Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet evt bayagıdır yiyo beyazını da
Krep ince kalıyor ama pancake tam bugdaydan yapıyrom.
Krebi ufalıyor

Sasırdım herseyi bilirler pancake yapmamaısına cocuga

Hayır nerde sakladı o spermleri?
Buzdolabı posetinde difrizde mi
Nasıl kiymetliyse artik kiz bide köprü altında aldılar demiş diş mi bu ağızdan alınan ornekmi çalışın neyse bunun bir ustunude söyleyebilirdisoylemiyim burda

Iyi geceler kızlar elimde gözlemeyle yaziyorum bu satirları kalan son gozlemeyi gömdum gece gece oğlanı uyuttum ortakiktaki oyuncakları topladim baya meyveli soda eşliğinde dinleniyorum bu ara ekstra iştahım arttı boğa burcu olmamin hiç payı yok ama esimde uyukladi yorulmuş yarin öğlen gidicem ddi kahvaltiya ogluş patates istedi sosis var kizartirim peynir alamadım bugun bir çöp atmaya ciktik gelirken benimki pastırma sucuk almış a101den

Ay bide bu sene yaz büyük ihtimal tasincas burdan oğlumun ayakkabısı bazı kiyafetlerim kilodan oturu olmayanlar var dolap bekliyir nacar marka saatim var sayılı kullanmisim gecen oglus bulmus elinde oyuncak olmadan kaldirdim pili yok kati meyve sikacagi var kullanmiyorum 5 6 kez kullanmisim yer kapliyir bu evvde hic kullanmadım bosuna taşımak istemiyorum dolap ta hesap açmak istiyorum yapabilirmiyim ptt var yakimimda satış nasil oluyo

Selam kızlar
Bir pazarıda yedik
Zaten 11 de uyandık
Kahvaltı ortalık topla ben duş aldım saat oldu 15:00
Arkadaşa gittik bir kahve içtik bal getirmiş memleketten onu aldık Pazar’a gittik meyve aldık eve gel yerleştir yemek kur topla saate baktım 21:00
Su gibi aktı zaman
Pazarda 70 tl harcamışım
Nar
Elma
Mandalina
Muz
Kavun
Roka
Maydanoz
Limon

İhtiyaç bitmiyor ay bu laf da yapıştı ağzıma
Tek rahatım yemek yapmadım
Öğle tatilinde yaparım diye düşündüm.
Yarın İzmir köfte vemercimek çorbası yaparım
Sonraki günleri de kafam da planladım
Köfteli Bezelye , barbunya, etli enginar
Evden çıkmam
Yanlarına pilav, makarna yaparım
Kırmızı lahana aldım
Soyacak ile doğrayıp sosladım
Hemen kıvırcık ,havuç ,kırmızı lahana at üstüne birde kuru soğan
Kış salatası

Biz de kız 21:30 da uyudu cips gömdük. Bu kilolar ne olacak bilmiyorum. yaza 70 le girerim böyle giderse.

Aynııı benim de açtım hesap ürün ekledim sonra ilgilenmedim bu ikinci oluyor. Meyve sıkacağı benim de dolapta öylece bekliyor bakalım. Adil ışıktan alıp bir defa bile giymediğim ceketim var. Kızın ayakkabıları var. Daha da kıyafet saymayayım zaten
Ptt yeni açıldı dibimize ben de kargoyu dert ediyordum nasıl veririm diye.

Kendi saatimde var pili yok bayadir pil taktirmadim ne kadara takılıyor bu sıra yaptıran oldumu
Ben bayağı oldu 15-20 tl vardı. Çalışırken pilin bitmesinden fenalık gelmişti. Ondan dolayı kullanmayınca durdurup kullanınca çalıştırıyorum. Evdeyim hep kullanmıyorumki.Ufak bir tasarruf işte :)

Birbirimize gaz verelim bence burda kızlar satıyor sürekli bacilar bi el atın bize nasıl yapıyorsunuz ihtiyaç biseler var satilirsa alirim ordan gelenle

Köfteli bezelyeyi geçen Elaya sordum yermisin annecim diye yerim dedi. İnanmadım ama yapmayı düşünüyorum. Bu hafta yaparım ona.

Birbirimize gaz verelim bence burda kızlar satıyor sürekli bacilar bi el atın bize nasıl yapıyorsunuz ihtiyaç biseler var satilirsa alirim ordan gelenle
Ürünü güzelce resimle
Eksiklerini yaz mutlaka acıklamaya
Sonra bıdı bıdı yapıyorlar
Leke,tülerme ne varsa yazıyorm ben.
Satılınca gidip kargo koduyla kargoya veriyorsun.
Dolapta ptt pek istenmiyor alıcılar tarafından sıkıntı o.
Gec gidiyor diye.
Tutumlu annede ptt dısında anlasma yok.
Mecbur beklicekler pttyi.
Ama tutumlu annede satıs biraz gec oluyor.
Dolapta daha yüksek sansın bacım
Cok kolay yaparsın yani.
Hayırlı satıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…