Sonunda bitirdim☺
Selam kizlar
tr_lelli geçmiş olsun canım umarım daha artmaz
Yemek yakmalar falan hep uykusuzluk işte, benim de çok saçma anılarım var o dönemlerde
Bir gece kızımı emzirdim yatakta oturarak sonrasini hatırlamıyorum, bı uyandım kolumda pispisliyorum gözüm kapalı daha, eyvah dedim çocuk kucağımda uyumuşum, gözümü bı açtım kucagimda kedikızımı besigine koyup kediyi alıp pispislamisim o da yatmış öyle
ayy sorma Gata bi de ya.Yuh ya
Hayır bı de bunların doktor diye fikri onemsenip millete örnek olurlar sonuçta önemli bı mevki
Zaten yaptığı pislikleri meşrulaştırmak için bekleyen bı kitle var, böyle olunca al bak koskoca doktor bile böyle soyluyo diyecekayy sorma Gata bi de ya.
cok sasirdim asiri.
Nasil boyle bir aciklama yapar.
insanlari gazlamak bu
Geçmiş olsun canim diş yapıyor gece nöbet yapıyor bide dişte 38 üzeri görmedim ben oğlum daoyyy kizin atesi cikti babylerde en korktugum basimada geldi
37.5 olctum hemen calpol verdik soyduk.
Sonra dustu uyudu 4 de uyandi 37.7
yine doyurdum calpol verdim 36.9 a dustu.
takipteyim bakalim yine uyudu.
Sabah ne sekilde seyretcek disten diye dusunuyorum cunku bu hafta evden hic cikarmadik.
Dun kucaklarinda koridorda mutfakda gezdirdiler cam, balkon acikti inaallah ruzgar almamistir sicakti ama.
ouff bilmiyorum bebeli hayat iste.
Gunduz 38 falan gorursem panik yaparim 38 gorsek cikicaktik hemen ama sukur cikmadi o kadar calpollede dusuyor.
tam ölcekde vermedim 1 c.k verdim.
Sabah ola hayr ola.
kesinlikleZaten yaptığı pislikleri meşrulaştırmak için bekleyen bı kitle var, böyle olunca al bak koskoca doktor bile böyle soyluyo diyecek
Bence bunlar hep yoklama var ya, nedense zaman zaman çok uç fikirler ortaya atılıyor milletin tepkisi ölçülüyor sonra yavaş yavaş alisiyoruz
evet canim 38 olcmedim bende calpol verdigimiz an hemen dusuyor.Geçmiş olsun canim diş yapıyor gece nöbet yapıyor bide dişte 38 üzeri görmedim ben oğlum da
GördümGata bashekim yard. videosunu izleyen var mi.
kan beynime sicradi.
Erkeklere karinizi bosamayin 2.3. karilari seviyosaniz alin diyo.
Acaba kendi eslerini, kizlarini verirler mi kuma olarak sadece merak ediyorum!
Tabi çalıyor ama belirlenen sürede şifre girince iptal oluyor. Kapıdan girince de öyle. Şifre girip iptal edip kapıdan giriliyor. Olur da belirlenen sürede şifre girilmezse uzaktayken hemen bilgi geliyor. Görüntülü sistemlerde var genelde firmalarda kullanılıyor.o alarmin isleyisi nasil bizde cama yaklasinca calmiyor mu
Diştendir canım. Diş çıkarırken vücut daha hassas tabi ufacık şeyden de etkilenebiliyor. Hemen hasta oluyoroyyy kizin atesi cikti babylerde en korktugum basimada geldi
Sabah ne sekilde seyretcek disten diye dusunuyorum cunku bu hafta evden hic cikarmadik.
Dun kucaklarinda koridorda mutfakda gezdirdiler cam, balkon acikti inaallah ruzgar almamistir sicakti ama.
Gunduz 38 falan gorursem panik yaparim 38 gorsek cikicaktik hemen ama sukur cikmadi o kadar calpollede dusuyor.
Sabah ola hayr ola.
Zamanla yeni tempoya alışıyor insan. Benim de uyku günde 1 e 1 yaşında düştü. Biran noluuuyorr dedimValla ya
Tam diyorm tmm oldu bu kız hoop basa dönüyorz:/
Öglen uyksınu 1 e düsürdü
Cok zorlanıyorum
Dün mutfakda falan kucaklarinda gezdirdiler cam balkon falan acikti.Diştendir canım. Diş çıkarırken vücut daha hassas tabi ufacık şeyden de etkilenebiliyor. Hemen hasta oluyor
Ben gun icinde zorlamiyorum uyutmaya iyice uykusu gelsin diye bekliyorum.Zamanla yeni tempoya alışıyor insan. Benim de uyku günde 1 e 1 yaşında düştü. Biran noluuuyorr dedimsonra alıştım. Ama uyku saati biraz daha uzamıştı inşallah Alyanın da uzun uyku saati olur
yani dıs 37.5 olsada goturmelimiyiz? dr.aZaten dış ateşi 37,5 u geçmez demişti bana doktor aklınızda bulunsun kizlar
cok gecmis olsun canimoyyy kizin atesi cikti babylerde en korktugum basimada geldi
Sabah ola hayr ola.
insallahh kuzuZamanla yeni tempoya alışıyor insan. Benim de uyku günde 1 e 1 yaşında düştü. Biran noluuuyorr dedimsonra alıştım. Ama uyku saati biraz daha uzamıştı inşallah Alyanın da uzun uyku saati olur
Sorma gittikçe geriye gidiyoruz.yıllar önce birini görmüştüm hoca 4 karısı vardı karılarının ikisi teyze ve yeğendi ya ne Ahlak teyze ve yeğeniyle karı koca ilişkisi yaşamak mide bulandırıcı. Birşeyler diyeceğim de neyse banlanmayayımZaten yaptığı pislikleri meşrulaştırmak için bekleyen bı kitle var, böyle olunca al bak koskoca doktor bile böyle soyluyo diyecek
Bence bunlar hep yoklama var ya, nedense zaman zaman çok uç fikirler ortaya atılıyor milletin tepkisi ölçülüyor sonra yavaş yavaş alisiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?