Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar kahvaltıya gözleme yaptım kuru yufkadan sonra sofra toplayıp cay keyfi yaptim eşim gitti arkadaşıyla makinenin isi biterse bugün yada yarın teslim edip ödeme alicam ddi insallah camasir katladim etrafı dun cekememistim batmisti her yer kusun kafesi temizledim süpürgeyi temizledim cektim etrafı aynaları parlattim camlar cok kirli değildi fis fıs yapıp sildim cam önü temizledim kaş bıyık temizliği yaptim bimden aldığım agdali bezler güzel aliyormus bıyık için olani kullandım iyi çıktı duş alıp kahve yaptim dinleniyorum eşim aksam gelir anca tarhana çorbası yapcam kısır istiyorum ne zamandır yapayım diyodum gozlemede var yeter bize esimde corba kısır yer

Ben yagsiz tavada yapiyorum yapismiyo ki.

Hashasli ve tahinli lokum yaptim.
Oglen yemek yemedim.
5 cayi yaptik disarda.
Kurabiye ve 1 tane tahinli lokum yedim.
eve geldik simdi bi nescafe ictim.
Mutfagi topladim
kirli sepeti doldu yine uzerimizden cikanlar, ortuler, kizin battaniyedi muslini ouww.
Yarin mak. durmaz.
Yemeklerde bitti oglen yediler.
Yarin yemek telasemde var.

Kiz icin olan 3000tlden haric 700tl param var zulamda.
Valla ne ara birikti anlamadim bile resmen para bereketlendi.
Esimden falanda öyle pek para istemedim ama.
Bilmiyorum kiza verenler oldu dun anneannemde verdi.
cuzdanda birikenler falan.
Allah bereketini versin.

Pişi gibi bişey sanıyor heralde

Selammm kızlar iyi akşamlar
Dün gece sabaha doğru kız uyandı geldi yanımıza yattı sonra çişim var dedi uyumadı yatarken bir oyana bir buyana acıktım dedi süt istedi verdim. Uyumuşuz sabah 9 da kalktık. Akşamdan herşeyi hazırlamıştım. Hamurda mayalamıştım. Onları pişirdim hazırlanıp çıktık gittik. Kahvaltı yapacaktık ama birşey anlamadık. Arkadaşın kızı park park diye tutturdu ee tabi o turturunca bizimki de park dedi
Güya kahvaltı sonrası kahve hayalimiz bile vardı. Ormanda ağaçların arasında ohh mis gibi oynayın işte top. Doğayla içiçe. Aslında benim kız doğayı çok sever. Hatta kuru yaprakları toplar oyun oynar falan ama işte park deyince o da park dedi.
sonra parka götürdüler kociler. Bizde oturduk biraz çay muhabbet. Sonra gezdik. Dönmedolaba bindirdik kızları. Keçiler vardı onlarıbeslediler. Benim kız çok güzel çok güzel dedi durdu. Köyde yaşamalıymışSonra eve döndük. Kız yolda az uyudu. Eve gelince yemek yedirdim. Akşam yemek yemedi. Zaten 4 te yedi. Sonra da ağzı boş kalmadı. Çerez kraker meyve vs. Sonra kızımla turşu yaptık. Salatalık ve acuru yaptım. Lahanayı da yarın hallederim büyük ihtimal.
Biraz hamur oynadık biraz boya yaptık. Biraz top oynadık ailecek. Şimdi uyudu.
Bugün de böyle geçti.

Bende abdest aldigimda ayaklarimin alti cok kuruyor.
Surekli krem surmeyide sevmiyorum basiyoruz illa nasil care bulcam bilemedim.
Benim ayaklarımda evde kaldığımdan bu yana pütür pütür oluyor niye anlamadım. İşe gidetken hiç olmuyırdu eskisi gibi bakamıyormuyum bilemedim. Tabi eskiden krem sür
Tam bugday piside falan olmuyır
Ben pogaca da da sevmiyorum.
Kek de gideri var kakao flan anlamıyorsn da.
Hamır islerinde olmuyor iyi
Ben ekmek için almıştım. Bir defa mini kurabiye yaptım kız çok seviyor. İdare eder normal un gibi omadı tadı. Bir de geçen krepte kulandım o güzel oldu aklında bulunsun. Alyaya yumurtanın beyazına başlamışsındır. Krep yapıyormusun. Yapıyorsan ona kullanırsın. Bayılıyorlar krepe.

Alya da corap tutmuyor
Külotlu corap tek care
Biz basladık hava gece serin oluyor.
Dr corapsız yatırın demisti bize ama kısın cesaret edemiyorm yazın zaten hayattta tutmuyor
Ben de 1 yaşına kadar gece çorapla yatırdım.,Doktor dedi bıraktım. Sonra içim rahat etmedi yeniden çorapla yatırdım. En son annem dedi bıraktım çorabı.

Şimdi baktım bebeği emzirirken bile reklam yapmış sperm nasıl çalınıyormuş

Ahahahahahaaa tam benim az önce yazdığım mesajın üzerine kapak oldu kız bu mesajı okumak. İçimemi doğmuş ne. Demekki yapmayan da varmış. Yazmakta haklıymışım
bence yapmıyordur. Benim eşimin teyzesi de hiç yapmış değil krep pankek ben bir defa onlar geldiğinde krep yapıyordum sen tam pişmeden elini al çevirmeye çalış çeviremedi. Dağıttı. Eşim de bilmiyorsun ne karışıyorsun dedi. Kesin senim görümce de bilmiyor

İyigecelerss
Balık yaptık aksm yemegine
Yanına narlı yesil salata
Koci pazardan yesillik,balık ,nar,mandalina,havuc almıs
Kızı uyuttm Allahım tatlı diye tırmaladım resmn
Adam gitti tatlı almaya
Hayır Alyada bugun gelip gelip karnımdan öpüyo
Evde geyik konuusu oldum
Kızım kardes mi istiyosn
Kızım anneni yorma bak
Dedim beni delirtmeyin bak
Ama tatlı istemem iyice tüy dikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…