Çok zor lelli aynalıkta kız ve oglanın var benim dolaptarafında takılacak kıyafetleri var olmazmı hemde nasıl mecburen idare ediyorum çok zor para olmayıncacitl zor olmuyo mu yaw yani dolaplar genelde herseyi topluyo ya.
Benim daireye sigamayiz biz iste dublex olayi artisi olacak o yonden.
Bir odasina camasir asip fazlalik koymayi dusunuyorum.
kiler gibi kullanirim difriz falan alirsam oraya koyarim.
Okadar odayi zaten dolduramam.
1 odasina 1 yatak kanepe bisi koyarim oglan orayi odasi yapmazsa tabi yine cikan yatar yukarda.
Biride salon olur zaten.
Planim salon mutfak birlikde olsun yukarida ordan alip orda yenir.
Yazin yukarida takiliriz kisin asagida diye oyle konusuyoruz ama bilmiyorum yapilsinda.
Isinma olayi, odalarin ebati falan gorunce bakarim.
Burada kiza oda yapmadim o odaya camasirlik koydum bi de kiler dolabi koydum.
Valla herseyi topladi o dolap.
Kizin kiyafetleri suan birazi bizim dolapda birazida bizim cekmecede.
Kisliklarini da hurcla kaldirdim (dogmadan kislik almistim arkadasimda getirmisti)
Simdi kuculenleri kaldirdikca uzun kollulardan pijamalardan cikariyorum bosalan raflara cekmecelere
Ama y.odasi dagiliyo.
Bir rafda kizin kiyafetler bir rafte battaniyeleri arada birbirine giriyo.
Az kiyafet alip surekli katlayarak duzelterek halletmeye calisiyorum.
Komsuda görmüştüm bazı yerlerine kesik atmış pis kanı çıkarıyomuşKizlar hacamat yaptiran, yaptirip fayda goren var mi?
Bu ara buna taktim yani merak ediyorum
Canım Bir çok şeye faydası var. Hele ki sünnet olduğuna inanıp duayla yapılırsa daha da faydalı oluyor. Şimdi doktorlar da yapıyor benim kız kardeşim de egitimine gidecekti.Kizlar hacamat yaptiran, yaptirip fayda goren var mi?
Bu ara buna taktim yani merak ediyorum
amin cümlemizitr_lelli
Geçmiş olsun lellim, Rabbim yine böyle geçer dertler versin kalıcı şifalar versin. Araba işide inşallah düşündüğünüzden daha güzel olur hayırlısı olsun.
D dimple81
Çok sevindim yiyeceklere taze taze gelmişler, ama elinde bol maşallah dagıtmışsın Allah kabul etsin. Rabbim seni de sana göndereni de darda koymasın hayırlı yerlere gitmiş.
babyloading87
baby hayırlı yolculuklar. Çok güzel dinlen, enerjini depola seni duygu olarak sömürenler çok annen, kardeşin ve gönlünün efendisi ve topiğin eniştesine karşı iyi depola enerjini tabi bizim içinde tatil yap, Allah içine sindirsin canım.
Kardeşpayı seni etiket yapamadım. Ben Eğitim kökeninde çok uzun yıllar görev yaptım. Tabiki bir doktor gözüyle bilemem ama inan çok zor o kararı vermek, bazı çocuklar ve bebekler için içini ferah tut, o bu dünyaya gelirken anne olarak seni seçti, ne olursa olsun o senin biriciğin, inşallah bir şeyi yoktur buradan bizimlede paylaşırsın.
Kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah. Ben bugünün menüsünü belirleyen küçük kızım ve eşimin siparişlerini yaptım. Pırasalı kol böregi, semizotu yemegi ve eşimin elmalı turtası. Dünden kalan irmik helvası da var. Ayranda yaparım turşu ve kavunda koyarım çok alakasız oldu menü ama onlar istedi, ben de yaptım.
sağol canım
Komsuda görmüştüm bazı yerlerine kesik atmış pis kanı çıkarıyomuş
Canım Bir çok şeye faydası var. Hele ki sünnet olduğuna inanıp duayla yapılırsa daha da faydalı oluyor. Şimdi doktorlar da yapıyor benim kız kardeşim de egitimine gidecekti.
instada kadin bebesine ve kendine yaptirmis.tr_lelli eşim yaptırmıştı iyi geliyor demişti ben korkarım valla
yaptirirsin canim insallah.Çok zor lelli aynalıkta kız ve oglanın var benim dolaptarafında takılacak kıyafetleri var olmazmı hemde nasıl mecburen idare ediyorum çok zor para olmayınca
Acımıyor canım doktorlara da yaptirirsan daha güvenilir olur.instada kadin bebesine ve kendine yaptirmis.
