- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Evet evt bayagıdır yiyo beyazını daBenim ayaklarımda evde kaldığımdan bu yana pütür pütür oluyor niye anlamadım. İşe gidetken hiç olmuyırdueskisi gibi bakamıyormuyum bilemedim. Tabi eskiden krem sür
Ben ekmek için almıştım. Bir defa mini kurabiye yaptım kız çok seviyor. İdare eder normal un gibi omadı tadı. Bir de geçen krepte kulandım o güzel oldu aklında bulunsun. Alyaya yumurtanın beyazına başlamışsındır. Krep yapıyormusun. Yapıyorsan ona kullanırsın. Bayılıyorlar krepe.
Hayır nerde sakladı o spermleri?Adamda altın değerimde sperm var demekki ondan boşanmıyo heraldeçaldıklarına göre
Sasırdım herseyi bilirler pancake yapmamaısına cocugaAhahahahahaaa tam benim az önce yazdığım mesajın üzerine kapak oldu kız bu mesajı okumak. İçimemi doğmuş ne. Demekki yapmayan da varmış. Yazmakta haklıymışım
bence yapmıyordur. Benim eşimin teyzesi de hiç yapmış değil krep pankek ben bir defa onlar geldiğinde krep yapıyordum sen tam pişmeden elini al çevirmeye çalış çeviremedi. Dağıttı. Eşim de bilmiyorsun ne karışıyorsun dedi. Kesin senim görümce de bilmiyor
Benim kız haşlayınca sarısını yemiyor. Bebekken çok yedirmiştim sıvılaştırıp ondanmı bilmiyorum.Evet evt bayagıdır yiyo beyazını da
Krep ince kalıyor ama pancake tam bugdaydan yapıyrom.
Krebi ufalıyor
Kuzu güldürme beniAdamda altın değerimde sperm var demekki ondan boşanmıyo heraldeçaldıklarına göre
Nasıl kiymetliyse artikHayır nerde sakladı o spermleri?
Buzdolabı posetinde difrizde mi
Biz de kız 21:30 da uyudu cips gömdük. Bu kilolar ne olacak bilmiyorum.Iyi geceler kızlar elimde gözlemeyle yaziyorum bu satirlarıkalan son gozlemeyi gömdum gece gece oğlanı uyuttum ortakiktaki oyuncakları topladim baya meyveli soda eşliğinde dinleniyorum bu ara ekstra iştahım arttı boğa burcu olmamin hiç payı yok ama esimde uyukladi yorulmuş yarin öğlen gidicem ddi kahvaltiya ogluş patates istedi sosis var kizartirim peynir alamadım bugun bir çöp atmaya ciktik gelirken benimki pastırma sucuk almış a101den
Aynııı benim de açtım hesap ürün ekledim sonra ilgilenmedim bu ikinci oluyor. Meyve sıkacağı benim de dolapta öylece bekliyor bakalım. Adil ışıktan alıp bir defa bile giymediğim ceketim var. Kızın ayakkabıları var. Daha da kıyafet saymayayım zatenAy bide bu sene yaz büyük ihtimal tasincas burdan oğlumun ayakkabısı bazı kiyafetlerim kilodan oturu olmayanlar var dolap bekliyir nacar marka saatim var sayılı kullanmisim gecen oglus bulmus elinde oyuncak olmadan kaldirdim pili yok kati meyve sikacagi var kullanmiyorum 5 6 kez kullanmisim yer kapliyir bu evvde hic kullanmadım bosuna taşımak istemiyorum dolap ta hesap açmak istiyorum yapabilirmiyim ptt var yakimimda satış nasil oluyo
Ben bayağı oldu 15-20 tl vardı. Çalışırken pilin bitmesinden fenalık gelmişti. Ondan dolayı kullanmayınca durdurup kullanınca çalıştırıyorum. Evdeyim hep kullanmıyorumki.Ufak bir tasarruf işte :)Kendi saatimde var pili yok bayadir pil taktirmadim ne kadara takılıyor bu sıra yaptıran oldumu
Birbirimize gaz verelim benceAynııı benim de açtım hesap ürün ekledim sonra ilgilenmedim bu ikinci oluyor. Meyve sıkacağı benim de dolapta öylece bekliyor bakalım. Adil ışıktan alıp bir defa bile giymediğim ceketim var. Kızın ayakkabıları var. Daha da kıyafet saymayayım zaten
Ptt yeni açıldı dibimize ben de kargoyu dert ediyordum nasıl veririm diye.
Köfteli bezelyeyi geçen Elaya sordum yermisin annecim diye yerim dedi. İnanmadım ama yapmayı düşünüyorum. Bu hafta yaparım ona.Selam kızlar
Bir pazarıda yedik
Zaten 11 de uyandık
Kahvaltı ortalık topla ben duş aldım saat oldu 15:00
Arkadaşa gittik bir kahve içtik bal getirmiş memleketten onu aldık Pazar’a gittik meyve aldık eve gel yerleştir yemek kur topla saate baktım 21:00
Su gibi aktı zaman
Pazarda 70 tl harcamışım
Nar
Elma
Mandalina
Muz
Kavun
Roka
Maydanoz
Limon
İhtiyaç bitmiyoray bu laf da yapıştı ağzıma
Tek rahatım yemek yapmadım
Öğle tatilinde yaparım diye düşündüm.
Yarın İzmir köfte vemercimek çorbası yaparım
Sonraki günleri de kafam da planladım
Köfteli Bezelye , barbunya, etli enginar
Evden çıkmam
Yanlarına pilav, makarna yaparım
Kırmızı lahana aldım
Soyacak ile doğrayıp sosladım
Hemen kıvırcık ,havuç ,kırmızı lahana at üstüne birde kuru soğan
Kış salatası
Benim oğlan da seviyorKöfteli bezelyeyi geçen Elaya sordum yermisin annecim diye yerim dedi. İnanmadım ama yapmayı düşünüyorum. Bu hafta yaparım ona.
Ürünü güzelce resimleBirbirimize gaz verelim benceburda kızlar satıyor sürekli bacilar bi el atın bize nasıl yapıyorsunuz ihtiyaç biseler var satilirsa alirim ordan gelenle
10tl taktirmistim ben cnm ama gotur orda taksinlar boylari falan degisik oluyomusKendi saatimde var pili yok bayadir pil taktirmadim ne kadara takılıyor bu sıra yaptıran oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?