Küçük Düşün Büyük Olsun!

citl zor olmuyo mu yaw yani dolaplar genelde herseyi topluyo ya.
Benim daireye sigamayiz biz iste dublex olayi artisi olacak o yonden.
Bir odasina camasir asip fazlalik koymayi dusunuyorum.
kiler gibi kullanirim difriz falan alirsam oraya koyarim.
Okadar odayi zaten dolduramam.
1 odasina 1 yatak kanepe bisi koyarim oglan orayi odasi yapmazsa tabi yine cikan yatar yukarda.
Biride salon olur zaten.
Planim salon mutfak birlikde olsun yukarida ordan alip orda yenir.
Yazin yukarida takiliriz kisin asagida diye oyle konusuyoruz ama bilmiyorum yapilsinda.
Isinma olayi, odalarin ebati falan gorunce bakarim.

Burada kiza oda yapmadim o odaya camasirlik koydum bi de kiler dolabi koydum.
Valla herseyi topladi o dolap.

Kizin kiyafetleri suan birazi bizim dolapda birazida bizim cekmecede.
Kisliklarini da hurcla kaldirdim (dogmadan kislik almistim arkadasimda getirmisti)
Simdi kuculenleri kaldirdikca uzun kollulardan pijamalardan cikariyorum bosalan raflara cekmecelere
Ama y.odasi dagiliyo.
Bir rafda kizin kiyafetler bir rafte battaniyeleri arada birbirine giriyo.
Az kiyafet alip surekli katlayarak duzelterek halletmeye calisiyorum.

Çok zor lelli aynalıkta kız ve oglanın var benim dolaptarafında takılacak kıyafetleri var olmazmı hemde nasıl mecburen idare ediyorum çok zor para olmayınca

Kizlar hacamat yaptiran, yaptirip fayda goren var mi?
Bu ara buna taktim yani merak ediyorum
Canım Bir çok şeye faydası var. Hele ki sünnet olduğuna inanıp duayla yapılırsa daha da faydalı oluyor. Şimdi doktorlar da yapıyor benim kız kardeşim de egitimine gidecekti.

amin cümlemizi

Komsuda görmüştüm bazı yerlerine kesik atmış pis kanı çıkarıyomuş
Canım Bir çok şeye faydası var. Hele ki sünnet olduğuna inanıp duayla yapılırsa daha da faydalı oluyor. Şimdi doktorlar da yapıyor benim kız kardeşim de egitimine gidecekti.
tr_lelli eşim yaptırmıştı iyi geliyor demişti ben korkarım valla
instada kadin bebesine ve kendine yaptirmis.
Ya acimiyo demek 1 yasinda cocik nasil dayansin dimi yoksa.
Aciyomu cok merak ediyorum

Vallahi benim kiz sokak bebesi olcak.
Camlarin onunde araba izliyoruz.
kus izliyoruz.
Disarida zaten sesi pek cikmiyo.
Yarin yine cikarim bari bu aydan sonra zor cikariz artik hava serinler.

Vileda da yaptim ancak icime sindi.
Yarina ayni olur ama neysse..

Selam kızlar
Bugün yazamadım. Kahvaltı yaptık. Kahvaltıda kavurmalı yumurta yaptım yok o ekmeğini bandıracağı yumurtadan istiyormuş. Kızım yarın yaparım dedim. Hazırlamadan söyleseydin dedim. Ağladı yok yemezmiş onu. Yarın olmazmış. Her dediğini de yapmak doğrumu onu da düşünüyorum ama dakikasında yapmak da doğru değil kişilik gelişimi için diye düşündüm. Yarın yaparım artık.
sonra tamam yemiyorsan kaldırıyorıö dedim hayır yiyeceğim dedi. Yedi kahvaltısını.
neyse sonra arkadaş aradı çocukları jimlastiğe götürüyoruz sen de gel dedi. Dönüşte sahile uğrarız dedi gittik. İyi oldu ama yoruldum.
Bugünlerde eşya hazırlayacağım bayağı yoğunluk var yarın için de bize çağırmıştım.
eve geldik süt istedi verdim acıktım dedi. Yediği iki kaşık neyse hala bıdıbıdı işte bugüm sıkılmadım anne çünkü denize gittik dedi.
25 tl oraya verdim. 12 tl de birşeyler aldık ona verdim. Eşim gelince de markete gitmem lazım.
şimdi yemek yaptım sulu köfte.
ben yemem eşim zaten yemez :)
Biraz dinlenirken selam vereyim dedim.

Bereketli olsun, ağız tadıyla yiyin inş

Allah gönlünüze göre versin inşallah
Helalinden bol versin inşallah

Alma canım sakın.Bende aldım garantiyle tamire gönderdim yine bozuldu.Fiyatı ucuz ama, o ısıtan yerde bir temassızlık var.Kesinlikle tavsiye etmem

Bencede söylemeyin canım.Insanların gözü pis.Sanki sana havadan geliyor gibi davranıyorlar.Oysa sen o arabanın parasını biriktirmek için ne emek verdin, eşin desen adam koşturuyor.Allah çalışana, çabalayana verir.Ben nazardan çok korkarım.Hayırlı olsun şimdiden,inşallah beklediğiniz gibi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…