Küçük Düşün Büyük Olsun!

babyloading87
Baby bir kızına bakamıcaklarsa söylesinler ben bakıcam o minnoşa, inan ki yazıyorsun ya böyle bırakacagın zaman yaşadıgın tedirginliği ben cümlelerinden hissediyorum. Atomu parçalamıcaklar 14 aylık bir bebek bakacaklar. Ay ben sinir oldum burdan kusura bakma Zeynom. Aslında sakin bir yapım var ama çalışma hayatında ben böyle zorluk yaşamadığım için herhalde bana şimdi yazdığın zaman koyuyor. Neyse sakin olalım güzel düşünelim, güzel olsun.

banada ise yaramisti merdiven inip cikmak o gaz yeminle dikis agrisindan falan beter bisi.
Dikis agrina kurban olim dedim yaw
Ay bide ememiyor yavrum kucağıma veriyorlar o sıra gelmişti çok fena olmuştum doğumdan değil resmen gazdan korkuyorum

Kızlar doğumlarınızı anlatırken bende o yıllara gittim. Unuttuklarımı hatırladım, zor zamanlardı ama çok güzel zamanlardı, ünvan aldık çocuklarımızla Anne olduk, çok şükür bin şükür Rabbime.
Yazdım şimdi Merhaba diyeyim, selamsız daldım. Yedirekcim yanındayım bugün çok ama çok güzel bir gün olsun. Dünyalar güzeli kızınız Ela'nız sizinle ve sizin olsun. Mahkeme inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır buradan bize de yazarsınız.

Bazı
Suan yazdım böyle böyle diye
Kardesim ins anneme gecmemistir bisey dedi hemen!
Ben öyle yapsam anam beni reddeder:)
Bazi Anneler torun bakmayı seviyor canim eltimin erkek kardeşinin var kaynana alt li üstlü oturuyo valla k adin güzel bakıyor gelini bankacı suan evde çalışıyor 2 sene sonra emeklilik oluyormuş biri 10 yaşında biri 3 e gitcek

Sabahtan yemegimi yaptım. Küçük kızım yeşil mercimek istedi eşim ciğer kavurma istedi yaptım yanına da tel şehriyeli bulgur pilavı ve marul salatası yaparım. Ekmek var markete gitmek istemiyorum, sıfır harcamalı bir gün olsun lütfen, yarın eşim maaş alacak bütün giderleri ayarladım. Sabah havale yaparız internetten. Canlı dersler oldukça evde ben rahat değilim, kızlar süpürge açmak bile çogunlukla lüks oluyor, temizlik yapmayı seviyorum ama sabah erkenden başlayıp bitirecegim, sonra duşumu alıp tv ve laptop takılmayı seviyorum. Ama böyle gün boyu mutfaga gidip çay-kahve,yemek,ıvır zıvır hazırlamak çıkan bulaşıkları toplamak, yıkamak, yerleştirmek beni çok yoruyor yürüyüşe gidemiyorum. Allahım biran önce okullar normale dönsün ki bende normalleşeyim.

Selam kızlar eşim öğleye doğru gitti iş için gec gelcek bugün de ortalik topladim bulasik topla bir makine beyazlari actim duşu lavaboyu camasir suyla yikadim makarna ve corba var çiğ koftemi alsam ddim ama patlıcan almistim pazardan malum kaç gündür esimde gec geliyo yemiyor iki patlıcan 'dan kısık ateşte sarimsakli biberli güzel yemek yaptim ogluş yemiyor onu bide kendime salata ayran yeter h sonu ablama gidices insallah yegenimin bu ay sonu d günü ona çıkıp lcw var ordan bisey bakicam giderken pasta alicam kardeşim annemle gideceğiz yemek pisti camasir asıl çıkarım bime uğrarsan kadife tatlısı akıp deniycem

Bazı kaynanalar çok iyi gerçekten, benim anneannem de baktı dayımın çocuklarına buyuttu yengem öğretmen

Bazı kaynanalar çok iyi gerçekten, benim anneannem de baktı dayımın çocuklarına buyuttu yengem öğretmen
Benim Kayın validen saolsun iyidir o konuda 1.5 saatlik mesafede oturuyor 2 yaşına doğru zorluk cektik calisirsan burda bakarim ddim kayınpederi bırakmadı yaşlı hastaydı o sıra pazar bırak cuma al ddi istemedik tabi ben kaç sene beklenisim oğlumu eve iş alırım lüksten keserim bırakamam ddim kendi annem üvey bakmak istemez bırakılacak gibi değil ona zaten

Ne güzel sağ olsun düşünmesi yeter değil mi ?
Bende annemle aynı mahalledeyim ona bıraksam belki bakar ilerisi için.

Kendi emeklisi fln yokmu canim istiyor hani gönülden ister alirsinda istiyirdiyince bide pahalı bisey bide

Ben oglana annesi genc olsun gelinin diyorum torun bakcak ya
Ben bakabilcemi sanmiyorum ama esim bakar. Ben sabirli degilim ya
Dün aksam hatta dedim mevzu oldu kardesim evlenmiyo ya sende dain gibi basimi bekleme isini al eline evlen diyorum.
Esimde diyoki 30 olacak öyle
Ne 30u yahu evlensin torun bakmama ama diyorum
Siz ne diyonuz ya ne evlenmesi diyo oglanda guluyo.

Kız benim kardesimde iyi çalışır iyi yer ama zor getiriyor ay sonunu kredisi araba taksiti fln evlenmiyor borcum var diye biraz sorumluluk lazim kardeşim çok rahat harcıyor geçen esime diyor ablam gibi biri lazım bana evi çekip çevirmek için yoksa yaş bizim iş diyor

Lcw çıkıp geldik yegenime bir sweat aldim 40 tl oraya birazda haslik veririm hepsine 3 taneler bime girdik çin mısır süt dilimi kadife tatlısı deniycem birazdan limon cips 6 lı soda tavuk kahve 35 tl verdim
kadife tatlisini gorudumde bi elim gitmedi senin yorumunuda alayim bakim

Bizimkide 29 olcak martta evlen çocuk derken 30 u geçer zaten kısmet artık canim Allah iyilerle karşılaştırsin

ay aynilar.
o da diyoki ben kendime ancak bakiyorum dersin sanki kira veriyo fatura oduyo.
Balik meraklisi 1 oltaya 1000tl veriyor.
Sacma sapan seylere para harciyo sonra ben kendime ancak bakiyorum diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…