Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öglen eve geldim
Benimkiler yok ortada
Aradım nerdesiniz diye,40 dkdır kapıdayız arabada dedi
Niye dedim?
E uyudu yolda,uyanmasın diye bekliyorm arabada diyo
Komik bi aileyiz net
Sonra bi araba gecmis yanlarından korna basmıs uyanmıs kız.
Söyleniyo benimki cocugu uyandırdı diye
Dedim adam ne bilsin senin arabada bebe uyuttugunu.
Sonra markete yolladık süt,makarna kahve aldırdık
Simit almıs bide
2 tl olmus simidin tanesi bu ne diyo
Simitte yiyemicek millet artk
Simit peynir cay yedik
O az dinlendi
Ben yemegi yaptm
Alyayla kitap oku,kule,puzzle yap 18.00 oldu saat
Mıtfakta yemek hazırlarken zuhale baktım
Kızı koci oyaladı
Yemek yedik
Mutfagı topladım
Camasırlar var asılcak
Alya uyyur ins
Bide uyku filini attım yıkanıyor.
Dizim var bu aksm.
Kız uyursa bakcam.

Selam kızlar, ancak yazabiliyorum. Yazdıklarınızı okudum, hastalara acil şifalar, borcu olanlara da çok para diliyorum. Kızlar bizim evde 8 kişilik masamız vardı tam 16 yıldır kullandık, ama nasıl kullandık tamir ettirdik performasyonu düşükdü üzerine kristal vazo takımını koyunca agırlıktan içine kaçıcacak gibi duruyordu, eşimle konuştum tamam bak sen dedi, ama kızlarım bize yetmiyormu diye bana tepki gösterdiler, hoşuma da gitti onlara anlattım taksitle alıcagımızı bütçemizi sarsmadan almak istediğimi söyledim. Okey dediler masayı bu gün aldık, 6 altı kişilik aldım bu sefer, 8 kişilik çok yer kaplıyor. Birde diğer masamın sandalyeleri tahtaydı kırıldılar, çatladılar, yeni masamı metal bacak aldık masanın da sandalyelerinde metal. Ama bana iyi geldi kızlar küçük değişikliklere ihtiyacım varmış 6 taksit yapmışlar kredi kartına. Yarın gelecekmiş. Bu gün alabildik, altını ve doları çok şükür bin şükür bu ayda alabildik. Bu gün tüm gün temizlik yaptım banyoların paspasları yıkandı tuvaletler-banyolar ovuldu, elektrikli süpürge çekildi- paspas çekildi, toz aldım ama çok yoruldum yarın yine kalan yerlerin tozunu alıcam eski masamı da babamın evine bıraktık ihtiyaç sahibi varsa verirler yoksa parçalayıp yaksınlar. Küçük kızım makarna istedi makarna yaptım balık vardı, marul salatası, köz patlıcan-biberle birlikte sarımsaklı köpüoglu yaptım. Sofrada en çok ben yedim çok acıkmışım şimdi irmik helvası da yaptım tam final oldu. Açken ben ben değilmişim şimdi çok mutluyum karnım tok. Kızlar helal edin hakkınızı iki gün yazmıyorum ama sonra döktürüyorum. İçimden geliyor, şimdi dizimi seyredicem, yarın yine bitmek tükenmek bilmeyen ev işlerine dalarım.

yedirenk79 Merhaba , sizden bir konuda yardıma ihtiyacım var, buraya yazmak istemedim ama özelden de mesaj gönderemedim, yardımcı olur musunuz?
Selamlaaar daha yeni açtım bu mesajı gördüm :) tabiki yardımcı olurum. Özelden neden mesaj yazamadınız

