Bende de aynı problem var canım neutrogena kuru ciltler için olanı iyi geliyor. Ayrıca eczanelerde satılan gliserini kışları sürüp yatıyorum baya yumuşaklığı 1 hafta kadar gidiyor.valla cok sey denedim bunları cokk önceden denedim ama benim asıl problemim krem sürmekten nefret ediyorum daha dogrusu yaglı krem ee soft ta kullanınca bir fayda olmuyor.
ve ellerim catlıyor sık sık
bu sefer aksam yatarken sürmek zorunda kalıyorm
yataga yorgana degecek diye krem eldiveni aldm watsonstan onu takıyorm
onu tak krem sür ugras çok sıkılıyorm ve nefret ediyorm kısın elimin catlak ve kurumalarından cok sıkıtı bana bu((
Ay sonuna kadar cnmsempatik_kiz canım a101 dondurma indirimi ne zamana kadar devam ediyor ?
Günaydın kızlar
Sabah bi hesap yaptım da dün ki harcamamızı yanlış hesaplamışım.
1418 TL cik miş. Abovvvvvv
günaydın herkese
tr lelli sagolasın birde onu deneyeyim
kızlar dün biraz canım sıkıldı daha dogrusu bir içime sıkıntı çöktü hüzünlendim sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki
en evimde olmam gereken dönemde çalışmam gerek.
yani inanın dün çok kötüydüm ne yapacagım sastım kaldım
sizin yaş kaçCanım yaşın bence çok fazla değil artık kadınlar 40 yaşına kadar doğum yapabiliyor
Benimde isteğim 2. çocuk ama çalışıyorum borçlar var
birikim yapıp ona göre hamile kalmak istiyorum
bazen de diyorum ki bu kadar düşünme herşey olacağına varıyor
Ben bazen düşünürüm o nasıl olacak bu nasıl olcak sonra bir bakıyorum hepsi boş olan olmuş hiç kafama taktığım gibi sıkıntı da yaşamamışım
hayat işte bizi bu durumlara getirdi secim yapmak cok zor ikiside cok önemliiiiiben 85 doğumluyum
oğlum da 2 yaşında
kafamda deli sorular
ücretsiz izin almak isterim birikim yapmam lazım
oğlum daha küçük biraz daha büyüsün
iş çocuk zor oluyor 2. çocuk ile daha da zor olur mu
çalışmayı bırakamam ilerde eğitimdi okuldu derken masraflar artacak hayat zaten zor
evet ev hayatını ve çocuk ile ilgilenmeyi seviyorum ama çalışmak da güzel
...
...
...
liste uzar gider
İŞTE hayat bizi bu hale getirdi.ikiside cok önemli secim yapmak cok zorrben 85 doğumluyum
oğlum da 2 yaşında
kafamda deli sorular
ücretsiz izin almak isterim birikim yapmam lazım
oğlum daha küçük biraz daha büyüsün
iş çocuk zor oluyor 2. çocuk ile daha da zor olur mu
çalışmayı bırakamam ilerde eğitimdi okuldu derken masraflar artacak hayat zaten zor
evet ev hayatını ve çocuk ile ilgilenmeyi seviyorum ama çalışmak da güzel
...
...
...
liste uzar gider
Üzme kendini arkadaşım. Hem çocuğun hem de ailen için çalışıyosun şu an. Çalışmasan ailen maddi olarak zor durumda kalacak . Geçim sıkıntısı aileleri bile yıkıyo canım. Allah büyük. Yarın çok daha güzel olabilir. Ne güzel çalışıyorsun ailen için. Ayrıca bi arkadaşım doğum yaptı. Hemde 42 yaşında. Maaşallah çok ta sağlıklılar.günaydın herkese
tr lelli sagolasın birde onu deneyeyim
kızlar dün biraz canım sıkıldı daha dogrusu bir içime sıkıntı çöktü hüzünlendim sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki
en evimde olmam gereken dönemde çalışmam gerek.
yani inanın dün çok kötüydüm ne yapacagım sastım kaldım
tşk ederim cok moral oluyor bunlar banaÜzme kendini arkadaşım. Hem çocuğun hem de ailen için çalışıyosun şu an. Çalışmasan ailen maddi olarak zor durumda kalacak . Geçim sıkıntısı aileleri bile yıkıyo canım. Allah büyük. Yarın çok daha güzel olabilir. Ne güzel çalışıyorsun ailen için. Ayrıca bi arkadaşım doğum yaptı. Hemde 42 yaşında. Maaşallah çok ta sağlıklılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?