Kuzu ctesileri kaynanan bakıyordu dimi sende onu soylersin kadına böyle dersem alacaklı çıkar bizden dersinAnnem diyoki oo 4 gün izin kvden yasadı.
Cmrtsi pazarı da sayıyo
Yakındır 4 gün eksik baktı bu hafta baksın demesi
Allah adamın işine bereket versin canım. Size de afiyetle yemeyi nasip etsinKızlar eşim bir pazarcı tanıdığına araba konusunda yardımcı olmuştu
Bugün bir geldi 4 büyük poşet adamcağız tşk etmek için hali yığmış
Eşim kabul etmem desede bırakıp gitmiş
Bir geldi 2 haftalık Pazar malzemesi var
Meyveler sebzeler yeşillikler
Aklınıza ne gelirse
Meyveler 3 er kilo
Yeşil Üzüm , siyah üzüm,mürdüm eriği,elma ,armut ,muz ,şeftali mandalina , Mısır
Patlıcan ,kabak ,fasülye ,biber ,kırmızı biber ,dolma biber, Ayaş domates salatalık
Taze soğan, kıvırcık, dere otu, tere,turp,roka,maydanoz,nane, kuzu kulağı
Aklımıza ne gelirse
Dedik eşimle üçe bölelim
Onun kardeşi benim ablam paylaşalım
Mümkün değil bitiremeyiz
Doldurmuş getirip ofise bırakmış
Dedim evdeyken yaparım bitsin
Bende süt aldım 5 kilo yoğurt çaldım
Mutfak bir anda leş oldu
Süpür topla oğlana okuma öğret inan pilim bitti
Sabah iş var
Daha duşa girecekler of offf
Mısırları dondurucuya atacağım
Tek tek yerleştirdim ama kımıldayacak yer kalmadı
Üzülme unutur oKızlar bugünün özetini geçemedim. Zaten kız uyunadı. Arkadaş gelecekti gelemedi çocukları parka çıkarttık. Bugün bayağı yordu beni uyumayınca mızırtısı çoktu. Bu ara sürekli sıkıldım sıkıldım. Bir de kendi kendine konuşuyor ne oynasam acaba diye.
parkta ikisi koşuyordu arkadan da bir erkek çocuğu koşuyor dönüp çocuğa demezmi sen gelme bizimle diyehiç benim küçüklüğüme benzememiş fena dilli olacak.
Neyse markete uğradık üzüm salatalık ona balon aldım 8 tl ödedim. Herşeye sürdü elini. Eve geldik. Kızım elini yıkayacağız bekle dedim. Hooop koştu o kıyafetler ve ellerle yatağa saklanıyorVirüs hak getire Kızdım aldım kucağıma çıkardım kıyafetleri ellerini yıkadım ama çığlık çığlığa ağlıyor yıkamam ellerimi yıkamam. Sonra yıkama dedim tabi yıkadım. Yıkama deyince tutturdu yıkayacağımm ağlıyor yemek yedireceğim. Acıkmadım yemem de yemem. Yeme ben yiyorum yeme kızım tamammı dedim bu defa yerim yerim ye deyince yememek için deliriyor.
neyse uyudu 8 de ama üzüldüm ağladı çok bugün.
AminAllah adamın işine bereket versin canım. Size de afiyetle yemeyi nasip etsin
Ağız tadıyla yiyin canim ne güzel bereketli olsunKızlar eşim bir pazarcı tanıdığına araba konusunda yardımcı olmuştu
Bugün bir geldi 4 büyük poşet adamcağız tşk etmek için hali yığmış
Eşim kabul etmem desede bırakıp gitmiş
Bir geldi 2 haftalık Pazar malzemesi var
Meyveler sebzeler yeşillikler
Aklınıza ne gelirse
Meyveler 3 er kilo
Yeşil Üzüm , siyah üzüm,mürdüm eriği,elma ,armut ,muz ,şeftali mandalina , Mısır
Patlıcan ,kabak ,fasülye ,biber ,kırmızı biber ,dolma biber, Ayaş domates salatalık
Taze soğan, kıvırcık, dere otu, tere,turp,roka,maydanoz,nane, kuzu kulağı
Aklımıza ne gelirse
Dedik eşimle üçe bölelim
Onun kardeşi benim ablam paylaşalım
Mümkün değil bitiremeyiz
Doldurmuş getirip ofise bırakmış
Dedim evdeyken yaparım bitsin
Bende süt aldım 5 kilo yoğurt çaldım
Mutfak bir anda leş oldu
Süpür topla oğlana okuma öğret inan pilim bitti
Sabah iş var
Daha duşa girecekler of offf
Mısırları dondurucuya atacağım
Tek tek yerleştirdim ama kımıldayacak yer kalmadı
Amin canım benimAğız tadıyla yiyin canim ne güzel bereketli olsun
Anam ben bu halleri bir yerden biliyorum 2 yaş atakları adı batasıcaKızlar bugünün özetini geçemedim. Zaten kız uyunadı. Arkadaş gelecekti gelemedi çocukları parka çıkarttık. Bugün bayağı yordu beni uyumayınca mızırtısı çoktu. Bu ara sürekli sıkıldım sıkıldım. Bir de kendi kendine konuşuyor ne oynasam acaba diye.
