Aynen bazı şeyleri ailene bile demeyeceksin göz nazar degiyo ama ben kocama anlatamıyorum ya deme ailene diyorum yok dicek illa millet sonra para var sanıyor kaynanam İn agzı gevsek heryere anlatırBencede söylemeyin canım.Insanların gözü pis.Sanki sana havadan geliyor gibi davranıyorlar.Oysa sen o arabanın parasını biriktirmek için ne emek verdin, eşin desen adam koşturuyor.Allah çalışana, çabalayana verir.Ben nazardan çok korkarım.Hayırlı olsun şimdiden,inşallah beklediğiniz gibi çıkar
hayırlı olsunPazartesi ise başlıyorum hayırlısıyla.
Olmasıni istediğim yer teklifte bulundu.
Bu hafta nasıl geçti anlamadım.
Eski işyerine gittim, işleri toparladım biraz. Düşündüğümden fazla zayiflamisim tüm kıyafetlerim bol. Bir kısmını terziye verdim.
Etekleri ve elbiseleri daraltıyor ama diğerlerine yapamam dedi. Mecburen alışverişe gittim.
Herşey ateş pahası.
Birkaç tane pantolon, gömlek aldım.
Kuaförüm carprazima dükkan açmış. Boyami götürdüm saçımı boyadı.
Bugünde keratin bakım,kas olayını yaptıracağım.
İşe başlamadan evde de detaylı bir temizlik işine gireceğim.
benimde eşim eksinlikle anlatmazAynen bazı şeyleri ailene bile demeyeceksin göz nazar degiyo ama ben kocama anlatamıyorum ya deme ailene diyorum yok dicek illa millet sonra para var sanıyor kaynanam İn agzı gevsek heryere anlatır
Teyzesigil gelmişti öyle Bi bahsediyoki para var sanıyor kadın bizde bende hani para varda haberimi yok kaynana dedi diyo
Para olsa bi araba evdeki eksikleri yaparım dedim benimkine gördünmü bak dedim heryere lafın dedim
Sağol canımhayırlı olsun
senin için yeni bir başlangıç olacak
sagolasinGünaydın kızlar
tr_lelli araba hayırlı olsun canim, kimseye söylememek iyi fikir
Neyi nasıl kazandığını bilmeden nefis düşüren insanlari sevmiyorum
Hayirli olsun canim Rabbim utandirmasinSağol canım
Evet uzun bir aradan sonra yeni iş, yeni insanlar.
Heyecanlıyım açıkçası
yaa canim okurken inan gozlerim doldu.Bencede söylemeyin canım.Insanların gözü pis.Sanki sana havadan geliyor gibi davranıyorlar.Oysa sen o arabanın parasını biriktirmek için ne emek verdin, eşin desen adam koşturuyor.Allah çalışana, çabalayana verir.Ben nazardan çok korkarım.Hayırlı olsun şimdiden,inşallah beklediğiniz gibi çıkar
Kesinlikle ben kendi anne babama kardesimede demicem.Aynen bazı şeyleri ailene bile demeyeceksin göz nazar degiyo ama ben kocama anlatamıyorum ya deme ailene diyorum yok dicek illa millet sonra para var sanıyor kaynanam İn agzı gevsek heryere anlatır
Teyzesigil gelmişti öyle Bi bahsediyoki para var sanıyor kadın bizde bende hani para varda haberimi yok kaynana dedi diyo
Para olsa bi araba evdeki eksikleri yaparım dedim benimkine gördünmü bak dedim heryere lafın dedim
Hayırlı olsun canim bekledin ama değdi insallah iyi olur herşey senin içinSağol canım
Evet uzun bir aradan sonra yeni iş, yeni insanlar.
Heyecanlıyım açıkçası
Hayırlı olsun canim gözü kalıyor insanların gerçekten esimde bazen iş alcak gibi oluyo hemen söylüyor bazen resmen hiç sebeb yokken olmuyo nazara inanıyorum söyleme diyorum hep abileri hiç demez şunu aldık bunu yaptık diye anlamıyor benimki iş kolay sanıyorlar gerçekten bide kuzu senin eltiler var size dayanmasınlar düğün vs seylerdesagolasin
Malesef canim cok sukur calisiyo esim kendini sevdiriyor azimlidir.
Is bagliyor surekli sirkete toplantilarda telefonlarda hep.
Didiniyor.
Esim patrona araba isini soyleyince bile hakkindir demisler hemen.
Cunku simdiye kadar hep maas prim calisti cok sukur bize yetiyor.
