Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu gece tırtlatmadıysam daha da tırlatmam
Kız 13.00 de uyanmjs o saatten 23.00 kadr uyumadı
Kvdem de salıncaga alıstı herhdle dedik gittik yemekten sonra salıncagı aldık,biraz dolandık dondurma flaan aldık.
Yok bayılıyo uykusuzluktan dalamıyo dis galiba
23.00 de uyudu 1 de kalktı
Ben kzıı kaptırmısım hacılar
Kvdeme bi sarılmak görüncee
Len dedim o bizim hasmımız napıyosn kendine gel
Salıncagı da bosa getirmisiz uyumadı onda yine bende uyudu
Oturdum bi kase dondurma yedim gece gece asabım bozuk
Yarın annemler cagırdı mangala oraya gidebilirz
Bursa yanıyo,cocuk ondan da dalamıyor herhaldr

Uyanıga bak sen
Evet annem kardesimin kıza hep ögretti kimse sana sarılamaz flan diye
Okulda bigün anlatıyorlarmıs cocuklara
Bizimki kalk ögretmenim ipeğimizi kimse görmemeli dimiWcye sadece anneyle anneanneyle gidilir dimi demis kuzum yaa

Birbirimizi motive edelim en iyisi. Hareket şart ama. Yoksa insan veremiyor. Hamur işi ekmek tatlı yedim ama hareket ettim ondan almadım. Bir de önce de yürüyüş çok yaptık öyle vermiştim

Benim tek spor sayilabilecek hareketim oğlumun peşinden koşmak
Ben de koşuyorum da yok yeterli olmuyor. Yine de az hareket. Bazen işte müzikte hoplayarak dans ediyoruz. Tuvalete oturtuyorum onu beklerken koşma hareketi yapıyorum. Evde dolanıyorum. İş çıkarmaya çalışıyorum. O yatağın üzerindw hoplamayı seviyor. Ama elimi tutmadan hoplatmıyorum. O arada ben de hopluyorum ama hemen bacaklarım ağrıyor.
aslında denizegeceyi izledim biraz öyle başladım bu hareket olayına.
önerdiği şey çocuklar gibi az yemek ve çok hareket.yani acıktıkça yemek.2 kilo da öyle verdim. 4 kilo da yürüyüş ve diyetle verdim. Off daha da verebilsem keşke.

diklerde fantom iyi ya cekis gucu falan.
Hergun ev supuruyorum torbasini bosaltinca bu ev ne ara böyle kirleniyor diyorum
Benimkide terledi ilk defa bugun.
askili citcitli bady uzerine ince uzunkol giydiriyordum direk incecik uzun kol citcitli bady giydirdim.
Ev zaten sicak ceryan yapar diye pek camda acmiyoruz.
kisa kol icin erken geldi bana minnak daha ayaklari bazen soguk oluyor.
Müsline sarip aliyoruz.

Aksam aklimiz cikti.
Esim pusetin tutma yerini oturtmamis eline alip yer degistiriyordu bi an puset dondu oturmadigindan tutma yeri kiz bi sallandi bastim cigligi alni biraz carpti yere esim hemen kucakladi ama delirdim.
Cocuk cigligima korkup aglamistir yani
Esime bi ton bagirdim nasil dikkat etmezsin nasil yaparsin ben sana cocuk birakip uyuyorum falan
Ne bilim oturdu sandim yerine oturmamis yarim kalmis dedi ama o da acayip korktu.
alni azicik kizardi ya bisi olursa diye nasil endise ettik.
Uyutmadik oyaladik sarildim hep emzirdim.
korktu kcocugumda ya agladi biraz.
Esimde cok uzuldu oyle bi hata yaptigina su saat oldu o da uyumadi gidip gidip kizi opuyo kucakliyo uyandiriyo bakiyo bisi varmi diye.
Cok sukur oyle bir darbe almadi aglamasi gecincede keyfi yerindeydi ama iste ben evhamliyim.
Esimde kendi oyle bir hata yaptigindan kendini yedi.
Aiyyy ya kapaklansaydi ya yuksekde tutuyo olsaydin diye diye yedim adamida.

Ben Gunduz duyamam falan diye bile y.odasinda yalniz birakmiyorum kuzumu.
Daha cok kucuk ya.
Surekli okudum okudum.
Rabbim korusun.

Sonrada keyfim kacti zaten uzandim kizda yoruldu uyudu.
Az once emzirdim uyudu yine.
Ben uyuyamiyorum ama
Gerildim ya uyku falan kalmadi.

