Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selam
selamsız başlamıştım ama gece Kız yine uyandı beni çağırdı gel yanımıza dedim mızırdandı. Sonra geldi yattı ama nasıl yattık. Kafa benim tarafta ayaklar babasının kafasında yüzünde. Anlamadığım kendi yatağında niye öyle dönmezken bizim yatakta o kadar rahat
Neyse eşim giderken uyandık sonra yeniden uyumuşuz 10 da kalktık. Kahvaltı toparla. Çamaşır attım. Daha da aslında çok iş var. Evler toz. Yemeğim var kıza çorba da yaparım.
kardeşimin verdiği mop çok güzelmiş. Onunla cam silmeyi de deneyeceğim. Kolay olacak gibi. Hangi işi yapacağımı şaşırdım
Kızda 3 defa üzerini ıslattı. Su içerken üzerine döküyor.

Doğru tesbit
Murat övünç yapanlara küfür ediyordu tövbe tövbe

Ben 2 haftadir dikkat ediyorum ama kilo vermiyordum sabittim.
Bir anda 2 kilo birden gitti..
2 haftada da kalan 2 kiloyu verirsem hamile kaldigim kiloya inicem 60 yani.
Sonra bakicam bende 56 falan olsa ideal oluyorum.
Bende yiyorum aslinda hani hepden ac gezmiyorum ama beyaz ekmek hic yemedim.
pilav makarna hic yemedim.
Seker hamur iside kacamak oldu.
Brn birazda glutenden arinmak vucudumu dinlendirmek icin yapiyorum
kesinlikle daha enerjigim.
seker,un falan vucudun zehiri ya

Bence gerek yok bizim 1 gün oluyordu diş ateşi. Gerçi diş çıkarmada hiç ağır atlatmadık. Her çocuk farklı. Ama ateş 3 günü geçerse hala devam ederse getirin demişti doktor
dun aksam cikti ates, suan yok
Yani sabah beri cikmadi.
Ama bakicam calpolun etkisi 4 saatde geciyo 4 saat dolali epey oldu gerci 6 saat oldu cikmadi henuz gozlemliyorum

Merhaba hanımlar, Pazartesi temizlik günüm banyolar, lavabolar ovuldu yıkandı, ev süpürüldü, paspas çekildi ama toz alamadım çok yoruldum. Birde bankaya çıktım duşumu aldım çıktım saçlarım hemen kurudu dışarısı çok sıcaktı. Kavanoz aldım 10 tl, A 101 den aspirin aldım 14 tl, bankaya 120 tl yatırdım. Eve geldim yemegimi yedim çayımı içtim hemen sizleri okudum, beyazlar makinada yıkanıyor hemen şakşuka yaptım. Ancak yazabiliyorum, bu işlerin bir sonu olmalı ne kadar yogun geçiyor günler, eşim gelincede pazara ve toptancıya gidicez. Dün eşimin iş yerinde görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı vardı. İzmire gittik üniversitede girdiler sınava kızlar ben hiç oralarını öyle görmemiştim malum ben çok küçük bir ilçede yaşıyorum. Üniversitenin oralarını biliyorum yeni evlendiğimizde orda iki yıl yaşamıştık. Öğrencilere hitap eden cafeler, lokantalar hatta büyük bir yer olan burger bile kapanmış, o kadar üzüldüm ki her yer kapalı o cadde de yürüyen bile az insan vardı, nasıl hareketli bir yerdi şimdi sadece araçlar geçiyor.

Surekli kapaniyorlar malesef
Bizim buralarda da carsiya cikiyorum aa burda şu yokmuydu ya falan diyorum.
Bakalim nolcaz böyle

Selam kızlar süpürge yaptim kahvalti sonrası sular gitti geldi habire çalışma var dunde gitmiş duş aldim toz alıp bi makine beyazlari actim kiyma çıkardım patates 2 patlıcan var musakka gibi yapcam pilav salata kahve içiyorum kalkıp kizartma yapcam yemek için kiyma kavrulcak belki bime inerim ekmek soda sut lazim

Aaa geçmiş olsun kuzum.inşallah kolay atlatır. Aman dikkat et görüştüğünüz için sende de çıkma ihtimalini dikkate al bence. Artık yakınlarımızdan duyar olduk. Sinsi sinsi hepimizi gezecek gibi bu virüs.

Kızlar bir iş yapamadım kızla şımardık oynadık yine kitap okuma fasıllarımız başladı. Uykum geldi dedi 1 saatten fazla geçti yeni uyudu sayılır. Tarhana çorbası istedi. Onu yaparım bir parça işlerimi hallederim. Eşim mahsunlar apartmanını izle deyip duruyor olmazsa oturur onu izlerim. İşlerin birazı da yarına kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…