- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.587
- 798
- 38
Ay sonu bırak diyo kıztr_lelli ben de annemlerden geldiğim gün C tesi kardeşimin çalıştığı kreşte birlikte çalıştıkları öğretmende çıkmış. Kardeşim grip oldu pazartesi. O dönemde oradaydık. Ama birşey olmadı aileden kimseye de. Bize de.
sanmıyorum canım bence hiç stres yapma.
babyloading87 canım sen atabildiğin kadar para at kenara.
Ben de sevmem böyle 3-5 kuruşun hesabını yapan erkekleri. Ben zaten para isteme ve para konusunda aman şunu alsam ne der diye strese girerdim öyle olsa. Allah sabır versin.
Aminn Allah razı olsunBurada bir çok sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. Birlikte dua ediyoruz. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Sonuçlar açıklanmadıAminn Allah razı olsun
Bereketli olsun cnmSelam hanımlar, evde kullanmadığım eskiden aldığım 3 kolye bi küpe ve 2 bilekligi gram altına dönüştürdüm .
Takacak 4 tane kolyem 2 tane bilekligim var evde verdim gitti valla bi daha 8 ayar 14 ayar almam kolye
Bebisimin beşiği için korumalık yapıcaz onun için kumaş aldık, lcw internetten aldığım bazı ürünler vardı büyük gelen onları da iade ettim
Çok gezdiğim için yorgunum ,
Aminnnbabyloading87 sana bol para diliyorun kanka boyle aksin dursun insallah
Yoksada gırtlağına çokcek degilya canim para olarak verirsin yani hastalık fln değil yaHepsi aynı bacım benimkide aynı vıklıyo anneme olan borç simdi zoruna gidiyondünden beri midem agrıyo neler ettı dedim patrondan iste oda buna söylenmiş ne arsası borçmu istenir diye alırken alıyon dedim sözde annem sizin olsun dicek
Annemde bir lira vermez bişey getirmez sabah aradım ben alacağımı bilirim verecek diyo offf parça parça TL şeklinde veriyim dedim tmm dedibuhran geçiriyorum
Dogum günün kutlu olsun kuzumBi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
Calismassan bırak kuaförü e kredi içinde sana güveniyor canim bide bisey olunca altın bozup veriyorsun insallah ddigin priminverilir canim rahatlarsinYıldırma politikası uyguluyor suan.
Yarım gün kvdemle bakıyor ya
Yoruyor onu kız.
Ay bıraksam ac otururuz valla.
Yarın kredi günü,ondan da yapıor olabilir.
Sabah param yok dedim ya,bana güvenmistir destek cıkar diye.
Ondan kriz cıkarıyor simdi.
Aklımdan geçenleri yazmışsın canim ya baby ile ilgiliTeşekkür ederim gerçekten en iyi kız arkadaşlarım kızlarım. İyi ki varlar, onlarla hayat o kadar kolaylaşıyor kolay oluyor, Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın.
Canım usenin her günün kabul günü gibi bir eşin, bir annen ve kızkardeşin neden böyle yapıyorlar sen onları üzmemek için içine atıyorsun, onlar kabuk baglayan yaranı kanatmaya doyamıyorlar. Kusura bakma Zeynom, agır yazdım ama sana neden yükleniyorlar anlamadım. Market ihtiyacını görüyorsun, çocugun yiyecekleri mamaları yarım maaş almana ragmen en iyisini almaya çalışıyorsun, tam saglık sigortası yaptırıyorsun kızına bunları hiç mi gören yok pes diyorum. Ben asla seni doldurmak gazlamak gibi bir gayretim çabam yok sadece üzülüyorum, Allah sana öyle bir gürlük versin ki onlar da şaşırsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.
Canım bulassa Allah korusun 1 haftaya çıkardı iyi düşüninsallah canim
bebem var ondan korkuyorum onun bebesinede bulasmis ateslenmis cocuk
Anasına kiyamiyor bide galiba gorumcene soylesin canim birazda size yardımcı olunsunAy sonu bırak diyo kız
Delirdin galiba dedim
Ay ne bilim hic anladım birden nerden cıktı buAnasına kiyamiyor bide galiba gorumcene soylesin canim birazda size yardımcı olunsun
Sözümü geri alıyırmKız bu Birkan sokullu ne hos adammıs
Aslı Enver niye bırakmıs bunu
kocanla naptiniz babySözümü geri alıyırm
Uyuz oldım bu Han’a.
Aynı kocam.
Sen mi karar verecen kızın calısmasına
Kocam iste konusmuyorm kendisiyle.kocanla naptiniz baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?