- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Teşekkür ederim gerçekten en iyi kız arkadaşlarım kızlarım. İyi ki varlar, onlarla hayat o kadar kolaylaşıyor kolay oluyor, Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın.yine sabahlar
abla senin kizlar benim favorim ya masallah
Canım usenin her günün kabul günü gibi bir eşin, bir annen ve kızkardeşin neden böyle yapıyorlar sen onları üzmemek için içine atıyorsun, onlar kabuk baglayan yaranı kanatmaya doyamıyorlar. Kusura bakma Zeynom, agır yazdım ama sana neden yükleniyorlar anlamadım. Market ihtiyacını görüyorsun, çocugun yiyecekleri mamaları yarım maaş almana ragmen en iyisini almaya çalışıyorsun, tam saglık sigortası yaptırıyorsun kızına bunları hiç mi gören yok pes diyorum. Ben asla seni doldurmak gazlamak gibi bir gayretim çabam yok sadece üzülüyorum, Allah sana öyle bir gürlük versin ki onlar da şaşırsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.Valla su son 2 ay,markete diye cıkıp kızı da alıp dönmeyesim var.
Öyle bezdirdiler beni.
Görmüyor nazenin yada daha fazlasını bekliyor.Teşekkür ederim gerçekten en iyi kız arkadaşlarım kızlarım. İyi ki varlar, onlarla hayat o kadar kolaylaşıyor kolay oluyor, Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın.
Canım usenin her günün kabul günü gibi bir eşin, bir annen ve kızkardeşin neden böyle yapıyorlar sen onları üzmemek için içine atıyorsun, onlar kabuk baglayan yaranı kanatmaya doyamıyorlar. Kusura bakma Zeynom, agır yazdım ama sana neden yükleniyorlar anlamadım. Market ihtiyacını görüyorsun, çocugun yiyecekleri mamaları yarım maaş almana ragmen en iyisini almaya çalışıyorsun, tam saglık sigortası yaptırıyorsun kızına bunları hiç mi gören yok pes diyorum. Ben asla seni doldurmak gazlamak gibi bir gayretim çabam yok sadece üzülüyorum, Allah sana öyle bir gürlük versin ki onlar da şaşırsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum.
Yıldırma politikası uyguluyor suan.
Yarım gün kvdemle bakıyor ya
Yoruyor onu kız.
Ay bıraksam ac otururuz valla.
Yarın kredi günü,ondan da yapıor olabilir.
Sabah param yok dedim ya,bana güvenmistir destek cıkar diye.
Ondan kriz cıkarıyor simdi.
persembe geldiler onda cumartesi belirti gostermis ayy esime soyledim simdi bi ton soylendi onlara atesimiz yok bi belirti yok bizde ama korkuyorumKuzu 1 haftada cıkardı korkma sen.
Benimki bana parada vermez kız
Gecen veriyordu para 50 verdi bide 5 verdi bende aldım.
Bak 5ide alıyo diyo.
Ay bayılcam.
Geri verdim 5i alıyo bide
Yok sakinTeste m
persembe geldiler onda cumartesi belirti gostermis ayy esime soyledim simdi bi ton soylendi onlara atesimiz yok bi belirti yok bizde ama korkuyorum
Ay benim onu bukonuda yontacak dermanım yok.yedirenk79 in dediği gibi sizin tek probleminiz eşinin maddi anlamdaki tutumu. O da biraz yontulmayla aşılabilir aşılacak mecbur kızın büyüyünce 20 TL ile kandıramaz bu devrin çocuklarını
Kızın halleder o işiAy benim onu bukonuda yontacak dermanım yok.
Calısıyorum diye görmezden geliyorum.
insallah canimYok sakin
Kardesimlerin elemanda da cıktı.
Dün test yaptılar,sonuc negatif geldi cok sükür.
Bugun salı.
Allah korusun ama cıksa cıkardı belirti.
Allah korusuninsallah canim
bebem var ondan korkuyorum onun bebesinede bulasmis ateslenmis cocuk
Her zaman yaz hep yaz, ben buraya yazdıgımda da, okuduğumda da aldığım huzuru anlatamam, düşün anneme bile söyleyemediklerimi burada sizlerle paylaşıyorum. Yanlız değilsin sadece bunu yazıcaktım ama çenem düştü kızlar.Görmüyor nazenin yada daha fazlasını bekliyor.
Eline vereyim parayı ohh benden iyisi yok.
Cidden artk 1 mutlu günüm kalmadı yıldım.
Kızımla yalnız yasayayım istiyorum.
Bitmiyor cünkü bu kaos .
Bi insanın hergünü mü ayrı dert olur,Allah beterinden korusun ama ben yazmaya utanıyorm artık
Doğum günün kutlu olsun ❤Bi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
Nice saglikli mutlu yillara canimBi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
öyle yapiyorki istemiyesin kuzum. Iste sen sürekli, al birseyler cocuga yada altin.Ben de salaklık.
isteme ondan ne istiyosn
Zaten tetikte bekliyor,eve yeni biseyler girdikce.
Bende param bitti diyip tüy diktim
Her zaman yaz hep yaz, ben buraya yazdıgımda da, okuduğumda da aldığım huzuru anlatamam, düşün anneme bile söyleyemediklerimi burada sizlerle paylaşıyorum. Yanlız değilsin sadece bunu yazıcaktım ama çenem düştü kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?