Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu gün evi sabah süpürdüm paspas çektim, sonra mutfagı topladım. Yürüyüşe çıktım alışverişimi yaptım. Eve geldim havalar hala çok sıcak ve ter içinde kaldım hemen duşumu aldım ferah ferah. Eşim buzdolabının dondurucu kısmından akşam buz almıştı kapagı tam kapatmamış ve az önce kıyma çıkardım, o zaman gördüm nasıl karlanmış akşama söylücem ama kabul etmicek, hep böyle yapıyor. Çocuk gibi arkasından hep koşturmak gerekiyor. Ben çocuklar büyüdü diye sevinemiyorum.

ouyyy ne yana bayilsam.
Enerjim iyi fakat kafam kazan gibi.

Sabah kizi alfik goturduk surati vucudu hep benek benek.
6. hastalikmis o ne ola ki dedim.
bebeklerde olabiliyormus bir tur vurus mus.
bir ilaci tedavisi yokmus.
Boyle atesle baslayip sonrasinda dokuntu oluyor 3 gun icinde geciyormus.
Neyseki dr. sansima iyiydi baya acikladi.
Ben o demir damlasini vermek istemedigimi soyledim ferrk sanol B yazdi.
Calpol vetdom dedim evde fitilin var mi dedi.
Yok dedim bulunsun dedi ondanda yazdi.
Bir de havalar soguyor burnu tikanir bu da evde bulunsun dedi burun spreyi yazdi.
Bol kepce doktorhanim.
Yanisi bizin kizin atesi disten cisdeki kandaki mikropdan falan diil bu hastalikdanmis.
Iyiki cocuumu deldirmemisim ve antibiyotii vermemisim.
Antibiyotikle falan gecmez bu kendi kendine gececek dedi.
iyi yapmissin vermemissin dedi.
O hast. seviyorum bahcesi kocaman (ben zaten hastane severim, cezaevi sempatim var falan tövbeestg.) annemle bahcedeki kantinde oturduk cay ictik.
Ve 1 simit yedim.
Sonra yuruyerek geldik.
Gelirken ilaclari aldim 15tl odedim.
Markete girdim oglan sucuk soruyodu
zeytin,sucuk,salam,karper, findik ezmesi, meyveli yogurt, patlican, kabak, dolmalik biber, salatalik, browni, bana ekmek yedekledim, makarna, kahvaltilik sos, kasar bisiler aldim 150tl fazla baydim.
Gitti koccimin paralari kesesine bereket.
Adam dicek ki sen evden cokmiyorken iyiydi.

Hemen geldik annem kizi oyaladi ortaligi topladim.
Camasir attim.
kabak yemegi, patlicanli patatesli kofte yemegi, biber dolmasi yaptim.
süt almstim 2 kilo onu mayaladim.
Bakim nasil dusecek ins. eksi olmaz.
Hemen mutfagi topladim pesine.
Bulasik. mak.calistirdim.
Camasir astim.
Kiz uyudu annem gitti.
bi supurge kaldi artik kiz uyaninca halledecoz.

Bingildagi bi sisti onuda kafama takmistim.
Boyle ateslenince cok aglayinca sisermis.
Suan indi mesela.
o an insan korkuyo int baktim menenjit falan yaziyo zaten int. bisi bakiyosun seni kanser ilan ediyo vela havle.

cok cok gecmis olsun canim. burda 3 gün atesi diyorlar ona. 3 gün atesden onra oluyormus ve geciyormus.

cok cok gecmis olsun canim. burda 3 gün atesi diyorlar ona. 3 gün atesden onra oluyormus ve geciyormus.
ama cok kotu yuzu vucudu falan kizamik gibi.
sagol canim
oyle oldu 2 gun atesi oldu sonra dokuntu oldu dun aksam.
atesi yok suan ama dokuntu 3 gun surcek mi bakicam

Okadar keyifsiz ki
Yorgunluk, halsizlik, huysuzluk yaparmis zaten.
Emmek istemiyor, mamasini zorla oyunlarla sarkilarla sebekliklerle iciyoruz..
Atiyo agzindan.
su icmek istemiyor.
Hep huzursuz aglamakli keyifsiz .
Gecmesini bir an once umut ediyorum.

