sagol gülüm
kuzum hayırlım olsunEsime dedim haber bekliyorum senden.
Bugun gidip bakacaklar kesinlesirse islemleri baslatir.
birazini nakit birazini kredi dusunuyorduk patronundan Allah razi olsun ben hallederim demis.
Ona oderiz faizde odememis oluruz.
Biz uygun bisi alicaz bankadaki paramizi kullanicaz.
Ama esim hep o senin diyo bana
Arabanin maasi geldigi an her ay senin parani odicem once diyo.
Bi de para 30bin hesaplamis 50bin olarak odicek bana 1 senede.
1 sene ya da 15 ayda borcunu bitirecegimiz sekilde alicaz nasipse.
Yani teras baslayana kadar biter borcu.
(teras ev tesliminden 6 ay sonra yapilcak presodurleri varmis)
Kat terasi olarak gorunmedigi icin.
Bakalim alim satim olmadan yinede netlesmeden pek bisi dusunmek istemiyorum.
Nezaman aliriz ozaman kafamda planlar yaparim
kız bende bir keresinde urfa turuna gitmiştimEşimim doğum gününde ben de burada olmayacağım ama jest yapayım :)
Hediye gönderirim cüzdanı eskimiş cüzdan düşündüm ama kartla alırım taksitle. Kartı da o ödüyor ama ne yapalım
Ya diyecek babalar gününde annendeydin doğum günümde annendeydin
annişi şapur şupur yer :):)Gunaydinnn
Kiza armut puresi yaptim zabah zabah.
Muhallebisine katicam.
Uyuyo bakalim bugunleride gordum kizim 9lara kadar uyuyo artik.
Disarida isim var kizla nasil halledicem bilemiyorum.
Uyutup oglana birakip 10dk hallederim aslinda bi sansimi denerim olmazsa bakalim.
Sabah namazı arkasi esmalarimi cektim.
Biraz dua okudum.
kahvalti fasli salonu topla.
Yemek yapmam gerek.
Orman kebabi pilav yapabilirim.
Kiza bebe bisk. deneyesim var ama haftasonunu beklicem yarim yarim katmak istiyorum meyvesularina falan.
Esim evdeyken yapim en iyisi kizla bilmedigim bir tarif denemek falan heycan aramim.
Dun kabini ovamadim klozet ve yerleri ancak hallettim.
Bugun kabin ve lavabo isi var.
Balkonda yikanmasi lazim.
Ouwww yazarken yoruluyorum nasil yapicim bakalim
kötü olmuş canımGünaydınnlar
Allahım cıktık evden sonunda
Onu aldın mı bunu aldın mı derken telefonu düsürdüm elden
Suan kenarı kalktı ici gözüküyo bi bu eksikti
İns patlamaz elimde
Off kötü olmuş cnm ya telefonlarda pek pahalıGünaydınnlar
Allahım cıktık evden sonunda
Onu aldın mı bunu aldın mı derken telefonu düsürdüm elden
Suan kenarı kalktı ici gözüküyo bi bu eksikti
İns patlamaz elimde
VAlla ben bide fanatik ıphonecuyum haytta almaz suara bana ıphonekötü olmuş canım
iyi yolculuklar
Canımsınn yine icimi ferahlattıntr_lelli
Geçmiş olsun lellim, Rabbim yine böyle geçer dertler versin kalıcı şifalar versin. Araba işide inşallah düşündüğünüzden daha güzel olur hayırlısı olsun.
D dimple81
Çok sevindim yiyeceklere taze taze gelmişler, ama elinde bol maşallah dagıtmışsın Allah kabul etsin. Rabbim seni de sana göndereni de darda koymasın hayırlı yerlere gitmiş.
babyloading87
baby hayırlı yolculuklar. Çok güzel dinlen, enerjini depola seni duygu olarak sömürenler çok annen, kardeşin ve gönlünün efendisi ve topiğin eniştesine karşı iyi depola enerjini tabi bizim içinde tatil yap, Allah içine sindirsin canım.
Kardeşpayı seni etiket yapamadım. Ben Eğitim kökeninde çok uzun yıllar görev yaptım. Tabiki bir doktor gözüyle bilemem ama inan çok zor o kararı vermek, bazı çocuklar ve bebekler için içini ferah tut, o bu dünyaya gelirken anne olarak seni seçti, ne olursa olsun o senin biriciğin, inşallah bir şeyi yoktur buradan bizimlede paylaşırsın.
Kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah. Ben bugünün menüsünü belirleyen küçük kızım ve eşimin siparişlerini yaptım. Pırasalı kol böregi, semizotu yemegi ve eşimin elmalı turtası. Dünden kalan irmik helvası da var. Ayranda yaparım turşu ve kavunda koyarım çok alakasız oldu menü ama onlar istedi, ben de yaptım.
Valla öyle evde bi ıphone 4 varOff kötü olmuş cnm ya telefonlarda pek pahalı
Çok teşekkür ederim canım Ilgın için, bizimkinin banyo yapınca olmayan uykusu da kaçıyorMerhaba canım, Benim oğlum da 3,5 yaşında öğle uykusunu nadir uyuyor, Çalışıyorum gerçi ama haftasonları şöyle yapıyorum çok yorulduğunu düşündüğüm zaman banyo yaptırıp hadi kitap okuyalım diye yatağa gidiyoruz daha rahat uykuya geçebiliyor, belki yapıyorsundur zaten ama yazmak istedim. Ayrıca evde ne kadar hareketli olurlarsa olsunlar enerjilerini atmak için yeterli olmuyor, keşke her gün çıkarabilsek
Nakliye isi aldi esim canim kendi projesi sanirim kamyonet tarzi olcak.Lelli çok sevindim taksimi alıyorsunuz servisi dolmuşmu
Patronun yardım etmesi güzel olmuş
Teras bi şekilde yapılır ev seninya sıkıntı olmaz. Yani bizim evde vestiyer yok çocuklara dolap yok kendi dolabımda kıyafetleri
Ev olsuna yaparsın sen belki annegilde yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?