- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.532
- 798
- 38
Bende anneme olan bileziği birini aldım çok şükürler olsunA101 den kepekli ekmek,tuz,vanilya,karb.tozu(10lu),2 cesit kahve yanı cikolata,filtre kahve aldım
Dünden patates haslamam vardı,kızın etine püre yaptm fırında.
Kendime de barbunya var.
Kvdem kızılcık marmeladı ve olaylı lütnetsasından yollamıs
Cok gecmis olsun cnmEvli olan kiz kardeşim corona testi pozitif çıktmış malesef evde karantinada simdi gecen hafta sonu gorusmustuk is yerindenmi bilmiyorum ddi ilaçların gelmesini bekliyormuş sağlık ocağını tasimamis daha buraya akşam sabah ilaç gelcek ddi bakalim insallah hafif atlatır
Bende anneme olan bileziği birini aldım çok şükürler olsun
İki tane kaldı aynı paraya üçünü bozdurmuştum şimdi birini alabildim kaldı iki dişimi sıkıp diğerlerinde alıcam inş bende su borç varya üstümde resmen taş tasımıs gibiyim kurtulsam
baby torku süt indirimdemi hala dikkat ettinmi gitmedim onu soracaktım
Saol babyOhh süper tez zamnda digerlerini de yaparsjnız ins cnm.
Yok cnm hic dikkat etmedim
cok gecmis olsun canimEvli olan kiz kardeşim corona testi pozitif çıktmış malesef evde karantinada simdi gecen hafta sonu gorusmustuk is yerindenmi bilmiyorum ddi ilaçların gelmesini bekliyormuş sağlık ocağını tasimamis daha buraya akşam sabah ilaç gelcek ddi bakalim insallah hafif atlatır
Canım ev sizin olacak kolonlardan birine bağlantılı bir kasa monte ettirseniz duvara.Iyi bir kasa koyarsanız ve o kasayı taşıyıcı kolona kaynattırırsanız hırsızlık işi baya zor olur.ya bu hirsiz ayagina bizde korktuk simdi.
Evde altinlar var malum.
Daha bilezik almicaz ata alicaz.
Atanin saklamasi daha kolay.
Ama bilezikleri nereye saklicam ben
Burda guvenlik falan var tasininca napcam.
Camdan giremez 5.kat.
Kapiyi zorlamasi lazim ama annemler olacak binada ses olsa duyulur ki babam gece falan cok oturur balkonda.
kapiyi secerken kilidi saglan bol kilitli kapi alicam.
Bakkalada gitsem kitlicem.
Altin saklama yerleri nereler bulunamayacak (hirsizlara yol gistermeyelimde aman aman )
aklima sey geldi esime diyorum kullanmadigimiz bi elektrk supurgesinin toz haznesine koyalim.
supurgeyide kaldiririz.
atalari kucuk altin kutusuna koyuyorum aldiklarimida oyle koyarim ama olacak 25 ata
6 da bilezik.
Dusunuyorum
İndirimde 4 lüBende anneme olan bileziği birini aldım çok şükürler olsun
İki tane kaldı aynı paraya üçünü bozdurmuştum şimdi birini alabildim kaldı iki dişimi sıkıp diğerlerinde alıcam inş bende su borç varya üstümde resmen taş tasımıs gibiyim kurtulsam
Canım biz geçen hafta ç tesi görüştük eşinin yanında olan arkadaşının esinde çıkmış esi negatif bide kardeşim aynı yerde çalışan biri bir kacgubdur iyi değildi ddi kardeşimin esi de negatif çıkmış bu arada anlamadım ama bizde bu hafta olan bise yoktu yaniAaa geçmiş olsun kuzum.inşallah kolay atlatır. Aman dikkat et görüştüğünüz için sende de çıkma ihtimalini dikkate al bence. Artık yakınlarımızdan duyar olduk. Sinsi sinsi hepimizi gezecek gibi bu virüs.
Ay çok sevindim canim darısı başımıza bizimde anneme var ne zaman alıyoruz desem bise çıkıyor o yüzden zorlamiyirum kendimde biriktiriyorunBende anneme olan bileziği birini aldım çok şükürler olsun
Saol cnm üç katı oldu ya üç taneden bitanr aldık bugun resmen biran evvel vermek en iyisi cok artık ne yaparsanız yapın altın alınAy çok sevindim canim darısı başımıza bizimde anneme var ne zaman alıyoruz desem bise çıkıyor o yüzden zorlamiyirum kendimde biriktiriyorun
GünaydınGünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?