- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
Canım ben de çocuktan sonra çok terler oldum. Yani böyle bunalma tarzı değilde. Terliyorum. Kilodanmı dedim ya da koşturmaktanmı.aynen canim regl de olamadim malum o da bence ates yapiyor.
Evet orasi serindi yazinda.
Bu yaz pistik acinca esiyoda iste demen gibi kizi kollicaz diye yanduk.
ya öyle dusunme Allah korusun boyle biri de supheleniyordu ama hic bisi yok cok sukur.Kızlar ya bir kac gündür tadım yok,kızım da göz teması pek yok otizm olabilir mi diye telas yaptım.bize dua edin olur mu ? Cok moralim bozuk
Valla sevmesi hosuma gitti sagol canim.türkyede raya diye bir sirket vardi. Organic corba karisimlari satiyorlar bebekler icin. Arkadasim getirmisdi bana. Benimki bayiliyordu onlarin corbalarina.
peki nasil anlamadiniz ozaman kadar? yani hersey normalmiydi? gozlemleyelim diye soruyorumHerkese selamlar. Canım Rabbim yardımcınız olsun. INŞAALLAH geçici bir durumdur. Benim erkek kardeşim de otizimli ama onun tanısı 18 aylıkken konuldu
sagol bacimİyi aksamlar bacımlr
tr_lelli gecmis olsun bacım
Biz bugun anca bavul yaptık
Koci almaya geldi,kardesime ugradık kza kolluk,tenteli simit faln verdi
Annem ordaydı,cocıklara bakıyormus bugun.
Eve geldik koci dısarı cıktı ben kızı yıka doyır,ütü yap,bavul hazırla aksamı ettim
Ne dezenfektanlar ne de aldıgım termos yetisti kargoya
Termos 15 gün oldu
Kaynadım trendyola
Ptt kargoya da kaynıcam dönünce.
sagol cnmGeçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
İnşallahh öyle bir şey yoktur canım, yine de olumsuz düşünmeGenelde o civarda tanı alıyorlar ama içime sinmiyor.bir süre daha gözleyip götürücem olmadı umarım korktuğum seye ugramaz
Gözün aydın canım. Allah rızık kapınızı açsınKizlar bugun buraya yazdigim sey olumlu oldu.
Ama kesinlesince tam icime sinecek.
Hani diyordum ya araba alip calistirma planimiz var diye esim yarin araba bakacak
Eger olursa yani anlasabilirse ekimde arabamiz ise baslayacak.
Ve esim temiz 5bin birakir bize diyor.
Yani suan hic beklemiyordum.
Ama terasi nasil neyle yaptircaz diyede dusunuyordum.
Ya ne desem nasil sukretsem bilmiyorum.
Bu hafta kesinlesirse nasibimizse eger helaliyle olsun insallah.
Hadi hayırlısııKizlar bugun buraya yazdigim sey olumlu oldu.
Ama kesinlesince tam icime sinecek.
Hani diyordum ya araba alip calistirma planimiz var diye esim yarin araba bakacak
Eger olursa yani anlasabilirse ekimde arabamiz ise baslayacak.
Ve esim temiz 5bin birakir bize diyor.
Yani suan hic beklemiyordum.
Ama terasi nasil neyle yaptircaz diyede dusunuyordum.
Ya ne desem nasil sukretsem bilmiyorum.
Bu hafta kesinlesirse nasibimizse eger helaliyle olsun insallah.
Canım 18 aya kadar o kadar büyük bir problemi yoktu. 18 aydan sonra birden içine kapandı. O süreçten sonra otizm dendi. Kardeşim 30 yaşında şimdi. Ama göz kontağı var istediği za-man konusuyor şimdi.Valla sevmesi hosuma gitti sagol canim.
peki nasil anlamadiniz ozaman kadar? yani hersey normalmiydi? gozlemleyelim diye soruyorum
sagol bacim
Mehmet Ali Aloboran ın esi de otizmliymis.Otizmin de dereceleri var. Benim kardeşimin göz kontağı var kendi işini kendi yapar ama belli takıntıları var şimdi
Evet bir de otizmlilerin vücudunda metaller var deniyor o yüzden gaps diyeti öneriyorlarMehmet Ali Aloboran ın esi de otizmliymis.
Twitterda paylasmıstı.
Kadın tiyatro oyuncusu.
Derecleeri var demek.
Bende hemen regl olmadım 11 aylikti ogluş oldum beni de ateş basıyordu yazın emzirme zor oluyoaynen canim regl de olamadim malum o da bence ates yapiyor.
Evet orasi serindi yazinda.
Bu yaz pistik acinca esiyoda iste demen gibi kizi kollicaz diye yanduk.
Otizm için sadece göz teması bakılmaz biliyorum camim kac aylık bilmiyorum kuzun ama insallah yoktur içini ferah tutKızlar ya bir kac gündür tadım yok,kızım da göz teması pek yok otizm olabilir mi diye telas yaptım.bize dua edin olur mu ? Cok moralim bozuk
Canım doktora görünmeden stres yapmaKızlar ya bir kac gündür tadım yok,kızım da göz teması pek yok otizm olabilir mi diye telas yaptım.bize dua edin olur mu ? Cok moralim bozuk
Rabbim şifa versin sizlerede güç kuvvet canimCanım 18 aya kadar o kadar büyük bir problemi yoktu. 18 aydan sonra birden içine kapandı. O süreçten sonra otizm dendi. Kardeşim 30 yaşında şimdi. Ama göz kontağı var istediği za-man konusuyor şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?