Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün çocuklara izin vardı ciktik öğle namazından sonra flo ya gittik oglus a fenerbahçeli spor aldık bitane sandalet alacaktık çok model yoktu oğlan geçen sene 25 numara giyiyordu tam oluyordu 29 numara tam oldu gibi büyük olsun az ddim çabuk büyüyor ayaklar 4 ay giymiyo bidaha başka ayakkabı mağazası yok haftaya bakarim tekrar bide oğlan sıkıldık dolanmadik çok orda ordan parka ciktik Burger e gittik hamburger istiyordu bizde yedik oyun parkının önüne set yapmışlar girilmesin diye ordan kasaba gittik et kiyma fln aldık su dokum tavadan bulamadık granit gibi bise aldik bana kalsa almiycaktum eşim ısrar etti kendim gitsem daha istikrarliyim valla elden taksitim var onu odefim 100 tl a101 e girdim fındık ceviz peros çamaşır suyu bide indirimde torku kasar vardı aldim 42 tl ödedim çilek aldık manavdan 6 tl yarım kg bu seneki en güzel cilekti su az kalmış artık yarın alicam bide süt alcam mayalarım et kizarttim aksam eşim cins yemek konusunda illa bise buluyo deli etti sofrada valla yedifimden bise anlamadım yok annesi şöyle yapıyormuş yok bi yerde böyle yemiş kendin yap ddim bugun bi kaç kere atistik dolunay bizi de etkiledi sanirim

Siz gittiniz bize devr topik dimi D dimple81

Esmalarida ne cekebildim ne paylasabildim.
Basim tuttu.
Saat 6dan sonradan beri o kanepeye bu koltuga devrildim durdum.
Esime dedim gel benim basim tuttu.
Yemek verdim kendimi duşa attim
1 parol ictim dedim ben yaticam yoksa bayilcam.
Halsizlik, bas agrisi falan ayakda durcak halim yoktu ve aksam birden bire oldu.
Yattim o yatmayla uyumusum.
Kizda uyumus uyandim 00.30da dedim esime kiz acikmistir yavrum nasil emiyo ama acikmis.
Doyurdum altini degis gazini cikar derken simdi dalmaya calisiyor.
Niye boyle oldum anlamadim
6 dan beri ayaktaydim sanirim vucut eror verdi.
Hala halsizim ama en azindan vucudum az dinlendi.
Kızda bugun cok uyudu kesin bu gece uyumicak.
Gün ustume agirir yine.

Bende bir heyecan ile baktım
Esmalar var mı diye

Günaydunnnn
Kıza süte kalktım
Koci icinde tutamamıs msj atmıs isyerinden
Bidaha bensiz program yapma,biyere gidilcekse ailecek gidilcek diyo
ANAn mı gazladı seni dedim
Gece gece usenmemis msj dösenmis
Süt sagdım
Yarın icin köfte indirdim difrizden
İsten gelince temizliğe giriscem bugun
2 günde anca cıkarım.

Kimse bi anneden daha fazla dikkat edemez kusura bakmasınlar
Biz cocıkları parka cıkardık bugun
Elimizde dezenfektanlar önce salıncakları inince ellerini dezenfekte ettik
Biri görse delirmis bunlar der ama analıq napcan

Gunaydın gensler uyuyunca toparlandim neyse kizda 6 ya kadar sadece emmeye alt degismeye uyandi uyuttu anasini buna sukur.
Esimide uyandirdim 7 de
izin gunum bi uyusam falan demeye firsat vermeden ama ben 5 den beri ayaktayim dedim.
6 da 5 olsun hadi onu mu kırcam.
Bisi diyemedi bi de kiza kiyamiyo malum dibine kadar kullanmam lazim bu zaafini.

Dün ne ev supurdum ne toz aldim
Sulukofteyi bile yapmadim direk kuru kofte olarak kzarttim verdim.
Acayip bir agirlik vardi uzerimde.
Su elti kizlarinin agirligi bence.
Dun resim istediler attim uzakda olan surekli diyoki yenge bende bundan istiyorum aynisindan diyo
aiyy esime bile demis diyoki esim bunlar utanmiyolar amcasiyim bana diyo telf. diyo oturda yap dicektim diyo.
Aksam esime dedim oku benide kizida.
okudu.