Alyoş daha çok minik evin sıcaklığı nasıl bilmiyorum ama. Kısa kollu için erken daha. Ben de uzun kol giydiriyorum daha. Dün de üzerine ince yeleğini de giydirmiştim. Ama bugün daha sıcak. İnce uzun kol giydirdim. Üzerini sürekli açıyor. Ondan dolayı hep dikkatli giydirmeye çalışıyorum. Ev şimdilik serin. Camlar kapalı uyuyoruz.
uyudum uyandım babalar gününe hediye baktım.pijama takımı alayım dedim. Hepsi eskidi. 3 lü takımlar var. Ama bedenini bilmiyorum iyimi
adama kıyafet almayalı yıllar olmuş

Canim biz sortlayiz ama onun yuzunu ve ayaklarini kontrol ediyorum.
Basladi Alyosda tepip uzerini acmaya.
Hic istemiyor uzerini ortelim karnini ortuyorum daha cok ayaklarinda zaten corabi ve ayakli pijamasi var.
Battaniyesine sarip aliyoduk hep bugun musline sarip aldik kucagimiza.

Temmuzda ancak giyer sanirim kisa kol sort kisa tulum falan.
Bakicam artik.

Kuzum ya kıyamam ben ona.
O psikoloji var ya insanı bitiriyor. Ben de bebekken telefonla yatarken resim çekiyordum ikimizi telefon düştü burnuna çarptı. Ağladı. Bir de dişi daha yeni çıktığında bebek arabasında yokuş çıkarken hızla İterken takıldım dudağı kanadı nasıl kendimi yedim.
eşim de kamerayı takarken alnına düşürdüğünde kendine söylendi durdu.

ben bir defa şort giydim. Çok sıcak olmuştu 1 gün. Şimdilik şort giymiyoruz.
bu ev nasıldır anlamadım kış günü sıcak yaz günü serin
Büyük camı tam açabilsek daha da serin olacak. Bugün gündüz yarım açıktı. Sonra biraz serin geldi kapattım.
ben soğuğu sevmem biraz da ondan sanırım.

Aiyy mutlaka duse kalka buyucek ama hem cok kucuk hem de o hatayi biz yapinca insan kahroluyor.
Aiy agladim nekadar cok gerildim.
Uyumam ben beklerim kizimi dedim.
Rabbim korusun hepsini canim

Bende bi sort giydim gecen sonra hava serinledi.
Bugun yine bi ates basti sort giydim.
Esim diyoki balkon evden sicak cam acsak nolcak diyo.
Bende cok sicagi sevmiyorum.
Bunaliyorum.
Dondurma yedim aksam dayanamadim yine yandim napim.

Hep iste soguk yeme cocukda etkilenir sutunden diyo annem ama sen sogukda yesen vucut o sutun sicakligini hep ayni derecede tutuyormus
Hurafemi acaba soguk yeme olayi

Soğuk yemekten değil de dondurma da gaz yapan birşey. Yine de dikkat et. Bana yapıyor. Gaz yapan şeyleri listelerim. Genel gaz krampları yaşadığım için.

Benim de Arnica Bora vardı pek heves edip almıştım sulu diye bişey sandım çok zor geliyor koca makineyle süpürmek geçen sene bimden fakir aldım dik Süpürge 180 filandi ama sabah kapıda bekledik alabilmek için çok rahat şimdi çoğunluk onu kullanıyorum dip temel temizlikte büyük olanı kullanıyorum

Cokk sıcakk valla bizimki de sıcakla karsılasınca sapıtıyor
O müslin can can

Günaydınn pazar ahaliisi
Daha kahvaltı edeceguuuk
Masa hazır bekliyorz kocamgil kalksın diye
Kız 2. Uykudayken makinaya camasır attım menemen yapcam ,domatesi biberi pisirdim.
Yumurtaları kırcam kalkınca.
Dünden börek var,birazda alinazıkden köfte
Hepsini cıkardm yensin bitsin.
En büyüğü hallettim.
Balkon yıkadım
Kocam bench yapmıstı önce salonda takıldı o bench,sonra balkona attım gecen sene yer kaplıyo diye.
Sabah esti koydum daire kapısına.
Balkon ferahladı.
Annem gelcek balkoncudur o.
Sevmez icerleri.
Kız uyuynca cıkar.
Köye cıkcaz bide bugün
Erzak koydum paketli vardı,fabrikadan gelen.
Bulgır,cay,mercimek,2 paket kurufasulye,pirinc.
Yerseniz yiyin,yemezseniz verim köyde derim anneme.
Bize fazla yer kaplıyo evde.
Ayh herseyi atasım var zaten.
Salon artık dingonun ahırı
Salıncagından yürütecine hersy var
Yürütec artk kalkar durmuyo onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…