Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oğlanı uyuttum az ortalik topladim bulasik actim dus aldim sütü mayalamistim kaldırdım dolaba sarelle almistim bide fileden aciktim az pideye sürüp sütle yedim pişman değilim aklım yemediklerimdeoğlan yatarken kavurmali yumurta istiyorum ddi kahvaltıda evdede yok yarinda yağışlı eşim ise gitcek kiyma çıkardım kavurup yumurta kırarım üzerine

yarasin canim bizdede herkes uyudu, kabak cekirdegimi getirsem mi diye düsünüyorum

Benim eltimin esi bir dönem kiloluydu baya doktora gittiler eltim margarin etin yağı fln yemez sebze sever kaynim kahvaltıda et yer sucuk margarin gece yerdi baya kolestrol çıktı eltimde kaynimin sadece fazla kilomuz var denilmişti kolestrol cikmamisti

ay ayni ben bende kahvaltida eti severim, zaten etin yaglisini severim

Ya kardeşin vitaminlerine dikkat etsin kıyamam bağışıklığı düşer günde 3 saat uyku alıyor. Yanlış anlama canım akıl vermek gibi düşünme haddim degil
Est.cnm
Karamücvr falan alıyoruz hep.
Ben cok vitamin kullanan biri degilim aama onlar düzenli alır.
Cocıklara da veriyor.

Benimki aksam 21.00 da uyudugu halde pertim cıkıyor
Marttan beri evde 2 cocıkla yalnız kardesim
Annem malum bana ite kaka geliyor
Hafta ici o cıkarsa köye azcık rahatlıyor ama nereye kadar

Nobetteyim yine
1 de uyumustu zaten ciyakciyak uyndik yine nögözöl.
Lüten huyu degismesin artik duzelsin cok amin.
Dedim kalkmisken teheccud de kilim ne mumkun yapisti yakama.
Uyursa kilip az daha uyucam.

Aksamda vucudu bisi doktu.
Kirmizi kirmizi sirtinda yuzunde falan var.
Sabah icin randevu olusturmustum genel kont. icin.
ona da bi baktirim isilik mi baska bisi mi.

oyyy vallahi yetisemiyorum.

Baby yeminler öyleyim yıgılıp kalıyorum pertim iki çocukla kızım dersi oğlan çok hareketli durmuyor evi dağıtıyor bide ders varya hangisine baksam şaşırdım yrminle
Dün masumlar apartmanındaki safiye gibi banyoyu temizledimçok dökmüşüm zor nefes aldım
Bide bende hergün markete gitmiyorum gidersen harcanıyor bazı günler gitme

Bide abimin izinli oldugu günler pat çıkıp geliyorlar yemekhane gibi ev karısını ye iç kalkıp yardım etmiyo
Cumartesi geldiler neyse pazarda annemgilin işi vardı abimle ee diyo abime sen annendgille git benimde buraya bırak sinir oldum ya evde hiçmi işin yok be kadın gerçi iş yemek yapmaz hazır sever
Bende iş yapamıyorum hafta içi dip köşe evi trmizliycem dedim geldi yinede oturdu o ben evi kaldırdım

Günaydınlaaar
Kız hala uyanmadı. İlacın etkisi. Ne kadar koruyalım desende olacak oluyor. Ben kıza vitamin kullanıyırym. Çünkü hiç sebze yemeği yemiyor. Benim bağışıklık sistemim de düşük çalışırken kış boyu kaç defa nezle grip olurdum. Burun koku almama zaten her kış standart olan hastalıktı. En son bronşitte geçirdim. Hala etkisi sürüyor. Alerjik astım da var o da genetik. Solunum yollarım genel olarak sıkıntılı ondan sanırım.
bağışıklığımın zayıf olmasını da bebekkenki beslenmeme bağlıyorum.Anne sütü hiç emmemişim benim doğduğum dönemde bayağı ekonomik konuda kötülermiş eskiden mama da yokmuş ne bulduysa yedirmeye çalışmış.ondan sanırım bebekken beslenme önemli bence.
Eşim çok sık hasta olmaz o dışarda biz evdeyiz ama ilk biz nezle grip oluyoruz :))
Oysa dağınık düzensiz beslenen bizden çok o. Meyve hiç yemez gibi. Tatlı şeker çok sevdiği şeyler eşimin. Ama bağışıklık sistemi kuvvetli maşallah.

Ahaha aynı benim ki
İzinli olduğum da veya dinlendiğim de benden çok sevinir
Oh bir şey yapma dinlen bu fırsat der

Tahliller karışmıştır

Valla biraz genetik canim bağışıklık biraz yetiştirme benim 3.5 yaşında gelmiş üvey annem saolsun hasta olur kendimiz araştırdık kafasına göre ilac verirdi bir çorba yemek desen yok duzgunbide okula gidiyordum 2 inci sınıfa nasıl halsiz hastayi m ateşin var o gece öyle ateşle uyumustum ite kaka iyileşe iyileşe bünye alıştı sanırım babam gece gelir hasta oldugumuzu söylemezdi bide doktora götürmek hak getireüvey kardeşim az hasta olsa okula yollamaz ilaç corba verir yataktan çıkarmadı kiz kardeşim hala öyle çok çabuk hastalanir nazlı biraz insan şimarcak kimsesi olmayınca kendi mecbur toparlanıyor

Selam kızlar kahvaltıya kıymalı yumurta yaptım ogluş yedi baya ortalik topladim eşim gitmemiş müşteri gelcekti yarına kaldı ddi yağmur yağıyor maşallah aksama dunde n kıymalı yumurta var az eristeli et sulu yeşil mercimek yapicam yeşil çay içiyorum sonra banyo toplarr yemegi yaparim eşim erken uyanmış uzandı babil izliyoruz iki haftadır izlemedik onu izleriz ayarladim

bir cocuk babasizda büyür, ama annesiz astla derim hep cok üzüldüm canim

bir cocuk babasizda büyür, ama annesiz astla derim hep cok üzüldüm canim
Oyle valla canim babam hiç kayirmazdi bizi rahmetli ne alırsa alırdı bizede birazda psikoloji ozmnda bozukmus su anda ilaç kullanıyor hala önceden çok. Sinirli agresifti suan hiç ses etmez biseye gördükçe aklıma geliyor hiç aklina geliyormu bana ablama yaptıkları diyorum

bilmiyorumki canim insan bir cocuga nasil kötü davranir, hele bide kendide anne olduysa?
Kendi yuvanda hep mutlu olursun insallah canim

babyloading87
Altının hayırlı olsun baby daha çok aldığın günlerde olsun inşallah.
Kızlar valla yazmaya utanıyorum. Hergün market ve alıcaklar var. İnanın çogu kızların siparişleri. Sabah yarım kilo nisaşta aldım baharatcıdan 3 tl, A 101 den muz 9.5 tl, Bim tahin helvası, tost ekmegi, 2 simit, antep fıstıgı 32 tl sabah sabah gitti valla ne olur artık harcama yapmıyayım diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…