Küçük Düşün Büyük Olsun!

analık delilik.
sagol canim.
Oglani oyle yatakdan dusurmustum 2 defa Alya kadardi emzirirken yanima almisim uyumusuz ayy cocugun dusmesine uyanmistim Rabbim korudu.
Kizda temkinliyim hemen yatagina koyuyorum.
Simdilik yanima alismadi yataginda uyuyor.

ayy sorma Gata bi de ya.
cok sasirdim asiri.
Nasil boyle bir aciklama yapar.
insanlari gazlamak bu
Zaten yaptığı pislikleri meşrulaştırmak için bekleyen bı kitle var, böyle olunca al bak koskoca doktor bile böyle soyluyo diyecek
Bence bunlar hep yoklama var ya, nedense zaman zaman çok uç fikirler ortaya atılıyor milletin tepkisi ölçülüyor sonra yavaş yavaş alisiyoruz

Geçmiş olsun canim diş yapıyor gece nöbet yapıyor bide dişte 38 üzeri görmedim ben oğlum da

kesinlikle

Gata bashekim yard. videosunu izleyen var mi.
kan beynime sicradi.
Erkeklere karinizi bosamayin 2.3. karilari seviyosaniz alin diyo.
Acaba kendi eslerini, kizlarini verirler mi kuma olarak sadece merak ediyorum!
Gördüm
O tiple Gatada ne isi var acaba:S

o alarmin isleyisi nasil bizde cama yaklasinca calmiyor mu
Tabi çalıyor ama belirlenen sürede şifre girince iptal oluyor. Kapıdan girince de öyle. Şifre girip iptal edip kapıdan giriliyor. Olur da belirlenen sürede şifre girilmezse uzaktayken hemen bilgi geliyor. Görüntülü sistemlerde var genelde firmalarda kullanılıyor.

Diştendir canım. Diş çıkarırken vücut daha hassas tabi ufacık şeyden de etkilenebiliyor. Hemen hasta oluyor

Valla ya
Tam diyorm tmm oldu bu kız hoop basa dönüyorz:/
Öglen uyksınu 1 e düsürdü
Cok zorlanıyorum
Zamanla yeni tempoya alışıyor insan. Benim de uyku günde 1 e 1 yaşında düştü. Biran noluuuyorr dedim sonra alıştım. Ama uyku saati biraz daha uzamıştı inşallah Alyanın da uzun uyku saati olur

Diştendir canım. Diş çıkarırken vücut daha hassas tabi ufacık şeyden de etkilenebiliyor. Hemen hasta oluyor
Dün mutfakda falan kucaklarinda gezdirdiler cam balkon falan acikti.
Insallah usutmemistir.
Ben cok cikarmiyorum koridora mutfaga cam balkon acik olunca.
ya da hemen kapiyorum o an girip ciktilar pek dikkat edemedim.
Bakim gozlemlicem bugun

Zamanla yeni tempoya alışıyor insan. Benim de uyku günde 1 e 1 yaşında düştü. Biran noluuuyorr dedim sonra alıştım. Ama uyku saati biraz daha uzamıştı inşallah Alyanın da uzun uyku saati olur
Ben gun icinde zorlamiyorum uyutmaya iyice uykusu gelsin diye bekliyorum.
Artik mizmizlanmaya basliyo ozaman uyutuyorum hemen daliyor.
Aksam sapitiyo o ayri
Bence babasina yapiyo ne de olsa kucakda gezdiriyo

Biri gelince ya da bir yere gidiyosak boyle direniyor uykuya dalamiyor daha dogrusu ses aliyor.
Ertesi gunde boyle dusuyo uykuyo
Camasirlari astim.
Oglani doyurdum.
Cikanlari mak. dizdim.
Ortaligi toparladim.
Bi supurge kaldi.
ses etmim diye dokanmadim onada.
Aslinda epilasyonda yapmam gerek.
Neyse aksama var daha halledecoom.

misir gevregi yedim bugun canim kahvalti istemedi.
13.30 gibi tavuk ve ayran hüpletirim.
arada kahve icerim 1 elma yerim.
Aksamada yesil mercimek ve kapanis

cok gecmis olsun canim

insallahh kuzu
valla koca haftasonu 2 kere yemek yediğimi hatırlıyorm:S

tr_lelli bende dikkat ediyorum bu ara eşimle başladık diyete
Geçen sene eşim 103 den 85 e düşmüştü ben 63 den 56 55 görmüştüm tabi yılbaşından beri dikkat etmedk ben 58 oldum eşim 88 falan
Şimdi gene başladık ama ben çok sıkmıyorum kendimi dikkat ediyorum az yiyorum akşam geç bişey yemiyorum
Ama eşim baya bir azimli eliptik var evde 80 dk yapıyo ben en fazla yarım saat yapabilirim
Spora başladım birde burda halk eğitim merkezine başladım haftanın 3 günü 1 bucuk saate yakın
Bakalım faydası olacakmı cuma günü başladım her yerim et kesti
Bugunde var bakalım 1 ay olsun gidip sıkılaşmak istiyorum hem değişiklik olsun dedim

Sorma gittikçe geriye gidiyoruz.yıllar önce birini görmüştüm hoca 4 karısı vardı karılarının ikisi teyze ve yeğendi ya ne Ahlak teyze ve yeğeniyle karı koca ilişkisi yaşamak mide bulandırıcı. Birşeyler diyeceğim de neyse banlanmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…