- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Aaa bak bilmyordum onu. Gerşekten de 37.5 u geçmedi diş çıkarırkenki ateşi. Neyse tüm dişlerimizi çıkardık geç öğrendim ama olsunZaten dış ateşi 37,5 u geçmez demişti bana doktor aklınızda bulunsun kizlar
Bence gerek yok bizim 1 gün oluyordu diş ateşi. Gerçi diş çıkarmada hiç ağır atlatmadık. Her çocuk farklı. Ama ateş 3 günü geçerse hala devam ederse getirin demişti doktoryani dıs 37.5 olsada goturmelimiyiz? dr.a
Doğru tesbitZaten yaptığı pislikleri meşrulaştırmak için bekleyen bı kitle var, böyle olunca al bak koskoca doktor bile böyle soyluyo diyecek
Bence bunlar hep yoklama var ya, nedense zaman zaman çok uç fikirler ortaya atılıyor milletin tepkisi ölçülüyor sonra yavaş yavaş alisiyoruz
Ben 2 haftadir dikkat ediyorum ama kilo vermiyordum sabittim.tr_lelli bende dikkat ediyorum bu ara eşimle başladık diyete
Geçen sene eşim 103 den 85 e düşmüştü ben 63 den 56 55 görmüştüm tabi yılbaşından beri dikkat etmedk ben 58 oldum eşim 88 falan
Şimdi gene başladık ama ben çok sıkmıyorum kendimi dikkat ediyorum az yiyorum akşam geç bişey yemiyorum
Ama eşim baya bir azimli eliptik var evde 80 dk yapıyo ben en fazla yarım saat yapabilirim
Spora başladım birde burda halk eğitim merkezine başladım haftanın 3 günü 1 bucuk saate yakın
Bakalım faydası olacakmı cuma günü başladım her yerim et kesti
Bugunde var bakalım 1 ay olsun gidip sıkılaşmak istiyorum hem değişiklik olsun dedim
sagol kuzutr_lelli canım geçmiş olsun
dun aksam cikti ates, suan yokBence gerek yok bizim 1 gün oluyordu diş ateşi. Gerçi diş çıkarmada hiç ağır atlatmadık. Her çocuk farklı. Ama ateş 3 günü geçerse hala devam ederse getirin demişti doktor
Yani ona bişey diyemem de şunu demek istedi, 37,5 un ustuyse başka biseydir muhtemelen dış degildiryani dıs 37.5 olsada goturmelimiyiz? dr.a
vucudumdakiler gecti sayilir ama dr. krem verdi tabi onun etkisi olabilirtr_lelli glutene dikkat edince ciltte değişiklik oldu mu
hıı simdi anladim okeyYani ona bişey diyemem de şunu demek istedi, 37,5 un ustuyse başka biseydir muhtemelen dış degildir
Surekli kapaniyorlar malesefMerhaba hanımlar, Pazartesi temizlik günüm banyolar, lavabolar ovuldu yıkandı, ev süpürüldü, paspas çekildi ama toz alamadım çok yoruldum. Birde bankaya çıktım duşumu aldım çıktım saçlarım hemen kurudu dışarısı çok sıcaktı. Kavanoz aldım 10 tl, A 101 den aspirin aldım 14 tl, bankaya 120 tl yatırdım. Eve geldim yemegimi yedim çayımı içtim hemen sizleri okudum, beyazlar makinada yıkanıyor hemen şakşuka yaptım. Ancak yazabiliyorum, bu işlerin bir sonu olmalı ne kadar yogun geçiyor günler, eşim gelincede pazara ve toptancıya gidicez. Dün eşimin iş yerinde görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı vardı. İzmire gittik üniversitede girdiler sınava kızlar ben hiç oralarını öyle görmemiştim malum ben çok küçük bir ilçede yaşıyorum. Üniversitenin oralarını biliyorum yeni evlendiğimizde orda iki yıl yaşamıştık. Öğrencilere hitap eden cafeler, lokantalar hatta büyük bir yer olan burger bile kapanmış, o kadar üzüldüm ki her yer kapalı o cadde de yürüyen bile az insan vardı, nasıl hareketli bir yerdi şimdi sadece araçlar geçiyor.
Aaa geçmiş olsun kuzum.inşallah kolay atlatır. Aman dikkat et görüştüğünüz için sende de çıkma ihtimalini dikkate al bence. Artık yakınlarımızdan duyar olduk. Sinsi sinsi hepimizi gezecek gibi bu virüs.Evli olan kiz kardeşim corona testi pozitif çıktmış malesef evde karantinada simdi gecen hafta sonu gorusmustuk is yerindenmi bilmiyorum ddi ilaçların gelmesini bekliyormuş sağlık ocağını tasimamis daha buraya akşam sabah ilaç gelcek ddi bakalim insallah hafif atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?