- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
kesinlikle gerekliMaşallah canım
1418 TL cik gerekli harcamalardır diye düşünüyorum
Fikri mühim nedir? / kimdir?Günaydın kızlar,
Instagramda fikri mühimin yaptigi bir yarismaya katilmistim ve kazanmisim. Hediyemde özlem denizmenin kitap seti. Zaten okumayi cok istiyordum. Cok mutluyum .
Bi internet sitesi ama cok guvenilir sana anketler gönderiyor sende bunlari cevapladikca puan kazaniyorsun ve o puanlarla hediye aliyorsun. Birde markalarin reklam kampanyalarinda herkese hediye gonderiyor. Daha oncede ulkerin bir kutusunu gönderdi. icinden cikolatalar biskuvuler ve selfi cubugu ciktiFikri mühim nedir? / kimdir?
Ohhh süper olmuş...çok sevindim senin adına...
Çok iyiymiş canım. Ben de üye olayım bari.Bi internet sitesi ama cok guvenilir sana anketler gönderiyor sende bunlari cevapladikca puan kazaniyorsun ve o puanlarla hediye aliyorsun. Birde markalarin reklam kampanyalarinda herkese hediye gonderiyor. Daha oncede ulkerin bir kutusunu gönderdi. icinden cikolatalar biskuvuler ve selfi cubugu cikti
Ondan once scholl turkiye ayak torpusu falan gonderdiler. Hani sirf markalar urunlerini piyasaya sokup tanitim yapabilmek icin bu site araciligiyla herkese ucretsiz gönderiyor. Kargo ucreti dahi ödemiyosun abla
Günaydın kızlar,
Instagramda fikri mühimin yaptigi bir yarismaya katilmistim ve kazanmisim. Hediyemde özlem denizmenin kitap seti. Zaten okumayi cok istiyordum. Cok mutluyum .
abla sana özel msj atamıyorum bana dönüş yapar msıınız? birşeyler sormam lazım bana yardımcı olur musun?Çok iyiymiş canım. Ben de üye olayım bari.
Yaa cok sevindim yapip begenmenize afiyetle yiyin.Merhaba hanımlar, uzun zamandır yazdıklarınızı keyifle takip ediyorum . Yazmak bugüne kısmetmiş .tr_lelli elmalı kurabiye tarifini dün yaptım, tek kelimeyle enfes. . . Pişiyi de en kısa zamanda yapacağım .
Sizlere bir şey danışmak istiyorum . Şuan ödediğimiz 2000 tl lik bir kredi var. İki yıl sonra 1000tl ye düşecek . Asıl konu ev almak istiyoruz . 100000 TL'lik kredi işimizi göruyor. Oda şuan yeni bir yapılaşma başladı bulunduğumuz yerde . Yoksa 100000tl kesinlikle yetmez. Ama eşimi bir turlu ikna edemiyorum. Bana göre çok güzel bir fırsat. Bir yıla kalmaz fiyatlar çok artacak burda da. Hem akıl fikir danışıyorum sizlere, hem de hayır dualarınızı istiyorum. Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah hepimize .
Saol canim.Güle güle giytr_lelli
Aynen öyle. Para hemen bitiyor. Yine de çok şükür halimize.
Bu dövizin artışı beni tedirgin ediyor. Herşey zamlanır öı? Yeni bir kriz kapıda mı acaba.
Sağolun, koca bir tepsi bitmek üzere , olan bana oldu , ikişer üçer çayla kahveyle hüplettim. . . .Yaa cok sevindim yapip begenmenize afiyetle yiyin.
Bence esinizi bir sekilde ikna edin.
Borca girince ödeniyo valla.
Hayirlisi olsunSağolun, koca bir tepsi bitmek üzere , olan bana oldu , ikişer üçer çayla kahveyle hüplettim. . . .
Öteki kono şuan çok olumlu görünmüyor, ama ben olmasını çokkkkk istiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı . Bugün gider listesi tutmaya başladım, bakalım aylık, gerekli gereksiz harcamaları bir görelim,.
İnşallah , çok sağolunHayirlisi olsun
Kalbinizden gecen olsun.
Liste yapmak kesinlikle cok ise yariyo.
Gider listesi,esksik listesi.
Hem gereksiz yada hani aciliyeti olmayipda aldiklarimizi göruyoruz hemde diger ay bunlara dikkat ediyoruz.
Benim ceplerimden,cuzdanimdan,cantalarimdan hep eksik listeleri cikar.
Hep yazarim alirim yanima hem unutuyorum ne alacagimi hemde gereksiz bisey almamis oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?