- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Bende baby tanımak isterim ömür katar ama ben hepinizi tanımak isterim hepinizin kendine has uslüpları var, bilmiyorum insanları tanımadan sevemem diyordum ama sizleri görmeden seviyorum. Günlük hayatımda da o kadar büyük bir yeriniz varki beni dolduruyorsunuz sağolun.Maşallah canım ben bu sene daha hiç düğüne gitmedim böyle giderse takı yollarim altında aldı başını gitti tozuyla alcam heralde artıkbaby için diyorum cevher bizzat tanımak isterdim ömrü uzatır
senle yasiyan yaslanmazAy siz böyle yaz diyince
Bzim kkzlar wp grubunda bi arkadas var.
Severim kızı ama kapalı kutu tam.
Yani özelini hic anlatmaz.
Tabi biz kvden girip eltiden cıkıyorz aksamları.
Bazen cok alakasız olayları yazıp cıkıyr
Günlük basından gecenleri.
Sanki biz olaylara hakimmisiz gibi yazıp gidiyor
böylee bakıyorz arkasından
BEnde 3 sayfa yazıyorm bazen burda
İns anlasılıyordur
Ne dedi bu değisik simdi demiyosunuzdur insallah
İnşallah hep öyle gider canım. Ben de zamanında sebze çok yedirdim.şimdi ağzına koymuyor. Ama yedirirken de hep şarkılar söyleyip şebeklik yaparak yediriyordum. Şimdi o da kesmiyor. Uyku olayına ben de önem veriyorum. Günlük uyku saatini baz alıyorum. Ama gündüz uyuyup akşam çok geç yatıyorsa tabi sana yorucu olurYaa cok tesekkürler
Dr bana 9.aydan sonra siz ne yiyorsanız o da yicek dedi
Bende rafine seker,beyaz un tüketimi az
Sebzeciyim ondan ona da aynısını yapıyrm
Babanın beslenmesini hic kaale almıyorz
Orası dipsiz kuyu
Biz ek gıdaya 5. Ayında başlamıştık. Mama kullandığımız için erken başlatıyoruz demişti doktor. İlk verdiğim şeyler sebze Meyve püreleriydi. Hatta ilk zamanlar ağzından püüf deyip attığı ve yüzünü ekşittiği videoları da varBen özellikle kimseyi yonlendirmiyorum bu konularda.
Misal dun bana soruyo tarhana versem falan diye
Ben baharatsiz tarhana tercih edicem normal tarhanalar baharatli icine sehriye atarim yada un kavururum falan dedim.
Ben tereyag veriyorum corbada falan veriliyo bu zamanlarda galiba dedi.
Dedim ben bilmiyorum google bak.
Ben de bakarak arastirarak ilerlicem.
Yani bisi derim seni yanlis yonlendirmis olurum ek gıda konusunda bende ay ay takip edicem ona göre vericem dedim.
Misal ıhlamurla acarim koyu mamalarini biskuvi gibi dedim.
aa veriliyomu diyo.
Ben kimseye ver demiyorum ben vericem diyorum.
Gercekden bilgim olmayan seylerde kimseye akil hocaligi yapmakdan hoslanmiyorum.
Keske herkesde yapmasa.
Bende kendim okuyup, sorup, arastirip deneyerek ilerliyorum.
Bende öyle duydum canim.SMA ve HİPP iyi mamalar
sagol canim bi site var ordan keciboynuzuozu, makarnalar falan alicam.Bende altı aydan sonra hatta öncesinde 1 kac kes verdim cnm mamasına kahvaltıda verirdim ıhlamur yıkayıp kaynar suyu üzerine döküp demliyop verdim bide güzel uyutuyor doktor verin demişti keçiboynuzu özü dokuyodum az içine bazen
hadi ya.Lelli alerji spreyi kullanma süte geçiyomuş alerji bendede var
Gunduz bazen sık emmek istiyor doymuyor ozamanlarBiz ek gıdaya 5. Ayında başlamıştık. Mama kullandığımız için erken başlatıyoruz demişti doktor. İlk verdiğim şeyler sebze Meyve püreleriydi. Hatta ilk zamanlar ağzından püüf deyip attığı ve yüzünü ekşittiği videoları da vareksik görürsen başla en iyini sen bilirsin bence bebeğinin açlık tokluğunu sen bilirsin millet nerden bilecek . mama yerine yemek daha iyi sanki.
