- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Kadının günahını almışız o zaman, üste kat çıkma mevzuundaAy biz yemekte normal insanlar gibi bir muhabbet bir muhabet kociyle
Anam görse Allah muhabbetinizi arttırsın der.
Özetle kvdemin beklediği bi miras var.
Vefat eden teyzenin evi satılck ordan 40-50 bisy gelcek
Gööya demiski kociye,onu sana vercem
Arabayı da satarsınjz pesinat yapr eve girersiniz demis.
Benimki iste 300-350 yenkadr bakarız ev.
Olmadı annenlerin ordn bakarız dedi(o taraf daha uygun diye)
Evin de pek satılası yok ya neyse
Öyle böyle derken aa muhabete girdim adamla bayagı
Gecen hafta bosuyodum ben seni senin haberin yok tabi demedim tabi yüzüne yazık
Insan ariyordur konuşmaya canim sıkılıyordur belki sizi bahane ediyor bebeği özlüyor olmasinBabam aradi aksam gelin.
Bu adam bi birakmadi bizi yaw.
Sık gitmek istemiyorum daha cars. gunu ordaydim.
Esimle cene yapcak ya yanina adam ariyo.
dedim konusim bi
Gitsekde gec gideriz 2 saat oturur geliriz.
Gecen diyoki kiz uyuyo uyanir siz gidene kadar kalin yok artik dedim.
Surdan surasi bi de kalicaz adamdan uzaga tasininca kiymetimiz artti yeminle.
Benimkide banyo paspasi çekerdi kendi emeklerken bide iç çamaşırı çekmecesine takmıştı bir ara Allah'ım alıp gelirdi odaya iyi misafir varken yapmadiİyigecelerr
KEndime bamya
Kociye patates oturtma /makarna yaptım
Kız biraz sarma biraz kabak yemegi yedi
17.00 de uyudu 1 saat eyvah dedim ayaktayx ama 21.30 da salladım uyudu sükür.
Mutfak topladım kociye sütlac verdim odama cekildim.
Valla uyucam
Beni yoruyor demeyi hic sevmiyorum cocık icin.
Sanki negatif konusuyorm hakkında gibi geliyor
Ama yoruyor buara
Banyoya taktı
Arkamı dönüyırm pat orda
Bir de camasırlıktan kirli kacırmaya bayılıyr
Degişik hobileri var cocuuumun
Olmamış sevmedim diyette yim kuzu yaa açık tim galeta yedim simdi soda içiyorum yapılmazkiLellinin desteği ile bir tepsi açma yaptım
Hiç serbest gün yok mu?Olmamış sevmedim diyette yim kuzu yaa açık tim galeta yedim simdi soda içiyorum yapılmazkibu not yarin gün var acısı çıkmaz Inşallah
Kız daha 3 gün oldu baslayalı kür yapıyorum bide yarın gün var inşallah çokmem masayaHiç serbest gün yok mu?
Kaçak yapsan
Ben ömür boyu diyet yapan birisi olarak yedim
Günlere hiç dayanamamKız daha 3 gün oldu baslayalı kür yapıyorum bide yarın gün var inşallah çokmem masayayeni bir taktik geliştirdim diyetteyim dicem o zaman diyet derler diye cokta yiyemem aldığım kek vs.seyleri bi isirik alıp oglus a yedirmek gibi planlarım var
Pek engel olamıyorsun canım. Bizim de eşimin teyzesi şeker çikolata toplayıp gelirdi Ela Alya kadarken. En sonunda dedim bana iyilik yaparmısın onların yerine süt al çok daha iyi olur dedimBenim kardesim de cok tablet telefon veriyor
2.5 yasında oglan tableti var
Aracda arka koltuklarda tv takılı
Ya arabada bari etrafa baksın cocık diyorZ
Durmuyorlar diyor
Bisey diyemiyorsn.
Ben seker vs yemicek dediğim icin gaddar oluyorm
Cockklara babam yemek saati süprizim var diyip cikolata veriyor
Cok netim benimkine veremez
Bu konuda tavrım kesin.
Kim kızarsa kızsın.
Aslında aynıyız benim de eşimin ailesi yok annesi vefat etmiş babası uzakta benim ailem de uzakta ama teyzesi var . Zormuş işin. Ben de işi bıraktım çocuktan sonra. İlla eski rahatlık olmuyorBenim ailem farklı sehirde üstüne kayın ailem yok .bakalım halledicez artık bir şekilde sağlık olsun da gerisi mühim değil
Benim evde çok sıcak özellikle kış günü yaz günü akşamları serin bazı şeyler kelebekleniyor mesela irmik buzdolabında tutuyorum. Ama unda sorun yaşamasım.,Un stoklanıyor mu diye sorcaktım ben de benim ev sıcak malum izmir sartları ama
Kızlar kullandığınız tulumların kalınlığı nasıl. Ben iki yıldır İnce penye yelek giydirdim.Bu kış olmaz. Ben kış günü yatarken kısa kollu tişört ve pikeyle yatıyorum. Ev soğuk olmuyor. Bu yıl ne alsam ince tulum varmı? Gitdirdiğim kadar ince yelek bulamadım daha.Ya hani uyurken giyeceği için biraz buyukle daha iyi olur diye düşünüyorum ben, bı de oğlum biraz uzun o yüzden 1 yaş büyük almıştım tam 1 kış kullandım. Bence biraz büyük olmasında fayda var rahatsız edecek bir şey değil cunku
Ne diyeyim.birşeyleri kınamamak lazım.Son dk.haberi annemlerin yan blokta pozitif vaka cıkmıs
Skıntı su kapıcı var annemlerde.