parkta ikisi koşuyordu arkadan da bir erkek çocuğu koşuyor dönüp çocuğa demezmi sen gelme bizimle diyehiç benim küçüklüğüme benzememiş fena dilli olacak.
Neyse markete uğradık üzüm salatalık ona balon aldım 8 tl ödedim. Herşeye sürdü elini. Eve geldik. Kızım elini yıkayacağız bekle dedim. Hooop koştu o kıyafetler ve ellerle yatağa saklanıyorVirüs hak getire Kızdım aldım kucağıma çıkardım kıyafetleri ellerini yıkadım ama çığlık çığlığa ağlıyor yıkamam ellerimi yıkamam. Sonra yıkama dedim tabi yıkadım. Yıkama deyince tutturdu yıkayacağımm ağlıyor yemek yedireceğim. Acıkmadım yemem de yemem. Yeme ben yiyorum yeme kızım tamammı dedim bu defa yerim yerim ye deyince yememek için deliriyor.
neyse uyudu 8 de ama üzüldüm ağladı çok bugün.
Kesinlikle uyuyunca o da rahat oluyor ben de. Ama 1.5 saat uyutmaya çalıştım uyumadı. 8 de kalkmıştı. Bu ara böyleÜzülme unutur o
Sıkıntı hepsinde aynı
Sıkıldım türküsü hiç bitmiyor bizim de
Uyusa ağlamazdı
O yordu
Iyi olmuş canim ela sıkılıyor diyodun değişiklik olur kiz kardeşim yeni bir yere başladı ç tesi yokmuş çalışması ablama gideriz ddi geçen ogluş şimdiden başladı gidelim teyzem e diyorKızlar eşim haftaya salı gönderecekti bizi. Kardeşim pazar günü izinliymiş c tesiden gelseniz süper olur dedi. O da cumartesi akşama aldı bileti. Kızım mutlu olsun yeter diyor
Eşya hazırlamam lazım yarın. Orası daha soğuk oluyor ayarlayacağım bakalım. Dönerken de annemle babam benimle dönecek. Sonra buradan uçakla bodruma geçecekler.
süper oldu ya. Sevindim
deme öyle deme bacimmmm bir yildan fazla mi sprüyor???Anam ben bu halleri bir yerden biliyorum 2 yaş atakları adı batasıcabitmiyor 3 yaşta bile esintileri oluyo
Hicc yani gecen ay 10 gün baktı kadın onu diyen yokKuzu ctesileri kaynanan bakıyordu dimi sende onu soylersin kadına böyle dersem alacaklı çıkar bizden dersin
Benim kocinin ise dönnmüs kız buEşimim doğum gününde ben de burada olmayacağım ama jest yapayım :)
Hediye gönderirim cüzdanı eskimiş cüzdan düşündüm ama kartla alırım taksitle. Kartı da o ödüyor ama ne yapalım
Ya diyecek babalar gününde annendeydin doğum günümde annendeydin
Merhaba canım, Benim oğlum da 3,5 yaşında öğle uykusunu nadir uyuyor, Çalışıyorum gerçi ama haftasonları şöyle yapıyorum çok yorulduğunu düşündüğüm zaman banyo yaptırıp hadi kitap okuyalım diye yatağa gidiyoruz daha rahat uykuya geçebiliyor, belki yapıyorsundur zaten ama yazmak istedim. Ayrıca evde ne kadar hareketli olurlarsa olsunlar enerjilerini atmak için yeterli olmuyor, keşke her gün çıkarabilsekNerdeyse 3.5 yaşında, zaten uyku problemi var yani de, aynen bizim de 6 dan sonra cildiriyo resmen. Uyutamıyorum inan 2saat sallıyorum mesela yok yanina yatıyorum yok yok. Gece de dün 11di mesela sabah 8de kalkiyo sürekli de koşturma halinde hiç yürümez gideceği yere zıplar koşar ona ragmen hiç yorulmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?