benı soran şifa dıleyen dua eden tüm arkadaşlarıma cok teşekkur ederım Allah hepınızden razı olsun
babam malesef ıyı değil.Allah buyuk ınsallah ıyıleşecek dıye her gun dua edıyorum
her şey boş her kelime...
sanki cnımdan can kopuyor onu yoğun bakımda oylece yatarken gördükçe
Allahım dıyorum yapacak bırseyler olmalı ama yok malesef elimizden bırsey gelmıyor
hayata tutunmak için bir şans daha ver Allahım ne olur...
Tesekkurler
Ah canım kaç gündür giremedim bulantılarım çok arttı, iki kere doktora gittim, sonra da yatılı misafirim vardı derken zaman geçmiş. Özledim sizleri.mavimli sesin cikmiyo nasilsin?
Güçlü dur @amelia2 Allah büyüktür. Dua et ve sabret canım. İnşallah şifa bulur yeniden ayaklanır baban.benı soran şifa dıleyen dua eden tüm arkadaşlarıma cok teşekkur ederım Allah hepınızden razı olsun
babam malesef ıyı değil.Allah buyuk ınsallah ıyıleşecek dıye her gun dua edıyorum
her şey boş her kelime...
sanki cnımdan can kopuyor onu yoğun bakımda oylece yatarken gördükçe
Allahım dıyorum yapacak bırseyler olmalı ama yok malesef elimizden bırsey gelmıyor
hayata tutunmak için bir şans daha ver Allahım ne olur...
Ooo tebrik ederimGünaydın kızlar,
Instagramda fikri mühimin yaptigi bir yarismaya katilmistim ve kazanmisim. Hediyemde özlem denizmenin kitap seti. Zaten okumayi cok istiyordum. Cok mutluyum .
Benim de dudağımda uçuk çıktı sormagünaydın:)
uçuk çıktı dudağımda ya nefret ediyorum! uzun zamandır çıkmıyordu geç kaldı
dün ilk kez hünkar beğendi yaptım çok güzel olduu:)
bişey sorcam, teyzemler ev aldı. 60 yaşlarındalar. ev hediyesi ne alınabilir?
bugün pırasa yapacam bide pasta.
mavimli bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olur:) ona göre patik öreyim:))
daldan dala atladım ama hayırlısı
günaydın. altına bak hiyyGünaydın kızlar.
Dolar tarihi rekor kırdı 3.30
altin gr 137
Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor maalesef. Allah yardımcımız olsun.
sende de mi çıktı uçuk ? uçuk kremi sürüyorum umarım büyümez:/ tablo olabilir evet teşkürleer:) tamam annesi bekliyom bebişlerin haberlerini:)Benim de dudağımda uçuk çıktı sorma
Teyzenlere bir tablo alabilirsin suluboya ebru falan severlerse.
Benimkilerin cinsiyeti daha en az 4-5 hafta belli olmaz diye düşünüyorum. Olur olmaz haber vereceğim zaten :)) teyzesinin patiklerini sevsinler.
Günaydın kızlar. Altının doların hele ki euronun halini gördünüz mü? Allah yardımcımız olsun. Bide tvde demesinlermi dolardaki yükseliş psikolojik diye.. Bir haftadır takip ediyorum. Benzin sabah ayrı fiyat akşam ayrı fiyat. akşama zamlanmış oluyo. Amerikadaki seçimler de sıkıntılı. Dünyada dolar değer kaybederken bizde aldı başını gidiyo. Hani gelişmekte olan ülkeyiz ya... Yarına nelere zam gelecek ve maaşlar eriyecek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?