Merhaba kızlar,
Bugün tempo yoğundu ancak selam verebildim. Kız sabah 10 a gelirken uyandı ben de uyumuşum :)
Kahvaltı yaptık. Sonra biraz oturduk. Kardeşim görüntülü aradı konuştuk.
sonra dün kız odasındaki halıya çişini kaçırmış az bişey. Hiç de yaptığı birşey değil silmiştim. Gitmemiş koku. Bugün sabah diyorki benim odam kötü kokmuş ya ben artık sizin yanınızda yatabilirim
Neyse halının o kısmını kaç defa yıkadım. Beyaz sabunla da yıkadım.
Sonra hazırlandık çıktık dışarı. Önce markete gittim ilk buradaki bim e uğradım. Borcam bir tane kalmış aldım. Çok iyi oldu. Kıza da hellim peyniri aldım. Oradan gittim yönetime aidat su ücretini ödedim. Sonra parka gittik. 1 saat durduk serindi bugün hava. Sonra eve gidelim dedi. Bir kızla oynuyordu dedim kızım oynuyorsunuz ‘yookk anne benim uyku saatim geldii ‘ dedi geldik eve ama uyutmadım. Hadi gel mantı yapalım dedim. Yaptık yedi.Eşim yemeyecekmiş. Ama baba mantı çoook sağlıklı, yemen gerekir dedi
Sonrasında da müzik açtım dans etti. Bana da hareket oldu. Eşim geldi. Mutfağı topladım.gündüz çizgi film izletmedim. İstemiş hemen telefonu vermiş Şarjı az bitene kadar izlesin dedi. Bitince de yattı şimdi. Daldı sayılır.

Aile evinde yaşadığım için bugün de harcamam 0.

2 3 güne kpss sonucu açıklanacak. Eğer atamam olursa daha güzel paralar ve birikimlerden bahsederim inşallah

Yakında okullar açılacak yüzyüze eğitim başlayacak ve kıyafet sıkıntım var. Hiçbir şeyim kalmadı dolapta. 1900 liranın 900ü kıyafet ayakkabıya gidecek gibi. Bakınca fazla görünüyor ama cidden hiçbir şeyim yok. Geri kalan 1000e de altın almayı planladım şimdilik. Siz de gram tavsiye ettiniz

Sacmalamıs
Hibe etmedi sonucta
Kendi anası olsa istemicek mi

Hayırlı sonuclansın insallah
Aile evindeyken yap yapabildiğini
Gerci ben hic yapamadım.
Babam habire kredi cektirmisti
Kenara 3 krs koymamısım saf gibi

Kızlara burdan bi terlik geliyo bakk
Güle güle kullanın cnm.
Bereketli olsun altınınız

Güle gule kullanin insallah.
sen bi basla devami gelir heves edersin

Hayırlı sonuclansın insallah
Aile evindeyken yap yapabildiğini
Gerci ben hic yapamadım.
Babam habire kredi cektirmisti
Kenara 3 krs koymamısım saf gibi
Teşekkür ederim aminn
Benim maaşım zaten az diye bir şey demiyorlar şimdilik. İnşallah masraf çıkarmazlar

Alya uyudu
Kahve demledim
Odaya geldim yerde kücük bi pelus ayısı var.
Ayıya önlük takmıs
Komik bir insan kendisi
Kim bilir ne düsündü
Bazen diyorm Alya o kafanın icini keske görebilsem
Cok degisik calısııyor cünkü.
Bugun kvdm salatalık soyayım yicen mi demis
Yicem demis
Yicemm yapıo böyle
Sonra bidaha istemis o da yıkamıs vermis.
Geri veriyomus soy diye
Soyup verince yemis.
Dedim pasa torunu benim kızım
Soyup verin
Kvdem onca cocık baktım bunun gibisini görmedim fındık kurdu resmn diyo

Herkese iyi akşamlar. Sen böyle anlatıyorsun minik kuşu ben gönüllü olarak bakmak istiyorum ya. Haftada 2 gün ne güzel olur.

yirimmmm masallah bal surat

site gzl olmus begendim.
Ozellikle alintilarda karisiyodu msjlar simdi ayrilmis
Aaa ben de diyordum farklımı çıkıyor telefonda birşey daha var aslında düzelmesi gereken. O da düzeldimi acaba yazdığım mesajı son okuduğum sayfada görüyorum. Önceki sayfaya geri dönmem gerekiyor yoksa okuyamayıp atladığım oluyor..ben mi yanlış yapıyorum bilemedim. Nerdeyse 8 yıldır üyeyim ama prof olamadım

Hayırlı olsun canim masan bugün bizdede temizlik günüydü şükür baya yaptim birikimin bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…