Evwt canim vermisler bana vermedi doktorum bir sorun yasamadimrahim için ne ilacı vermişler ki hızlı toparlanması icinmi
Ay bide ememiyor yavrum kucağıma veriyorlar o sıra gelmişti çok fena olmuştum doğumdan değil resmen gazdan korkuyorumbanada ise yaramisti merdiven inip cikmak o gaz yeminle dikis agrisindan falan beter bisi.
Dikis agrina kurban olim dedim yaw
Bazi Anneler torun bakmayı seviyor canim eltimin erkek kardeşinin var kaynana alt li üstlü oturuyo valla k adin güzel bakıyor gelini bankacı suan evde çalışıyor 2 sene sonra emeklilik oluyormuş biri 10 yaşında biri 3 e gitcekSuan yazdım böyle böyle diye
Kardesim ins anneme gecmemistir bisey dedi hemen!
Ben öyle yapsam anam beni reddeder:)
Saol canim cümlemizin insallajAllah bağışlasın
Bazı kaynanalar çok iyi gerçekten, benim anneannem de baktı dayımın çocuklarına buyuttu yengem öğretmenBazı
Bazi Anneler torun bakmayı seviyor canim eltimin erkek kardeşinin var kaynana alt li üstlü oturuyo valla k adin güzel bakıyor gelini bankacı suan evde çalışıyor 2 sene sonra emeklilik oluyormuş biri 10 yaşında biri 3 e gitcek
Benim Kayın validen saolsun iyidir o konuda 1.5 saatlik mesafede oturuyor 2 yaşına doğru zorluk cektik calisirsan burda bakarim ddim kayınpederi bırakmadı yaşlı hastaydı o sıra pazar bırak cuma al ddi istemedik tabi ben kaç sene beklenisim oğlumu eve iş alırım lüksten keserim bırakamam ddim kendi annem üvey bakmak istemez bırakılacak gibi değil ona zatenBazı kaynanalar çok iyi gerçekten, benim anneannem de baktı dayımın çocuklarına buyuttu yengem öğretmen
Ne güzel sağ olsun düşünmesi yeter değil mi ?Benim Kayın validen saolsun iyidir o konuda 1.5 saatlik mesafede oturuyor 2 yaşına doğru zorluk cektik calisirsan burda bakarim ddim kayınpederi bırakmadı yaşlı hastaydı o sıra pazar bırak cuma al ddi istemedik tabi ben kaç sene beklenisim oğlumu eve iş alırım lüksten keserim bırakamam ddim kendi annem üvey bakmak istemez bırakılacak gibi değil ona zaten
Kendi emeklisi fln yokmu canim istiyor hani gönülden ister alirsinda istiyirdiyince bide pahalı bisey bideAkşam otururken vitamin alacaktık dün eşimle ben, fiyat bakıyordum. Eşime söyledim. Teyze de dedi elaya mı bakıyorsun. Ona bize dedim. Eşimde mesaj yazmış bana, onun yanında bahsetme birara bahsederken bana da al demişti almadım diye.eskiden olsa yağdırırda yağdırırdı
Ben oglana annesi genc olsun gelinin diyorum torun bakcak yaBazı
Bazi Anneler torun bakmayı seviyor canim eltimin erkek kardeşinin var kaynana alt li üstlü oturuyo valla k adin güzel bakıyor gelini bankacı suan evde çalışıyor 2 sene sonra emeklilik oluyormuş biri 10 yaşında biri 3 e gitcek
Kız benim kardesimde iyi çalışır iyi yer ama zor getiriyor ay sonunu kredisi araba taksiti fln evlenmiyor borcum var diye biraz sorumluluk lazim kardeşim çok rahat harcıyor geçen esime diyor ablam gibi biri lazım banaBen oglana annesi genc olsun gelinin diyorum torun bakcak ya
Ben bakabilcemi sanmiyorum ama esim bakar. Ben sabirli degilim ya
Dün aksam hatta dedim mevzu oldu kardesim evlenmiyo ya sende dain gibi basimi bekleme isini al eline evlen diyorum.
Esimde diyoki 30 olacak öyle
Ne 30u yahu evlensin torun bakmama ama diyorum
Siz ne diyonuz ya ne evlenmesi diyo oglanda guluyo.
kadife tatlisini gorudumde bi elim gitmedi senin yorumunuda alayim bakimLcw çıkıp geldik yegenime bir sweat aldim 40 tl oraya birazda haslik veririm hepsine 3 tanelerbime girdik çin mısır süt dilimi kadife tatlısı deniycem birazdan limon cips 6 lı soda tavuk kahve 35 tl verdim
Bizimkide 29 olcak martta evlen çocuk derken 30 u geçer zaten kısmet artık canim Allah iyilerle karşılaştırsinBen oglana annesi genc olsun gelinin diyorum torun bakcak ya
Ben bakabilcemi sanmiyorum ama esim bakar. Ben sabirli degilim ya
Dün aksam hatta dedim mevzu oldu kardesim evlenmiyo ya sende dain gibi basimi bekleme isini al eline evlen diyorum.
Esimde diyoki 30 olacak öyle
Ne 30u yahu evlensin torun bakmama ama diyorum
Siz ne diyonuz ya ne evlenmesi diyo oglanda guluyo.
ay aynilar.Kız benim kardesimde iyi çalışır iyi yer ama zor getiriyor ay sonunu kredisi araba taksiti fln evlenmiyor borcum var diye biraz sorumluluk lazim kardeşim çok rahat harcıyor geçen esime diyor ablam gibi biri lazım banaevi çekip çevirmek için yoksa yaş bizim iş diyor
32 yasinda bizimkide.Bizimkide 29 olcak martta evlen çocuk derken 30 u geçer zaten kısmet artık canim Allah iyilerle karşılaştırsin
Valla beğendim kuzu alırım baymadı hafif te esimede alirim sever oda böyle tatlıyıkadife tatlisini gorudumde bi elim gitmedi senin yorumunuda alayim bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?