- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.378
- 798
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Neyi vardı?Sonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
İki gündür yoğun geçti bugün de eşim evdeydi, doktora vs gitti anjiyo demişlerbakalım arastiricaz Allah dermansiz dert vermesin
Doktordan sonra alışveriş vs yaptık hem mutfak hem oğluma kıyafet, ay ne pahalı hetsey ya
@dimple81 geçmiş olsun neyse ki şimdi iyiymiş
yedirenk79 canım hiç misirci dikkatimi çekmedi nasıl bı korlukse bu perşembe alırım çocuklar çok seviyo
Ay diyet vs diyerekten kapuska yaptım yarın için ama nasıl canım istiyo utanmasam yicem şimdi de eşim dalga geçer
aynen canim bendede öyle oluyor sinir oluyorumAaa ben de diyordum farklımı çıkıyor telefondabirşey daha var aslında düzelmesi gereken. O da düzeldimi acaba yazdığım mesajı son okuduğum sayfada görüyorum. Önceki sayfaya geri dönmem gerekiyor yoksa okuyamayıp atladığım oluyor..ben mi yanlış yapıyorum bilemedim. Nerdeyse 8 yıldır üyeyim ama prof olamadım
cok gecmis olsun canimSonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
İki gündür yoğun geçti bugün de eşim evdeydi, doktora vs gitti anjiyo demişlerbakalım arastiricaz Allah dermansiz dert vermesin
Doktordan sonra alışveriş vs yaptık hem mutfak hem oğluma kıyafet, ay ne pahalı hetsey ya
yedirenk79 canım hiç misirci dikkatimi çekmedi nasıl bı korlukse bu perşembe alırım çocuklar çok seviyo
Ay diyet vs diyerekten kapuska yaptım yarın için ama nasıl canım istiyo utanmasam yicem şimdi de eşim dalga geçer
teşekkür ederim iyiyim biraz daha evde bile olsam etkileniyorum malssefsinizüt esimdede var cidden kötü.
Gecmis olsun tekrardan
Yarın kuyumcuya gideceğiz, o zaman yanimda götürüp soracağım bakalımTanıdık bi yere götürüp yaptirirsan çok etmezdim canim heralde hemen birikmez zaten en azından tl de erimez
Büyük temizligim bitti herşey temiz sil süpür toz al gibi işler yapıyorum ayakta duramıyorum zaten çok fazla karnım ağrıyorAman canim sen bu ara ağır isle r yapma soylensede yapacak sonuçta bebis var
Muz yemekden ben şiştim valla çok özen gosteriyorum ama sapma payı var dedi doktor +300 de olablir dediKilosuna takılma canim son ayda iyi kilo alıyor sen peynir muz ceviz ye guzel aldiriuor kilo bebise
Doktor en az 2500 diyor kuvöz girmemesi icinmis_Sitare_ kiloya hic takilma bak benimkiler 2 kilo dogdu sorun yasamadik sukur
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Teşekkür ederim_Sitare_ çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun güle güle kullanınSelam kızlar, ancak yazabiliyorum. Yazdıklarınızı okudum, hastalara acil şifalar, borcu olanlara da çok para diliyorum. Kızlar bizim evde 8 kişilik masamız vardı tam 16 yıldır kullandık, ama nasıl kullandık tamir ettirdik performasyonu düşükdü üzerine kristal vazo takımını koyunca agırlıktan içine kaçıcacak gibi duruyordu, eşimle konuştum tamam bak sen dedi, ama kızlarım bize yetmiyormu diye bana tepki gösterdiler, hoşuma da gitti onlara anlattım taksitle alıcagımızı bütçemizi sarsmadan almak istediğimi söyledim. Okey dediler masayı bu gün aldık, 6 altı kişilik aldım bu sefer, 8 kişilik çok yer kaplıyor. Birde diğer masamın sandalyeleri tahtaydı kırıldılar, çatladılar, yeni masamı metal bacak aldık masanın da sandalyelerinde metal. Ama bana iyi geldi kızlar küçük değişikliklere ihtiyacım varmış 6 taksit yapmışlar kredi kartına. Yarın gelecekmiş. Bu gün alabildik, altını ve doları çok şükür bin şükür bu ayda alabildik. Bu gün tüm gün temizlik yaptım banyoların paspasları yıkandı tuvaletler-banyolar ovuldu, elektrikli süpürge çekildi- paspas çekildi, toz aldım ama çok yoruldum yarın yine kalan yerlerin tozunu alıcam eski masamı da babamın evine bıraktık ihtiyaç sahibi varsa verirler yoksa parçalayıp yaksınlar. Küçük kızım makarna istedi makarna yaptım balık vardı, marul salatası, köz patlıcan-biberle birlikte sarımsaklı köpüoglu yaptım. Sofrada en çok ben yedim çok acıkmışım şimdi irmik helvası da yaptım tam final oldu. Açken ben ben değilmişim şimdi çok mutluyum karnım tok. Kızlar helal edin hakkınızı iki gün yazmıyorum ama sonra döktürüyorum. İçimden geliyor, şimdi dizimi seyredicem, yarın yine bitmek tükenmek bilmeyen ev işlerine dalarım.
