Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kk da bi üye öldürülmüs
Kazen bas saglıgı dilemis orda gördüm
Annesiyle birlikte
Tabiki bısanmak istediği eski es katili!
Allah rahmet eglesin
O katilin de Allah belasını versin!
Hadi ya çok üzüldüm
Bu erkekler ne olacak sevgisiz şiddet yanlısı
Allah uzak etsin

Hadi ya çok üzüldüm
Bu erkekler ne olacak sevgisiz şiddet yanlısı
Allah uzak etsin
Herkese selamlar. Ya o değil de 2 küçük çocuğu varmış. Yigenlerim bizde kardeşimin semineri olduğunda kalıyor belli bir süre oyaliyorsun da o annelerini özlediklerinde napicamizi bilemiyoruz. O iki çocuğun anneanne de yok o anne hiç gelmiyecek. Düşün düşün kahroldum bu gün

Kızlar selam
Bugün işlerim çok yoğundu bayram öncesi deli gibi iş vardı
Benim portföyüme iş yağdı resmen
Oğlumu aldım babaanneden ordan eşimi aldım
Tutdurdular gezelim diye
Dedim yarın o fasülye yenecek bugün istediğiniz kadar gezin
Yemeği dışarda yedik gezme olunca
Neymiş yaz gecesi sayılıymış

Geldik ben külçe gibi oldum
Bu ara çok şişkinlik var
7 km yürüdüm bugün
Bugün ki yürüş tmm

Tekrar diyete devam etmeliyim
Gerçi 16 saat kuralına göre besleniyorum ama akşamları geç oluyor
Su içsem yarıyor bana

Kim miş ya
Ay ben hiç dayanamıyorum
Hep karma yaratıyorlar
Bu çocuklar nasıl büyür

Kızlar ben de aptamil kullanmıştım. Orada o şekilde başlamışlar. Ablama sordum. O mamaya alıştığı için diğerini istemeyebilir dedi. Ben de öyle devam ettim. Keçiboynuzu özünü kattığım şeyleri hiç yemedi. Oysa çok faydalı olduğunu duymuştum. Şimdilerde de iştahlı olmadığı için vitamin veriyorum. Omega 3 ü de eksik etmiyorum. Beyin gelişimi için çok iyi.

Anneler hep destekçi olur. Ben olsam ben de kızıma aynısını yapardım diye düşünüyorum. Böyle sıkışık dönemde de daha da çok sıkıştırmazdım sanırım

Ben de hepinizi tanımak isterdim.Seni de ayrı tanımak isterdim. Çok olgun hoş konuşma tarzın var. Gerçekten bu topiğe bakmasam eksik hissediyorum. Baby i de tanımayı çok isterdim bazen öyle kahkaha atmana neden oluyorki Allah da seni güldürsün baby diyorum.

Ben de karşıydım çok kızardım yapan annelere ama yine de yedirdiğim oldu İlk yıllarda tek kavgamız oydu tabi artık zorlamıyorum napayım usandım. Dedim kendi kendime kızıyor sinirleniyorsun ama niye gerek varmı dedim. Çünkü hala yemiyor diye kızdığım günleri hatırladığımda kendime kızıyorum.

Kk da bi üye öldürülmüs
Kazen bas saglıgı dilemis orda gördüm
Annesiyle birlikte
Tabiki bısanmak istediği eski es katili!
Allah rahmet eglesin
O katilin de Allah belasını versin!
Çok sık aldığımız haberler ama malesef erkek çocukları yanlış yetiştiriliyor ve Türk toplumunda filmlerde sürekli bu ve benzer şeyler varken bunun yok edilmesi imkansız gibi.

Çok sık aldığımız haberler ama malesef erkek çocukları yanlış yetiştiriliyor ve Türk toplumunda filmlerde sürekli bu ve benzer şeyler varken bunun yok edilmesi imkansız gibi.
kadinlari savunurken bile ana avrat küfür eden erkeklerden cok yüksek beklentim yok.

Offf ben de çok üzülüyorum en çok da çocuklara. Allah böyle adamlara çocuk da vermesin. Allahın işine karışılmaz ama ne diyeyim. Kadın öldü anneanne öldü adam hapiste. Eee çocuklara kim sahip çıkacak. Zaten o adamın eline çocukta bırakılmaz. Onu geçtim ya o çocukların psikolojileri hayatları..

Canım ben o diyetle 4 kilo verdim. Sonra düzgün diyet yapmadım acıktıkça yedim 4 kilo daha verdim. Tabi anneme gidince 1 kilo geri almıştım. Bir aydır da 3-4 kilo verdim. Toplam 8 kilo verdim. Daha da vermem lazım ama artık o da bayram tatil sonrasında devam. Hareketin çok çok etkisi var. Ve aşırı yememek acıktıkça yemek. Diğeri zor geliyorsa böyle yapabilirsin.

Bir üç kilo daha vermem lazım
Benim sıkıntım acıkmasam da yiyor olmam
Acıkınca yesem belki her şey normal olacak
Sıkıntımı yemekten alıyorum sanırım

Kızlar parça parça okudum. Ancak yazabiliyorum. Kızla ilgilendim. Kitap okudum ona falan. Kardeşlerle muhabbetleştik. Sonra eşimle keyif yaptık kız erken uyudu.,tabi gündüz havuzda geçince gündüz uyusa bile akşam çok gece kalmıyor.
Bugün eşim de annemle konuşmuş. Annemin mutfak yenileniyor bir de badana telaşı vardı. Tatlı ve ekmek yapamadım demiş. Biraz üzülmüş tabi yapamadı diye. Eşim de dedi baklavayı biz yapsakmı çocukla yalnız yapamam vakit de kısıtlı dedim. O zaman yaptıralım hazır alalım dedi. Bakalım fiyat araştıracağız. Kadına bir faydamız olsun.

Bir üç kilo daha vermem lazım
Benim sıkıntım acıkmasam da yiyor olmam
Acıkınca yesem belki her şey normal olacak
Sıkıntımı yemekten alıyorum sanırım
Ben de öyleydim. Akşam o yemekten sonra aburcuburlarımız yani tokuz yiyoruz aslında mantık o. Toksan yemeyeceksin engel olacaksın. Bana bayağı faydası oldu. Tabiki dondurma da yedim karpuzda yedim ekmek de yedim kahvaltıda. Ama ölçülü ve acıktıkça yedim. Tabi yürüyüş hareket en önemli etken. Bacak ağrılarımda geçti. 61,2 oldum. Eski kıyafetlerimin. Birkaçını giyiyorum. Ve görenler gençleştin Yüzün daha da güzelleşti diyorlar daha da vereceğim inşallah. O kadar anlattım Seni havaya sokmak için. Tam gaz kilo verme azmiyle başla yeniden. 3 kilo 3 haftada gider

Biz de hala aptamil kullanıyoruz.
Valla 1 yası gecsin devam sütlerine geccem kutu. 2 yasına kadr mama vermicem artk herseyi yiyor

Aynen öyle
Erkek cocukların yetistirilmesinde ciddi sıkıntılar var

Canımm Allah cümlemizin yüzünü güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…