Ama cabasini goruyorlar sirketi kendi sirketi gibi sahipleniyor (ofiste bi esim disardan gerisi kardes, cocuklari falan aile sirketi)
Ama o kendi sirketi gibi girdu hep.
Baska firmalar daha yuksek maasla esime geldiler ihale zamanlari (guya onlarin sirketi alsin ihaleyi buyuk fabrk. icin) esim ben asgari ucretde alcak olsam satmam bu sirketi yillardir ekmegini yiyorum dedi.
Yani Rabbim goruyor haram lokma kursagimizdan gecmesin diye cabaliyoruz.
Hep esime tembihlerim aman senden gecsin kimsenin bize gecmesin hakki diye.
Rabbim bereketini verir derim.
Hayirli olsun canim Rabbim utandirmasin
Sağolun kizlar, umarım herşey guzel olur.Hayırlı olsun canim bekledin ama değdi insallah iyi olur herşey senin için
Ay lelli gözlerim dola dola okudum buralarıyaa canim okurken inan gozlerim doldu.
inan esim issiz kaldigindan ailemden baska kimse ne aradi ne sordu ne ekmegin var mi dedi.
Sadece 600tl diger evin kirasini aliyorduk tam 8ay issiz kaldi adam kafayi yicekti.
hep olur bosver vardir bunda da bisi, nasip dedim.
1 oda da petek yaktim. Orada yattik kalktik.
O sene hic kiyafet almadim.
Ve oglum 1. sinifa baslamisti annemler aldilar cantasini ustunu basini.
Hic ama hic unutmicam Rabbim yoklukla sinamasin.
Varken yok olmasi cok kotu bisi.
Ozaman ben kimseye aglamadim yok diye kimse bilmedi kimsede sormadi.
Cok dua ettim türbeler gezdim (ki cok severim hep gezerim) Hep Rabbime anlattim derdimi ona sigindim.
Gercekden suanda da cikamasamda hep evdekilerle idare etmeye calisiyorum.
Lazim olmayan hic bisi aldirmiyorum.
ekmegi bile taneyle aldiriyorum biterse aldiririz hamur yaparim, ekmek yaparim nolcak diyorum esime.
Hic bisi ziyan olsun istemiyorum.
Gelirken market gezdim wc kagitlari gozume pahali geldi deterjanda lazimdi tasiyamazdim esime desem gider 50tl verir 6 kilo alir gelir huyunu biliyorum carrefouronlineden 8kg 39tl aldim deterjan.
wc kagidida 32lisi 34tl. (32 tl idi gecen alamadim kacirdim 2 tl 2tldir.)
Yani bende didiniyorum tutumluluk anlaminda.
Bende senin gibi yapmaya çalışıyorum kuzum hangi deterjan uygun da onu alıyorum biriktirmeye çalışıyorum rabbim gönlüne göre versinyaa canim okurken inan gozlerim doldu.
inan esim issiz kaldigindan ailemden baska kimse ne aradi ne sordu ne ekmegin var mi dedi.
Sadece 600tl diger evin kirasini aliyorduk tam 8ay issiz kaldi adam kafayi yicekti.
hep olur bosver vardir bunda da bisi, nasip dedim.
1 oda da petek yaktim. Orada yattik kalktik.
O sene hic kiyafet almadim.
Ve oglum 1. sinifa baslamisti annemler aldilar cantasini ustunu basini.
Hic ama hic unutmicam Rabbim yoklukla sinamasin.
Varken yok olmasi cok kotu bisi.
Ozaman ben kimseye aglamadim yok diye kimse bilmedi kimsede sormadi.
Cok dua ettim türbeler gezdim (ki cok severim hep gezerim) Hep Rabbime anlattim derdimi ona sigindim.
Gercekden suanda da cikamasamda hep evdekilerle idare etmeye calisiyorum.
Lazim olmayan hic bisi aldirmiyorum.
ekmegi bile taneyle aldiriyorum biterse aldiririz hamur yaparim, ekmek yaparim nolcak diyorum esime.
Hic bisi ziyan olsun istemiyorum.
Gelirken market gezdim wc kagitlari gozume pahali geldi deterjanda lazimdi tasiyamazdim esime desem gider 50tl verir 6 kilo alir gelir huyunu biliyorum carrefouronlineden 8kg 39tl aldim deterjan.
wc kagidida 32lisi 34tl. (32 tl idi gecen alamadim kacirdim 2 tl 2tldir.)
Yani bende didiniyorum tutumluluk anlaminda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?