elim gitmediydi denicem bende en azindan merakim gider.Valla beğendim kuzu alırım baymadı hafif te esimede alirim sever oda böyle tatlıyı
Bizimkide arkadaşlarıyla mangala fln gidiyor bi hafta sonu bir sürü harcıyor arabası eski model habire bisey çıkarıyor onun üzerlerine biseyler alıyor fln masraf hep diyorum her ay şu kadar köy 1 gram al aliyo hop diğer hafta bozuyor malesef anne de öyleydi babam varken hiç tutumlu bir k adin değildi ıvır zıvır a çok harcardir en küçük kardeşim tutumludur ama gezerde yerde yaniay aynilar.
o da diyoki ben kendime ancak bakiyorum dersin sanki kira veriyo fatura oduyo.
Balik meraklisi 1 oltaya 1000tl veriyor.
Sacma sapan seylere para harciyo sonra ben kendime ancak bakiyorum diyo.
Benim kardesimlerle babamın 1 evi var zaten orda oturuyorlar kardeşime ayda belli bir para verir fatura yeme içme kardeşim çeviriyor evde tamirlik bise olur yine kiz kardeşim getirtip yaptırır oylede ilgilenmezay aynilar.
o da diyoki ben kendime ancak bakiyorum dersin sanki kira veriyo fatura oduyo.
Balik meraklisi 1 oltaya 1000tl veriyor.
Sacma sapan seylere para harciyo sonra ben kendime ancak bakiyorum diyo.
Onuda ben hiç sevemedim bende ondan alcam bi kezelim gitmediydi denicem bende en azindan merakim gider.
a101 chescakesini cok begeniyorum mesela.
Bazi marketlerin bazi urunleri ciddi guzel oluyo.
ayy aynisimi olur ya.Bizimkide arkadaşlarıyla mangala fln gidiyor bi hafta sonu bir sürü harcıyor arabası eski model habire bisey çıkarıyor onun üzerlerine biseyler alıyor fln masraf hep diyorum her ay şu kadar köy 1 gram al aliyo hop diğer hafta bozuyor malesef anne de öyleydi babam varken hiç tutumlu bir k adin değildi ıvır zıvır a çok harcardir en küçük kardeşim tutumludur ama gezerde yerde yani
Aynı valla canim bide bizim biraz daha karisik isler annemle babam bir dönem ayrıldı resmen ayrı kaldılar sonra tekrar barıştılar resmiyette nikah yoktu yani öldü babam malum emeklilik maas fln yok kardeşim alıyor evlenene kadar kiz olan yani erkek kardeşim evlenirsem annem nolcak diyor aklida pek iyi değil bahsetmistim sizeayy aynisimi olur ya.
Dolar aldi bi defa heves etti guya hemen bozup telf. aldi.
saat alir 500tl verir.
cikan en yeni telf. alir.
Adidasin bi ayakkabisi olur burada daha yoktur 750tl verir getirtir int. falan..
Sacma sapan seylere harciyo iste.
Evlenince savurama bukadar o sebeple isine gelmiyo.
Ay bizimki bide üst baş 'dan ziyade boğaza harcıyor iş yerinin orda büfe var 700 tl borç yapmış yemegi beğenmemiş ekmek arası almış döner almış pogaca almış abur cubur çocuk gibi diyorum sendeki para benim elime geçse neler yaparım sigara içiyor o para misal valla ben çalışırken eve verirdim çoğunu kuş kadar parayla para biriktirirdim bereketliydi paramayy aynisimi olur ya.
Dolar aldi bi defa heves etti guya hemen bozup telf. aldi.
saat alir 500tl verir.
cikan en yeni telf. alir.
Adidasin bi ayakkabisi olur burada daha yoktur 750tl verir getirtir int. falan..
Sacma sapan seylere harciyo iste.
Evlenince savurama bukadar o sebeple isine gelmiyo.
Selam , ben konuyu bilmiyorum ama güzel bir gün olmuş sizin için okuduğum kadarıyla sevindim adınızaKızlaaaaar selaaam
Yazamadımmm. Bugün benim günüm.Bugün duruşmamız çok güzel geçti. Artık kızımız tamamen bizim. Çok şükür bin şükür. Kimliği çıkarmamız 1 ayı bulurmuş.
Nasıl sevindim anlatamam. Heleki hakim o karar yazısını yazdırırken nasıl duygulandım. Gözlerimiz doldu. Bundan sonra bizim için yeni bir sayfa açıldı. Üzerimizden yük kalktı.
Hakim kararı yazdırdıktan sonra eşime siz malatyalımısınız dedi. Eşim de evet deyince ben de malatyalıyım dedi. Hemşeri de çıktılar ya yeni hakimle
Neyse eve geldim. Kızıma sarıldım.
Bugün çok da giremedim buraya telefon trafiğim yoğundu. Teyze bizde yemek yapmam lazımdı. Uykum da var 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Canim cok sevindim teee buralardan anlasiliyor sevincinKızlaaaaar selaaam
Yazamadımmm. Bugün benim günüm.Bugün duruşmamız çok güzel geçti. Artık kızımız tamamen bizim. Çok şükür bin şükür. Kimliği çıkarmamız 1 ayı bulurmuş.
Nasıl sevindim anlatamam. Heleki hakim o karar yazısını yazdırırken nasıl duygulandım. Gözlerimiz doldu. Bundan sonra bizim için yeni bir sayfa açıldı. Üzerimizden yük kalktı.
Hakim kararı yazdırdıktan sonra eşime siz malatyalımısınız dedi. Eşim de evet deyince ben de malatyalıyım dedi. Hemşeri de çıktılar ya yeni hakimle
Bugün çok da giremedim buraya telefon trafiğim yoğundu. Teyze bizde yemek yapmam lazımdı. Uykum da var 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Özelden yazdımSelam , ben konuyu bilmiyorum ama güzel bir gün olmuş sizin için okuduğum kadarıyla sevindim adınıza
Bu arada benim doktorum da Malatyalı çok sempatik bir adam
3 yaşına girecek. 22 kasımMaşallah, kaç yaşında şimdi kızınız?
Aralikda doğmadı mi yay olur o zaman
3 yaşına girecek. 22 kasım
Est.kuzu ne kusurubabyloading87
Baby bir kızına bakamıcaklarsa söylesinler ben bakıcam o minnoşa, inan ki yazıyorsun ya böyle bırakacagın zaman yaşadıgın tedirginliği ben cümlelerinden hissediyorum. Atomu parçalamıcaklar 14 aylık bir bebek bakacaklar. Ay ben sinir oldum burdan kusura bakma Zeynom. Aslında sakin bir yapım var ama çalışma hayatında ben böyle zorluk yaşamadığım için herhalde bana şimdi yazdığın zaman koyuyor. Neyse sakin olalım güzel düşünelim, güzel olsun.
Ne güzelBazı
Bazi Anneler torun bakmayı seviyor canim eltimin erkek kardeşinin var kaynana alt li üstlü oturuyo valla k adin güzel bakıyor gelini bankacı suan evde çalışıyor 2 sene sonra emeklilik oluyormuş biri 10 yaşında biri 3 e gitcek
Cok sükür bin sükür kuzummmKızlaaaaar selaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?