- 21 Ağustos 2015
- 32.141
- 97.540
- 798
- 38
Çok sevindimmm çok çok mutlu oldum hep mutlu olun . torunlarınizi seversiniz inşallah mutlu mutluKızlaaaaar selaaam
Yazamadımmm. Bugün benim günüm.Bugün duruşmamız çok güzel geçti. Artık kızımız tamamen bizim. Çok şükür bin şükür. Kimliği çıkarmamız 1 ayı bulurmuş.
Nasıl sevindim anlatamam. Heleki hakim o karar yazısını yazdırırken nasıl duygulandım. Gözlerimiz doldu. Bundan sonra bizim için yeni bir sayfa açıldı. Üzerimizden yük kalktı.
Hakim kararı yazdırdıktan sonra eşime siz malatyalımısınız dedi. Eşim de evet deyince ben de malatyalıyım dedi. Hemşeri de çıktılar ya yeni hakimle
Neyse eve geldim. Kızıma sarıldım.
Bugün çok da giremedim buraya telefon trafiğim yoğundu. Teyze bizde yemek yapmam lazımdı. Uykum da var 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Kuzum yaa çok sevindim senin için aileniz için ela için ne güzel senin gibi bir annesi var bugünü tarihe not düşKızlaaaaar selaaam
Yazamadımmm. Bugün benim günüm.Bugün duruşmamız çok güzel geçti. Artık kızımız tamamen bizim. Çok şükür bin şükür. Kimliği çıkarmamız 1 ayı bulurmuş.
Nasıl sevindim anlatamam. Heleki hakim o karar yazısını yazdırırken nasıl duygulandım. Gözlerimiz doldu. Bundan sonra bizim için yeni bir sayfa açıldı. Üzerimizden yük kalktı.
Hakim kararı yazdırdıktan sonra eşime siz malatyalımısınız dedi. Eşim de evet deyince ben de malatyalıyım dedi. Hemşeri de çıktılar ya yeni hakimle
Bugün çok da giremedim buraya telefon trafiğim yoğundu. Teyze bizde yemek yapmam lazımdı. Uykum da var 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Benim en yakın arkadaşında malatya puturgeli kayisıları efsane bide malatya biberi getirir bana her sene acılı kuru çökelek yapıyorlar bideKızlaaaaar selaaam
Canini sıkma, bu günlerde geçerİyi aksamlar bacımlar
Kafam sersem gibiydi yazamadım
Herkes biyerden bisey söylüyor off
Annem ayrı,kardesim ayrı,koci ayrı
Hepsnin ayrı tribini cekiyorm
Bitmedi cilem yarabbim
İcim sıkıldıkca okudum okudm ferahladım
Koci pazara gitmis
Kahvaltılık
Patlıcan
Dolmalık biber
Salatalık
2 tane brokoli
Patates almıs
Brokoli hasladım
O gelince biseyler atıstırdı
Benim istahım yok
Gece brokoli flan yerim
Kızı erken uyuttum
Ben de erken yatcam
Uyuyınca hersey düzelicek gibi geliyor
Bacım seninde çilen en sonunda işten çıkaracaklar zaten tek kişi bakmiyorlarki kayinvalidene cokta kızamıyorum 2 çocuk daha var diyorsun bir yaştan sobra zor kaynanama gidiyoruz bayramda evi de büyük iki aile oluyoruz çoğu zaman kalıyoruz da ama işi gucu yapiyoruz cocuklari tembihliyoriz yinede ses gürültü oluyor illa artık evimize dönene doğru tozutuyor oda baskiyo silip supurmeye bide cok titizEst.kuzu ne kusuru
Canımsın valla ben de sasırdım arrtk
Bide annem hergün biseyle geliyosn dedi bugun
İnan salı günü 10.gündü geldiğinde
O arada cagırdılar gitmedik.
Dinlensinler diye
Onun haftası dısında görüsmemeye gayret ediyorm kafalarını dinlesinler diye.
Kvdeme de aynı sekilde.
Kimseye bulasmıyorz tabiri caizse haftası dısında
Hani herkes dinlensin,kafasını dinlesin diye ama yaranamıyoruz
Köprü yıkıldı basımaCanini sıkma, bu günlerde geçer
Köprüyü gece ne kadar idare et
Kvdeme eskiden kızardım,hala kızgınlıklarım var ama bırakmıyor yakasını görümcem.Bacım seninde çilen en sonunda işten çıkaracaklar zaten tek kişi bakmiyorlarki kayinvalidene cokta kızamıyorum 2 çocuk daha var diyorsun bir yaştan sobra zor kaynanama gidiyoruz bayramda evi de büyük iki aile oluyoruz çoğu zaman kalıyoruz da ama işi gucu yapiyoruz cocuklari tembihliyoriz yinede ses gürültü oluyor illa artık evimize dönene doğru tozutuyor oda baskiyo silip supurmeye bide cok titiz
Ben daha doğurmadan yıkıldıKöprü yıkıldı basıma
NedennnBen daha doğurmadan yıkıldı
Iki tarafla da sorunlarım var ,Nedennn
Bu gün güzel bir gün olarak bitiyor, çok ama çok sevindim senin olan yine senin oldu, Ela çok çok şanslı bir çocuk senin gibi bir annesi var sırtı hiç yere gelmez.Kızlaaaaar selaaam
Ne güzel söylemiş, işte bu kırılgan noktalarda pes etmeyince gerisi geliyor demekkibabyloading87
Baby biliyormusun böyle canımın sıkkın oldugu zamanlarda, ben de bazen işi bırakmak istiyordum, yorgunluktan eşim hiç yardım etmezdi bende çalışıyorum diyordum, sende yardım et derdim bana sende yapmak zorunda değilsin derdi, anneme anlatırdım sakın bırakma işini derdi bak kaderin değişiyor derdi, mutlaka dedikleri çıkardı, ya görevim değişirdi ya da ek gelir alabilecegim bir bölüme atamam olurdu, sık dişini kuzum kaderin değişiyordur.
