Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayyyy kıyamammm. Ya normalde devlet böyle durumda elinden alıyor. Koruma altına alıyor çocuğu.Benim bir arkadaşımın kızı biyolojik annenin şiddetinden koruma altına alınıp sonra arkadaşıma evlat edindirilmiş bir çocuk. Mahkemede de biyolojik aileye verilmedi. bence bu atılan bebeğe şiddet ya fark edilmedi ya da annenin ailesi vermedi.

Bi kısmını verseniz is görmüyo mu?16000 de ha diyince cıkmazki
Allah yardımcınız olsn bacım
Bu üç bilrzikti gecen anlatmıştım 8750 tuttu işte geriye kalan o altını bpzdururken üçü 8700 turruydu üçe katladı
Keşke almasaydı filan diyo çekeyfin dedim ödeyrmemde neler etti şimdide krmküm annemde dedim birden alamam ama üçbeş vercem nakit olarak paranı dedim aslında bu bilezik

:
Selamlaaar daha yeni açtım bu mesajı gördüm :) tabiki yardımcı olurum. Özelden neden mesaj yazamadınız

Şu üyelerle özel mesaj sistemini kullanamazsınız yazıyor, o yüzden gönderemedim.
25 yaşında genç bir kardeşimiz var eşi bırakmış sıkıntılar olmuş çocukları sevgi evine almışlar, çocuklarını geri almak istiyor, ev eşya konularında yardım edildi, ama kurumdan evi incelemeye geldiklerinde çok dikkat ediyorlarmış sanırımyanlış hatırlamıyorsam bu konuda bilginiz olabilir diye düşündüm, acaba neye dikkat ederler, unutmamamız gereken bir şey var mı diye danışmak istedim.
Evi çocuklara güvenli hale getirmek için dolap kilitler falan aklımıza gelen önlemler almaya çalıştık ama

Kurutma makinası çok daha iyi olur. Hem işin kolaylaşır. Minik minik şeyleri asmaya uğraşmassın. Acil olunca da kurutursun. İlerde daha çok kirli çamaşır çıkacak.Hazırlıklı ol. Kurutma makinası al.

Sonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
İki gündür yoğun geçti bugün de eşim evdeydi, doktora vs gitti anjiyo demişler bakalım arastiricaz Allah dermansiz dert vermesin
Doktordan sonra alışveriş vs yaptık hem mutfak hem oğluma kıyafet, ay ne pahalı hetsey ya
D dimple81 geçmiş olsun neyse ki şimdi iyiymiş
yedirenk79 canım hiç misirci dikkatimi çekmedi nasıl bı korlukse bu perşembe alırım çocuklar çok seviyo
Ay diyet vs diyerekten kapuska yaptım yarın için ama nasıl canım istiyo utanmasam yicem şimdi de eşim dalga geçer

Stor kullanmak zor oluyor mu ?
Ben zorlanmıyorum. Mutfakta kullanıyorum.diğer odaların da güneşliği stor . gerçi genelde kapatmıyoruz. Açık duruyor. Çocuk odasının perde stordu. Çıkardık normal perde tül aldık. Çok soğuk geçiriyor stor.

Güle güle kullanın canım

terlik demisken K kahvemsi mutluluk durtelim hele.
işe girdi unuttu bizi
mayişıni al gelde hesap yapalım

O kıyafete gömdü mayıısı
Plaza kadını olmak kolay mı??? K kahvemsi mutluluk
Selam kızlar
Herkes harcamasını kontrol etsin bana terlik attirmasin. Bu ara çok masrafim oldu,terlik geri gelmezse üzülürüm.
Baby durumumu özetlemiş.
Tam hesaplamadim ama maaşım kadar olmasa da sağlam bir kıyafet harcaması yaptım bu ay. Kredi kartı maaşı bekliyor.
Hala da eksiklerim var.
17 Kilo verdikten sonra plaza kadını olmak çok zor. Bir pantolon t-shirt ile ise gidilmiyor.
İç çamaşırına kadar sifirdan dolap duzuyorum
Çoğu kıyafetim tadilat olmadı. Mecburen yeni aldım. Tam da sezonda ve herşey çok pahalı.
İnternet ve Trendyol indirimleri biraz rahatlattı.
İşe alıştım, ortam çok güzel.
Her ne kadar geçen hafta ofiste covid vakası çıkmış olsa da bende birşey yok, full tedbir çalışmaya devam.

Pencerelerde çocuk güvenlik kilidi. Balkon varsa kapalı balkon olmalı. Deterjanlar üst dolap raflarında. Ve tehlike oluşturan dolaplarda çocuk kilidi. Bıçaklar yukarı dolaplarda. Mobilyalarda köşe vs gibi yerlerde çocuğu koruyacak korumalık. Bu yaşa göre değişir bence. Genel olarak güvenli ev olmalı. Bizde yakınında okul park ve hastane konusunu da soruyorlardı ona sorarlarmı bilmiyorum. Bir de çocuk odasının ısınma ve güneş almasına dikkat etmişlerdi. Ayrı oda da istiyorlardı. Hatırladığım bunlar.

Çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…