Küçük Düşün Büyük Olsun!

Teşekkür ederim gerçekten en iyi kız arkadaşlarım kızlarım. İyi ki varlar, onlarla hayat o kadar kolaylaşıyor kolay oluyor, Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın.
Valla su son 2 ay,markete diye cıkıp kızı da alıp dönmeyesim var.
Öyle bezdirdiler beni.
Canım usenin her günün kabul günü gibi bir eşin, bir annen ve kızkardeşin neden böyle yapıyorlar sen onları üzmemek için içine atıyorsun, onlar kabuk baglayan yaranı kanatmaya doyamıyorlar. Kusura bakma Zeynom, agır yazdım ama sana neden yükleniyorlar anlamadım. Market ihtiyacını görüyorsun, çocugun yiyecekleri mamaları yarım maaş almana ragmen en iyisini almaya çalışıyorsun, tam saglık sigortası yaptırıyorsun kızına bunları hiç mi gören yok pes diyorum. Ben asla seni doldurmak gazlamak gibi bir gayretim çabam yok sadece üzülüyorum, Allah sana öyle bir gürlük versin ki onlar da şaşırsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.

Görmüyor nazenin yada daha fazlasını bekliyor.
Eline vereyim parayı ohh benden iyisi yok.
Cidden artk 1 mutlu günüm kalmadı yıldım.
Kızımla yalnız yasayayım istiyorum.
Bitmiyor cünkü bu kaos .
Bi insanın hergünü mü ayrı dert olur,Allah beterinden korusun ama ben yazmaya utanıyorm artık

yedirenk79 in dediği gibi sizin tek probleminiz eşinin maddi anlamdaki tutumu. O da biraz yontulmayla aşılabilir aşılacak mecbur kızın büyüyünce 20 TL ile kandıramaz bu devrin çocuklarını

Teste m
Kuzu 1 haftada cıkardı korkma sen.

Benimki bana parada vermez kız
Gecen veriyordu para 50 verdi bide 5 verdi bende aldım.
Bak 5ide alıyo diyo.
Ay bayılcam.
Geri verdim 5i alıyo bide
persembe geldiler onda cumartesi belirti gostermis ayy esime soyledim simdi bi ton soylendi onlara atesimiz yok bi belirti yok bizde ama korkuyorum

Teste m

persembe geldiler onda cumartesi belirti gostermis ayy esime soyledim simdi bi ton soylendi onlara atesimiz yok bi belirti yok bizde ama korkuyorum
Yok sakin
Kardesimlerin elemanda da cıktı.
Dün test yaptılar,sonuc negatif geldi cok sükür.
Bugun salı.
Allah korusun ama cıksa cıkardı belirti.

yedirenk79 in dediği gibi sizin tek probleminiz eşinin maddi anlamdaki tutumu. O da biraz yontulmayla aşılabilir aşılacak mecbur kızın büyüyünce 20 TL ile kandıramaz bu devrin çocuklarını
Ay benim onu bukonuda yontacak dermanım yok.
Calısıyorum diye görmezden geliyorum.

Yok sakin
Kardesimlerin elemanda da cıktı.
Dün test yaptılar,sonuc negatif geldi cok sükür.
Bugun salı.
Allah korusun ama cıksa cıkardı belirti.
insallah canim
bebem var ondan korkuyorum onun bebesinede bulasmis ateslenmis cocuk

Her zaman yaz hep yaz, ben buraya yazdıgımda da, okuduğumda da aldığım huzuru anlatamam, düşün anneme bile söyleyemediklerimi burada sizlerle paylaşıyorum. Yanlız değilsin sadece bunu yazıcaktım ama çenem düştü kızlar.

Selam hanımlar, evde kullanmadığım eskiden aldığım 3 kolye bi küpe ve 2 bilekligi gram altına dönüştürdüm .
Takacak 4 tane kolyem 2 tane bilekligim var evde verdim gitti valla bi daha 8 ayar 14 ayar almam kolye
Bebisimin beşiği için korumalık yapıcaz onun için kumaş aldık, lcw internetten aldığım bazı ürünler vardı büyük gelen onları da iade ettim
Çok gezdiğim için yorgunum ,

Ben de salaklık.
isteme ondan ne istiyosn
Zaten tetikte bekliyor,eve yeni biseyler girdikce.
Bende param bitti diyip tüy diktim
öyle yapiyorki istemiyesin kuzum. Iste sen sürekli, al birseyler cocuga yada altin.
Sen onunla paylasinca, destek cikinca iyi ama? Sakin isini birakma canim.

iyiki varsınız

Selam kızlar,
Bugün de geçti bitti. Ne yaptım hiç. Çamaşır Attım evi az süpürdüm. Ütüye başladım kız oynayalım dedi biraz yapıp bıraktım. Legolarla oynadık. Banyo yaptırdım. Uyudu. Ben de daha ütüyü bitireceğim yemek yapacağım ofki offf. Ona sebzeli tavuklu pilav yaparım. Mantısı da var. Yoğurt da var. Ne isterse artık. İstediğini yesin. Ben de ondan otlanır tırtıklarım taze fasulye yapacaktım da ütüyü bitirmeye niyetlendim. Daha çamaşırların birazını astım. Birazını kurutmaya attım. Çıktı katlanacak. Market alışverişi de yapacağım internetten. Bakalım onu da halletmem lazım.

Slmm
Sinirimi evden cıkardım
Toz aldım,süpürge attım.Mutfak dolaplarona yag sökücü sıktım sildim
Mutfaktaki petegi yıkadımEvet yanlıs duymadınız yıkadım
Nette gördüm altına kap koyup üstten su dökünce toz akıyor.
Ben süpürgeyle cekerimpetek iclerini sık sık ama budaha etkili.
Acayip toz cıktı.
Alyayla yapılmaması gereken bi hareketti tabi.
Islanıyor yerler ister istemez.
Basıyor gidip gidip
Mutfakla yatak odasını sildim mopla.
Muhtesem kısırımdan yaptm
Alya arabada uyumus yine uyumuyor
Aksama ona yogurt corbası,kendime kısır var.

tr_lelli ben de annemlerden geldiğim gün C tesi kardeşimin çalıştığı kreşte birlikte çalıştıkları öğretmende çıkmış. Kardeşim grip oldu pazartesi. O dönemde oradaydık. Ama birşey olmadı aileden kimseye de. Bize de.
sanmıyorum canım bence hiç stres yapma.
babyloading87 canım sen atabildiğin kadar para at kenara.
Ben de sevmem böyle 3-5 kuruşun hesabını yapan erkekleri. Ben zaten para isteme ve para konusunda aman şunu alsam ne der diye strese girerdim öyle olsa. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…