Aynı beni anlattın babyKücük teyzem pijama almıs.
Satenmis.
Hayatımıza renk geldi 17 sne sonra diyo
Esi cok begenmis evde saten pijamayla gezmesini:)
17 sene sonra evde dikkatini cekecek seyler giymen takdire sayan teyze dedim
Annem de var grupta konusamıyorm ama ben sortla geziyorsam adam gelmeden önce basma pijamaya geciyorum
Acaba benim evliliğimde mi sorun var
Bunu bi tartısabilir miyiz kızlar
Ay bide evde pantalonla oturan kisilere hastayım:)
Bi ögretmn var takip ettiğim igda kotla oturuyor kadın.
Alyayla az arası olan bebesi var.
Anam dalar o kot beni heleki bebek pesinde kosarken:)
Zaten ben giyinince adam hayırdır nereye gidiyosn der kesin
Çocukla dışarıya çıkarken bile eski giydiğim tişörtleri giymiyorum eğiliyorum. Göğüsler görünüyor. Ben de kısa kot şort kısa mini şortlar giyemem dışarıda. Havuza giderken giydiğim şortlar normal boyda. Zaten bu vücutla yakıştıramıyorum. Aşırı kilolu değilim ama tombiş bacaklarımın çıkması bile hoş gelmiyor banaBende oturamam evde kotla falan.
sort giyiyorum yazin askili bady.
Bazen elbise eserse.
Kizla zor oluyo uzun olunca bacagina dolaniyo kisa olunca bazen uzaniyorum tepeme cikiyoee oglan var evde malum.
Kişın en misi cek pijamalari cek tayti usursen at bi yelek bi patik.
Yazin da guzelde sort bady valla kargo bisi geliyo namaz elbisemi giyiyorum uzerime.
Babam falan geliyo biri geliyo olmuyo oyle.
Ben baskasinin yaninda durmam sortla kisa sortlarim hani dizde diz ustu falan olsa neysede.
askli badylede durmuyorum egiliyorum falan olmuyor ben rahat edemem.
Alisik diilim.
All oynasın ıslansın boşver birdaha bugünler gelmez.Haha gördüm kuzum ogluş gördü bakarken bana da al şemsiye ddi bende bu kız gibi oynayacagim diyor
Ben de hiç yapamazdım. Bana ters. Çocuk anneanneye anne demeye başlar artıkBen oyle birakamam baksada ya bi defa esim asla birakmaz.
Kadinin isine geliyo bence ugrasmak daha zor geliyo cocikle.
Cocugun hic bi huyunu bilmicen gormicen dusunsene cocuk ne yiyo ne seviyo haberin yok.
Benim annem de eşimin teyzesi de çok ilgileniyorlar. Annem zaten hep yeğenlerimi büyüttü. Teyze de bize geliyor pırpır pervane kızın peşinde. İnanılmaz derece de şımarıyor ikisinin yanında da. Ama sürekli olsa bilemiyorum ne olurdu. Annem alışkın da. Teyze için bilemiyırum. Eltimin ilk çocuk uyku konusunda sorunluydu ona gidiyordu hep yardıma. Ama çocuğu komple ona hergün bırakmaya dayanırmı onu bilemedimBazı
Bazi Anneler torun bakmayı seviyor canim eltimin erkek kardeşinin var kaynana alt li üstlü oturuyo valla k adin güzel bakıyor gelini bankacı suan evde çalışıyor 2 sene sonra emeklilik oluyormuş biri 10 yaşında biri 3 e gitcek
Şu kadife tatlısını ben de merak ettim. Ama yapsammı evde dedim. Birara denemeye niyetim var.Selam kızlar eşim öğleye doğru gitti iş için gec gelcek bugün de ortalik topladim bulasik topla bir makine beyazlari actim duşu lavaboyu camasir suyla yikadim makarna ve corba var çiğ koftemi alsam ddim ama patlıcan almistim pazardan malum kaç gündür esimde gec geliyo yemiyor iki patlıcan 'dan kısık ateşte sarimsakli biberli güzel yemek yaptim ogluş yemiyor onu bide kendime salata ayran yeter h sonu ablama gidices insallah yegenimin bu ay sonu d günü ona çıkıp lcw var ordan bisey bakicam giderken pasta alicam kardeşim annemle gideceğiz yemek pisti camasir asıl çıkarım bime uğrarsan kadife tatlısı akıp deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?