Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız bu Birkan sokullu ne hos adammıs
Aslı Enver niye bırakmıs bunu
Magazin sayfasında vardı asliyla zeynep farah arkadasmis bu dizide partner oldular diye aslı bozulmuş zeynep e küsmüş genclerdi evlendiklerinde gecinemediler heralde

Selam kızlar
Bugün ütüleri bitirdim nihayet sonsuz azimle
Yemek de yaptım. Kız uyandı. Yemek yedik. Ama yemek yerken kıpır kıpur bir oturmuyorki ağzına tıkmasam hiç yemeyecek öğle yemeği zaten yemiyor. Kahvaltı sonrası yediği ceviz ve mısır.
Bugün biraz canım sıkıldı. Havalar soğuyunca keyfim kaçar genelde. Güneşi gördümmü enerjim gelir. Ağustos kızıyım yani
Bir de kimseyle de görüşmedim. Böyle kendi halimizde takılıyoruz kızımla. Siz de iyiki varsınız fırsat bulduğumda bakıyorum iyi geliyorsynuz.,Bugün eşim geç geldi.Kızımla yemek sonrası puzzle yaptık. Sonra da çay keyfisi yaptık. Kız babasıyla uyumak istedi. Şimdi uyutuyor. Ben de size uğrayayım ilk fırsatta dedim.,

Bendede kışın oluyor bir süre birileriyle göremeyince arkadaşıma gittim çok iyi geldi bugün

Ay böyle dramsal şeyler izlemiyorum ben ya bide kırmızı oda var onada bakmıyorum
Kırmızı oda daha dramsal. Bunu çok fazla dramsal bulmadım ben. Kırmızı odanın 3. Bölümünü bugün ütü yaparken izledim çabuk bitti ütü film izlerken anlamamışım. Bir de son bölümde evlat edinen aile sahnesini izledim. O sahneyi paylaşan ve gönderen çoktu. Duygulandım da. Ben de öyle birşey yaşasam, üzülürdüm. Tek istediğim kızımın asla içinde ben istenmeyen im fikriyle yaşamaması.
işte kiminin hayatında hatırlanmak istenmeyen kiminin hayatına ilaç oluyor.

Yoksada gırtlağına çokcek degilya canim para olarak verirsin yani hastalık fln değil ya
Bugün diyo ver bi şekilde diyo Suan iki kredi var ev kredi eşim hasta oldu mecburen ameliyat oldu arkadasından aldık su devlet koronoda para verdiydi faizli onu çekip ödedik kredi başlıycak
Düşünmez annem uyuyamadım sinirime mideme vurdu 4 gündür midem agrıyo bugün geldi baban kredi çekti diyo yani sen vermedin diye eşimde kızıyo anneme patronuna karınla aranı bozma ailesi için demiş o istemezdi demiş böyle olsun
Vercem parca parca hatta sesimde bak ödeyemiyor um almasan dedim nee dersiniz bulgur bile sen aldıgı da 1 liraydı beş lıra oldu vercem diyo tmm anne vercem dedim

Selamm kız geri uyudu.
Bende hangisinden baslim dedim sonra geri uzandim
Cunku zaten bitmeyecek.

Yine yemek yok gunu
kiza sebze haslicam.
ev toplancak, dandini.
2 mak. camasir yikanir.

Hunnap bisk. kiz begenmedi.
Yani soyle cok tatli tadi
Bizim kiz cok tatli seyleri yemiyo onu anladim.
Yemedi o bisk.
2 tane cicibebe katip mama yaptim onu yedi.
Gercekden ciddi bir seker farki var aralarinda anlamadim.
Belki dogal mogal ama tatlandiricisi asiri beni bile bayiyo bi de icine pekmez dusunemiyorum bile.
baska bakicam cicibebeye gonlum razi diil suan daha temiz daha tadi yerinde denemem lazim.
Tok tutar 2-3 bisk.atarim kahvaltilarina.

Aksam yine cildirdi ne yerde durdu ne gokte yine battaniyeyle salladik.
Onun bi saati var o saatde geliyolar kizima bi cigligi basip stres atiyo.

Esime gomlek pant. lazim.
Adam gidip almiyor ya.
Ben alicam mecbur pant yanima alir gotururum bakarim lcw bakicam
Onun alacagi yok.

Sabah lacivert pant. utuledim keten.
uzerinin ceketini sordu dedim dolapdan al yesil olani (laciverti dicektim yesil dedim yanlislikla) almis giymis.
Ee bunun ceketi lacivert olan niye bunh giydin ki diyorum sen yesil dedin ya diyo.
Lacivert dicektim sen biliyosun bunun ceketi hangisi diyorum
sen oyle dedin ya diyo
Kiyafet konusunda ben uydurcam ben alicam malesef boyleyiz.

Neyseki oglanin varda olanlar simdilik oluyor ona.
Bi de ona almakla ugrasmiyorum.
Hepsi benden bekliyo

Kız bu Birkan sokullu ne hos adammıs
Aslı Enver niye bırakmıs bunu
Ben de hayranıyım, eşimin yanında seyretmek istemiyorum, çünkü begendiğimi biliyor. Hayat Şarkısında da hep seyretmiştim. Kızlarım hiç begenmiyor ama.
Oglusu uyuttum eşim gelir 1 saate yumurta koydum haslamaya etraf toplayıp tost yapicam yarin icin niyetlenmek istiyorum insallah
Allah kabul etsin canım ne mutlu sana.
Hatta biz evin kredisi bitince ödeyebilir dedi eşim ben ikisi nş bir arada bitiremem dedi işte annem böyle yaptı bidaha asla inş kimseden borç almam annem bunu yaparsa başkası napar
Canım annen senin sınavınmış, bilmiyormu sanki durumunu bak kredi ödüyormuşsun biraz anlayışlı olsa ne kaybeder, neyse hakkınızda hayırlısı olsun.

Bebeğim için baby nest , beşik yan korumalıkları , nevresim takımı için kumaşlar aldık bugün terziye gidecek annem ve anneannem dönüşte getirip bırakacaklar
2 gündür annemle görüşüyorum çok merak ediyorum ne zaman densizlik yapacak acaba
Dün carsidayken bir kaç tersledim de sustu bugün terzi işi de bitsin de mesafeli olmakda fayda var yoksa haddini aşıyor
Beşik koruması için kumaş seçiyoruz kendi istediği olsun diye tutturuyor akşam kumaşları biçiyoruz iş içinde araya iş sokuyor başka biseyler çıkarıyor hep kendi dediği olsun istiyor hep o doğru biliyor sanki
Doğumda gelcem diyor nasıl olcak bilmiyorum hiç istemiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…