Kahvalti hazirlarim yavasdan.
Bugun robotla supurcem evi.
Esim kacmazsa koltuk silcez bakalim.
Pizzayla kandirirsam yine pizza yapicam.
yoksa yemek yapmam icap ediyor.
Hazir doner var yanina pilav tursu sögus falan kandiririm olmadi bugunde boyle olsun.
Canim yemek yapmak istemiyor

Eşin yemek yapıyorsa beğenmez bahane bulur canım. Benim eşim öyle. Döküm tavayı benim eşim de kendi almıştı. Carrefourdan lava markanın. Et falan süper oluyır. Eşim yapıyor.

Canım robot dediğin şu varlık olan mı?
Dün ay tutulması vardı o da çok enerji çekti

kesinlikleeeee çok doğru diyorsun. Nice zaman oluyor susayacağını bile düşünülmediği.
dün de eline telefonunu verdi teyze ben bile şuan vermiyorum.Eline telefon vermek en kolay iş. Bir de dün teyzeyle komşusu konuşuyor benim kızın hareketliliğini teyzeye dedim arada görüyorsun hergün bu hareketlilikle aynı enerjiyş gösterirmisin yok yok yapamam diyor yani işe girsem de bakamayacak belli.

Kim bakarsa baksın gözün arkada kalıyor net
Dün isyerindne bi arkadas babannnesine bırakıyor,diyorki bana hic merak etme büyükler bizden daha iyi bakıyor
Kvdesi bakmaya baslayınca oglu cok yaramazmıs ,sakinlemis.
Nasıl sakinlestiriyor acaba dedim icimden.
Büyükler daha iyi bakıyor kendi annem icin bile diyemem ben.
Anne cocugu bunlar,asla benden iyi bakamaz kimse o bi gercek

Canim emziriyosun vücuttan baya bir vitaminde çıkıyor demir hali kullanmistim ilk üç ay ben istersen bi baktir kansızlık baş ağrısı halsizlik yapiyo
Bende ıslak mendil kolanyalayip suruyorym etrafta çok dikkat eden yok oğlum şuraya dokunma yüzüne elini sürme derken stres yapiyorum
Valla kuzu geçen elti kızı demisya annen geliyo çıkıyorsun fln direk aklıma onlar nazarladi ddim oku bol bol benim oğlan usluydu ne zmn bi kalabalık olsa o akşam çocuk sapitiyordu esnemekten bir maşallah demek zor geliyo insanlara
Eşin yemek yapıyorsa beğenmez bahane bulur canım. Benim eşim öyle. Döküm tavayı benim eşim de kendi almıştı. Carrefourdan lava markanın. Et falan süper oluyır. Eşim yapıyor.
Yok anam öyle bisede yok yemek yapmaz çiğ et balık fln elleyemez öyle ama bir sürü laf her zaman olmuyo dun ekstra bir stresliydik anlamadim valla gözüm görmesin diye ise verdim kendimi kizartmada yaptim mutfak dolaplarini sildim sabunlu suyla sonra özür diliyor ama yemegi zehir ettin ddim bide yag sıçradı elime yandı biraz insan bi eline sağlık der ddim

Aynen bi aile vardı cimenlere yayılmıslar piknik yapıyolar ama bayagı arası var parkla
2 yaslarında kız cocugunu salmıslar parka,yavrım kendi kendine egleniyor
Biz 3 kadın bide o cocugu kollamaya calıstık.
Anası piknik yaptı
En son elinde sigara sallana sallan geldi utandı da
O koca dönen halatlı seylere faln tırmanıyo cocjk nasıl bırakıyosn yani

Canım robot dediğin şu varlık olan mı?
Dün ay tutulması vardı o da çok enerji çekti
ondan mi oldum aceps dun öyle bugun bomba gibiyim.
varlik ne kuzu su pahali olan yuvarlak sey mi dedigin keske ucuz olsa alsam isterdim.

Ihlasin temizlik robotu canim bendeki.

günaydin,

tr_lelli
ben hamilelikte aldigim ilaclari bi 3 ay daha devam etmisdim dogumdan sonra. Cok iyi gelmisdi.
Arkadasimda cok halsizdi ve emziriyordu, oda yine o vitaminleri ve demir alinca daha iyi olmusdu. Doktoruna bi sor bence.
Demire devam ediyorum 3 ay devam.
D vit. aliyorum cignenenden.
omg parali almistim 65tl falandi.
o bitti olmazsa ondan da alirim

ondan mi oldum aceps dun öyle bugun bomba gibiyim.
varlik ne kuzu su pahali olan yuvarlak sey mi dedigin keske ucuz olsa alsam isterdim.

Ihlasin temizlik robotu canim bendeki.
Ay o robotlari instda bedava dagıtıyorlae galiba
Bütün instamomlar aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…