Biraz arabasinda gezdirip evi supurimde oyuncaklarla falan oyalicam.
Uykusunu aldi.

Havada otur bi kahve ic diyo resmen.

Kuzum ya annesizlik çok zor. Ben de baba yokluğu gördüm ama anne yokluğu daha kötü.
ne olacak anne oluverseydi bu kadarmı zor çocuklara annelik yapmak. Ben elbet annesi olan çocuğa annelik yapamam ama senin üvey annen kadar da olamazdım.
Ben okuldan dolayı 1 yıl baba denilen o adamla kaldım babam demek gelmiyor içimden.
kadının bir kötülüğünü görmedim. Ama ben okula gidiyordum okul için forma alacaktım bana para yok dedi. Bir baktım karısına altın bileklik almış. onu hiç umutmuyorum. Allah kimseyi annesiz bırakmasın.

Şimdi ses etmese de ne fayda en ihtiyacınız olduğu dönemde yapmamış. Artık eviniz ayrı büyüdünüz. Herşey zamanında güzel

Oyle canim babam bizden bise esirgemedi aksine verdiği parayı harcamazdi bize babamın verdigi

Onu benim kız da geçirmişti canım. Ama kimi çocuk ağır geçiriyor kimisi hafif. Kimisinin ağzında bile çıkabiliyor. Sen yine de bak ağzına diline. Bizim genelde el ayak kol vs yerlerde hafif atlattık. Merhem vermişti doktor.
Geçmiş olsun çabuk atlatsın kuzum

Bende teraziyim dengesizlik eet var
Demekki teşhisim doğruymuş. Şu evi alana kadar bile 1 yıl düşündü onumu yapsam bunumu yapsan yok şöyle yapalım olmadı böyle yapalım. Kaç kişiye sordu karar verdi vazgeçti. En son bizim kurumdan evi değiştirmemiz için verdikleri süre kasım ayında dolacaktı ekim ayında aldık evi

Kızlar selamsıx daldım. Kız uyudu oturduö kaldım. Kalkıp işlerimi yapmam lazım.,
Kahvaltıda kıza krep yaptım muzlu çilek ve nutellalı kahvaltıdan sonra dışarı çıktık. Biraz gezdim ucuz bir şemsiye buldum aldım kıza. Çok istiyordum yağmurda gezsin şemsiyesiyle. Sanırım çocukluğumdan kalan şey. Okula şemsiyesiz gider gelirdim içimde uhde kalmış olmalı. Tabi o zaman annem tek maaşla 4 çocuğu okutuyor bakıyordu. Baba desteği yoktu. Bir şemsiyem bile yoktu. Ondan çok istediğim şeydi kızım da istiyordu.
bahçede gezdi eğlendi sulara basıp hopladı çok güzel yaaa çok güzel dedi güldü çok mutlu oldum.
Ama şemsiyenin demiri anında yamuldu. Olmazsa iyi birşey alırım. kırar diye çok para vermeyeyim dedim.
Eve geldik banyo yaptırdım. Biraz da evde oynadı şemsiyeyle sonra da uyumak istedi. Kitap verdi okudum uyudu. Şimdi işlere girişeceğim. Ev yine fena dağınık en son gece yatarkenmi toplamıştım bu evi

Gelemeyruummm
Kociyle kız oyuncakcıya gitmis beni görüntülü arıyorlar
Anamm gezmelere basladı bunlar babalı kızlı
Kule,bowling seti ıvır zıvır biseyler daha almıs
Bugunde kitapları falan geldi.
Azcık oynadık uyuttum
Attım kendimi dusa
Eve gelmeden bime ugradım 25 tl,elma sirkesi cam (torku 7,95)1 paket kayın mantarı,bimin kadife tatlısını cok meteddiler 2,95 vegam bi tatlı ama cidden cok iyi kızlar.Bulunmuyomus.
Bulan 3-5 paket alsın.
Bir de 400 ml yüzey deZenfektanı gelmis 9.90 ondan daaldım.
Spreey dezenfektsn cidden rahatlık.
Kıza sulu köfte yapıyorm
Kendime de mantar kavurcam.
Kahve yaptm iceyim kız uyanana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…