2 tarafa da bakıyor
Annem de dün sen adamla tartıs
Bizim cöpü niye almıyosn ,evde yokuz diye demis.
Dedim zaten yoksun evde inerken at cöpünü adamla Niye tartısıyosn yani bunun icin.
Anam sen calısıyosn bize virüs getircen diyodu
Evde oturan anamdan gelck virüs töbe yarabbim
Allah muhabbetinizi artırsın demişmiydimAy biz yemekte normal insanlar gibi bir muhabbet bir muhabet kociyle
Anam görse Allah muhabbetinizi arttırsın der.
Özetle kvdemin beklediği bi miras var.
Vefat eden teyzenin evi satılck ordan 40-50 bisy gelcek
Gööya demiski kociye,onu sana vercem
Arabayı da satarsınjz pesinat yapr eve girersiniz demis.
Benimki iste 300-350 yenkadr bakarız ev.
Olmadı annenlerin ordn bakarız dedi(o taraf daha uygun diye)
Evin de pek satılası yok ya neyse
Öyle böyle derken aa muhabete girdim adamla bayagı
Gecen hafta bosuyodum ben seni senin haberin yok tabi demedim tabi yüzüne yazık
Offff gece gece acıktım nasıl yiyesim geldiLellinin desteği ile bir tepsi açma yaptım
Benimki de babasının çorap çekmecesine takmıştı çoraplarının teklerini bulamıyordu adam. Daha evi altüst ediyordu hala da dağıtıyor. Karıştırma olarak verilen isim mikser ela hareket olarak verilen isim de fişek elaBenimkide banyo paspasi çekerdi kendi emeklerken bide iç çamaşırı çekmecesine takmıştı bir ara Allah'ım alıp gelirdi odaya iyi misafir varken yapmadiseninki yardım ediyor bence kuzu iş yapiyo
Kuzu dönem dönem oluyo sabırlı olmak ve ne istediğini anlayıp dinlemek lazım o dönemde her istediği olunca öyle gidiyorİyi geceler kızlar
Bugün bayağı stresli gündü. Neden bilmiyorum üzerimde bir negatiflik vardı sanırım.
Kız saat 10:30 da uyandı ama sanki uykusuz kalmış gibi mızmızlığı vardı herşeye ağlıyordu. Ama çığlık kıyamet ağlamak. Öğlen uyutmadım zaten uyumadı da. Doktora götürdüm hafif enfeksiyon dedi. Hastaneye para ödemedim. İlaçlara biz zaten para ödemiyoruz. İki damla yazdı doktor. Aldım. Dönüşte markete uğradım. Domestos aldım. 5.45 tl. Külah aldım 2.90 bir de kıza cocopops aldım 10.90 tl. Ya markette de mızmız ağlaması tuttu. Yok onu istiyorum şunu istiyorum. Gitmiş kabartma tozu istiyor onun için ağlıyorhiç de yaptığı şey değildir. Sonra parka girdik. Salıncakları boş sallıyor yapma çarparsın dedim yok en sonunda yüzüne vurdu. 1 saat durduk. Ardından eve gidelim dedi. Geldik. Banyo yapalımmı dedim yapalım bebeğimi de yıkayacağım dedü girdik. Hoşbeş sonra tutturmuş yok çıkalım sabunlanıyorum sabun sürme bana su tutuyorum kendime su tutma. Ama fena ağlayarak diyor bina duydu o derece. Anlatıyorum hala çıkacağım diye ağlıyor. En sonunda sabunluyum ben, çıkarttım duşa kabinden al sana ne yapıyorsan yap dedim. Tabi durulanınca ona Üşümesin diye su tutmak istedim nasıl ağlıyor yine yok giyinmem yok bornozu giymem öyle sırılsıklam yatacak yatağına. En son odaya geçtim geldi illa gel diye sinirlenmişim aldım kucağıma ama çırpınıyor elimi kapının koluna çarptım hala fena ağrıyor. Sonra süt verdim kafam acıyor dedi ne ara çarpmış bilmiyorum şişmiş biraz. Nereye vurdun dedim kapıyı gösterdi. sonra babasu geldi yemek yiyeceğiz tabağa koyduğumu ben yemem deyip boşalttı ya sabııııırr çektim. En sonunda uyudu. Sonra eşimle oturduk falan yatmadan yoğurt mayalayayım dedim. Sütü satan bana derece tavsiye etmişti kalıp gibi oluyor 42-43 derece de dereceyi de yeni almıştım kırıldı.Ne günmüş ya.
Kızıma da kızdım diye vicdan yaptım akşam akşam. Ama bu dönemlerle nasıl başetmem gerekir bilmiyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Kusura bakmayın uzun uzun yazdım. İçim gitti bugün böyle zaman zaman huy değiştirmeleri beni benden alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?