Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lcw nin siparişini eve getirme yöntemi var istersen o şekilde alışverişini yapabilirsin. Hem gün içinde gelir. Hem sen kalabalığa girmemiş olursun

Kuzum biz de akşam kardeşimle aynen bu anlattığına benzer konuların muhabbetini yapıyorduk :)
Akşam eşim yemek yemeyeceğim aç değilim dedi. Geldiğinde bile mantı vardı buzluğa atmsmıştım. Sonra benim kartı kullan bu ay dedim. Karta çok yüklenme 1000 tl yapacağım diye bir sürü şey alma dedi. Eee ne farkeder sen de karttan alıyırsun dedim. Aynı hesap. Sonra saat 10 da acıkmış. Ne yesem diye dolapta aranıyor ekmek yokmu,tulum peynirinden almadınmı, patates almadınmı İçecek yokmu.... ekmek var biraz dedim. Eee sen marketten ne aldın dedi. Ben de bimden onları almıyorum dedim. Hem karta yüklenme diyor hem niye almadın oluyor. Kardeşim de anlatıyor. Kart yüksek gelince niye bu kadar diyor ama evde olunca da yiyor olmayınca yokmu diyor dedi.
Ben de bir alışveriş yapıcam söylediği eksikleri alıcam görsün kartı öderken
Bu arada annene de söyle eşim işi bırakmamı istiyor diye kadının içine su serpilsin

Senin eşinin gerçekten çocukluğuna inmek lazım. 20 TL çocuğa versen burun kıvırıyor. Bi kere ne kadar lazım diye sorması lazım. Sormasa da en az 100 TL bırakması lazım. Hani işi iyi dediğin için böyle rahat yazdım. Çok ilginç gerçekten. Ama sen de demedin mi çocuk mu kandırıyorsun diye, evlisiniz senin benim olmazki. Rahatsızlığını dile getir açık açık.

Evet lcw den alıyoruz ama biz merkezde oturmuyoruz taşradayız kargo bazen bir hafta da geliyor. Sabah kızımla baktık onlar trenyola aboneler begendik kışlık eşofman takımı aldık. Teşekkür ederim Yedirekim. Kızlar benim eşim market alış verişine giderken kızları takıyor annenize mukayet olun diyor, ben de soruyorum kaç paralık alış veriş yapabilirim diye o da kesim tarihine yakınsa 250-300 diyor kızlar cep telefonlarını hesap makinalarını açıyor hesaplayarak yapıyoruz. Ama kesim tarihine var ise ihtiyaç ne ise al kısma diyor. Ben alıştım artık, çünkü evin bütün girdisi çıktısı bende bazen ben bile geriliyorum hesap yapmaktan.

ben asiyorum ama senin ×2 tabi

gecmis olsun canim

Bizim eve gelseler suan kizi benim elimden alirlar ozaman.
10kat pencerede kilit vs yok.
heryer koseli moseli odasida yok garibimin.
Vallla lellim kurallar sıkı malesef, ikinci çocuk için başvurana da ikinci çocuğa da ayrı oda istiyorlar. Oda takımı almayana da laf edyorlar.Kurumdan ve adliyeden gelen pedogog kıyafet dolabına bile baktı. Sanki herkes o kadar lüks para içinde. Allah gücü olmayanı ellerine düşürmesin. Bir kaç arkadaşın buzdolabına buzluğa bile bakmışlar. Ne yiyor ne içiyor bu aile. Sizene değilmi. Çok şükür biz zorlukları atlattık. Yolun sonuna geldik.Allah bizden sonrakilere kolaylık versin.

yine sabahlar
abla senin kizlar benim favorim ya masallah

Kızlar kombiyi actınız mı?
Sanki sabaha karsı soguk oluyor,acsam mı bilemedim.
Bizim daha açılmadı. Ama gece kızın odada yattım çok soğuk geldi.Yerde yartığım için polar örttüm. Ona da bir kat daha pike örttüm. İyi oldu biraz daha kalın giydirdim. Çünkü üzerini hep açıyor. Polarla da teliyor.

Aynı yaa
o yediğin cipsler,cikolatalar agacta yetismiyoır dedim.
Bana ne dese?
Pazar gğnü bana aldırdın ya cikolatayı dedi.
E yuh artk dedim.

Demem mi hicc
1 saattir msjlasıyorz
Bana bırak isi yarım maas gecinemiyorsn zaten diyo.
Dedim sen benim kuaförümü,ıvırımı zıvırımı söylenmeden alacak mısın?
Kuaföre gitmedinki aylardır niye ben veriyorm diyo.
Pandemiden gitmedim dogru.
AY igrenc valla igrenc konular.
En nefret ettiğim sey para konusmak.

Benimkine kesim tarihi falan islemiyor.
En son balayına giderken duydum agzından ne istiyosan al lafını:)
Ama söylesen ne istedin de almadık

Aynı yaa
o yediğin cipsler,cikolatalar agacta yetismiyoır dedim.
Bana ne dese?
Pazar gğnü bana aldırdın ya cikolatayı dedi.
E yuh artk dedim.
Ayrı gayrımı olur ya aynı evde sen aldın ben aldım olmazki.
kız 20 tl vermesi de cabası.
Aslında şu para konusu da olmasa eşinle sorununuz olmayacak. Anladığım tek sorun para konusu. İnşallah düzelir canım.

Ben de salaklık.
isteme ondan ne istiyosn
Zaten tetikte bekliyor,eve yeni biseyler girdikce.
Bende param bitti diyip tüy diktim

Valla bizim de çalışırken ben ona kızıyordum. Hesapsızlığına sonra bana sıralıyordu işte damardan giriyordu bayramda aneme gidince bu kadar para gidiyor gibi. Çok kızıyordum hemen öne sürmesine. çok tartışmamız oldu bu konuda. İşi bırak çalışma bile demişti. Para isteyince verir o konuda sıkıntım olmadı hiç. Zaten çalışırken herkes kendi harcıyordu sizin gibi.
Ama inan çalışmayınca kafam rahatladı. Çünkü karışmıyorum.Kendi hesabını kendi yapıyor. Para da veriyor. Kartımı da ödüyor. Ohh be dedim dünya varmış.

aiy eltikizinda kocasinda covid cikmis gecen hafta bendelerdi ben sok.

korkuyorum ya.
bizde bir belirti yok ama korku sardi
Kuzu 1 haftada cıkardı korkma sen.
Benimki bana parada vermez kız
Gecen veriyordu para 50 verdi bide 5 verdi bende aldım.
Bak 5ide alıyo diyo.
Ay bayılcam.
Geri verdim 5i alıyo bide

Yaptığı çok ayıp gerçekten. Sen en baştan çalışmıyor olabilirdin o zaman ne yapacaktı. Baby kesinlikle işi bırakma, eşinin eline Allah düşürmesin maddi anlamda.

Yaptığı çok ayıp gerçekten. Sen en baştan çalışmıyor olabilirdin o zaman ne yapacaktı. Baby kesinlikle işi bırakma, eşinin eline Allah düşürmesin maddi anlamda.
Yıldırma politikası uyguluyor suan.
Yarım gün kvdemle bakıyor ya
Yoruyor onu kız.
Ay bıraksam ac otururuz valla.
Yarın kredi günü,ondan da yapıor olabilir.
Sabah param yok dedim ya,bana güvenmistir destek cıkar diye.
Ondan kriz cıkarıyor simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…