- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.599
- 798
- 38
Tam bir meraklı melahatHareketli zamanları canim normal meraklıysa birazda ortada ben bise birakmiyordum sumdi buyudu lendi alip suyunu fln iciyor sevdigim bir kupa vardı 2senslik resimli ilgisini çekiyor tabi masaya koyarken düşürüp kırmış özür diledi kac kere alirim ben sana diyor bidekuzum evde iş bitmiyor bide kara delik resmen
Dedim anneme abimin o kadar ev kredisini ödesin işsizken şimdide bana yardım etsen ya dedim ondanda aldım diyo yaya dedim hep üç beş ver gelinen ogluna dedim babamın çayı bitiyo kalkıp doldurmuyor bile dedim ver devam et sen dedim bende paran kalmaz dedimİnsan kızından kar amacı gütmez dicen de olmuyo iste
Kvde vereymis ozman madem almazmıs.Bos bos konusuyolar anca bosver cnm
Bazen el dediğin daha cok yardımcı suhayatta
Ya evlat ayırımı nasıl biseyDedim anneme abimin o kadar ev kredisini ödesin işsizken şimdide bana yardım etsen ya dedim ondanda aldım diyo yaya dedim hep üç beş ver gelinen ogluna dedim babamın çayı bitiyo kalkıp doldurmuyor bile dedim ver devam et sen dedim bende paran kalmaz dedim
KV olsa almamı düğündeki takıları soktu o kadar borç ödedik de işte çıkarsın allah
Kız evlat evlenince bir el muamelesi goruyor ailede niyeyse acaba.Dedim anneme abimin o kadar ev kredisini ödesin işsizken şimdide bana yardım etsen ya dedim ondanda aldım diyo yaya dedim hep üç beş ver gelinen ogluna dedim babamın çayı bitiyo kalkıp doldurmuyor bile dedim ver devam et sen dedim bende paran kalmaz dedim
KV olsa almamı düğündeki takıları soktu o kadar borç ödedik de işte çıkarsın allah
Aynen herşeeye biz koşuyoruz arsa aldılar tel alınacak abime diyoki tele bakalım izin gününde hiç sesi çıkmıyor gelin kaşı ayrı gözü ayrı oynuyor kendine yapılsın istendiKız evlat evlenince bir el muamelesi goruyor ailede niyeyse acaba.
Ama bisi olsa yine kızlar kosuyor.
Ayrı elin oglundayız ya bişey olsa benim koca koşuyo peşindeYa evlat ayırımı nasıl bisey
Benim tek cocıum var ama bitane de onun icin yapmıyorm.
Buna zAr zor yetiyorm 2.ye eksik olsun istemem.
Birine yaptıysan ötekine de yapacaksın.
Malesef bu kisir dongu böyle degismiyor.Aynen herşeeye biz koşuyoruz arsa aldılar tel alınacak abime diyoki tele bakalım izin gününde hiç sesi çıkmıyor gelin kaşı ayrı gözü ayrı oynuyor kendine yapılsın istendi
Canı isteyince para geliyordu şimdi yokalmasaydı etmeseydi diyo
Herşeyede biz koşuyos ablamla
Kesinlikle bak sen ya da ben hadi sen calisiyosun yine elinde maasin var.Ya evlat ayırımı nasıl bisey
evet ondan 2. beni zorladıYa evlat ayırımı nasıl bisey
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinKesinlikle bak sen ya da ben hadi sen calisiyosun yine elinde maasin var.
Ben gitsem asla sigamam.
Maasimda yok ya yedigim bile batar.
Suan guya aliyolar gelirken bisiler falan hep gostermelik kocam basimda onlara muhtac diilim ya muhtac olsam emini. ki kafama on defa vurulur.
Bu konuda esimde biliyorum ki kendim gibi eminim kizinin arkasinda durur.
Sahip cikar yemez yine bakar ona.
Babam gibi bencil diil.
Acar kapisini ve ayrimcilik yapmaz.
En azindan bencillik duygusu yok onda.
O konuda sahip cikacagi konusunda guveniyorum.
Amin canimallah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Aynen arkanda ailenin durması lazım ama o yok bizimkinde annem dur der oğlanın dolabı boş gelinin kıyafet alıyo saçma sapan şeye para veriyor diyorum nasılsa alan var diye alışveriş yapmıyor hanım efendi biizmde bakmaz bile arada bizde yap yaptıgını elin oğlu başımızda eşim diyo annem istemezdi diyordun al bak kışın ortasında para istiyor diyo bende verse kurtulayım keşke almasaydın dedim senin yüzünden dedim az daha çekseydi bu sıkıntı olmayacaktı dedim ama çok kırıldım annemeKesinlikle bak sen ya da ben hadi sen calisiyosun yine elinde maasin var.
Ben gitsem asla sigamam.
Suan guya aliyolar gelirken bisiler falan hep gostermelik kocam basimda onlara muhtac diilim ya muhtac olsam emini. ki kafama on defa vurulur.
Babam gibi bencil diil.
Bu borç ödenirdi leli eşim gecen sene ameliyat oldu ameliyat acildi nolcak ameliyata para bosta kaldı evde işte mecburen geriledi inanki ben bunu yapmam iyi kötü yarana merhem yap derim senin ailen en azından alıp geliyor bizim o yokKesinlikle bak sen ya da ben hadi sen calisiyosun yine elinde maasin var.
Ben gitsem asla sigamam.
Babam gibi bencil diil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?