Küçük Düşün Büyük Olsun!

kuzum hayırlım olsun
arbamı alıyorsunuz
ben kaçırdım mı? başını ne
çok sevindim
bereketli kazançlarınız olsun

kız bende bir keresinde urfa turuna gitmiştim
kız arakaşlarım ile :):)

annişi şapur şupur yer :):)

günaydın kızlar

sabah bulaşık makinesini boşalttım
çaldığım yogurttu dolaba koydum
balkon soğuktu orada yapmıştım sabaha kadar dinledi
bugünde dolapta dinlenirse yarına hazır olur

buzluktan sosladığım tavuğu aşağıda indirdim
akşam gidince hemen atarım ocağa birde salata yaparım

bu arada eşime bir taşeronundan hediye çeki geldi. carfurun hediye çeki
içindeki limiti bilmiyorum. dedim ona da temizlik malzemesi stok yapalım tabi birde sıvı yağ
en önemlilerinden :))
allah bereket versin
verdikçe veriyor çok şükür rabbime
bende ihtiyacımın fazlasını dağırıtıyorum . cömertlikte bereket vardır.

tr_lelli
Geçmiş olsun lellim, Rabbim yine böyle geçer dertler versin kalıcı şifalar versin. Araba işide inşallah düşündüğünüzden daha güzel olur hayırlısı olsun.
D dimple81
Çok sevindim yiyeceklere taze taze gelmişler, ama elinde bol maşallah dagıtmışsın Allah kabul etsin. Rabbim seni de sana göndereni de darda koymasın hayırlı yerlere gitmiş.
babyloading87
baby hayırlı yolculuklar. Çok güzel dinlen, enerjini depola seni duygu olarak sömürenler çok annen, kardeşin ve gönlünün efendisi ve topiğin eniştesine karşı iyi depola enerjini tabi bizim içinde tatil yap, Allah içine sindirsin canım.
Kardeşpayı seni etiket yapamadım. Ben Eğitim kökeninde çok uzun yıllar görev yaptım. Tabiki bir doktor gözüyle bilemem ama inan çok zor o kararı vermek, bazı çocuklar ve bebekler için içini ferah tut, o bu dünyaya gelirken anne olarak seni seçti, ne olursa olsun o senin biriciğin, inşallah bir şeyi yoktur buradan bizimlede paylaşırsın.

Kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah. Ben bugünün menüsünü belirleyen küçük kızım ve eşimin siparişlerini yaptım. Pırasalı kol böregi, semizotu yemegi ve eşimin elmalı turtası. Dünden kalan irmik helvası da var. Ayranda yaparım turşu ve kavunda koyarım çok alakasız oldu menü ama onlar istedi, ben de yaptım.

Canımsınn yine icimi ferahlattın
Tesekkür ederim

Sabah sabah a 101 gittim annem sinbo çaycı istedi gittim. Markete gelmemiş iki ay önce satılıp sonra iaede edilen çaycıları gösterdi kız bana abla ısıtmıyormuş dedi inanın temizlememişler bile çay lekeleri duruyor üzerinde şok oldum almadım diğer marketleri beklicem yakında gelmezse internetten alıcam benim kini begeniyor ama bana da al dedi. Benim ki çok pahalı bana markettekini alsan olur kızım dedi ama içime sinmiyor parasını istemiyorum hediyem olsun dedim, yoksa bir daha hiç bir siparişini almam diye serzenişte bulundum. Bugün İzmire gidicez küçük bir gezinti yapıcaz gitmişken metroya da ugrarız malum biz taşradayız biraz alış veriş yaparım oradanda.

Yolda kahvaltıya durduk
Sabah sabah bi tatlı yedi ekmek kadayıfı bal tahin fıstık flaanBide kaymak.
Ben fena oldum diyo.
Sag saglim gideriz insallah.
Sabah sabah catlatcak kendini
Kızda hep uyur uyumuyacagı tuttu
Zaten sabah aglıcaktım artk
2 kere üst degistik
1nde kakasını bulastırdı elbiseye resmn
Alt değistim koydm park yataga ,attım kendimi balkona öyle asabım bozuldu.
Yerlere atıyor kendini kaldırınca ayrı aglıuor,yatınca ayrı.
E yatma Alya diyorm

Çok teşekkür ederim canım Ilgın için, bizimkinin banyo yapınca olmayan uykusu da kaçıyor kar kış her gün dışarı çıkıyoruz yürüyoruz yoksa durduramam o kadar evde zaten. Çok garip bı uykusu var hiç dalmiyor hep diken üstünde, inan dün gece 4.30 da kalktik kırmızı tornavida aradık bulup yattık geri. Hani bı uyku sersemligi falan bile olmuyo. Ben uyumamasina alıştım 40 i çıkmadan bile 1 uyku uyuyordu gündüz ama huysuz olunca yıpranıyor ona üzülüyorum

Nakliye isi aldi esim canim kendi projesi sanirim kamyonet tarzi olcak.
(tabi fabrikalar arasi malz. tasincak oyle nakliye) sofor koycak icine kendi kendini calisip odicek.
1 sene parasini odese diger sene parasi elimize kalir.
Esim proje bitse bile kiraya veririm, baska firmada calistiririm falan diyo.
Bakalim

Kizla disari ciktik geldik uyudu zaten disarida.
Eve geldik hemen banyoya giristim kabini ovdum lavabo falan.
mak. camasir attim.
kizi doyurdum.
Oglan oyalarken kizi, evi supurdum.
Baktim miziklaniyo uyuttum.
Yemekleri yaptim.
bi vileda kaldi mola.

ouy detaya insem cok is var da ugrascak halim yok.

Biz bu araba isini soylemicez kimseye annemlere dahi
Bilsinler istemiyorum arac zaten calisip soforde olacagindan kimsede anlamaz.
Herkes etrafda sizde cok para var gozuyle bakiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…