Yaa tesekkürlrrYa rica ederim. Ben seni tanımadan çok seviyorum o hassas kalbini kızina gösterdiğin özeni mücadeleni takdir ediyorum. Evliliğin konusunda şunu söyleyebilirim. Eşinin tavırları değişir değişmez bilmiyorum ama olayları gırgıra vurup gülmen ve bizi de güldürmen senin ne kadar mücadeleci biri olduğunu gösteriyor.
Ayy su yazılarınızı cıktı alıp yapıstırıcsm üstüme basımaMaşallah canım ben bu sene daha hiç düğüne gitmedim böyle giderse takı yollarim altında aldı başını gitti tozuyla alcam heralde artıkbaby için diyorum cevher bizzat tanımak isterdim ömrü uzatır
Senin guzel yuregin yeter canim.Yaa tesekkürlrr
Annem bukadar pollyanna olma be cocuuum diyor
Napalım bizde bunla sınanıyorz.
Oturup aglamanın kime ne faydası var dimi?
Buna sükür deyip gülüp geciyorz
tek kisilik dev kadro diyorum ya hatunAyy su yazılarınızı cıktı alıp yapıstırıcsm üstüme basıma
Öyle havaya giriyorm ya
Cansınız
Büyüdükce degisiyorlar tabi.İnşallah hep öyle gider canım. Ben de zamanında sebze çok yedirdim.şimdi ağzına koymuyor. Ama yedirirken de hep şarkılar söyleyip şebeklik yaparak yediriyordum. Şimdi o da kesmiyor. Uyku olayına ben de önem veriyorum. Günlük uyku saatini baz alıyorum. Ama gündüz uyuyup akşam çok geç yatıyorsa tabi sana yorucu olur
Aman efenim tevecühünüz
Allah kabul etsin kuzuuGece 2 defa teheccude kalktim.
Yani 2 defa uyandigimda da teheccud kildim.
Teheccud cok farkli ya
Yani hep gece kalkiyorum malum cocuk uyaniyo.
Ama herzaman nasip olmuyor.
Yani her uyandigimda kilamiyorum useniyorum.
Dun gece 2 defa uyandim 2sinde de kıl yat dedi sanki bisi biri.
icime öyle geldi, ki gozum kapali emzirdim yani.
Rabbim insAllah huzuruna cagirdigi gibi tovbelerimizide kabul eder.
Gönlumuzden geceni nasip eder.
Oyy kuzu keşfediyor her şeyi. Benim yeğenlerimde küçükken öyleydi ben bunlar bir şey kirdiginda falan çok gülerdim emin ol büyüyünce hepsi unutuluyor.Gelince kızı yıkadım
Kociye spagetti yaptım
Kıza kolaya kactım vala
Kabak havuc pirinci kaynatıp blendrdan gectim.
Sil süpür yaptm.
Aksama yemeegim yok
Kız masallah fırtına
Kumandalar kırıldı
Camasır makinaları 750 kre durdurulup baslatıldı
En azından biliyo kuzu kendininkileri ama senin elti kızı farkında değil kendini işine gelmiyorEsimle goruntulu konustuk.
Hergun resim istiyo zaten.
Burasi soguk her gun yagmur sıkıldım dedi.
Cenaze evindeymis.
Evi falan gosterdi.
pazar gunu gelecek.
Daha merkeze bile gidemedim bi gun oraya giderim dedi.
Abisi gitmis karisinin tarafina bak dedim herkes kari köye gidiyor
cenazeye diye gitti guya
ee kaynimla kusler gorumcemle kusler kacmis o da kaynanasina.
Benin nomu koydeki gorumceme vermis esim o da bebegi yeni duymus gibi yapiyo(bunlarda boyle bi huy var ben biliyorum duyduklarini bildiklerini ama ilk defa duymuslar gibiler) dedim no mu verip sardirma basima.
Yegenin yenge o bi aramaya baslarsa daha birakmaz diyodu dedim.
Esimde diyoki kendi gibimi diyo
Şu adamin laflari cuklamasi 10numara5yildiz.
ayy annemde gecti gun
8 gibi eve geceriz annemle.
Annem diyo sabah yine bize geliriz evde oglan var o olmasa kalcaktimda aklim kalir.
Aksam yemek veririm hem yemez simdi.
Gozumle gorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?