Geçmiş olsunSonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
Herkese iyi akşamlar. Sen böyle anlatıyorsun minik kuşu ben gönüllü olarak bakmak istiyorum ya. Haftada 2 gün ne güzel olur.
Solo bayagıdır almadımSolo nasıl ben uzun zamandır papia kullanıyorum. Aynımı acaba?
Güle güle giy bacım.Selam kızlar
Herkes harcamasını kontrol etsin bana terlik attirmasin. Bu ara çok masrafim oldu,terlik geri gelmezse üzülürüm.
Baby durumumu özetlemiş.
Tam hesaplamadim ama maaşım kadar olmasa da sağlam bir kıyafet harcaması yaptım bu ay. Kredi kartı maaşı bekliyor.
Hala da eksiklerim var.
17 Kilo verdikten sonra plaza kadını olmak çok zor. Bir pantolon t-shirt ile ise gidilmiyor.
İç çamaşırına kadar sifirdan dolap duzuyorum
Çoğu kıyafetim tadilat olmadı. Mecburen yeni aldım. Tam da sezonda ve herşey çok pahalı.
İnternet ve Trendyol indirimleri biraz rahatlattı.
İşe alıştım, ortam çok güzel.
Her ne kadar geçen hafta ofiste covid vakası çıkmış olsa da bende birşey yok, full tedbir çalışmaya devam.
Cokk gecmis olsunSonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
GünaydınHanımlar kalbim pır pır bugün yarın kpss sonuçları açıklanır. Lütfen duanizi benden esirgemeyin kimin duasının kabul olacağı hiç belli olmazNedense buraya yazmak içimden geldi ne olur dua edin
benim kızım 37+2 dogdu. 2130g dı. kuvöz filan gerekmedi, tamamen saglıklıdı ve çok hızlı kilo aldı.teşekkür ederim iyiyim biraz daha evde bile olsam etkileniyorum malssef
Yarın kuyumcuya gideceğiz, o zaman yanimda götürüp soracağım bakalım
Büyük temizligim bitti herşey temiz sil süpür toz al gibi işler yapıyorum ayakta duramıyorum zaten çok fazla karnım ağrıyor
Muz yemekden ben şiştim valla çok özen gosteriyorum ama sapma payı var dedi doktor +300 de olablir dedi
Doktor en az 2500 diyor kuvöz girmemesi icinmis
Kasım son ay o zaman geçer inşallah
Teşekkür ederimilaç vermişler tekrar
Teşekkür ederim
Maşallah ne güzelbenim kızım 37+2 dogdu. 2130g dı. kuvöz filan gerekmedi, tamamen saglıklıdı ve çok hızlı kilo aldı.
Bazı bebekler öyle küçük dogarmış dedi doktorlar, bi senebi de bulunmazmış.Şu an kızımım kilosuda, boyuda gayet normal, yaşıtlarıyla fark yok.
GünaydınSabah kıza pelıs bi tulum vardı onu giydirdim.
Teyzesi almıstı gecen kıs.
Büyük gelmisti.
Kalın oldı tabi cıkardm
Ay dedim 2 aya da olmaz bu,yazık oldu dedim.
Satarız nette diyo bana.
Bilmediiği de yok
bazen dedigim gibi bir sebebi yokmuş.Maşallah ne güzel
Benim daha haftam var aslında ama kilosu geri görünüyor dedi doktor 2500 olur doğana kadar dedi öyle deyince çok üzülüyorum dikkat ediyorum yememe filan aslında
Bence bu sefer baş aşağı pozisyonda olduğu için doğru ölçüm yapılmadı zaten dr yanılma payı var canini sıkma dedibazen dedigim gibi bir sebebi yokmuş.
bide doktorun yanılma payıda yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?