- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
cok cok gecmis olsun canim. burda 3 gün atesi diyorlar ona. 3 gün atesden onra oluyormus ve geciyormus.ouyyy ne yana bayilsam.
Enerjim iyi fakat kafam kazan gibi.
Sabah kizi alfik goturduk surati vucudu hep benek benek.
6. hastalikmiso ne ola ki dedim.
bebeklerde olabiliyormus bir tur vurus mus.
bir ilaci tedavisi yokmus.
Boyle atesle baslayip sonrasinda dokuntu oluyor 3 gun icinde geciyormus.
Neyseki dr. sansima iyiydi baya acikladi.
Ben o demir damlasini vermek istemedigimi soyledim ferrk sanol B yazdi.
Calpol vetdom dedim evde fitilin var mi dedi.
Yok dedim bulunsun dedi ondanda yazdi.
Bir de havalar soguyor burnu tikanir bu da evde bulunsun dedi burun spreyi yazdi.
Bol kepce doktorhanim.
Yanisi bizin kizin atesi disten cisdeki kandaki mikropdan falan diil bu hastalikdanmis.
Iyiki cocuumu deldirmemisim ve antibiyotii vermemisim.
Antibiyotikle falan gecmez bu kendi kendine gececek dedi.
iyi yapmissin vermemissin dedi.
O hast. seviyorum bahcesi kocaman (ben zaten hastane severim, cezaevi sempatim var falan tövbeestg.) annemle bahcedeki kantinde oturduk cay ictik.
Ve 1 simit yedim.
Sonra yuruyerek geldik.
Gelirken ilaclari aldim 15tl odedim.
Markete girdim oglan sucuk soruyodu
zeytin,sucuk,salam,karper, findik ezmesi, meyveli yogurt, patlican, kabak, dolmalik biber, salatalik, browni, bana ekmek yedekledim, makarna, kahvaltilik sos, kasar bisiler aldim 150tl fazla baydim.
Gitti koccimin paralarikesesine bereket.
Adam dicek ki sen evden cokmiyorken iyiydi.
Hemen geldik annem kizi oyaladi ortaligi topladim.
Camasir attim.
kabak yemegi, patlicanli patatesli kofte yemegi, biber dolmasi yaptim.
süt almstim 2 kilo onu mayaladim.
Bakim nasil dusecek ins. eksi olmaz.
Hemen mutfagi topladim pesine.
Bulasik. mak.calistirdim.
Camasir astim.
Kiz uyudu annem gitti.
bi supurge kaldi artik kiz uyaninca halledecoz.
Bingildagi bi sisti onuda kafama takmistim.
Boyle ateslenince cok aglayinca sisermis.
Suan indi mesela.
o an insan korkuyo int baktim menenjit falan yaziyo zaten int. bisi bakiyosun seni kanser ilan ediyo vela havle.
ama cok kotu yuzu vucudu falancok cok gecmis olsun canim. burda 3 gün atesi diyorlar ona. 3 gün atesden onra oluyormus ve geciyormus.
iyi haber, cocuklar birkez olduktan sonra birdaha olmuyormus canimama cok kotu yuzu vucudu falankizamik gibi.
sagol canim
oyle oldu 2 gun atesi oldu sonra dokuntu oldu dun aksam.
atesi yok suan ama dokuntu 3 gun surcek mi bakicam
Terazi burcu ikisi de :) Ara sıra bazı dengesİz halleri olsa da ince düşüncelilerdirAhaha aynı benim ki
İzinli olduğum da veya dinlendiğim de benden çok sevinir
Oh bir şey yapma dinlen bu fırsat der
Dengesiz yemeyeyim kararsız hallleriTerazi burcu ikisi de :) Ara sıra bazı dengesİz halleri olsa da ince düşüncelilerdir
bulasiciymis bi de sanirim.iyi haber, cocuklar birkez olduktan sonra birdaha olmuyormus canim
Bende teraziyim dengesizlik eet varTerazi burcu ikisi de :) Ara sıra bazı dengesİz halleri olsa da ince düşüncelilerdir
Geçmiş olsun canim çabuk geçer insallahama cok kotu yuzu vucudu falankizamik gibi.
sagol canim
oyle oldu 2 gun atesi oldu sonra dokuntu oldu dun aksam.
atesi yok suan ama dokuntu 3 gun surcek mi bakicam
onu bilmiyorum canim.bulasiciymis bi de sanirim.
