- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Kvdem benim eltim zatenTek seferde okuyup yazabilmenin haklı gururunu yaşıyorum
Selam kizlar
Kuzenim 2 ay önce doğum yapmisti, bu akşam gidicez bebek gormeye. Marttan beri kimseye gitmemistik heyecanlandim desem yalan olmaz. Bı tatlı yaptım giderken goturcem, bebeğe çeyrek, 5 yaşında bı kızı var ona da sırt çantası aldım görüp üzülmesin diye.
Ordan da annemde kalicaz bu gece yarın eşim nobetciymis akşama döneriz eve.
Baby kayinvalidenin piknikteki tavrı ayyyni eltimay ben de pikniği sadece mangal için seviyorum yoksa ormanmis dogaymis gözüm gormuyo yemekten
Aiyy kuzum sagolasinKuzum bende kaç senedir yapmıyorum bi buğday bide doğranmış incir var dur bakalim niyetliyim bu sene istiyorum yapmayı sali yada çarşamba salı malzeme almam lazım fındık ceviz kayısı fln nohut fasulye buğday var şeker alırım makbul yolu gözüktü bana yakın olsak ben sana kase kase getiririm canim yainsallah yapar abla belki annen gelir yapabilirsin
En makbulu olmayani bosver.Valla bizm tedaviyle oldu bebekler ama olur da yeniden ikiz olursa huniyle gezerim. Kayınvalidem olsa el üstünde tutardım ama rahmetli
gliss sac acici spreyleri var islem gormus saclar icin pembe olandi unutmadiysamKızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
Maas yatınca alıp deniyim olmazsaBenim saclar ince telli dalgalı acayıp dolasıyor.
Boyadandır.
Gliss sıvı sac kremi kullanıyorm ben anca öyle acılıyor
Sağol canım not ettim alcamAiyy kuzum sagolasin
Bacim annem hamurisi falan onlarda da usengec malesef.
ben yapim o yesin
En makbulu olmayani bosver.
Aiyy Allah rahmet eylesin tabi
gliss sac acici spreyleri var islem gormus saclar icin pembe olandi unutmadiysam
Banyodan sonra islak saca fis fis tara hemencik aciliyo
Kızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
Allah'tan durumları iyi de bakıcı, oyun grubu falan idare ediyor.Rekora koşuyormuş
Allah yardımcısı olsun
Ay o milk shakes numune vermislerdi o ne güzel bı koku öyle. Benim saçım düz ve yaglaniyor hemen, agirlastirmayan biseyse ben de alıyım. Bı de keratin bakımı yaptıran var mı kizlar ise başlamadan yaptırayım diye düşünüyorum amaKrem veya maske kullanıyormusun?
Milk shakes kullan
Benim komple platin mutlaka Duşta krem çıkınca milk shakes kullanıyorum
Ay o milk shakes numune vermislerdi o ne güzel bı koku öyle. Benim saçım düz ve yaglaniyor hemen, agirlastirmayan biseyse ben de alıyım. Bı de keratin bakımı yaptıran var mı kizlar ise başlamadan yaptırayım diye düşünüyorum ama
Canim saç kremi mutlaka kullanıyorum haftada iki defa keratin maskesi yapıyorum ama duştan çıktım mı yumak yumak oluyor saçlarım dediğini ilk defa duydum denicem bakalımKrem veya maske kullanıyormusun?
Milk shakes kullan
Benim komple platin mutlaka Duşta krem çıkınca milk shakes kullanıyorum
Allah kabul etsin canimCan kızlar selam
Çık yoruldum bugün
Pilim olsa biterdi
Sabah 8 de kalktım duşa girdim
Çıktık adak kestirmeye
7 parça yaptık dağıttık
Oğlanın saçları kestirdik
Bugün ilk dersi için Okula bıraktık
Eşimle 2,5 saat takıldık, Dedim çok değişik böyle de oğlan olmayınca
Teknosaya gittik çok hızlı bir şekilde tablet aldık . Aylar sonra bir avm gittik.
Okula başlayacak uzaktan erişim telefon ile zor oluyordu.
Babasına kitledimo ödedi
Yemek yedik çay içtik doğru oğlanı almaya gittik. bugün her yere tam saatinde ama koşturarak yetiştik
Oğlana İzmir köfte yaptım
Bize ekmek arası kızartacağım
Eşimin evde olması çok güzel ya
Birlikte bir şeyleri yapıyoruz
Kolay taramak için Spreyler oluyor onlardan kullan canım.Kızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
Saat kaçta gıybetBebem uyudu
Cayı demleyin,cekirdek benden.
Gece burdayız
Allah kabul etsinCan kızlar selam
Çık yoruldum bugün
Pilim olsa biterdi
Sabah 8 de kalktım duşa girdim
Çıktık adak kestirmeye
7 parça yaptık dağıttık
Oğlanın saçları kestirdik
Bugün ilk dersi için Okula bıraktık
Eşimle 2,5 saat takıldık, Dedim çok değişik böyle de oğlan olmayınca
Teknosaya gittik çok hızlı bir şekilde tablet aldık . Aylar sonra bir avm gittik.
Okula başlayacak uzaktan erişim telefon ile zor oluyordu.
Babasına kitledimo ödedi
Yemek yedik çay içtik doğru oğlanı almaya gittik. bugün her yere tam saatinde ama koşturarak yetiştik
Oğlana İzmir köfte yaptım
Bize ekmek arası kızartacağım
Eşimin evde olması çok güzel ya
Birlikte bir şeyleri yapıyoruz
Keratin bakımı salgindan önce düzenli yaptiriyordum ben, çok mumnunum.Ay o milk shakes numune vermislerdi o ne güzel bı koku öyle. Benim saçım düz ve yaglaniyor hemen, agirlastirmayan biseyse ben de alıyım. Bı de keratin bakımı yaptıran var mı kizlar ise başlamadan yaptırayım diye düşünüyorum ama
Gel gel aldım cayı geldimSaat kaçta gıybet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?