Bencede kuzum ya hepimiz farklı farkĺi ama hepimiz birer komedyen olmuşuz
Hadi ya çok üzüldümKk da bi üye öldürülmüs
Kazen bas saglıgı dilemis orda gördüm
Annesiyle birlikte
Tabiki bısanmak istediği eski es katili!
Allah rahmet eglesin
O katilin de Allah belasını versin!
Herkese selamlar. Ya o değil de 2 küçük çocuğu varmış. Yigenlerim bizde kardeşimin semineri olduğunda kalıyor belli bir süre oyaliyorsun da o annelerini özlediklerinde napicamizi bilemiyoruz. O iki çocuğun anneanne de yok o anne hiç gelmiyecek. Düşün düşün kahroldum bu günHadi ya çok üzüldüm
Bu erkekler ne olacak sevgisiz şiddet yanlısı
Allah uzak etsin
Kim miş yaHerkese selamlar. Ya o değil de 2 küçük çocuğu varmış. Yigenlerim bizde kardeşimin semineri olduğunda kalıyor belli bir süre oyaliyorsun da o annelerini özlediklerinde napicamizi bilemiyoruz. O iki çocuğun anneanne de yok o anne hiç gelmiyecek. Düşün düşün kahroldum bu gün
Anneler hep destekçi olur. Ben olsam ben de kızıma aynısını yapardım diye düşünüyorum. Böyle sıkışık dönemde de daha da çok sıkıştırmazdım sanırımBaby baba sponsorda istediği telefon biraz pahalı bendende destek istiyor, baba bilmiyor zulayı ama kızlarım cigerime kadar biliyorlar, anne sen de verirsen Xamıo bir versiyonunu alıcakmış 2800 tl baba da haklı olarak arsaya yüklü kredi çekti ben destekliycem mecburen.Malum kurbana da vericez çok ters zamanda alınacak telefon. İstediğini almasını istiyorum gözünün kalmasını istemiyorum. Alıcaz babası annende ki kredi kartıyla alın demiş şimdi karttan geçeriz sonra da onu öderiz çok şükür var ki alabiliyoruz. Altını daha sonra alırım artık.
Ben de hepinizi tanımak isterdim.Seni de ayrı tanımak isterdim. Çok olgun hoş konuşma tarzın var. Gerçekten bu topiğe bakmasam eksik hissediyorum. Baby i de tanımayı çok isterdim bazen öyle kahkaha atmana neden oluyorki Allah da seni güldürsün baby diyorum.Bende baby tanımak isterim ömür katar ama ben hepinizi tanımak isterim hepinizin kendine has uslüpları var, bilmiyorum insanları tanımadan sevemem diyordum ama sizleri görmeden seviyorum. Günlük hayatımda da o kadar büyük bir yeriniz varki beni dolduruyorsunuz sağolun.
Düğünlere gitme konusunda bende rahatsızlık duyuyorum ama eşim hastanede çalışıyor ve bulaştırsa hepimize geçer, bu beni daha çok korkutuyor. Ama düğün sahibi olan aileler çok ince eleyip sık düşünmeleri gerekir takı çok olsun diye çok cağırmamaları gerekir bence.
Ben de karşıydım çok kızardım yapan annelere ama yine de yedirdiğim olduBüyüdükce degisiyorlar tabi.
Yediği kadar artık
Ben zorla yedirmeye karsıyım
Kendimden biliyorm
Aglaya aglaya yedirirdi annemler
Yemicem diye aglardım
Enginardan nefret ederdim
Simdi bayılıyorm
Annem baklalı yapar enginarı hala sevmem öyle
Cocuklıktaki unutulmuyır iste
Çok sık aldığımız haberler ama malesef erkek çocukları yanlış yetiştiriliyor ve Türk toplumunda filmlerde sürekli bu ve benzer şeyler varken bunun yok edilmesi imkansız gibi.Kk da bi üye öldürülmüs
Kazen bas saglıgı dilemis orda gördüm
Annesiyle birlikte
Tabiki bısanmak istediği eski es katili!
Allah rahmet eglesin
O katilin de Allah belasını versin!
kadinlari savunurken bile ana avrat küfür eden erkeklerden cok yüksek beklentim yok.Çok sık aldığımız haberler ama malesef erkek çocukları yanlış yetiştiriliyor ve Türk toplumunda filmlerde sürekli bu ve benzer şeyler varken bunun yok edilmesi imkansız gibi.
