Küçük Düşün Büyük Olsun!

tsk ederimm sizinde menu super salatayi yogurtlu mu yapiyorsuuz
hayır yogurtlu degil canım
salatalık kuru soganımı dogruyorum yıkıyorum acı suyunu alıyorum
içerisine karalahanamı deogruyorum havuc rendeliyorum iri tarafla
domates varsa güzel domates dogruyorum.iste bu kadar içine limon zeytinyag tuzu karıstır harika bir salata
ben kısın domates salatalık iyi olmadıgından hormonlu pek almam hep bu tarz salatalarla kısı cıkarırım

Bu dert herkes de oluyor. Ama benim en sevdiğim misafir ev sahibine yardım eden. Bir akrabamız 3 kızıyla her sene yanımıza gelirdi 15 günlüğüne. Kızlar 20-25-30 yaşlarında. Her sabah kahvaltıdn sonra biri evi süpürür, biri siler, diğeride kapı vs dahil toz alırdı. Bende wc, banyo ve balkonları temizlerdim. KAhvaltıdan sonraki 1 saat içinde bütün iş biterdi. Onlarda adet bu günlük temizlik yapılıyor. Ama ev kalabalık olunca batıyor haliyle ve çok iyi oluyor. Hatta gidecekleri son gün uyanır uyanmaz nevresimleri makineye atarlar nasıl olsa bunlar yıkanacak biz serelim sen toplarsın derler ve bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor. Şimdi nereye gitsem aynısını bende yapıyorum. HEm ben kendimi mahcup hissetmiyorum. Hemde karşı taraf hiç zorlanmıyor

Bu lojmanlar illere göre fiyat farklılıkları gösteriyormuş. Bende bu sene bir arkadaşım sayesinde öğrendim. Doğunun bir ilçesinde lojmanda kalıyorlardı. Müstakildi evlerkocaman bahçesi vardı. Hatta tavuk ördek kaz falan bile besliyorlardı. Elektrik su faturası ödemiyorlarmış. Kira olarakta 160 TL gibi bir rakam ödüyorlarmış. Sonra iç Anadolu da bir ile tayinleri çıktı ve burada ev tuttular. Çünkü dediğin gibi çok yüksekmiş fiyatları.

Dove guzel
Hobby pembe guzel
valla cok sey denedim bunları cokk önceden denedim ama benim asıl problemim krem sürmekten nefret ediyorum daha dogrusu yaglı krem ee soft ta kullanınca bir fayda olmuyor.
ve ellerim catlıyor sık sık
bu sefer aksam yatarken sürmek zorunda kalıyorm
yataga yorgana degecek diye krem eldiveni aldm watsonstan onu takıyorm
onu tak krem sür ugras çok sıkılıyorm ve nefret ediyorm kısın elimin catlak ve kurumalarından cok sıkıtı bana bu((

Ben eğer çok kurursa elime ve ayağıma bolca vazelin sürüp eldiven ve çorap geçirip uyuyorum. Sabah kalktığımda ikiside yumuşacaık oluyor. Genelde yaz kış ayda bir kere yapıyorum bunu sabahta yıkayıp herhangi bir nemlendirici sürseniz yeterli gelir bence.

haaa bide elimi çok sık yıkarım ben tr lelli benim birazdan bundan baktım bu sene olmadı pahalıysada iyi bir krem alıcam heni bir sürmeyle yumusacık yapan
mesela paraya elledim işim geregi yada dısarda o elle asla bişey yemek içmek mümkün degil hemen yıkarım elimi böyle takıntılarım var.

merhaba kızlar
sabah sabah bi sürü para harcadım.
180 tl mazot
28 tl oğluşa test kitabı
108 tl oğluşa kazak gömlek süveter çorap
şimdi de netten pantalon alacağım.

Bende öyleyim
Hep surucem diyorum unutuyorum
Gunduz zaten elim hep suda suremiyorum
Aksamda unutuyorum.
Bu kremi bi denesene
Acayip memnun kalacaksin
Hic yagli degil ellerde hic yagli hissi vermiyo

Ouff aynı bende öyleyim..Kışları hep ellerim ayaklarım kurur
Bende akşamları unutmassam şayet boooll vazelin sürüy0rum elime sadece bunun için kullandığım bir eldiven geçiriyorum..
ayaklarıma da sırf bunun için ayırdığım çorabımı giyiyorum..ama unuttuğum zamanda yine aynı kuruyorCildim çok kuru zaten..yazın gene iyide kışın berbat

ya arkadaşlar benimde elimde biraz nakit var..
Alacaklarımı taksitle almaya karar verdim..
Elimdeki nakitle döviz almak istiyorum..Biraz euro biraz dolar.. Ama şu aralar ucuk bildiğiniz gibi
biraz beklesem düşecek mi sizce?
ekonomiyi sıkı takip eden arkadaşlar özellikle sizlere soruyorum?

bı sonraki yorumu okusaymısım bu kadar olurmus :) bende aynı şeyi merak ediyorum
azcık düşsün alcam diyorum yine çıkıyo
yol yakınken alsak mı napsak?

dolar alasım var benım de ama napsam?
takip ediyor musunuz? gidişat ne olur?
Yükseleceği söyleniyor daha çok ama bilemeyiz ki...
Şu haliyle bile çok yüksek...Herkesin kendi fikridir ama ben cesaret edemiyorum...Risk alıp alamayacağınız ile ilgili...

Merhaba arkadaşlar kredi kartım çok gelmiş ama tv taksidi çoğu zaten

Bende son birkaç yıldır aynı sorunu yaşıyorum Dr iş yaparken eldiven kullan dedi ve kremdir bol bol bide bir krem vermişti onu sür streçfilmle sar üstünde eldiven giy demişti bunu ayda 2 kere yapmamı söylemişti ama en önemlisi iş yaparken eldiven kullanmak yoksa egzemaya çevirir dedi
Dr nin dediklerini yapınca ellerim düzeliyor yapmayınca resmen çatlıyor

merhaba kızlar
sabah sabah bi sürü para harcadım.
180 tl mazot
28 tl oğluşa test kitabı
108 tl oğluşa kazak gömlek süveter çorap
şimdi de netten pantalon alacağım.

Canım oğlun güle güle giysin hangi sitelerden alıyorsun bende kızlarıma almak istiyorum ams olurum olmazmı geri gönderme işlemi nasıl olur cesaret edip alamadım

bir yudum mutluluk ,@mandaliina aynen bende düşüncedeyim..alıyım biraz düşerse diyorum.. bundan sonra zaten imkanı yok ki 3 tl'nin altına inmesineeuroda aynı şekilde..Alıp kenarda dursun diye düşünüyorum..kararsızım.. hafta sonuna kadar bekleyip olmassa cumartesi alayım diyorum bakalım hayırlısı..
Tl de kalınca illaki tırtıklanıyor çünki

hawar kanzdan alıyorum. Mağaza fiyatına göre çok indirimli oluyor. Oğlum biraz zayıf olduğu için bu markanın kalıbı oturuyor üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…