Ciddi söylüyorum yaşlarımız ben 27 o 31 durumumuz bu evlendiğimzden beri böyle.Allahım töbee:)
Biz de evde ölü taklidi yapıyorz adamı görünce töbe töbe
bunlar seni isten cikartacaklar sonundaYani kocam anası laf söylücek diye iste
Ayh bayılazammm
Ay valla ya delircembunlar seni isten cikartacaklar sonunda
Cik isten yap 2. de alin size cocik alin size maassiz gunler de
kiz instada bi hatun var kizini pazar aksami annesine birakiyo cuma aksami aliyo.Hayır bunu anneme nasıl söylücem onu hic bilmiyorm suan
Suan yazdım böyle böyle diyekiz instada bi hatun var kizini pazar aksami annesine birakiyo cuma aksami aliyo.
Bazen hic almiyo kendi gidip kaliyo.
Kadina diyolar ki bezi nasil biraktiniz ara ara yapiyomu cis falan soruyolar.
Bilmiyorum annem biraktirdi o sabirlidir o biliyo diyo
sende annene takip ettir bak boyle yaparim de
birakirim almam
Ben oyle birakamam baksada ya bi defa esim asla birakmaz.Suan yazdım böyle böyle diye
Kardesim ins anneme gecmemistir bisey dedi hemen!
Ben öyle yapsam anam beni reddeder:)
Yok ben de bırakamamBen oyle birakamam baksada ya bi defa esim asla birakmaz.
Kadinin isine geliyo bence ugrasmak daha zor geliyo cocikle.
Cocugun hic bi huyunu bilmicen gormicen dusunsene cocuk ne yiyo ne seviyo haberin yok.
Ne iş yapıyorsunuz , anneniz sizin evde mi bakıyor minnoşa.Yok ben de bırakamam
özlüyormm simdi bile.
Gece yanımda yatıyor arıyor beni.
SigortacıyımNe iş yapıyorsunuz , anneniz sizin evde mi bakıyor minnoşa.
Zor oluyormu bırakıp ise gitmekSigortacıyım
Annemle kvdem dönüsümlü olarak bakıyor.
Bizim evde annem buhafta evet.
Calısan anneye sorulacak en güzel soru:)Zor oluyormu bırakıp ise gitmek
Kaç aylıkken biraktiniz
Inşallah iyi geçer canim pozitif düşün eşimin kuzeni var aralık ya dogum yapicak 1 gece demişler onada 1 kişiye izin varmışO ağrıyı biliyorum midemden ameliyat oldum , tek başına kalkıp yaramıyor insan anneannemde hem yaşlı hemde küçücük zayıf kadın minnoş biraz anca bebeğe bakar annem sağlam olsaydı o bakabilirdi kaldırır yani güçlüdür
Allah kolaylık versinCalısan anneye sorulacak en güzel soru:)
9 aylıktı basladım.
Zor oluyor tabiki
Benim yarım gün 9-14.00 arası.
Keske imkan olsa hic bırakmasak
Pazartesi günü gidince bende sorayim kaç kişiye izin veriyorlarmış.Inşallah iyi geçer canim pozitif düşün eşimin kuzeni var aralık ya dogum yapicak 1 gece demişler onada 1 kişiye izin varmış
Banada iz kalmaz ddi hemşireler orda doğumda ama iz var çizik gibi ben aynı gün düş aldim eve gelince bandaji doktor kontrolde almıştı sanırım bidaha bisey koymadı demir hapina devam ddi 3 ay kullandım bide doktorum dogalcı diğer doktotlar hastalarına rahim için ilaç vermişler benimki vermedi misal kendi iyileşecek demistievet yapistirma.
benim oglanda sezeryandi ayni yerden kesmisler zaten.
Ince bir kalemle cizilmis gibi iz kaliyor sadece.
Baya asagida zaten.
Bende pijama şort esofmanlayim kot giymiyorym bayadir zaten kilo aldim dışarda bin yere giderken kumaş pantolon fln giyiyorum ama saten gecelik güzel kışın giyerim ben sıcakta sevmemBende oturamam evde kotla falan.
sort giyiyorum yazin askili bady.
Bazen elbise eserse.
Kizla zor oluyo uzun olunca bacagina dolaniyo kisa olunca bazen uzaniyorum tepeme cikiyoee oglan var evde malum.
Kişın en misi cek pijamalari cek tayti usursen at bi yelek bi patik.
Yazin da guzelde sort bady valla kargo bisi geliyo namaz elbisemi giyiyorum uzerime.
Babam falan geliyo biri geliyo olmuyo oyle.
Ben baskasinin yaninda durmam sortla kisa sortlarim hani dizde diz ustu falan olsa neysede.
askli badylede durmuyorum egiliyorum falan olmuyor ben rahat edemem.
Alisik diilim.
rahim için ne ilacı vermişler ki hızlı toparlanması icinmiBanada iz kalmaz ddi hemşireler orda doğumda ama iz var çizik gibi ben aynı gün düş aldim eve gelince bandaji doktor kontrolde almıştı sanırım bidaha bisey koymadı demir hapina devam ddi 3 ay kullandım bide doktorum dogalcı diğer doktotlar hastalarına rahim için ilaç vermişler benimki vermedi misal kendi iyileşecek demisti
Yok canım benim oğlum var 5 yaşına gircek şubattaBakalım ben neler yasiycam
Sizin bebiş de kız mı ☺
Yok canım benim oğlum var 5 yaşına gircek şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?