Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar fena oluyo valla sevdiriyorlar kendilerini artık kışa artık tam ısırmalık olur emekleme yurutrc baslar

Pişiiiii candır

Kızlar fena oluyo valla sevdiriyorlar kendilerini artık kışa artık tam ısırmalık olur emekleme yurutrc baslar
Aynen canim simdiden kafasini tutmaya calisiyo
Kaldirip kafasini etrafa bakiyo.
Esime baya alisti.
Aksamda onunla vakit geciriyor ya gozuyle surekli takip ediyor.
izliyor onu
Dislierini sıkıyo adam dayanamiyo

Eşimi aradım arabayı yıkatıyormuş
Dedim sen takıl
Oğlum gel biz yemek yiyelim
Ohhh bir güzel yedik
Valla bekleyecek halim yoktu

Sabah önce buz gibi sütlaç yedim. Çok severim aç karnına
Üstüne kahve içtim .
Babaanne Elmalı pastayı çok güzel yapmış getirmiştim onlardan da yedim
Bugünde kahvaltı böyle olsun canım
Akşam tabi acıktım . Tatlıdan içim kıyıldı
Yemek de güzel olmuş veya çok acıktım.
Onun sofrayıda kurdum yattım azıcık

Aynen canim simdiden kafasini tutmaya calisiyo
Kaldirip kafasini etrafa bakiyo.
Esime baya alisti.
Aksamda onunla vakit geciriyor ya gozuyle surekli takip ediyor.
izliyor onu
Dislierini sıkıyo adam dayanamiyo
Benimkide gelince hemen üst baş değişirdi sofra hazirlayana kadar omzuna yatirirdi ogluş pek severdi oda ne zaman güreşcesderdi ne zaman bizle yiyecek derdi

Ohh çocuklarda işini biliyor bizim de daha bir nazlı oluyor. Herşeye ağlar oluyor.
oyun olarak evet oynuyorlar. Ama dediğin gibi oyuncakla değil sesli gürültülü ve ışıklı oyuncak almış dün dayı. Gözüne gözüne sokıyor benim kız.. ışık mahfeder gözünü dedi eşim. Masal okuma hiç yok ben genelde yaparım onu.
biz düneve dönerken ağlar diye düşünmüştük. Dedim hadi gidiyoruz yok hayır dedi. İyi sen kal burada babayla biz eve gidiyoruz dedim. Hayıır bende geliyorum dedi geldi peşimizden ağlamadı. Annemlere gidince her defasında ağladı. Bakalım bu defa nasıl olacsk. Kalabalık çocuklar var bahçede salıncak var. Nazını çeken çok
bakalım o konuda büyüdükçe nasıl olacak. Genelde biz yokken ağlamaz. Anne nerde diye soruyormuş sadece.

Benim eşim benden daha çok kızıyor o konularda. Faydalı yanı işte çocuğu oyalamak oluyor bazen. Hee bir de benim kız çalıştırıyor babasıyla teyzeyi elini yüzünü onlar yıkayacak.,tuvalete onlar götürecek. Kim eve gelirse uşağı olacak benim kızın misafir değil şaka bir yana tuvalet konusunda bir süre sonra uyaracağım. Herkesle gitmemesi gerektiğini. Cinsel istismar için önemli bir konu bence.

Benim eşim kapattı tv yi daha yeni yeni açıyor. O da reklamlarda kapatıyor. Eskiden tv olmadan yapamazdı. Çocuklar pür dikkat tv ye.

Anammm babyss benimkilerde dolapta çorabın işinde taaa Giymediklerimin alt kısımlara koydum. Yakalarsa yandım. annem yastığın içine koy dik derdi aslında galiba iyi fikir.

Selam kızlar
Telefon hattimin taahhütü bitiyordu senelerdir kullandığım operatör en ucuzuna 60 TL dedi
Hattımı değiştirdim 30 TL'ye daha avantajlı bir pakede geçtim
Diğer ay 60 TL de telefon taksidim bitcek kafadan 90 TL kardayim birikim yok tasarruf var şu sıralar

Benim evde 3 tane süpürge var. Bunu da alayım tam olsun
Deme kuzu yaa valla dik süpürge baktık dün taksit çi 350 ddi başka yere bakmamistık bugun çıktığımda baktim spotcu var iki marka vardı 200 ddi 180 olur ddi milyoncuda fakir vardı 290 di fiyatı bi kaç ter daha var yarin çıkınca bakicam olmadi spotcudakini nettede baktim fena değil hatta trendyolda fln daha uygun a101 e bu hafta gelmiş sordum 2 tanesine yoktu hemen bitmis lazim bana oğlan şimdi çekirdek kabuklarını döktü balon oynarken büyük diğer makine sulu ihlas onunda tekerlekli bölmesi kırıktı iyice gitti önceki gün soru cam buralarda yeri var onuda almam lazim gelince hepsi üst üste oluyo valla

Valla küçük çocuklu kadına ilaç gibi bu süpürge. Her daim elim ayağım. Koltukta kuruyemiş yiyor dökülüyor. Ve daha çok yerde illa birşeyler döküyor.
biz de 700 civarına almıştık. Ama memnunum

Yazamadım kızlar selaaaam
Okudum ancak ara ara. Bugün kahvaltı sonrası oturduk biraz. Sonra yatak odadaki şifonyerin parçasını çıkarttık. Çok da iyi oldu yer açıldı kalabalıktan başka birşey değilmiş. Yatak odanın şeklini değiştirdik. Çok büyük değil yatak odam. Ama bir gömme dolabım var. Gardolabı da gömme yaptırabilsem çok süper eşya toplardı. Daha da güzel dururdu. Sonra limonata keyfisi.
Daha sonra camlara giriştik. Eşim camı sildi. Ben çerçeveleri. Ohh pırıl pırıl oldu. Kız uyudu kahve içtik. Akşama patates köfte yaptım.
Ela çok beğendim çok beğendim dedi dedi yedi şimdi de gitti yattı yatağına.
Dolapları da hafifletmem şart. Bu ara böyle gereksiz ne bulursan at modundayım. Eskiden hiç öyle değildim.. ama sıkıldım evde kalabalıktan. Eşim de ne bulda ledgoya koyma modunda yağlı boya tablomuzu koymuş 2750 tl ye. Biri sormuş hala satıyormusunuz diye satarmı bilmiyorum. İyice başımıza ikinci elci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…