Ayy insallah bitsin gitsin cocugun huyu degisti
sagol canim insallahGeçmiş olsun canim çabuk geçer insallah
Kuzum ya annesizlik çok zor. Ben de baba yokluğu gördüm ama anne yokluğu daha kötü.Valla biraz genetik canim bağışıklık biraz yetiştirme benim 3.5 yaşında gelmiş üvey annem saolsun hasta olur kendimiz araştırdık kafasına göre ilac verirdi bir çorba yemek desen yok duzgunbide okula gidiyordum 2 inci sınıfa nasıl halsiz hastayi m ateşin var o gece öyle ateşle uyumustum ite kaka iyileşe iyileşe bünye alıştı sanırım babam gece gelir hasta oldugumuzu söylemezdi bide doktora götürmek hak getire üvey kardeşim az hasta olsa okula yollamaz ilaç corba verir yataktan çıkarmadı kiz kardeşim hala öyle çok çabuk hastalanir nazlı biraz insan şimarcak kimsesi olmayınca kendi mecbur toparlanıyor
Şimdi ses etmese de ne fayda en ihtiyacınız olduğu dönemde yapmamış. Artık eviniz ayrı büyüdünüz. Herşey zamanında güzelOyle valla canim babam hiç kayirmazdi bizi rahmetli ne alırsa alırdı bizede birazda psikoloji ozmnda bozukmus su anda ilaç kullanıyor hala önceden çok. Sinirli agresifti suan hiç ses etmez biseye gördükçe aklıma geliyor hiç aklina geliyormu bana ablama yaptıkları diyorum
Oyle canim babam bizden bise esirgemedi aksine verdiği parayı harcamazdi bize babamın verdigiKuzum ya annesizlik çok zor. Ben de baba yokluğu gördüm ama anne yokluğu daha kötü.
ne olacak anne oluverseydi bu kadarmı zor çocuklara annelik yapmak. Ben elbet annesi olan çocuğa annelik yapamam ama senin üvey annen kadar da olamazdım.
Ben okuldan dolayı 1 yıl baba denilen o adamla kaldım babam demek gelmiyor içimden.
kadının bir kötülüğünü görmedim. Ama ben okula gidiyordum okul için forma alacaktım bana para yok dedi. Bir baktım karısına altın bileklik almış. onu hiç umutmuyorum. Allah kimseyi annesiz bırakmasın.
Onu benim kız da geçirmişti canım. Ama kimi çocuk ağır geçiriyor kimisi hafif. Kimisinin ağzında bile çıkabiliyor. Sen yine de bak ağzına diline. Bizim genelde el ayak kol vs yerlerde hafif atlattık. Merhem vermişti doktor.ouyyy ne yana bayilsam.
Enerjim iyi fakat kafam kazan gibi.
Sabah kizi alfik goturduk surati vucudu hep benek benek.
6. hastalikmiso ne ola ki dedim.
bebeklerde olabiliyormus bir tur vurus mus.
bir ilaci tedavisi yokmus.
Boyle atesle baslayip sonrasinda dokuntu oluyor 3 gun icinde geciyormus.
Neyseki dr. sansima iyiydi baya acikladi.
Ben o demir damlasini vermek istemedigimi soyledim ferrk sanol B yazdi.
Calpol vetdom dedim evde fitilin var mi dedi.
Yok dedim bulunsun dedi ondanda yazdi.
Bir de havalar soguyor burnu tikanir bu da evde bulunsun dedi burun spreyi yazdi.
Bol kepce doktorhanim.
Yanisi bizin kizin atesi disten cisdeki kandaki mikropdan falan diil bu hastalikdanmis.
Iyiki cocuumu deldirmemisim ve antibiyotii vermemisim.
Antibiyotikle falan gecmez bu kendi kendine gececek dedi.
iyi yapmissin vermemissin dedi.
O hast. seviyorum bahcesi kocaman (ben zaten hastane severim, cezaevi sempatim var falan tövbeestg.) annemle bahcedeki kantinde oturduk cay ictik.
Ve 1 simit yedim.
Sonra yuruyerek geldik.
Gelirken ilaclari aldim 15tl odedim.
Markete girdim oglan sucuk soruyodu
zeytin,sucuk,salam,karper, findik ezmesi, meyveli yogurt, patlican, kabak, dolmalik biber, salatalik, browni, bana ekmek yedekledim, makarna, kahvaltilik sos, kasar bisiler aldim 150tl fazla baydim.
Gitti koccimin paralarikesesine bereket.
Adam dicek ki sen evden cokmiyorken iyiydi.
Hemen geldik annem kizi oyaladi ortaligi topladim.
Camasir attim.
kabak yemegi, patlicanli patatesli kofte yemegi, biber dolmasi yaptim.
süt almstim 2 kilo onu mayaladim.
Bakim nasil dusecek ins. eksi olmaz.
Hemen mutfagi topladim pesine.
Bulasik. mak.calistirdim.
Camasir astim.
Kiz uyudu annem gitti.
bi supurge kaldi artik kiz uyaninca halledecoz.
Bingildagi bi sisti onuda kafama takmistim.
Boyle ateslenince cok aglayinca sisermis.
Suan indi mesela.
o an insan korkuyo int baktim menenjit falan yaziyo zaten int. bisi bakiyosun seni kanser ilan ediyo vela havle.
Demekki teşhisim doğruymuş.Bende teraziyim dengesizlik eet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?