- 21 Ağustos 2015
- 32.129
- 97.515
- 798
- 38
Ayy cok merci bacım
Tornavidayı ne yapacakmış gece geceÇok teşekkür ederim canım Ilgın için, bizimkinin banyo yapınca olmayan uykusu da kaçıyorkar kış her gün dışarı çıkıyoruz yürüyoruz yoksa durduramam o kadar evde zaten. Çok garip bı uykusu var hiç dalmiyor hep diken üstünde, inan dün gece 4.30 da kalktik kırmızı tornavida aradık bulup yattık geri. Hani bı uyku sersemligi falan bile olmuyo. Ben uyumamasina alıştım 40 i çıkmadan bile 1 uyku uyuyordu gündüz ama huysuz olunca yıpranıyor ona üzülüyorum
Sabah olunca tamir yapacakmisTornavidayı ne yapacakmış gece gece
Napimm kız çalışmıyorum ya gömüdenmi kullanayım. Bir çeyrek takim bariBenim kocinin ise dönnmüs kız bu
Ucuz bisey al bari sonra insana koyuyor
Benimkide bana pasta almıstı benim ödediğim kkdan
Gitmis bide 90 tl vermis.
Nasılsa kendi ödemiyor
Geçmiş olsun canım. İyi tatiller.Günaydınnlar
Allahım cıktık evden sonunda
Onu aldın mı bunu aldın mı derken telefonu düsürdüm elden
Suan kenarı kalktı ici gözüküyo bi bu eksikti
İns patlamaz elimde
Yoğurt mayalarken neden soğuğa koyuyorsun canım. Oranın akşamı daha da soğuktur. Ben fırına koyuyorum. Soğuk fırıngünaydın kızlar
sabah bulaşık makinesini boşalttım
çaldığım yogurttu dolaba koydum
balkon soğuktu orada yapmıştım sabaha kadar dinledi
bugünde dolapta dinlenirse yarına hazır olur
buzluktan sosladığım tavuğu aşağıda indirdim
akşam gidince hemen atarım ocağa birde salata yaparım
bu arada eşime bir taşeronundan hediye çeki geldi. carfurun hediye çeki
içindeki limiti bilmiyorum. dedim ona da temizlik malzemesi stok yapalım tabi birde sıvı yağ
en önemlilerinden :))
allah bereket versin
verdikçe veriyor çok şükür rabbime
bende ihtiyacımın fazlasını dağırıtıyorum . cömertlikte bereket vardır.
Iyi tatiller kuzumm yazamadim bi çocuklu tatilin böyle cilveleri varİyi geceler bacımsular
Allahım öleyrımmm
Kız ne hic demiyonuz cocıkla tatile mi gidilir aklını mu yedin diyeaskolsun
Sabah 7 de kalkan bebem aksm 20.00 e kadr gram uyumadı
Allahım sanki 3 ay deniz kenarında yasamıs cocık
Daha denizi gördü attı kendini sonra sıkıldı kovayla oynadı
Hayır sen kumda kovayla oynamayı nerden ögrendin acaba
Yırttı kendini odaya cıktık diye
Yıkadık ettik yok deli gibi bi iceri bi dısarı balkonda kostu
Yemege gittik geldik bayıldı ama bizde bayıldık
Odamız deniz manzaralı bende mazraya karsı bebemi salladım napim
Kocamda balkon da 7 sülalesiyle konustı
Teyzesine kadar aramıslar denize sokmayın üsütür diye
Biz sögüt gölgesinde yetistik cğnkü
75 kere mayo,fliflop,bez degistirdim
Cocuum deniz kum günes istiyomus Allahım pturup muhabbete katılıyor bizle cok komik bi insan
Şuan nasıl canım pırasa böreği istedi anlatamamtr_lelli
Geçmiş olsun lellim, Rabbim yine böyle geçer dertler versin kalıcı şifalar versin. Araba işide inşallah düşündüğünüzden daha güzel olur hayırlısı olsun.
D dimple81
Çok sevindim yiyeceklere taze taze gelmişler, ama elinde bol maşallah dagıtmışsın Allah kabul etsin. Rabbim seni de sana göndereni de darda koymasın hayırlı yerlere gitmiş.
babyloading87
baby hayırlı yolculuklar. Çok güzel dinlen, enerjini depola seni duygu olarak sömürenler çok annen, kardeşin ve gönlünün efendisi ve topiğin eniştesine karşı iyi depola enerjini tabi bizim içinde tatil yap, Allah içine sindirsin canım.
Kardeşpayı seni etiket yapamadım. Ben Eğitim kökeninde çok uzun yıllar görev yaptım. Tabiki bir doktor gözüyle bilemem ama inan çok zor o kararı vermek, bazı çocuklar ve bebekler için içini ferah tut, o bu dünyaya gelirken anne olarak seni seçti, ne olursa olsun o senin biriciğin, inşallah bir şeyi yoktur buradan bizimlede paylaşırsın.
Kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah. Ben bugünün menüsünü belirleyen küçük kızım ve eşimin siparişlerini yaptım. Pırasalı kol böregi, semizotu yemegi ve eşimin elmalı turtası. Dünden kalan irmik helvası da var. Ayranda yaparım turşu ve kavunda koyarım çok alakasız oldu menü ama onlar istedi, ben de yaptım.
Hergün iyi çıkıyorsun cnm maşallah. Benim pertim çıkıyor. Bebekken de arkadaşlar diyordu çıkar soğuk havada uşeniyordum giyin giydir çıkart evden çıkana kadar sorun bana. Ondan dolayı gerisi de gelmiyor :)Çok teşekkür ederim canım Ilgın için, bizimkinin banyo yapınca olmayan uykusu da kaçıyorkar kış her gün dışarı çıkıyoruz yürüyoruz yoksa durduramam o kadar evde zaten. Çok garip bı uykusu var hiç dalmiyor hep diken üstünde, inan dün gece 4.30 da kalktik kırmızı tornavida aradık bulup yattık geri. Hani bı uyku sersemligi falan bile olmuyo. Ben uyumamasina alıştım 40 i çıkmadan bile 1 uyku uyuyordu gündüz ama huysuz olunca yıpranıyor ona üzülüyorum
Benim de pertim çıkıyor da oğlumda tık yokHergün iyi çıkıyorsun cnm maşallah. Benim pertim çıkıyor. Bebekken de arkadaşlar diyordu çıkar soğuk havada uşeniyordum giyin giydir çıkart evden çıkana kadar sorun bana. Ondan dolayı gerisi de gelmiyor :)
Benim eşime çocuk olmadığında çok yaptır diyen oldu ama ben istemedim. Biraz zor birşey diye düşünüyorumKizlar hacamat yaptiran, yaptirip fayda goren var mi?
Bu ara buna taktim yani merak ediyorum
Benim kızdada bebeklikten bu yana dışarıdayken tek tehdit unsurum eve gideriz oluyor. Gezmeye bayılıyor. Evde hep sıkıldımlar. Benim kız yay burcu gezme delisi. Hiç evcimen olmayacak sanırımVallahi benim kiz sokak bebesi olcak.
Camlarin onunde araba izliyoruz.
kus izliyoruz.
Disarida zaten sesi pek cikmiyo.
Yarin yine cikarim bari bu aydan sonra zor cikariz artik hava serinler.
Vileda da yaptim ancak icime sindi.
Yarina ayni olur ama neysse..
Baby hiç yorulmadımı yaaa aksine yorulup uyuması lazımdıİyi geceler bacımsular
Allahım öleyrımmm
Kız ne hic demiyonuz cocıkla tatile mi gidilir aklını mu yedin diyeaskolsun
Sabah 7 de kalkan bebem aksm 20.00 e kadr gram uyumadı
Allahım sanki 3 ay deniz kenarında yasamıs cocık
Daha denizi gördü attı kendini sonra sıkıldı kovayla oynadı
Hayır sen kumda kovayla oynamayı nerden ögrendin acaba
Yırttı kendini odaya cıktık diye
Yıkadık ettik yok deli gibi bi iceri bi dısarı balkonda kostu
Yemege gittik geldik bayıldı ama bizde bayıldık
Odamız deniz manzaralı bende mazraya karsı bebemi salladım napim
Kocamda balkon da 7 sülalesiyle konustı
Teyzesine kadar aramıslar denize sokmayın üsütür diye
Biz sögüt gölgesinde yetistik cğnkü
75 kere mayo,fliflop,bez degistirdim
Cocuum deniz kum günes istiyomus Allahım pturup muhabbete katılıyor bizle cok komik bi insan
Yoğurt mayalarken neden soğuğa koyuyorsun canım. Oranın akşamı daha da soğuktur. Ben fırına koyuyorum. Soğuk fırın
[/QUOTE
Annem bu şekilde öğretti
Sütün yavaş yavaş soğuması iyi tutmasını sağlıyor
Sıcakta salıyor
Yaylar gezmeyi çok severBenim kızdada bebeklikten bu yana dışarıdayken tek tehdit unsurum eve gideriz oluyor. Gezmeye bayılıyor. Evde hep sıkıldımlar. Benim kız yay burcu gezme delisi. Hiç evcimen olmayacak sanırım
Maşallah tutarlı çocukSabah olunca tamir yapacakmis
Sabah da kalkar kalkmaz alıp tamir yaptı gerçekten
Sağol canim, koç burcuMaşallah tutarlı çocukburcu ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?