- 27 Şubat 2013
- 14.809
- 42.317
- 798
Babasından kalan emekli maaşı var. Onu sorduysn canım. Teyzede vardır öyle birşey alınca bana da al demek :))Kendi emeklisi fln yokmu canim istiyor hani gönülden ister alirsinda istiyirdiyince bide pahalı bisey bide
Daha çok yay burcuna benzettim. Aslında hep kasım doğumlu çocuğum olmasını istiyordum. Akrep ve yay burçlarını severim. Ondan sanırım. Çocuk düşünmeye başlayınca ona göre planlamıştım. Allah nasip etti çok şükür. Akrepten de alır illaki biraz özellikakrep burcunada yakın aslinda
Konu ne bilmiyorz tabi ama hamilelik döneminde bari az anlasıylı olsa insanlar keske yaIki tarafla da sorunlarım var ,
Kendi ailemle de eşimin ailesiylede
Not düşmemmi canımmm. Bunu söyleyince birden geriye dönüp İçimden sıraladım bu yolda ilerlerken not aldığım önemli tüm tarihleri. Darısı benim gibi bekleyen arkadaşlarımın başına.Kuzum yaa çok sevindim senin için aileniz için ela için ne güzel senin gibi bir annesi var bugünü tarihe not düş
Ben de yine gece mesaisine başladım.İyi gecelrr
Erken yatcam dedim ya
22.00 gibi acıktık
Biseyler atıstırıyorz
Pıtı pıtı cıkmıs gelmis benimki
2 tane brokoli yedi,babayla kudurdu 23.30 da anca uyudu
Bende dus falan aldm az kendime geliiyim diye bu saat oldu.
Sabah kalkamıcaz net
Benim minnoş ne zaman gelecek bakalımDaha çok yay burcuna benzettim. Aslında hep kasım doğumlu çocuğum olmasını istiyordum. Akrep ve yay burçlarını severim. Ondan sanırım. Çocuk düşünmeye başlayınca ona göre planlamıştım. Allah nasip etti çok şükür. Akrepten de alır illaki biraz özellik
Aile binasında oturmanın ve eşinin kimseye karşı bişy diyememesinin herkesin Her şeye müdahale etmek istemesinin sonucu = eş ailesiyle görüşmüyorum. En son bi şans verdim 6.5 aylık hamileyken 2 bekar gorumcem bana saldıracaklardı neredeyse .Konu ne bilmiyorz tabi ama hamilelik döneminde bari az anlasıylı olsa insanlar keske ya
Hamilelik,lohusalık bidaha yasanan zamanlar degil ama genelde kötü hatırlıyoruz hep
Hayırlısı olsn sıkma canını bosver
Resim ekleyemedim çikolata soslu muhallebi geldi aklıma yapması da kolay misafir gelene kadar dolapta kıvamını da bulur olmaz mı?oyy kiz 5.30 da uyandi uyumuyorduğ
napcas bilmem.
Sabah kahvaltiyada elti kizlari gelcek yani kiz gitmeden goruselim diyordu hafta sonu gelmek istedi biz disari cikacaktik bende kahvaltiya cagirdim.
Pzrtsi gitcekmis.
Hic biside yapmadim yine yemegim yok.
turlu yapmistim o da bitti.
Kiymali patates yemegi yapicam.
Pilav yaparim.
Birazda yayla corbasi yaparim.
Kahve yanina bi tatli yapasim var fakat kizla nasil yaparim bilmem.
bakcoom esim gitmeden yaparim belki.
Yaa çok tatlı, ❤❤❤ benim kızımda büyüyüp böyle şeyler soylermi banaKızlar iyi geceler
Akşam yemek yiyoruz. Kucağımda oturmuş. Anne teşekkür ederim. Diyor.neden dedim. Beni sevdiğin için diyor. Bende aynısınu söyledim. Ya bu bıdırcık boyunla bu lafları nerden buluyorsun.
Off niye böyle bu aileler yaAile binasında oturmanın ve eşinin kimseye karşı bişy diyememesinin herkesin Her şeye müdahale etmek istemesinin sonucu = eş ailesiyle görüşmüyorum. En son bi şans verdim 6.5 aylık hamileyken 2 bekar gorumcem bana saldıracaklardı neredeyse .
Ailemle olan ise 2 kardeşiz durumları çok iyi ama bana gelince yok erkek kardeşime akıyor herşey, Ben karşı çıktığım için suçlu oluyorum.ev araba herşey var kardeşim evlenince oturacağı evi var (annemin alt kat) 0 araba istedi babam aldı (250 bin şuan değeri) şimdi sevgilisi kendi annesine yakın olmak istiyorum deyince arabayı verip yeni ev alacaklarmış benimde hakkim var diyorum diye kaç kere hamile halimle kavga ettiler benle ağlaya ağlaya evime geldim gitmiyorum artık biyere kimsede gelmiyor bana.
Benim ailemde eşimin ailesi de çok önemli değil biz artık kendimiz bi aile olmalıyız eşimle o bana destek olsa daha kıymetli olur ama o hepsinden beter ama gerçekten hamileyken yaptığı hiçbirşeyi affedemiyorum şuan doğum öncesi iznindeyim beni hamile halimle işyerinde milletin içinde çok ağlattı halkımı helal etmiyorum hiçbirine. Evliligiminde sonunu göremiyorum malesef esiim3de söyledim.
Neden bakmak istemiyor ki , torun tatlı olur diyorlar bide küçücük yavru insan görmeden duramazGünaydınlar
Kız 5.30 da uyandı
O yetmezmis gibi annemle birbirimize girdik resmen
Agzına geleni söyledi bana
En hafifi cocugum icin calısıyorm diyosn,ne degisti bu cocugun hayatında?
En ucuzundan bez(molfix diye)en ucuzundn ıslak mendil alıyosunuz
Ne ye yarıyor calısman dedi?
Bilmem anne cocuguma aldıgım seylerin seceresini tutmuyorm ben dedim.
İnat etmiyorm artk bırakcam isi.
Annemle de bi süre görüsmücem.
Cünkü cok yordu üzdü beni bu sürecte.
Resmen cirkinlesti
Hasta edecekmisim onuNeden bakmak istemiyor ki , torun tatlı olur diyorlar bide küçücük yavru insan görmeden duramaz
Kinci değilim bi güzel söz şöylese yada biraz değiştiğini görsem ben ona daha fazla giderim ama onunda lafları beni çok yoruyor .Off niye böyle bu aileler ya
İnsana en özel günlerini zehir edip,ne varki bunda diyorlar
Benim esim cok sıkı.
Ailem bunu biliyor ve calısma diye üstüme geliyor.
Lohusalıkta ben de bosancam bitti diye geldim buraya hep.
Sonra kızlar saolsunlar olaylara esimin gözünden de baktılar.
Aydınlattılar beni.
Esim sıkı evet,hala sinir oldugum cok yönü var.
Aam bu sürecte gördümki esimden ayrılıp anama gitsem hic yapamam.
Annem hergun kakınc yapar basıma.
İliskiniZ nasıl ilerliyor bilmiyorm ama artk siz ailesiniz.
Öyle sarıl esine.
Ailen o diye.
Yoksa insan cıkamıyor isin icinden.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hasta edecekmisim onu
Virüs getirecekmisim.
BAbam vardışarı çıkmıyor mu hiç?
Yada evde çalışan dışarı giden biri yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?