- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Kızlar ya benim maas hesabımın bulundugu bankada dolar hesabı acabilir miyim bankaya gitmeden mobilden.altın alacak kadar biriktiremem basta amababyloading87 ilham aldım az az usd alayım diyorum
Teşekkür ederim müşteri hizmetlerine bağlanmak cok zor bilen varsa sorayım dedim :)Acarsin:)
Tabi ki i açabilirsinKızlar ya benim maas hesabımın bulundugu bankada dolar hesabı acabilir miyim bankaya gitmeden mobilden.altın alacak kadar biriktiremem basta amababyloading87 ilham aldım az az usd alayım diyorum
Suan mobil uygulamayla aram tarla görmüş fare muhabbeti .eşimden bir miktar para alıcan 15 inde mutfak alısverişine ona bırakmayayım dedim kalırsa da üç beş kenara atayım .cok heyecanlı bi sürec :)Tabi ki i açabilirsin
Ayrıca gr hesabı açıp altında alabilirsin
Geçen sene hep takip ederdim sayfayı bu sene benim başıma gelcegini tahmin etmezdim nasip işte 2 sene sonra gelen mucize hem de hiç aklımda olmayan bir andaaiyyy hamislik takvimini severim.
Benim zamanlarimda dogurcaksin
Ayni zamanlarda hamis kalmisiz gibi
Ya ben ya ben bunlar bana göre birkaç tık lüks evdekiler harabeEve gidip mobilyaları mı atese verecegim
KEstel sacaltına gittik cnmÜmit alana mı? Gittiniz
Saç altımı ne vardı orda
İnşallah sever canım bizim İlk geçen yıl burada denedik en son da annemlerin evin karşısında var. Geçen gittiğimde denedim de yine binmedi. Atı seviyor ama binmeye gelince olumsuz cevap :)Benim 2 -3 sene önceden ders almıslıgım var 4 seans
170 tl dediler seansa
Seneye kıza baslarız dedik.
Beraber at binerizz
Ben cık seviyorum ya at binmeyi.
İns kızda sever.
Ayyy aynı şeyi düşünüyordum. Ama yine de yiyoruz işteacikcasi diyorum ki acaba bizden onceki yiyenlerin artiklarimidir ki bence öyledir.
O an dusunemiyor insan ama adam 2 catal alinmis receli atmaz.
Midem kabul etmesede mantigim boyle diyor.
Mezeler icinde ayni seyi dusunuyorum.
Evet mantiklisi ya hic disarda yememek ya da tek seferde bitebilcek seyler yemek.
Misal 2 lahmacun yersin 1 pide falan
Acabilirsin cnm.Kızlar ya benim maas hesabımın bulundugu bankada dolar hesabı acabilir miyim bankaya gitmeden mobilden.altın alacak kadar biriktiremem basta amababyloading87 ilham aldım az az usd alayım diyorum
Anneme gösteriyorm buna ev lazım komple evi değistir diyoYa ben ya ben bunlar bana göre birkaç tık lüks evdekiler harabe
Aslında ben dışarıda kahvaltıyı sevmiyordum. Boş para vermek geliyordu bana. Ben çeşit çeşit yapar sererdim pazar günleri. Hatta bir defa arkadaşlar benim evde toplanmıştık. Normal kahvaltı haricinde aklımda kalanlar gözleme poğaça güveçte pastırmalı melemen kuymak patates kızartma, aklımda kalanlar bunlar yapmıştım. Hala da söyler arkadaşlar biz öyle kahvaltı yemedik diye portakal reçelime de bayılmışlardı. Ama şimdi nerdeeee çocukşa yapamıyorum. İkiz çocukla daha zor.Ben de dısarda kahvaltıya bayılıyorum ama cok pahalı yav.kaliteli mekanlarda güzel manzara bayılırım ama iyice tadı tuzu kactı fiyatların.gerçi iki bebeyle otur diyorum kendime zaten dısarı cıksan rezillik
Ayy iştahlı çocuk kadar güzel bir şey yok MAAŞALLAH. Zaten sağlıklı şeyler yiyor yesin afiyetle şifa olsun.Ayy Alya uyudu anca
Acmıs cocuuum
Sabah 9 gibi evden cıktık 7 de ona kasık mama verdim.
Cıkarken devamsütü aldım yanıma arabada icti
Sacaltında böreklerden yedi (sekersiz glutensiz tarifler icin sayfama beklerim)
Dün sütlac yapmstım ona pekmezli kavanozla ondan aldım yanıma
Sapanca 2 saat yol
Yolda sütlacı yedirdim
Rest.girdik dedim corba isteyelim artk tuz mız bakmıcaz.
Cock ac mı kalsjn
Sapanca isi yolda cıktı hazırlıksız yakalandık.
Sebzeli mercimek varmıs ,cok tuzlu değildi Allahtan.
Corba yedi ben köfte yerken az köfte yedi.
Dönerken hünnaplı bisküvi verdik eline
Gelir gelmez süt verdim yok uyumadı
Tarhana corbası ıısıtp yedirdim az önce uyudu süküe
Anam masallah nazarlamayayımda ben onunkadr yemedim
Sabah börek
Öglen giderken benzilkten soslu mısır faln aldı koci onu atıstırdm
Aksmda köfte aralardA kahve.
Koci diyo kızım bizi de yicen
Böyle kahvaltı olsa ben de arkadasa giderim masallah diyeyimAslında ben dışarıda kahvaltıyı sevmiyordum. Boş para vermek geliyordu bana. Ben çeşit çeşit yapar sererdim pazar günleri. Hatta bir defa arkadaşlar benim evde toplanmıştık. Normal kahvaltı haricinde aklımda kalanlar gözleme poğaça güveçte pastırmalı melemen kuymak patates kızartma, aklımda kalanlar bunlar yapmıştım. Hala da söyler arkadaşlar biz öyle kahvaltı yemedik diye portakal reçelime de bayılmışlardı. Ama şimdi nerdeeee çocukşa yapamıyorum. İkiz çocukla daha zor.
yani şimdi dışarı kahvaltısını seviyorum ama şindi de bişey anlamıyırum
Bütün bebeler istahla yesin insallahhAyy iştahlı çocuk kadar güzel bir şey yok MAAŞALLAH. Zaten sağlıklı şeyler yiyor yesin afiyetle şifa olsun.
Ben de saglıkcıyım baby bizim kızları darlıyorum ne vereyim diye cok da takılma diyorlar 1 yas sonrası için sen ne yersen o da yesin diyorlar genelde bakalım benim kız dogustan besin redli .o yemez beni delirtir kesinBütün bebeler istahla yesin insallahh
VAllaa yemeyen bebe cok zor.
Arada kacırıyor hep saglıklı değil
Kendim yaprsam temiz un,sekersiz gıda kullanıyorm.
Ama dısarda glutene karısmıyorm.
Zaten sık cıkmıyor evden.
Olur okadr diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?