Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annemle birlikde anneme geldik (cumle degisik oldu ama öyle:))
Kız uyudu gelir gelmez.
Kahvalti yaptik.
Bende uzandim kizin yanina.
Ayy nasil sicak
Ev basti burada da evin icindeyim ama iste aksam en azindan gec cikaris az yururuz dedim.
Cuma falan gelirim yine
Ev uzerime geliyor kimsede yok
Ne bicim bi yaz ya

Gündüz uykusu besin kadar değerli, bunun için üzülüyorsan gerçekten üzülme. Hani benim de kayınvalidem bakıyor kendi evimde. Gelmeden uyutmasını istemezdim senin gibi. Çünkü yemek ve ev işlerine zamanım kalmıyordu. Ben gelince uyutmak isterdim. Ama şöyle düşün her istediğinde yemek yedirebilirsin ama her istediğinde uyutamazsın. Yani yemekse hiç dert etme çocuklar uykusunda büyür derler

Bende gündüz uyumadıgndan alıskınım uyumamasına
Ne bilim besinsiz kalıyr diye üzülüyorm

Sen o açığı kapatırsın, yazdıklarından anlıyorum çok özenerek ve güzel besliyorsun maşallah uyku da değerli ama hani içine dert olmasın diye dedim
Yaa cok tesekkürler
Dr bana 9.aydan sonra siz ne yiyorsanız o da yicek dedi
Bende rafine seker,beyaz un tüketimi az
Sebzeciyim ondan ona da aynısını yapıyrm
Babanın beslenmesini hic kaale almıyorz
Orası dipsiz kuyu

Bizde ek gıdaya gecelim gayrı
Böyle rahat okey yanimda termos yok mama yok corba yok vs vs.
Ama bazen gunduz cok sık emiyor sutum mu az yetmiyor mu endisesine dusuyorum.
Azaliyor gunduz gece iyi.
Mamasız gidiyoruz sukur ama bir daha ki ay belki takviye dusunebilirim.
Midesi daha buyuyor malum alissin.
5.5 ayinda da baslicam ben yavas yavas ek gıdaya.
yogurtdu, pureydi, kasik mamasiydi, muhallebisiydi.
o verim var minnosda
Damlasini falan kasikla veriyorum seviyor.
su da vermeye basladim 3 aylik olduk sayilir artik.
Cay kasigiyla veriyorum azicik.
iciyo valla kasikdan.
Bebe sularindan alicam
icme suyunu kaynatip sogutup verdim ama şu bebe sularina meragim vardi alicam diyordum bi denicem ek gidaya gecince.

Dün yine elti kizi (okadar da yazmistim msjla insanlarin karismasindan hoslanmiyorum diye) yok sunu verirsin yenge yok su mama iyi yenge
Pöfs.

Mama konusunda sma duydum yani arkdasim anne sutune en yakin mama kabiz yapmiyo falan dedi.
muhendisinogluda hipp icerigi temiz demisti.
Yarimlik alip denicem.
gunduz belki 1-2 defa veririm.
sütümu az hissettigim zamanlarda.

Ben özellikle kimseyi yonlendirmiyorum bu konularda.
Misal dun bana soruyo tarhana versem falan diye
Ben baharatsiz tarhana tercih edicem normal tarhanalar baharatli icine sehriye atarim yada un kavururum falan dedim.
Ben tereyag veriyorum corbada falan veriliyo bu zamanlarda galiba dedi.
Dedim ben bilmiyorum google bak.
Ben de bakarak arastirarak ilerlicem.

Yani bisi derim seni yanlis yonlendirmis olurum ek gıda konusunda bende ay ay takip edicem ona göre vericem dedim.

Misal ıhlamurla acarim koyu mamalarini biskuvi gibi dedim.
aa veriliyomu diyo.
Ben kimseye ver demiyorum ben vericem diyorum.

Gercekden bilgim olmayan seylerde kimseye akil hocaligi yapmakdan hoslanmiyorum.
Keske herkesde yapmasa.
Bende kendim okuyup, sorup, arastirip deneyerek ilerliyorum.

