cok oluyo o fırın kazaları
Aynı fikirdeyimDün annemlerle evlilikten konu acıldı
Annem 35 senelik evli,bidaha dünyaya gelsem yine babanızla evlenirim diyo
Ben 8 senelik evliyim ayh bidaha dünyaya gelirsem ne evliliği Allah askına anne diyorm
Konuya da seyden geldik,bi ark.evlilik yıl dönümü kutluypr igda.
Klasık bidaha dünyaya gelsem senle evlenirdim kociskom demis
Annem hemen bende babanızla evlenirdim diyo
Ben direk evlenmem dedim
Hic cekemem
Hele koca sülalesi aynı kisilerse yanıma bile yaklasmasınlar mümkünse
gr. bilmiyormuydu esin fena olmusDün benimki zulamı bulmus
Sen kalk hurca bak.
Zarfı katlayıp koyuyorm.
Düz koymus.
Onu yan koymus
Ofbenimki bulamıyor ama soruyo nekadar var diye sende biriktir dimi bi kez ben sana soriyim diyorum bulsa harciycak yer bulur vermiştim para bu ara dün yatırdı ama nakit çekmedim elime altın almak istiyorum dovizci var ordan geçti kart geçmiyor ddi bidaha bankada uzak geldi gözüme çocukla h ici belki biraz daha düşer altın 24 ayar 282 ddiler 22 yede 270 ddi h ici bakıp aliyim biseylere harcamadan adamDün benimki zulamı bulmus
Sen kalk hurca bak.
Zarfı katlayıp koyuyorm.
Düz koymus.
Onu yan koymus
Bak cimcimeye dikkat etmek lazım valla benim mini firinlardan balkonda yükseklikte biraz ulaşamıyor ama bulasik mak.calistirmsya çalışıyor cırpici aliyo küçük legenimi kek yapcam diyo rendeyle portakal rendeliyodu bi ara habireOlur benim ankastre küçüklükten bu yana o fırınla sürekli oynuyor. Fırını açtığımda pür dikkat kesiliyorum. Bir de fırını hızlıdan açınca dikkatli açmasam ben bile yanarım. Fena sıcak üflüyor açtığum anda.
düğmelerğnde çocuk kilidi var ama artık onu da bozuyor..Allahtan henüz sadece dereceyi çeviriyor.Çalıştırma düğmesini çeviremiyor.
Kek kalıplarını alıp koyıyor bezle tutup kapatıyor kek yapıyorum diyorçok dikkat etmek lazım
Haftaici 1 haftaKolay gelsin canim iş beklemiyorsun sonuçta ayda 1 2 de olsa bakar heralde h ici kaynanam bakiyo de zaten kolay gelsin
Aynen evliliğin tek iyi yanı kızımAynı fikirdeyimgerek yok. Geç evlendim ama iyiki geç evlenmişim kaybettiğim birşey yokmuş. En güzel yanı kızım. İyiki dediğim yanı.
biz çocuk düşündüğümüzde tedavi zamanları sonra da başvuru yaptığımız dönemde eşimin bana tek dediği şey vardı sen benimle çocuk içinmi evlendin.
Tabi çocuk konuSu da vardı evlilik kararımda :) Duymasın
Ama kızımız gelince ne dedi iyiki iyiki gelmiş aile olduk. Evimiz şenlendi. Herşey daha güzel Çocuksuz olmazmış vs vs Dedi durdu. Daha da uysal bir adam oldu.
Evliliğin en güzel hediyesi evlatHaftaici 1 hafta
Aynen evliliğin tek iyi yanı kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?