Ya acimiyo demek 1 yasinda cocik nasil dayansin dimi yoksa.
Aciyomu cok merak ediyorum
Bereketli olsun, ağız tadıyla yiyin inşKızlar eşim bir pazarcı tanıdığına araba konusunda yardımcı olmuştu
Bugün bir geldi 4 büyük poşet adamcağız tşk etmek için hali yığmış
Eşim kabul etmem desede bırakıp gitmiş
Bir geldi 2 haftalık Pazar malzemesi var
Meyveler sebzeler yeşillikler
Aklınıza ne gelirse
Meyveler 3 er kilo
Yeşil Üzüm , siyah üzüm,mürdüm eriği,elma ,armut ,muz ,şeftali mandalina , Mısır
Patlıcan ,kabak ,fasülye ,biber ,kırmızı biber ,dolma biber, Ayaş domates salatalık
Taze soğan, kıvırcık, dere otu, tere,turp,roka,maydanoz,nane, kuzu kulağı
Aklımıza ne gelirse
Dedik eşimle üçe bölelim
Onun kardeşi benim ablam paylaşalım
Mümkün değil bitiremeyiz
Doldurmuş getirip ofise bırakmış
Dedim evdeyken yaparım bitsin
Bende süt aldım 5 kilo yoğurt çaldım
Mutfak bir anda leş oldu
Süpür topla oğlana okuma öğret inan pilim bitti
Sabah iş var
Daha duşa girecekler of offf
Mısırları dondurucuya atacağım
Tek tek yerleştirdim ama kımıldayacak yer kalmadı
Allah gönlünüze göre versin inşallahKizla disari ciktik geldik uyudu zaten disarida.
Eve geldik hemen banyoya giristim kabini ovdum lavabo falan.
mak. camasir attim.
kizi doyurdum.
Oglan oyalarken kizi, evi supurdum.
Baktim miziklaniyo uyuttum.
Yemekleri yaptim.
bi vileda kaldi mola.
ouy detaya insem cok is var da ugrascak halim yok.
Biz bu araba isini soylemicez kimseye annemlere dahi
Bilsinler istemiyorum arac zaten calisip soforde olacagindan kimsede anlamaz.
Herkes etrafda sizde cok para var gozuyle bakiyo.
Alma canım sakın.Bende aldım garantiyle tamire gönderdim yine bozuldu.Fiyatı ucuz ama, o ısıtan yerde bir temassızlık var.Kesinlikle tavsiye etmemSabah sabah a 101 gittim annem sinbo çaycı istedi gittim. Markete gelmemiş iki ay önce satılıp sonra iaede edilen çaycıları gösterdi kız bana abla ısıtmıyormuş dedi inanın temizlememişler bile çay lekeleri duruyor üzerinde şok oldum almadım diğer marketleri beklicem yakında gelmezse internetten alıcam benim kini begeniyor ama bana da al dedi. Benim ki çok pahalı bana markettekini alsan olur kızım dedi ama içime sinmiyor parasını istemiyorum hediyem olsun dedim, yoksa bir daha hiç bir siparişini almam diye serzenişte bulundum. Bugün İzmire gidicez küçük bir gezinti yapıcaz gitmişken metroya da ugrarız malum biz taşradayız biraz alış veriş yaparım oradanda.
Bencede söylemeyin canım.Insanların gözü pis.Sanki sana havadan geliyor gibi davranıyorlar.Oysa sen o arabanın parasını biriktirmek için ne emek verdin, eşin desen adam koşturuyor.Allah çalışana, çabalayana verir.Ben nazardan çok korkarım.Hayırlı olsun şimdiden,inşallah beklediğiniz gibi çıkarKizla disari ciktik geldik uyudu zaten disarida.
Eve geldik hemen banyoya giristim kabini ovdum lavabo falan.
mak. camasir attim.
kizi doyurdum.
Oglan oyalarken kizi, evi supurdum.
Baktim miziklaniyo uyuttum.
Yemekleri yaptim.
bi vileda kaldi mola.
ouy detaya insem cok is var da ugrascak halim yok.
Biz bu araba isini soylemicez kimseye annemlere dahi
Bilsinler istemiyorum arac zaten calisip soforde olacagindan kimsede anlamaz.
Herkes etrafda sizde cok para var gozuyle bakiyo.
Saolasın bacımbabyloading87 iyi yolculuklar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?