- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.378
- 798
Ayyyy kıyamammm.Aiyy su bebegini balkondan atan annenin videolari geziyo heryerde kan beynime sicriyo
Bi de benim minigim kadar
Be zeka sorunlular kadin zaten tedavi goruyomus alsaniza cocugi kadindan..
Yaninda annesi varmis onuda bicaklamis.
Ee al cocuga sen bak bu kadinin bukadar gozu donmusse.
Nasil atmis ya
Yavrum ic kanama bisi olmustur.
Hem sorunlusun hem cocuk yapiyosun bunlari kisirlastirsinlar.
Solo nasıl ben uzun zamandır papia kullanıyorum. Aynımı acaba?A101 de 8li papia 9,95 ama bu daha iyimis bacım.
Bugün kıza çıtçıtlı uzun kollu tişört şeklinde badi giydirdim. Bana ne dese anne ben bebek değilimkiTrendyolda 6lı paket cıtcıtlı 75 tldi.
Yarım kol ama.
Bu üç bilrzikti gecen anlatmıştım 8750 tuttu işte geriye kalan o altını bpzdururken üçü 8700 turruydu üçe katladıBi kısmını verseniz is görmüyo mu?16000 de ha diyince cıkmazki
Allah yardımcınız olsn bacım
Selamlaaar daha yeni açtım bu mesajı gördüm :) tabiki yardımcı olurum. Özelden neden mesaj yazamadınız
Kurutma makinası çok daha iyi olur. Hem işin kolaylaşır. Minik minik şeyleri asmaya uğraşmassın. Acil olunca da kurutursun. İlerde daha çok kirli çamaşır çıkacak.Hazırlıklı ol. Kurutma makinası al.kizlar selam annemler yok esimle hicbir seye yetisemiyorum.bir planlama yaptim seneye araliga kadar alincaklarimi ancak aliyorum
aslinda size bir sorum var ikizlerib camasirlarini kurutmak cok zor.sizce balkonu camla kapattirip orda mi kurutayim kurutma makinesi mi alayim ?
minik minik asmak da iki saat suruyor tatlislarin esyalariniKurutma makinası çok daha iyi olur. Hem işin kolaylaşır. Minik minik şeyleri asmaya uğraşmassın. Acil olunca da kurutursun. İlerde daha çok kirli çamaşır çıkacak.Hazırlıklı ol. Kurutma makinası al.
En iyisi kurutma makinası çok kullanisliminik minik asmak da iki saat suruyor tatlislarin esyalarini
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorumDevlet hastanesinde mi oldu ?
Bence ameliyatla alakalı biz şimdi hastaneye geldik çok rahatsızlanmış annem onu getirdik , kan vericek sanırım tekrar antibiyotik de kullanıyor ama bakalım ne diyecekler
Ben zorlanmıyorum. Mutfakta kullanıyorum.diğer odaların da güneşliği stor . gerçi genelde kapatmıyoruz. Açık duruyor. Çocuk odasının perde stordu. Çıkardık normal perde tül aldık. Çok soğuk geçiriyor stor.Stor kullanmak zor oluyor mu ?
