Benim kardeşim doktor. Halk sağırlığı doktoru olan arkadaşı denetimlerde yaşadıklarını anlatınca kahvaltıdan soğuduk. Ayda 1 kere falan güzel et restoranlarına gidiyoruz biz ama şok oldum.
Yanı ben manzara için giderim bir su bir de gözümüzde demlenmiş filtre kahve içerim öyle cafelerde. Bir de güzel et restorantları var. Ayda 1 gideriz. Ama her aciktigimda ben de yemiyorum bir proteinli süt alıyorum karnım doyuyor en azindanBir de şey çok kötü ben işin içinde olduğum için biliyorum ve kendimi iyice enayi gibi hissediyorum artık misal 3 TL'ye içtiğiniz su aslında 75 kuruş ve bu çok büyük kazık yani
Misal bir gözleme veya menemen söyleyip yanına söğüş çaykonusalim birbirimizi igrendirelim mi
Buranin eski yerel bir restorantinda (ki donerini iskenderini deli severim) kabak tatlisini baskasinin tabaginda kalani yani adam tepsiye geri koydu gordum gozumle.
Bisi diyemedim niye diyemedim ya dokunulmadi dicekti ya da yanlis servis falan ama bariz gozumle gordum tabakdan geri koydu.
O gun bugun bisi yemedim daha ordan.
Evet ben de Ankarada yaşıyorum. Serpme kahvaltı Ankarada rezil durumda acı patates kizartmasiyla sosise para veremem yani. Ama cukurambardaki kebapcilarla sogutozunde bir restoran var orası harikaEğer şehir dışı filan değil ise eşime diyorum oraya gitmektense kebapçıya gidelim
Birde serpme kahvaltı meşru oldu suyu çıktı.
Evet ben de Ankarada yaşıyorum. Serpme kahvaltı Ankarada rezil durumda acı patates kizartmasiyla sosise para veremem yani. Ama cukurambardaki kebapcilarla sogutozunde bir restoran var orası harika
Cok doğru demiş yaBiz bu yıl Cunda dan dönerken bir bahçelik yerde durduk
Geçen yıl orayı bir hanım işletiyordu sorduk el mi değişti diye
Adam meğerse oranın sahibiymiş o hanımda kuzeniymiş
Dedi ki ben bıktım en son çıkardım
Ne bahçeye baktı ne güzel işlete bildi.
Ağaçlar kurudu ve bir kahvaltıyı kişi başı 25 tl den veriyordu 4 kişi 100 tl veriyordu.
Üstelik aaa buna bir şey olmaz diye diye artıkları satıyordu.
Öyle hijyen işletmecilik olmaz dedim çıkardım. En iyi yaptığı şey gülerek karşılamasıydı insanların gözünü boyuyordu dedi
Ben bugün sizden önce bir aile durdu kahvaltı sordu dedim ki ben size bir şeyler hazırlarım ama çok çeşidim yok dedim adamlar kabul etti
Bende bahçeden domates biber salatalık doğradım
Kendi zeytinimiz vardı yaptığımız onu koydum iki çeşit peynirim birde dut reçelim vardı onu çıkardım. Ortaya da bir sucuklu yumurta yaptım adam tşk etti dedi.
45 tl aldım 4 kişi karnını doyurdu dedi. Bu kahvaltı insanı kazıklanmak nedir dedi . Ben şok oldum
kesinlikle o mezelerde bence dokulmuyor adam 1 tabak meze getiriyo 1 catal aliniyo diyelim mesela doker mi yaw hic sanmiyorum.Misal bir gözleme veya menemen söyleyip yanına söğüş çay
Dısarda en sevdiğim seyin meze olması gerçeğikesinlikle o mezelerde bence dokulmuyor adam 1 tabak meze getiriyo 1 catal aliniyo diyelim mesela doker mi yaw hic sanmiyorum.
Durum alcan yicen gitcek adam en azindan gozunun onunde pisiriyor atesin uzerinde varsa mikrobuda ölur en azindan
aiyyy hamislik takvimini severim.Bir de şey çok kötü ben işin içinde olduğum için biliyorum ve kendimi iyice enayi gibi hissediyorum artık misal 3 TL'ye içtiğiniz su aslında 75 kuruş ve bu çok büyük kazık yani
mezeyi bende deli severim.Dısarda en sevdiğim seyin meze olması gerçeği
Çay konusu bende büyük sıkıntı içiyorumBi de sey var cay istiyosun ya iciyosun
O bardak nekadar temiz geliyo?ya baskasinin ictigi bardakla getiriyolarsa.
Ya da sadece suyla calkaliyolarsa kafamda deli sorular
Ya bir de herkesin hijyen anlayışı farklıdır. Kimi en kaliteli bulaşık makinesi deterjanı kullanır makinesini temizler. Kimisi o kadar dikkat etmez. Çay kolay degil yani.Bi de sey var cay istiyosun ya iciyosun
O bardak nekadar temiz geliyo?ya baskasinin ictigi bardakla getiriyolarsa.
Ya da sadece suyla calkaliyolarsa kafamda deli sorular
Aman corona olmasa ben böyle seylere hiç takılmazdım.en son gecen yıl agustosta hamileliği öğrenince dısarda yemeği bıraktım sonra erken dogum riski diye eve kapandım sonra pandemi .1 yıldır dısarda yemek yemiyorum pandemi bitse kendimi atıcam dönerciye doğrumezeyi bende deli severim.
Hatta su acik salatalarlada karistirip karnimi doyurabilirim sadece.
Ama iste ben dokeceklerini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?