Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir de kocinin benden maddi durumunu saklamasının 2 sebebi olabilir kitaba göre
1.cidden beni önemsemiyor,kaale almıyor,gerek duymuyor(ki ben buna inanmıyprm)2.tam tersi.Sonuclarını göze alamıyor,önemli bir iliskiyi kaybederim diye korkuyır olabilirmis.
Bence 2.cünkü ben ögrensem borcu harcı var 1 hafta söylenirim.
Benden gizledin ,ben anama gidiyorm derim(gitmesem de derim)
Bunları göze alamıyor olabilir.
Ayh ben suclu cıkıuorm bu kitaba göre kız
Cünkü benim ilk 50 sayfada anladıgım sen degis,karsındakini degistirmeye calısma diyor kitap.
Sen degisirsn herkes degisir gibi.
Bilemeyrum dogru mu yorumluyorm kitabı aydınltın beni

Ben onemsemedigini kesinlikle düşünmüyorum muhtemelen durumun ciddiyetini senin sabrını zorladığını kavrayamiyodur. Erkeklerde genel bı kavrama problemi var bence zaten

Nasılsa söylenir söylenir susar diyor bence.
Bence böyledir, benim eşim de bişeye sürat asarsam sormuyo kendi hataliysa. Bı kere dayanamayıp sordum ya insan bı sormaz mı diye, sinirinin geçmesini bekliyorum dedi gözümden ateş cikarmisimdir heralde öyle diyince

Kizlar ya sandaletlerim arabada kaldı diye deniz terlikleriyle çıktım, arabada bulamadım yaa ay rezillik üst baş yapılı makyajlı ayağımda pembe gezer terlik
Bizim bir idari işler muduri vardı, adam yaz kış takım elbisenin altına terlik giyiyordu.
İlk zamanlar herkes ayağında sorun var diye düşünüyordu, patron sormuş hayırdır geçmiş olsun demiş.
Ben ayakkabı sevmiyorum, ayağım rahat etmiyor demiş. Sen de öyle dersin artik, ben ayakkabı sevmiyorum

Okunacaklar listeme ekledim hemen

Fincan atmak yasak mı?
Fal baktırıyo diye banlanır mıyım?
Kabartma tozu pastayı nasıl böyle kabartırr
Bilen varsa söylesin .
Falladdn yedi bütün haklarımı

Eklentiler

• 7CA677C0-52E0-4662-8FC3-07F006CC0AA9.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 116
  • 6F09EE5C-E699-4365-8DFC-F7D197C579FD.webp
    23 KB · Görüntüleme: 114
Fincan atmak yasak mı?
Fal baktırıyo diye banlanır mıyım?
Kabartma tozu pastayı nasıl böyle kabartırr
Bilen varsa söylesin .
Falladdn yedi bütün haklarımı
Ben kokoş bir hanımefendi gördüm fotoda.
Tırnaklar ojeli, ki en sevdiğim. Normal hayatta zaten karşidakinin ellerini incelerim, temiz mi bakımlı mi dikkat ederim.
sanalda da bakımsız elleri ile foto atanları
Zımpara gibi tırnaklari görünce hiç hoşlaşmam.
Fincan da gerek deseni gerekse sapı ile kokoşlugu tamamlayıcı nitelikte.
Ben like attım bu fotoya

Yaaa çok sevindim beğenmene

Ben de kendimden çok şey buldum kitapta. Uygulayıp ilişki modellerimi değiştirmeye çalışıyorum ben de..

Hep beraber başaracağız inşallah

Doğru anlamışsın. Sen tavrını değiştir ilişki ve karşındaki kişi başta dirense de mecbur değişecek diyor. Bu süreç huzursuzluk yaratacak hatta belki sonuç ayrılık olacak bunu göze almak gerekiyor diyor

Yaaa çok sevindim beğenmene ☺

Ben de kendimden çok şey buldum kitapta. Uygulayıp ilişki modellerimi değiştirmeye çalışıyorum ben de..

Hep beraber başaracağız inşallah

Cok merak ettim bende inceleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…