Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben kim birikim kim
Sözde bu ay 2 gr alacaktım.
1 alırsam sükür
Kızın saglık sigortası yenilendi 1000 tl di normalde
Kendmi de ekledim oldı 1540 tl
Kkdan cekildi
Korona falan olurum Allah korusn giderim özele bari dedim.
Off valla biriktiremiyorm bu ara hic cnm sıkkın
Saglık olsn ne diyim

Bende anneme olan bileziği birini aldım çok şükürler olsun
İki tane kaldı aynı paraya üçünü bozdurmuştum şimdi birini alabildim kaldı iki dişimi sıkıp diğerlerinde alıcam inş bende su borç varya üstümde resmen taş tasımıs gibiyim kurtulsam
baby torku süt indirimdemi hala dikkat ettinmi gitmedim onu soracaktım

Cok gecmis olsun cnm

Ohh süper tez zamnda digerlerini de yaparsjnız ins cnm.
Yok cnm hic dikkat etmedim

cok gecmis olsun canim

Canım ev sizin olacak kolonlardan birine bağlantılı bir kasa monte ettirseniz duvara.Iyi bir kasa koyarsanız ve o kasayı taşıyıcı kolona kaynattırırsanız hırsızlık işi baya zor olur.

İndirimde 4 lü
Bugün aldım

Canım biz geçen hafta ç tesi görüştük eşinin yanında olan arkadaşının esinde çıkmış esi negatif bide kardeşim aynı yerde çalışan biri bir kacgubdur iyi değildi ddi kardeşimin esi de negatif çıkmış bu arada anlamadım ama bizde bu hafta olan bise yoktu yani

Ay çok sevindim canim darısı başımıza bizimde anneme var ne zaman alıyoruz desem bise çıkıyor o yüzden zorlamiyirum kendimde biriktiriyorun

Ay çok sevindim canim darısı başımıza bizimde anneme var ne zaman alıyoruz desem bise çıkıyor o yüzden zorlamiyirum kendimde biriktiriyorun
Saol cnm üç katı oldu ya üç taneden bitanr aldık bugun resmen biran evvel vermek en iyisi cok artık ne yaparsanız yapın altın alın

İyi geceler kızlar
Bir iş yapmadım zaten kız az uyudu sonra ona yemek falan. Filmi az izledim.kahve eşliğinde :)
Sonra eşim geldi. Onunla izledik. Kız uyudu. Çocukla izlenecek film. Bugün beni bir sıcak basıyor değişik. Böyle birden vücutuma sıcak vuruyor sanki. Ya da hava çok sıcak.
Filmde fena temizlik hastası kadın bende telefonu yeni elime aldım eşim de diyor herkesin bir takıntısı var seninki de telefon elinde film izlemek. Napim yahu kampanyalara bakıyırum alışveriş yapıcam dedim
Bugün de bime uğrayacaktı. Kıza hellim peyniri zeytin al dedim. Yarın gidip alacaktım da ona aldırdım. Çok harcamam yokşükür paraları zuloya atarım üç beş :)
Hepsiburada da omo 9 kg 49,90 belki alırım.
İşte gelsinde de komili sıvı yağ kampanyalı nasıl iyimi kullanan varmı.

Iyi geceler kızlar yemek sonrası geçen aldığım manolya tatlısı aldim güzeldi biraz fazla tatliydi dün bugün şu gitti geldi anlamadık duş almaya gittim şu ısınmadı kettle ısıttı suyu kombiye baktık 0 a düşmüş şu seviyesi şu almıyor denedik kapadık açtık yine olmadı biraz uğraştı eşim 1 saat sonra denedim baktim oldu 3 oldu şu seviyesi bu seferde normalde 1.5 - 2 olması gerekiyormuş birden 3 tem 0 a düştü yine kapadık tamamen akşam olunca kaldi yarin servis çagircas insallah büyük bisey yoktur

Uyuyamadım bugün. Tam yatacağım kız uyandı. Dün de yanımıza gelmişti. Üstünü hiç örtülü tutmuyorki. Bizim odada Cam açıktı sabah burnu tıkalıydı gündüz de burnu akıyordu. Bu gece de uyandı. Gitti bizim yatağa. Burun tıkalı rahat edemedi. Yatağına aldım burun spreyi sıktım. Fena ağladı :)
Neyseki rahatladı gibi odasında yattım şimdi. Ancak uykuya daldı.

Mayısıım yattı sükür.
Ama 1 gr alabilirim buay yine.
Anam tam birikim yapcam masraf cıkıyor ya,hevesim tükendi yeminle
Önümüzdeki ayda kasko +trf var.
Ona ben gecerim dedi koci hesaba
ins gecer.
Valla o da 3 bini bulur,hepten kalırım 5 krssuz:S
Kızın asısı var,sabah huysuzdu
Pancake yaptım 1 tane anca yedi
Koci de basımda sunları tatsız tutsz yapma ondan yemiyoır cocuk diyo
Badem unu alcm bakalım buay
Belki sever
İci kurudu cocuumun tambugdaydan
Öglen icin tarhana yapmıstım aksma da icer az
Yanına sebze yaparım biraz.
Valla kendim dün gece yemek yemedim
Barbunya var.
Zaten bu ara kahvaltı da edemiyırm
Hepten düsüp kalcm bi yerlerde:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…