Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende de aynı problem var canım neutrogena kuru ciltler için olanı iyi geliyor. Ayrıca eczanelerde satılan gliserini kışları sürüp yatıyorum baya yumuşaklığı 1 hafta kadar gidiyor.

Selam iyi aksamlar.

15tl sacimi kestirdim.
10tl kasimi aldirdim.

Bugunku harcama bukadar.

Dunden pilavim var
Patatesli kofte yaptim birde yanina.

Yarin oturmaya gidicem elim bos gidemem hic kurabiye,mesrubat bisi alirim

(Aslinda kendim yapsam iyi,yerizde ama bu aralar bisi yapmak istemiyorum sıkıldım)
Zaten persembe gunu kuran icin yapicam bisiler yine.
(Her hafta bisiler yapip birlikde yiyoruz)

Patates ve soganim bitti sayilir 2-3tane kalmis.
Süt,wckagidi ve biraz kahvaltilik almam gerek.

Annem sagolsun bal,kaymak,nar,mandalina ve yufka almis bana.
Kendine alinca banada aliyo bazen.

Döviz ve altin icin hic bir fikrim yok.
Piyasa,ortalik hareketli.
Ama ortalik bulandikca zam geliyo.
Cok can sıkıcı.

selam kizlar..herkese iyi aksamlar...
iyisinizdir insaallah..
bugun birikim yok..aksine harcama var..
bu ay evin aidati
okul aidati
bana kitap
ogretmenler gunune hediye
vs vs vs...
ekstralarimiz bunlar..
ilahiyat okuyorum yardimci kitap almam gerekiyor..okulun verdigi kitaplar yuzyuze ders gomeyince pek bir karusik ve dersler cok zor...
sinav sistemi degisti dahada zorlasti..
inanin stresler icindeyim..
kitap sordummm 4 kitap 60 tl tutuyo..iki konu anlatimi iki test kitabi..carsamba gunu maasi alir almaz alayim dedim..
neyse butigi olan bi arkadasima gittik kinu konuyu acti..arkadasi ilahiyat okumus kitaplari ikinci elden satiuyormus..
4 kitaba 25 tl dedi)))))))cok mutlu oldum.35 tl cebimde kaldi..sonucta buda bi birikim..
onunlada baska bi ihtiyacimi alirimm.
geriye kitaplari alip derslere yuklenmek kaliyor..Allah yarimcim olsun:).....

Dün yaptığım yemekler bugün işimi kolaylaştırdı.İse giderken yanıma aldım ve oglum da öğlen gelince onlardan yedi. Bugünkü tek masrafimiz 32 tl lik market masrafı oldu ki un , tavuk ve kahvaltılık gibi gerekli şeyler aldım.
Yarın kredi kartı ödemem var 1250 tl. Onu ödeyince elimde biraz daha para kalıyor. Altın düşerse çocuklara onunla altin alacağım.

günaydınn
nasılsınız cancağızlar:) özledim sizi. saat 6da kalktım kocişime kahvaltı hazırladım sonra da işe uğurladım. tekrar yatağa girdim o gidince:)) dün çok yoruldum ya temizlik yaptım bütün gün.
eşim yarından itibaren pazara kadar izinli olacak.dişini yaptıracak. Alışverişlerimiz var yapılması gereken.
aktara gidilecek, tavuk ve balık alınacak, kışlık kıyafet lazım.
elimize bir miktar para geçecek, büyük kısmını hemen birikime ayıracam.
çok acıktım karnım gurulduyor ama hiiiç de bişey yiyemem uyuyacam:) saat 10a doğru kalkarım artık.
hepiciğinize mutlu günler

Günaydın kızlar
Sabah bi hesap yaptım da dün ki harcamamızı yanlış hesaplamışım.
1418 TL cik miş. Abovvvvvv

günaydın herkese
tr lelli sagolasın birde onu deneyeyim
kızlar dün biraz canım sıkıldı daha dogrusu bir içime sıkıntı çöktü hüzünlendim sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki
en evimde olmam gereken dönemde çalışmam gerek.
yani inanın dün çok kötüydüm ne yapacagım sastım kaldım

Canım yaşın bence çok fazla değil artık kadınlar 40 yaşına kadar doğum yapabiliyor
Benimde isteğim 2. çocuk ama çalışıyorum borçlar var
birikim yapıp ona göre hamile kalmak istiyorum
bazen de diyorum ki bu kadar düşünme herşey olacağına varıyor
Ben bazen düşünürüm o nasıl olacak bu nasıl olcak sonra bir bakıyorum hepsi boş olan olmuş hiç kafama taktığım gibi sıkıntı da yaşamamışım

sizin yaş kaç
benim işte riskli döneme girmem canımı sıkıyor
en saglıklı d verimli dönemlerimi borc odeyerek geçirmek ve ilerde pişman olacagımı bilmek cok canımı yakıyor

ben 85 doğumluyum
oğlum da 2 yaşında
kafamda deli sorular
ücretsiz izin almak isterim birikim yapmam lazım
oğlum daha küçük biraz daha büyüsün
iş çocuk zor oluyor 2. çocuk ile daha da zor olur mu
çalışmayı bırakamam ilerde eğitimdi okuldu derken masraflar artacak hayat zaten zor
evet ev hayatını ve çocuk ile ilgilenmeyi seviyorum ama çalışmak da güzel
...
...
...
liste uzar gider

hayat işte bizi bu durumlara getirdi secim yapmak cok zor ikiside cok önemliiiii

İŞTE hayat bizi bu hale getirdi.ikiside cok önemli secim yapmak cok zorr

Üzme kendini arkadaşım. Hem çocuğun hem de ailen için çalışıyosun şu an. Çalışmasan ailen maddi olarak zor durumda kalacak . Geçim sıkıntısı aileleri bile yıkıyo canım. Allah büyük. Yarın çok daha güzel olabilir. Ne güzel çalışıyorsun ailen için. Ayrıca bi arkadaşım doğum yaptı. Hemde 42 yaşında. Maaşallah çok ta sağlıklılar.

tşk ederim cok moral oluyor bunlar bana
etrafımdaki akrabalarım yok mu bayaygı ara verdin diyip duruyor
bilmiyorlarki eşimin borclarını
herkes güllük gülistanlık yasıyoz sanıyor ama bir bilseler
yani ne yapacagımı sasırdım.tam evimde cocugumla ilgilenmem gereken dönemde işe girdim
ve ikinci cocuk diye hasretle kavruluyorum kızımda bende
ama herseye engel maddi sıkıntılar bazen cok isyan ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…