Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi aksamlar bacımlar
Kafam sersem gibiydi yazamadım
Herkes biyerden bisey söylüyor off
Annem ayrı,kardesim ayrı,koci ayrı
Hepsnin ayrı tribini cekiyorm
Bitmedi cilem yarabbim
İcim sıkıldıkca okudum okudm ferahladım
Koci pazara gitmis
Kahvaltılık
Patlıcan
Dolmalık biber
Salatalık
2 tane brokoli
Patates almıs
Brokoli hasladım
O gelince biseyler atıstırdı
Benim istahım yok
Gece brokoli flan yerim
Kızı erken uyuttum
Ben de erken yatcam
Uyuyınca hersey düzelicek gibi geliyor

Çok sevindimmm çok çok mutlu oldum hep mutlu olun . torunlarınizi seversiniz inşallah mutlu mutlu

Kuzum yaa çok sevindim senin için aileniz için ela için ne güzel senin gibi bir annesi var bugünü tarihe not düş

Benim en yakın arkadaşında malatya puturgeli kayisıları efsane bide malatya biberi getirir bana her sene acılı kuru çökelek yapıyorlar bide

Canini sıkma, bu günlerde geçer
Köprüyü gece ne kadar idare et

Bacım seninde çilen en sonunda işten çıkaracaklar zaten tek kişi bakmiyorlarki kayinvalidene cokta kızamıyorum 2 çocuk daha var diyorsun bir yaştan sobra zor kaynanama gidiyoruz bayramda evi de büyük iki aile oluyoruz çoğu zaman kalıyoruz da ama işi gucu yapiyoruz cocuklari tembihliyoriz yinede ses gürültü oluyor illa artık evimize dönene doğru tozutuyor oda baskiyo silip supurmeye bide cok titiz

Kvdeme eskiden kızardım,hala kızgınlıklarım var ama bırakmıyor yakasını görümcem.
Napabiliriz
Annem evet bakmak zorunda degil ama insan bekliyor ya ne bilim
Anası bari arkasında dursun istiyor insan

Bu gün güzel bir gün olarak bitiyor, çok ama çok sevindim senin olan yine senin oldu, Ela çok çok şanslı bir çocuk senin gibi bir annesi var sırtı hiç yere gelmez.

babyloading87
Baby biliyormusun böyle canımın sıkkın oldugu zamanlarda, ben de bazen işi bırakmak istiyordum, yorgunluktan eşim hiç yardım etmezdi bende çalışıyorum diyordum, sende yardım et derdim bana sende yapmak zorunda değilsin derdi, anneme anlatırdım sakın bırakma işini derdi bak kaderin değişiyor derdi, mutlaka dedikleri çıkardı, ya görevim değişirdi ya da ek gelir alabilecegim bir bölüme atamam olurdu, sık dişini kuzum kaderin değişiyordur.

Ne güzel söylemiş, işte bu kırılgan noktalarda pes etmeyince gerisi geliyor demekki

Aynı beni anlattın baby ama şort varken pijamayı giymem o kısmı uymadı.hakikaten giyiyormusun yoksa annen var diye mi öyle dedin
Evlilikte sorun olması değilde çocuk olunca öyle süslenip giyinmeye de çok vakit kalmıyor.
Biz ikimiz de evde rahat giyinmeyi seviyoruz. Birbirimizden bu konuda rahatsız değiliz.
Pantolonla hayatta duramam evde. Saçlarım salık da duramam hiç rahat edemem. Sıcak basıyor. Bilmiyorum herkes nasıl yapıyor. Ben beceremedim. Bunaltıcı geliyır.

Çocukla dışarıya çıkarken bile eski giydiğim tişörtleri giymiyorum eğiliyorum. Göğüsler görünüyor. Ben de kısa kot şort kısa mini şortlar giyemem dışarıda. Havuza giderken giydiğim şortlar normal boyda. Zaten bu vücutla yakıştıramıyorum. Aşırı kilolu değilim ama tombiş bacaklarımın çıkması bile hoş gelmiyor bana

Ben oyle birakamam baksada ya bi defa esim asla birakmaz.
Kadinin isine geliyo bence ugrasmak daha zor geliyo cocikle.
Cocugun hic bi huyunu bilmicen gormicen dusunsene cocuk ne yiyo ne seviyo haberin yok.
Ben de hiç yapamazdım. Bana ters. Çocuk anneanneye anne demeye başlar artık

Benim annem de eşimin teyzesi de çok ilgileniyorlar. Annem zaten hep yeğenlerimi büyüttü. Teyze de bize geliyor pırpır pervane kızın peşinde. İnanılmaz derece de şımarıyor ikisinin yanında da. Ama sürekli olsa bilemiyorum ne olurdu. Annem alışkın da. Teyze için bilemiyırum. Eltimin ilk çocuk uyku konusunda sorunluydu ona gidiyordu hep yardıma. Ama çocuğu komple ona hergün bırakmaya dayanırmı onu bilemedim

Şu kadife tatlısını ben de merak ettim. Ama yapsammı evde dedim. Birara denemeye niyetim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…