Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla beğendim kuzu alırım baymadı hafif te esimede alirim sever oda böyle tatlıyı
elim gitmediydi denicem bende en azindan merakim gider.
a101 chescakesini cok begeniyorum mesela.
Bazi marketlerin bazi urunleri ciddi guzel oluyo.

ay aynilar.
o da diyoki ben kendime ancak bakiyorum dersin sanki kira veriyo fatura oduyo.
Balik meraklisi 1 oltaya 1000tl veriyor.
Sacma sapan seylere para harciyo sonra ben kendime ancak bakiyorum diyo.
Bizimkide arkadaşlarıyla mangala fln gidiyor bi hafta sonu bir sürü harcıyor arabası eski model habire bisey çıkarıyor onun üzerlerine biseyler alıyor fln masraf hep diyorum her ay şu kadar köy 1 gram al aliyo hop diğer hafta bozuyor malesef anne de öyleydi babam varken hiç tutumlu bir k adin değildi ıvır zıvır a çok harcardir en küçük kardeşim tutumludur ama gezerde yerde yani

ay aynilar.
o da diyoki ben kendime ancak bakiyorum dersin sanki kira veriyo fatura oduyo.
Balik meraklisi 1 oltaya 1000tl veriyor.
Sacma sapan seylere para harciyo sonra ben kendime ancak bakiyorum diyo.
Benim kardesimlerle babamın 1 evi var zaten orda oturuyorlar kardeşime ayda belli bir para verir fatura yeme içme kardeşim çeviriyor evde tamirlik bise olur yine kiz kardeşim getirtip yaptırır oylede ilgilenmez

ayy aynisimi olur ya.
Dolar aldi bi defa heves etti guya hemen bozup telf. aldi.
saat alir 500tl verir.
cikan en yeni telf. alir.
Adidasin bi ayakkabisi olur burada daha yoktur 750tl verir getirtir int. falan..
Sacma sapan seylere harciyo iste.
Evlenince savurama bukadar o sebeple isine gelmiyo.

Aynı valla canim bide bizim biraz daha karisik isler annemle babam bir dönem ayrıldı resmen ayrı kaldılar sonra tekrar barıştılar resmiyette nikah yoktu yani öldü babam malum emeklilik maas fln yok kardeşim alıyor evlenene kadar kiz olan yani erkek kardeşim evlenirsem annem nolcak diyor aklida pek iyi değil bahsetmistim size

Ay bizimki bide üst baş 'dan ziyade boğaza harcıyor iş yerinin orda büfe var 700 tl borç yapmış yemegi beğenmemiş ekmek arası almış döner almış pogaca almış abur cubur çocuk gibi diyorum sendeki para benim elime geçse neler yaparım sigara içiyor o para misal valla ben çalışırken eve verirdim çoğunu kuş kadar parayla para biriktirirdim bereketliydi param

Kızlaaaaar selaaam
Yazamadımmm. Bugün benim günüm. Bugün duruşmamız çok güzel geçti. Artık kızımız tamamen bizim. Çok şükür bin şükür. Kimliği çıkarmamız 1 ayı bulurmuş.
Nasıl sevindim anlatamam. Heleki hakim o karar yazısını yazdırırken nasıl duygulandım. Gözlerimiz doldu. Bundan sonra bizim için yeni bir sayfa açıldı. Üzerimizden yük kalktı.
Hakim kararı yazdırdıktan sonra eşime siz malatyalımısınız dedi. Eşim de evet deyince ben de malatyalıyım dedi. Hemşeri de çıktılar ya yeni hakimle
Neyse eve geldim. Kızıma sarıldım.
Bugün çok da giremedim buraya telefon trafiğim yoğundu. Teyze bizde yemek yapmam lazımdı. Uykum da var 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

Selam , ben konuyu bilmiyorum ama güzel bir gün olmuş sizin için okuduğum kadarıyla sevindim adınıza
Bu arada benim doktorum da Malatyalı çok sempatik bir adam

Canim cok sevindim teee buralardan anlasiliyor sevincin
Hayat hep guzellikler sunsun minnosada.
Saripapatya

Est.kuzu ne kusuru
Canımsın valla ben de sasırdım arrtk
Bide annem hergün biseyle geliyosn dedi bugun
İnan salı günü 10.gündü geldiğinde
O arada cagırdılar gitmedik.
Dinlensinler diye
Onun haftası dısında görüsmemeye gayret ediyorm kafalarını dinlesinler diye.
Kvdeme de aynı sekilde.
Kimseye bulasmıyorz tabiri caizse haftası dısında
Hani herkes dinlensin,kafasını dinlesin diye ama yaranamıyoruz

Ne güzel
Benim 2 tarafta sevmiyor

Cok sükür bin sükür kuzummm
Bugun aldıgım tek güzel haber bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…