Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yine buzluk ve dolabim doldu cok sukur.
Dibi gorcem tam Rabbim bereketlendiriyor.
Dun hep de az az aldik taze olsun diye doldu.
Buzluguda kiza kirmizi biber pure, tavuksuyu, falanda koymustum.
Esim diyo alim bisiler tavul falan yok dedim yer yok alma
ya degisik ama bu boylr halka halka ici soyuluyor bi anda govdemi kapladi 10gundur gecmedi
Bakalim adamı cok eskiden taniyorum alerji vs uzerine baya bilgili hastasi bol bakim ne dicek

tr_lelli geçmiş olsun canım umarım iyi bı doktora denk gelirsin de hemen geçer
Ben oğlumu goturdugum 2 doktorda da sonuca ulaşamadım maalesef, iyi cildiye bulmak çok zor
ben cilt mantarindan supheleniyorum
sekli benziyo stresle sicklarla terlemeyle bagisligin dusmesiyle vs ortaya cikabiliyormus.
Hic duzenli ve saglikli beslenemiyorum malesef
asiri terledim bu yazda
stres zaten tavan bakalim ne dicek dr. sagol canim.
Bu dr. daha once aknelerimi tedavi etti.
sedef hast. vardi onuda tedavi etti.
Bir donem cilt mantari demisti bana ama boyle yaygin degildi kremle tedavi etmisti.
Sanirim ilac lazim kremle vs gecici cozum.
Benimde dikkat etmem lazimdi onemsemedim

Geçmiş olsun canım

Sagolasın canım amaan bugun diyorum beni bulur zaten hic iskalamaz es gecmez
Su zamanda olmasaydi iyiydi hast. randevu yok bebeyle zorlaniyorum yeterince ztn
Öyle düşünme ama moralini yüksek tut
Bebek, ev derken çok yoruldun, muhtemelen basit bir şey vücut error veriyor biraz dur diyor bence

Öyle düşünme ama moralini yüksek tut
Bebek, ev derken çok yoruldun, muhtemelen basit bir şey vücut error veriyor biraz dur diyor bence
evet ya disa vurur benim cildim hemen sikinti stres vs yapinca.
ya sivilce cikar ya ben ya boyle doker ya kizarir ya morarir.
Yorgunum, uykuyu severdim yani en azindan deliksiz uyur hep erken yatardim gece uyaninca dalamiyorum tam daliyorum kizin yine uyanma saati geliyo.
Kahvalti yapamiyorum bugun mesela 13.30gibi yedim ancak tam uyutuyorum kalkiyorum uyaniyo hadi salla yine.
Bi duzen oturtamadik hayirlisi.

Cok isterdim biraz gamsiz, vurdumduymaz olayim.

Sıkıntıdan da oluyo bazen sinirlenirim ellerim taş gibi olur damarlarım uyku önemli faktör ondanda olur ruh gibi gezerdim oglan geceler i uyumazdı
Babay işi bırakma bence kardeşinde törpülüyo anneni
Hergün markete gitme kuzum insan çok para harcıyor kahvemsi terlik atacak bak

Benim ayaklar 40 numara kızlar ona göre
Acitirsa sonra demedin, bilmiyorduk olmasın

sen herkese yetiseyim derken, kendine yetiseniyorsun canim.
Dogum yaptin hic dinlenmedinki. Vücudun artik bi dur diyor sana bence. Birsz kendine vakit ayir eniste gelince, uyumazsan bile müzik ac gözünü kapa dinlen yatakda

Selam kızlar iyi akşamlar.
Ancak oturdum. Sizden kızın odasını değiştirdim. Süpürdüm sildim. sonra aile hekimine gittim.Kızı arkadaşa bırakacaktım tam giderayak uykum geldi dedi. Ee ilaçlar da lazım. Eşimin midesinde gaz varmış. Benim gaz ilacın bitti uzun zamandır alamamıştım. Kıza Arabada yatacaksın anlaştıkmı dedim. Yattı ama uyumadı. Zaten bebek arabasını da içeri almıyorlarmış. Kucağıma aldım. Hiç kimse yoktu aile hekiminde. Burun spreyimi ve mide gaz ilaclarımı yazdırdım. Çıktım eve geldik. Ter içinde kaldım.giderken duş aldım grlince duş aldım
Sonra kız uyuyacak gibiydi. Yemek yedirecektim süt istedi. Uyumadı. Çorba istedi. Yedirdim. Kitap okutarak yemek yiyoruz :)
Sonra işime devam ettim toparladım. Oynadık falan. Yemek koydum yeniden akşam yemeği yermiii yemedi tabiki..yalvarak 2 kaşık yedirdim. Ekmek dicem acıkmadım diyor
Bir de uykusu gelince deliye döndü banyo yaptırdım saat 19:30 da uyudu. Bacaklarım fena ağrımış. Yürüyüşü brakmam hiç iyi olmadı.Bacak için Ağrı kesici İçtim.
eşim de diyet yapacaktı güya mide ağrısı derdine yapamadı.
şimdi de kırmızı odaya devam edeceğizbakalım.

Est.
Bana iyi geliyor yazdıklarınız
Kendimi sorguluyırm cünkü
Ben mi yanlısım diye
Resmiyiz suan du bakalım nekadr sürcek
Ya aklıma şey geldi bide kardeşinin eşi baya zengindi galiba, annenler onunlamı kıyaslıyor acaba eşini? Babanın eşinle konuşmayı düşünmesi filan ,sanki oturup ciddi üzerinde konuşup karar vermişler gibi.Senin ev hayatına bu kadar müdahele etmeye çalışmaları çok yanlış.bence güzel bir dille konuş, çocuğuna bakmak istememeleri anlaşılabilir ama eşinle senin çalışman konusunu konuşmak istemeleri çok yanlış.Sanki adam seni zorla çalıştırıyormuş gibi.

Netten baktınmi canim neye benziyor yaralar

Kesinlikle her dediğine katılıyorum. Ben de çalışırken her istediğimi alıyordum. İstediğim zaman birikim yapıyordum.
şimdi çalışmıyorum diye iki katı hesap yapıyor ve alsammı diye düşünüyorum.Eşim vermiyormu tabiki veriyor kendi kazandığım gibi olmuyor. Bir de şu pandemi döneminde kardeşlerimin desteği olması bile kendimi kötü hissettirdi. Eskiden nice aldığım şeyleri şuan alamamak da öyle içime oturuyor. Ama kızım için başka çarem yok

Aynen kendi kazandığın para gibi olmuyo kocandanda alsan rahata harcayamıyosun

Sen de az şey almıyorsun çoğunu paylaştın bizimle. Aldığı hediyede söz sahibiyse. Demekki sen çalışmasan destek olsa hepten söz sahibi olacak annen de o destek oluyor diyecek. Aslında şimdiden belli herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…