yarasin canimOğlanı uyuttum az ortalik topladim bulasik actim dus aldim sütü mayalamistim kaldırdım dolaba sarelle almistim bide fileden aciktim az pideye sürüp sütle yedim pişman değilim aklım yemediklerimdeoğlan yatarken kavurmali yumurta istiyorum ddi kahvaltıda evdede yok yarinda yağışlı eşim ise gitcek kiyma çıkardım kavurup yumurta kırarım üzerine
Benim eltimin esi bir dönem kiloluydu baya doktora gittiler eltim margarin etin yağı fln yemez sebze sever kaynim kahvaltıda et yer sucuk margarin gece yerdi baya kolestrol çıktı eltimde kaynimin sadece fazla kilomuz var denilmişti kolestrol cikmamistiben hamile kalmadan önce kan vermege gittim doktoruma, arkadasimda ayni zamanda gitti.
Ben: günde 1 paket sigara, 3-4 red bull, 2-3 kahve, disardan hazir gida, kilo zaten hep var, spor sifir, uyku az.
Arkadasim: vejeterian, hayatinda sigara icmemis, plastik icinde satilan sebzeye yan gözüyle bile bakmaz, her yedigi organik, sporcu, zayif (baya kilo verdi)
Sonuc: benim degerlerim bomba gibi süperdi. Vitamin D eksikligi bile yoktu
Onunki: bir cok eksigi vardi, büsürü ilac ve vitamin yszilmisdi ona
ikimizde sok olmusduk
ay ayni benBenim eltimin esi bir dönem kiloluydu baya doktora gittiler eltim margarin etin yağı fln yemez sebze sever kaynim kahvaltıda et yer sucuk margarin gece yerdi baya kolestrol çıktı eltimde kaynimin sadece fazla kilomuz var denilmişti kolestrol cikmamisti
Est.cnmYa kardeşin vitaminlerine dikkat etsin kıyamam bağışıklığı düşer günde 3 saat uyku alıyor. Yanlış anlama canım akıl vermek gibi düşünme haddim degil
Benimki aksam 21.00 da uyudugu halde pertim cıkıyorAynı bizim de her an tehlikeli işler peşinde yeğenim erkek olan. Kardeşim anneme bile çok gitmiyor. Bir de bu ara hırçınlığı tuttu. Pedogog a gittiler. Eşi sürekli tamam oğlum diye diye çocuğu şımarttı. Şimdi kendi de çekiyor.
ikinci çocuğu aslında kardeşim istememişti.Büyük yeğenle eşi illa tutturdular kardeş olsun diye. Öyle karar verdi. Şimdi yorulan en çok kardeşim oluyor. Allah sağlık versin tabi inşallah zamanla düzelir.
Bereketli olsun canım
Ahaha aynı benim kiSağolsun o konuda hakkını yiyemem. Dün camları sildim. Aman tehlikeli uğraşma dedi. Bir de işi bıraktığımda temizlik için kadını çağırıp sürpriz yapmıştı. Para olsa çok şey yspacakta işte olduğu kadar artık. uyuşuk oldum sayesinde
Tahliller karışmıştırben hamile kalmadan önce kan vermege gittim doktoruma, arkadasimda ayni zamanda gitti.
Ben: günde 1 paket sigara, 3-4 red bull, 2-3 kahve, disardan hazir gida, kilo zaten hep var, spor sifir, uyku az.
Arkadasim: vejeterian, hayatinda sigara icmemis, plastik icinde satilan sebzeye yan gözüyle bile bakmaz, her yedigi organik, sporcu, zayif (baya kilo verdi)
Sonuc: benim degerlerim bomba gibi süperdi. Vitamin D eksikligi bile yoktu
Onunki: bir cok eksigi vardi, büsürü ilac ve vitamin yszilmisdi ona
ikimizde sok olmusduk
kiz o baska sehirdeydi, ama cidden doktoruma sordum, eminmisiniz bunlar benim sonuclarim diyeTahliller karışmıştır
Valla biraz genetik canim bağışıklık biraz yetiştirme benim 3.5 yaşında gelmiş üvey annem saolsun hasta olur kendimiz araştırdık kafasına göre ilac verirdi bir çorba yemek desen yok duzgunGünaydınlaaar
Kız hala uyanmadı. İlacın etkisi. Ne kadar koruyalım desende olacak oluyor. Ben kıza vitamin kullanıyırym. Çünkü hiç sebze yemeği yemiyor. Benim bağışıklık sistemim de düşük çalışırken kış boyu kaç defa nezle grip olurdum. Burun koku almama zaten her kış standart olan hastalıktı. En son bronşitte geçirdim. Hala etkisi sürüyor. Alerjik astım da var o da genetik. Solunum yollarım genel olarak sıkıntılı ondan sanırım.
bağışıklığımın zayıf olmasını da bebekkenki beslenmeme bağlıyorum.Anne sütü hiç emmemişim benim doğduğum dönemde bayağı ekonomik konuda kötülermiş eskiden mama da yokmuş ne bulduysa yedirmeye çalışmış.ondan sanırım bebekken beslenme önemli bence.
Eşim çok sık hasta olmaz o dışarda biz evdeyiz ama ilk biz nezle grip oluyoruz :))
Oysa dağınık düzensiz beslenen bizden çok o. Meyve hiç yemez gibi. Tatlı şeker çok sevdiği şeyler eşimin. Ama bağışıklık sistemi kuvvetli maşallah.
bir cocuk babasizda büyür, ama annesiz astla derim hepValla biraz genetik canim bağışıklık biraz yetiştirme benim 3.5 yaşında gelmiş üvey annem saolsun hasta olur kendimiz araştırdık kafasına göre ilac verirdi bir çorba yemek desen yok duzgunbide okula gidiyordum 2 inci sınıfa nasıl halsiz hastayi m ateşin var o gece öyle ateşle uyumustum ite kaka iyileşe iyileşe bünye alıştı sanırım babam gece gelir hasta oldugumuzu söylemezdi bide doktora götürmek hak getire üvey kardeşim az hasta olsa okula yollamaz ilaç corba verir yataktan çıkarmadı kiz kardeşim hala öyle çok çabuk hastalanir nazlı biraz insan şimarcak kimsesi olmayınca kendi mecbur toparlanıyor
Oyle valla canim babam hiç kayirmazdi bizi rahmetli ne alırsa alırdı bizede birazda psikoloji ozmnda bozukmus su anda ilaç kullanıyor hala önceden çok. Sinirli agresifti suan hiç ses etmez biseye gördükçe aklıma geliyor hiç aklina geliyormu bana ablama yaptıkları diyorumbir cocuk babasizda büyür, ama annesiz astla derim hepcok üzüldüm canim
bilmiyorumki canim insan bir cocuga nasil kötü davranir, hele bide kendide anne olduysa?Oyle valla canim babam hiç kayirmazdi bizi rahmetli ne alırsa alırdı bizede birazda psikoloji ozmnda bozukmus su anda ilaç kullanıyor hala önceden çok. Sinirli agresifti suan hiç ses etmez biseye gördükçe aklıma geliyor hiç aklina geliyormu bana ablama yaptıkları diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?