Offf ben de çok üzülüyorum en çok da çocuklara. Allah böyle adamlara çocuk da vermesin. Allahın işine karışılmaz ama ne diyeyim. Kadın öldü anneanne öldü adam hapiste. Eee çocuklara kim sahip çıkacak. Zaten o adamın eline çocukta bırakılmaz. Onu geçtim ya o çocukların psikolojileri hayatları..Herkese selamlar. Ya o değil de 2 küçük çocuğu varmış. Yigenlerim bizde kardeşimin semineri olduğunda kalıyor belli bir süre oyaliyorsun da o annelerini özlediklerinde napicamizi bilemiyoruz. O iki çocuğun anneanne de yok o anne hiç gelmiyecek. Düşün düşün kahroldum bu gün
Canım ben o diyetle 4 kilo verdim. Sonra düzgün diyet yapmadım acıktıkça yedim 4 kilo daha verdim. Tabi anneme gidince 1 kilo geri almıştım. Bir aydır da 3-4 kilo verdim. Toplam 8 kilo verdim. Daha da vermem lazım ama artık o da bayram tatil sonrasında devam. Hareketin çok çok etkisi var. Ve aşırı yememek acıktıkça yemek. Diğeri zor geliyorsa böyle yapabilirsin.Kızlar selam
Bugün işlerim çok yoğundu bayram öncesi deli gibi iş vardı
Benim portföyüme iş yağdı resmen
Oğlumu aldım babaanneden ordan eşimi aldım
Tutdurdular gezelim diye
Dedim yarın o fasülye yenecek bugün istediğiniz kadar gezin
Yemeği dışarda yedik gezme olunca
Neymiş yaz gecesi sayılıymış
Geldik ben külçe gibi oldum
Bu ara çok şişkinlik var
7 km yürüdüm bugün
Bugün ki yürüş tmm
Tekrar diyete devam etmeliyim
Gerçi 16 saat kuralına göre besleniyorum ama akşamları geç oluyor
Su içsem yarıyor bana
Bir üç kilo daha vermem lazımCanım ben o diyetle 4 kilo verdim. Sonra düzgün diyet yapmadım acıktıkça yedim 4 kilo daha verdim. Tabi anneme gidince 1 kilo geri almıştım. Bir aydır da 3-4 kilo verdim. Toplam 8 kilo verdim. Daha da vermem lazım ama artık o da bayram tatil sonrasında devam. Hareketin çok çok etkisi var. Ve aşırı yememek acıktıkça yemek. Diğeri zor geliyorsa böyle yapabilirsin.
Ben de öyleydim. Akşam o yemekten sonra aburcuburlarımız yani tokuz yiyoruz aslında mantık o. Toksan yemeyeceksin engel olacaksın. Bana bayağı faydası oldu. Tabiki dondurma da yedim karpuzda yedim ekmek de yedim kahvaltıda. Ama ölçülü ve acıktıkça yedim. Tabi yürüyüş hareket en önemli etken. Bacak ağrılarımda geçti. 61,2 oldum. Eski kıyafetlerimin. Birkaçını giyiyorum. Ve görenler gençleştin Yüzün daha da güzelleşti diyorlarBir üç kilo daha vermem lazım
Benim sıkıntım acıkmasam da yiyor olmam
Acıkınca yesem belki her şey normal olacak
Sıkıntımı yemekten alıyorum sanırım
Biz de hala aptamil kullanıyoruz.Kızlar ben de aptamil kullanmıştım. Orada o şekilde başlamışlar. Ablama sordum. O mamaya alıştığı için diğerini istemeyebilir dedi. Ben de öyle devam ettim. Keçiboynuzu özünü kattığım şeyleri hiç yemedi. Oysa çok faydalı olduğunu duymuştum. Şimdilerde de iştahlı olmadığı için vitamin veriyorum. Omega 3 ü de eksik etmiyorum. Beyin gelişimi için çok iyi.
Aynen öyleÇok sık aldığımız haberler ama malesef erkek çocukları yanlış yetiştiriliyor ve Türk toplumunda filmlerde sürekli bu ve benzer şeyler varken bunun yok edilmesi imkansız gibi.
Canımm Allah cümlemizin yüzünü güldürsün insallahBen de hepinizi tanımak isterdim.Seni de ayrı tanımak isterdim. Çok olgun hoş konuşma tarzın var. Gerçekten bu topiğe bakmasam eksik hissediyorum. Baby i de tanımayı çok isterdim bazen öyle kahkaha atmana neden oluyorki Allah da seni güldürsün baby diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?