Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kadının günahını almışız o zaman, üste kat çıkma mevzuunda
Umarım bir an evvel satılır evinizi alirsiniz canım.
Aslında sizin birlikte vakit gecirmeye,konuşmaya ihtiyacıniz varmış gibi anladım ben naçizane.

Insan ariyordur konuşmaya canim sıkılıyordur belki sizi bahane ediyor bebeği özlüyor olmasin

Benimkide banyo paspasi çekerdi kendi emeklerken bide iç çamaşırı çekmecesine takmıştı bir ara Allah'ım alıp gelirdi odaya iyi misafir varken yapmadiseninki yardım ediyor bence kuzu iş yapiyo

Hiç serbest gün yok mu?
Kaçak yapsan
Ben ömür boyu diyet yapan birisi olarak yedim
Kız daha 3 gün oldu baslayalı kür yapıyorum bide yarın gün var inşallah çokmem masaya yeni bir taktik geliştirdim diyetteyim dicem o zaman diyet derler diye cokta yiyemem aldığım kek vs.seyleri bi isirik alıp oglus a yedirmek gibi planlarım var

Rinsoyu aldim bugun uygun almışım bayadir rinso tozunu kullanmadım insallah iyi çıkar taşıdım 10 dakkaya yakın yürüdüm eşim çıkardı merdivenlerden 1 merdiven taşıdım çok agirmış aldim söylendi biraz aksam baktim 6 kilosu 34 tl uygun aldim hem fazla olunca bereketli oluyo 1 aylik yeterli deterjanim vardi bu yedek

Günlere hiç dayanamam
Bende öyle gün gibi konular da hoşuma gideni yerim ertesi gün salata ile beslenirim
O nedenle bir diyet bir kaçamak

İyi geceler kızlar
Bugün bayağı stresli gündü. Neden bilmiyorum üzerimde bir negatiflik vardı sanırım.
Kız saat 10:30 da uyandı ama sanki uykusuz kalmış gibi mızmızlığı vardı herşeye ağlıyordu. Ama çığlık kıyamet ağlamak. Öğlen uyutmadım zaten uyumadı da. Doktora götürdüm hafif enfeksiyon dedi. Hastaneye para ödemedim. İlaçlara biz zaten para ödemiyoruz. İki damla yazdı doktor. Aldım. Dönüşte markete uğradım. Domestos aldım. 5.45 tl. Külah aldım 2.90 bir de kıza cocopops aldım 10.90 tl. Ya markette de mızmız ağlaması tuttu. Yok onu istiyorum şunu istiyorum. Gitmiş kabartma tozu istiyor onun için ağlıyor hiç de yaptığı şey değildir. Sonra parka girdik. Salıncakları boş sallıyor yapma çarparsın dedim yok en sonunda yüzüne vurdu. 1 saat durduk. Ardından eve gidelim dedi. Geldik. Banyo yapalımmı dedim yapalım bebeğimi de yıkayacağım dedü girdik. Hoşbeş sonra tutturmuş yok çıkalım sabunlanıyorum sabun sürme bana su tutuyorum kendime su tutma. Ama fena ağlayarak diyor bina duydu o derece. Anlatıyorum hala çıkacağım diye ağlıyor. En sonunda sabunluyum ben, çıkarttım duşa kabinden al sana ne yapıyorsan yap dedim. Tabi durulanınca ona Üşümesin diye su tutmak istedim nasıl ağlıyor yine yok giyinmem yok bornozu giymem öyle sırılsıklam yatacak yatağına. En son odaya geçtim geldi illa gel diye sinirlenmişim aldım kucağıma ama çırpınıyor elimi kapının koluna çarptım hala fena ağrıyor. Sonra süt verdim kafam acıyor dedi ne ara çarpmış bilmiyorum şişmiş biraz. Nereye vurdun dedim kapıyı gösterdi. sonra babasu geldi yemek yiyeceğiz tabağa koyduğumu ben yemem deyip boşalttı ya sabııııırr çektim. En sonunda uyudu. Sonra eşimle oturduk falan yatmadan yoğurt mayalayayım dedim. Sütü satan bana derece tavsiye etmişti kalıp gibi oluyor 42-43 derece de dereceyi de yeni almıştım kırıldı.Ne günmüş ya.
Kızıma da kızdım diye vicdan yaptım akşam akşam. Ama bu dönemlerle nasıl başetmem gerekir bilmiyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Kusura bakmayın uzun uzun yazdım. İçim gitti bugün böyle zaman zaman huy değiştirmeleri beni benden alıyor.

Pek engel olamıyorsun canım. Bizim de eşimin teyzesi şeker çikolata toplayıp gelirdi Ela Alya kadarken. En sonunda dedim bana iyilik yaparmısın onların yerine süt al çok daha iyi olur dedim eee bir de bizim evde tatlı delisi baba var.
bugün de tam parktan dönüyoruz arkadaşlar kızı falan Masalarda oturuyorlar selam verdik pat topitop yapıştırdı kıza. Hiç de almam. Ela da ohh çok beğendim çok güzelmiş diyerek yedi bir dönem sonra çok engel olunamıyor malesef

Benim ailem farklı sehirde üstüne kayın ailem yok .bakalım halledicez artık bir şekilde sağlık olsun da gerisi mühim değil
Aslında aynıyız benim de eşimin ailesi yok annesi vefat etmiş babası uzakta benim ailem de uzakta ama teyzesi var . Zormuş işin. Ben de işi bıraktım çocuktan sonra. İlla eski rahatlık olmuyor

Un stoklanıyor mu diye sorcaktım ben de benim ev sıcak malum izmir sartları ama
Benim evde çok sıcak özellikle kış günü yaz günü akşamları serin bazı şeyler kelebekleniyor mesela irmik buzdolabında tutuyorum. Ama unda sorun yaşamasım.,

Kızlar kullandığınız tulumların kalınlığı nasıl. Ben iki yıldır İnce penye yelek giydirdim.Bu kış olmaz. Ben kış günü yatarken kısa kollu tişört ve pikeyle yatıyorum. Ev soğuk olmuyor. Bu yıl ne alsam ince tulum varmı? Gitdirdiğim kadar ince yelek bulamadım daha.

Ne diyeyim.birşeyleri kınamamak lazım.

Allah muhabbetinizi artırsın demişmiydim ev olarak dönsün inşallahhh

Benimkide banyo paspasi çekerdi kendi emeklerken bide iç çamaşırı çekmecesine takmıştı bir ara Allah'ım alıp gelirdi odaya iyi misafir varken yapmadiseninki yardım ediyor bence kuzu iş yapiyo
Benimki de babasının çorap çekmecesine takmıştı çoraplarının teklerini bulamıyordu adam. Daha evi altüst ediyordu hala da dağıtıyor. Karıştırma olarak verilen isim mikser ela hareket olarak verilen isim de fişek ela

Kuzu dönem dönem oluyo sabırlı olmak ve ne istediğini anlayıp dinlemek lazım o dönemde her istediği olunca öyle gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…