Merhaba hanımlar, yakınlarını kaybedenler var okudum Allah gani gani rahmet eylesin. Rahmetiyle muamele etsin. Okudum ama yazamadım hergün bir koşturma var çok şükür bin şükür yapıcak çok iş var diyorum. Pazar akşamı eşimin arkadaşının kızı evlendi çok güzel bir mekanda, çok güzel bir düğün organizasyonu yapılmış ama benim en sevdiğim davetli sayısı çok az idi, her iki tarafda şehir dışındaki akrabalarını davet etmemiş ve aşırı az insan vardık 150-170 arası idik çok güzel oldu. Eşimin yegeninin bir hafta önce aynı mekanda olmuştu bunlar prim yapar diye tanıdık akraba vb hep davet etmişlerdi. Çok rahatsız olmuştum ama yegeni bize davetiye vermeye geldiğinde düğünden hemen sonra altınları bozdurup ev alıcaz dedi, zaar ondan davetli sayısını geniş tuttmuş.

E bebek in bi maması var ben ondan almıstım
İceriği temiz
Keci sütlü
Cözülmesi biraz zor ama bizimki sevmisti
Babygoat .

Eklentiler

• image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 38
Baby canım sen hep yaz bana iyi geliyorsun, yanlız bana degil yazdıklarını okuyan herkese iyi geliyorsundur. Abartmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın Gülse Birsel nasılsa benim için sen de aynısın. Eksiğin yok yakın kapışmada onu bile alt edersin arkadaşım. Bursaya gittigimde inan aklımda olucaksın ve senin kulaklarını çınlatacagım.
Dün ev temizliği yapıldı, sadece toz alamadım, mukadderat bugünde alamadım. Sabahtan bime gittim tuvalet kagıdı aldım. Sonra bankaya gittim babamın maaşını çekmeye ordan eve geldim tabi marketten dondurma, vanilya, kabartma tozu vb aldım tekrar parayı gömdüm de geldim toplamda 77 tl harcamışım ama nakit kredi kartı kullanmadım. Pazar çok güzeldi dün ben salçalık domates aldım kasada kalanların hepsini vereyimmi dedi kadın bende olur dedim 13 kilo geldi akşam dogradım kabuklarını soydum kaynattım sabah blendırdan geçirdim balkonda kuruyor şimdi.
Yemek olarak taze fasulye pişirdim, yanına makarna yaparım. Hava çok sıcak terliyorum artık duşa girmek istemiyorum en zor kısmı saçlarımı taramak geliyor.

Yaaa utandımm
Canımsın
Sen de hep yazzz
Seni kızları alısverislerini özlüyoruzz

Azcık babadan destek isteseniz cnm?

Ay siz böyle yaz diyince
Bzim kkzlar wp grubunda bi arkadas var.
Severim kızı ama kapalı kutu tam.
Yani özelini hic anlatmaz.
Tabi biz kvden girip eltiden cıkıyorz aksamları.
Bazen cok alakasız olayları yazıp cıkıyr
Günlük basından gecenleri.
Sanki biz olaylara hakimmisiz gibi yazıp gidiyor
böylee bakıyorz arkasından
BEnde 3 sayfa yazıyorm bazen burda
İns anlasılıyordur
Ne dedi bu değisik simdi demiyosunuzdur insallah

Ya rica ederim. Ben seni tanımadan çok seviyorum o hassas kalbini kızina gösterdiğin özeni mücadeleni takdir ediyorum. Evliliğin konusunda şunu söyleyebilirim. Eşinin tavırları değişir değişmez bilmiyorum ama olayları gırgıra vurup gülmen ve bizi de güldürmen senin ne kadar mücadeleci biri olduğunu gösteriyor.

SMA ve HİPP iyi mamalar

Bende altı aydan sonra hatta öncesinde 1 kac kes verdim cnm mamasına kahvaltıda verirdim ıhlamur yıkayıp kaynar suyu üzerine döküp demliyop verdim bide güzel uyutuyor doktor verin demişti keçiboynuzu özü dokuyodum az içine bazen

Maşallah canım ben bu sene daha hiç düğüne gitmedim böyle giderse takı yollarim altında aldı başını gitti tozuyla alcam heralde artık baby için diyorum cevher bizzat tanımak isterdim ömrü uzatır

Azcık babadan destek isteseniz cnm?
Baby baba sponsorda istediği telefon biraz pahalı bendende destek istiyor, baba bilmiyor zulayı ama kızlarım cigerime kadar biliyorlar, anne sen de verirsen Xamıo bir versiyonunu alıcakmış 2800 tl baba da haklı olarak arsaya yüklü kredi çekti ben destekliycem mecburen.Malum kurbana da vericez çok ters zamanda alınacak telefon. İstediğini almasını istiyorum gözünün kalmasını istemiyorum. Alıcaz babası annende ki kredi kartıyla alın demiş şimdi karttan geçeriz sonra da onu öderiz çok şükür var ki alabiliyoruz. Altını daha sonra alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…