Ben de o konuda kocanın eline bakıyırum. Normal perdeyi takmaya da boyum yetişmiyor. Merdivenim kısa merdiven.7 bitti eylülde:)
Kociye taktırıyorm kız
yıkamayı da o yapıyr:)
Güle güle kullanın canımSelam kızlar, ancak yazabiliyorum. Yazdıklarınızı okudum, hastalara acil şifalar, borcu olanlara da çok para diliyorum. Kızlar bizim evde 8 kişilik masamız vardı tam 16 yıldır kullandık, ama nasıl kullandık tamir ettirdik performasyonu düşükdü üzerine kristal vazo takımını koyunca agırlıktan içine kaçıcacak gibi duruyordu, eşimle konuştum tamam bak sen dedi, ama kızlarım bize yetmiyormu diye bana tepki gösterdiler, hoşuma da gitti onlara anlattım taksitle alıcagımızı bütçemizi sarsmadan almak istediğimi söyledim. Okey dediler masayı bu gün aldık, 6 altı kişilik aldım bu sefer, 8 kişilik çok yer kaplıyor. Birde diğer masamın sandalyeleri tahtaydı kırıldılar, çatladılar, yeni masamı metal bacak aldık masanın da sandalyelerinde metal. Ama bana iyi geldi kızlar küçük değişikliklere ihtiyacım varmış 6 taksit yapmışlar kredi kartına. Yarın gelecekmiş. Bu gün alabildik, altını ve doları çok şükür bin şükür bu ayda alabildik. Bu gün tüm gün temizlik yaptım banyoların paspasları yıkandı tuvaletler-banyolar ovuldu, elektrikli süpürge çekildi- paspas çekildi, toz aldım ama çok yoruldum yarın yine kalan yerlerin tozunu alıcam eski masamı da babamın evine bıraktık ihtiyaç sahibi varsa verirler yoksa parçalayıp yaksınlar. Küçük kızım makarna istedi makarna yaptım balık vardı, marul salatası, köz patlıcan-biberle birlikte sarımsaklı köpüoglu yaptım. Sofrada en çok ben yedim çok acıkmışım şimdi irmik helvası da yaptım tam final oldu. Açken ben ben değilmişim şimdi çok mutluyum karnım tok. Kızlar helal edin hakkınızı iki gün yazmıyorum ama sonra döktürüyorum. İçimden geliyor, şimdi dizimi seyredicem, yarın yine bitmek tükenmek bilmeyen ev işlerine dalarım.
Özledik terlik yemeyi bizi unuttu hatunKızlara burdan bi terlik geliyo bakk
Güle güle kullanın cnm.
Bereketli olsun altınınız
terlik demisken K kahvemsi mutluluk durtelim hele.
işe girdi unuttu bizi
mayişıni al gelde hesap yapalım
Selam kızlar
Ben yokken sana emanet topigin terlik işleri
Pencerelerde çocuk güvenlik kilidi. Balkon varsa kapalı balkon olmalı. Deterjanlar üst dolap raflarında. Ve tehlike oluşturan dolaplarda çocuk kilidi. Bıçaklar yukarı dolaplarda. Mobilyalarda köşe vs gibi yerlerde çocuğu koruyacak korumalık. Bu yaşa göre değişir bence. Genel olarak güvenli ev olmalı. Bizde yakınında okul park ve hastane konusunu da soruyorlardı ona sorarlarmı bilmiyorum. Bir de çocuk odasının ısınma ve güneş almasına dikkat etmişlerdi. Ayrı oda da istiyorlardı. Hatırladığım bunlar.:
Şu üyelerle özel mesaj sistemini kullanamazsınız yazıyor, o yüzden gönderemedim.
25 yaşında genç bir kardeşimiz var eşi bırakmış sıkıntılar olmuş çocukları sevgi evine almışlar, çocuklarını geri almak istiyor, ev eşya konularında yardım edildi, ama kurumdan evi incelemeye geldiklerinde çok dikkat ediyorlarmış sanırımyanlış hatırlamıyorsam bu konuda bilginiz olabilir diye düşündüm, acaba neye dikkat ederler, unutmamamız gereken bir şey var mı diye danışmak istedim.
Evi çocuklara güvenli hale getirmek için dolap kilitler falan aklımıza gelen önlemler almaya çalıştık ama
Çok teşekkür ederimmmPencerelerde çocuk güvenlik kilidi. Balkon varsa kapalı balkon olmalı. Deterjanlar üst dolap raflarında. Ve tehlike oluşturan dolaplarda çocuk kilidi. Bıçaklar yukarı dolaplarda. Mobilyalarda köşe vs gibi yerlerde çocuğu koruyacak korumalık. Bu yaşa göre değişir bence. Genel olarak güvenli ev olmalı. Bizde yakınında okul park ve hastane konusunu da soruyorlardı ona sorarlarmı bilmiyorum. Bir de çocuk odasının ısınma ve güneş almasına dikkat etmişlerdi. Ayrı oda da istiyorlardı. Hatırladığım bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?