- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
hayır yogurtlu degil canımtsk ederimm sizinde menu super salatayi yogurtlu mu yapiyorsuuz
Bu dert herkes de oluyor. Ama benim en sevdiğim misafir ev sahibine yardım eden. Bir akrabamız 3 kızıyla her sene yanımıza gelirdi 15 günlüğüne. Kızlar 20-25-30 yaşlarında. Her sabah kahvaltıdn sonra biri evi süpürür, biri siler, diğeride kapı vs dahil toz alırdı. Bende wc, banyo ve balkonları temizlerdim. KAhvaltıdan sonraki 1 saat içinde bütün iş biterdi. Onlarda adet bu günlük temizlik yapılıyor. Ama ev kalabalık olunca batıyor haliyle ve çok iyi oluyor. Hatta gidecekleri son gün uyanır uyanmaz nevresimleri makineye atarlar nasıl olsa bunlar yıkanacak biz serelim sen toplarsın derler ve bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor. Şimdi nereye gitsem aynısını bende yapıyorum. HEm ben kendimi mahcup hissetmiyorum. Hemde karşı taraf hiç zorlanmıyorGünaydın kızlar
Perşembe cuma rapor 2 gün de tatil
şu 4 günde hem dinlenmeye çalıştım
Hem pazar günü kardeşime sürpriz yapıcam diye temizlik ve ikramlıklarla uğraştım
Yatıya arkadaşım geldi eş ve çocuklar
bayağı bir market alışverişi ve hediye harcaması oldu
ayın 15ine kadar cebimde 15 tl kaldı
ve dolap tamtakır kuru bakır
bu arada ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama
o kadar evleri sil süpür
bir kalabalık grup ağırla çocuklu da var içinde
evler savaş alanı gibi oluyor
valla oturup ağlayasım geliyor
misafirin yanında belli de etmem rahat ettiririm insanları
severim de ağırlamayı
Ama bu akşam olsa da gidip salonu mutfağı tekrar silip süpürsem
Eşim emekli olana kadar mümküm değil malesef. Keşke olabilse müstakil evimiz. Biz tayin oluyoruz. Bilmediğimz şehirlere gidiyoruz bi emirle. Bilemiyoruz neresi güvenli neresi değil. Mecburen giriyoruz lojmana. Babam bile lojmanı bedava sanıyomuş. Geçen yıl öğrendi kiramızı. 470 tl kira kesiliyo maaştan. Artı aidat benzeri loj. güzelleştirme diye her ay kesiliyo 129 tl. Ettimi 600. Isınma fueloil kullanılıyo. Kasımdan itibaren mayısa kadar 340da ona kesiliyo yine her ay. ama mecburuz lojman kullanmaya. Bazı şehirlerde bariz güvenlik problemi yaşadık çünkü. Özellikle diyarbakırda..
valla cok sey denedim bunları cokk önceden denedim ama benim asıl problemim krem sürmekten nefret ediyorum daha dogrusu yaglı krem ee soft ta kullanınca bir fayda olmuyor.Dove guzel
Hobby pembe guzel
Ben eğer çok kurursa elime ve ayağıma bolca vazelin sürüp eldiven ve çorap geçirip uyuyorum. Sabah kalktığımda ikiside yumuşacaık oluyor. Genelde yaz kış ayda bir kere yapıyorum bunu sabahta yıkayıp herhangi bir nemlendirici sürseniz yeterli gelir bence.valla cok sey denedim bunları cokk önceden denedim ama benim asıl problemim krem sürmekten nefret ediyorum daha dogrusu yaglı krem ee soft ta kullanınca bir fayda olmuyor.
ve ellerim catlıyor sık sık
bu sefer aksam yatarken sürmek zorunda kalıyorm
yataga yorgana degecek diye krem eldiveni aldm watsonstan onu takıyorm
onu tak krem sür ugras çok sıkılıyorm ve nefret ediyorm kısın elimin catlak ve kurumalarından cok sıkıtı bana bu((
merhaba kızlar
sabah sabah bi sürü para harcadım.
180 tl mazot
28 tl oğluşa test kitabı
108 tl oğluşa kazak gömlek süveter çorap
şimdi de netten pantalon alacağım.
Bende öyleyimvalla cok sey denedim bunları cokk önceden denedim ama benim asıl problemim krem sürmekten nefret ediyorum daha dogrusu yaglı krem ee soft ta kullanınca bir fayda olmuyor.
onu tak krem sür ugras çok sıkılıyorm ve nefret ediyorm kısın elimin catlak ve kurumalarından cok sıkıtı bana bu((
çok teşekkür ederim. senin kuzucuk da güle güle giysin inşallah.Güle güle giysin
ben de dün oğluma triko kazak ve kadife pantolon aldım 60 lira tuttu
dolar alasım var benım de ama napsam?Altın fiyatları düşüşe geçmiş...Düşüş devam etse de alsak...
bı sonraki yorumu okusaymısım bu kadar olurmus :) bende aynı şeyi merak ediyorumya arkadaşlar benimde elimde biraz nakit var..
Alacaklarımı taksitle almaya karar verdim..
Elimdeki nakitle döviz almak istiyorum..Biraz euro biraz dolar.. Ama şu aralar ucuk bildiğiniz gibi
biraz beklesem düşecek mi sizce?
ekonomiyi sıkı takip eden arkadaşlar özellikle sizlere soruyorum?
Yükseleceği söyleniyor daha çok ama bilemeyiz ki...dolar alasım var benım de ama napsam?
takip ediyor musunuz? gidişat ne olur?
valla cok sey denedim bunları cokk önceden denedim ama benim asıl problemim krem sürmekten nefret ediyorum daha dogrusu yaglı krem ee soft ta kullanınca bir fayda olmuyor.
merhaba kızlar
sabah sabah bi sürü para harcadım.
180 tl mazot
28 tl oğluşa test kitabı
108 tl oğluşa kazak gömlek süveter çorap
şimdi de netten pantalon alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?