Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tam bir meraklı melahat
Ahh yavrum kıyamam ya

İnsan kızından kar amacı gütmez dicen de olmuyo iste
Kvde vereymis ozman madem almazmıs.Bos bos konusuyolar anca bosver cnm
Bazen el dediğin daha cok yardımcı suhayatta
Dedim anneme abimin o kadar ev kredisini ödesin işsizken şimdide bana yardım etsen ya dedim ondanda aldım diyo yaya dedim hep üç beş ver gelinen ogluna dedim babamın çayı bitiyo kalkıp doldurmuyor bile dedim ver devam et sen dedim bende paran kalmaz dedim
KV olsa almamı düğündeki takıları soktu o kadar borç ödedik de işte çıkarsın allah

Ya evlat ayırımı nasıl bisey
Benim tek cocıum var ama bitane de onun icin yapmıyorm.
Buna zAr zor yetiyorm 2.ye eksik olsun istemem.
Birine yaptıysan ötekine de yapacaksın.

Cocıum uyumuyor ama olmadık isler yapıyorm
Kestane kaynattım aksama dizim var
2 tane narım vardı gecmek üzereydi ayıkladım kaynattım.
Nar eksisi gübi oluyor salatalara falan cok güzel lezzet veriyor.
Kaynatmadan önce smotihe den cekiyorm tabi.
Aksama bezelye+pilav
Altına bakamayrunm
1 gr altın icin kac hafta calıscaz ya

Selam kızlar bugun camasir dışında pek bise yapmadım sabah kahvaltiya a101den aldığım simitleri firinladim yerim olsa bir kaç paket alıp koycaktim yarin et haslamayi düşünüyorum yer açılır alıp koyarim tekrar ortalik topladim bir makine beyaz yikandi astim renkliyi topladim disari çıktım para yatcakti hesaba elden banka onleri cok kalavalik mesafe fln hakgetite ben atmde hallettim isimi donuste oglusa pamuk seker bir ekmek bide meyve suyu bir kutu visne soda yaparız diye aldim 10 civarı harcadım sabah su istedik 9 oraya verdim eşim abisinin oraya gitti akşam için biberim coktu kavuruyirum şu an domayesli makarna yenir yanina

Dün kiz kardeşim telefon almış ekranı kırıktı iş için resimle uğraşıyor 1900 cuvariymis nakit çektirdim taksit yapcam ddi benim de telefon gidik biliyorsunuz onu söylüyordum abla hesap kesilsin sanad a alalım ddi bizde kredi kartı yok elden taksitle aldığım yer 2000 binlik cihaza 3000binden fazla diyor böyle nakit çekip kendi taksitlendirince 100 civarı oluyo abla ddi 4 taksit fln yaptırırım başında da eşim ddi 300 400 ver diye ödemesi daha kolay olur beğendim telefonu benimki bozuk olmasa gözüm yok bu pahalılık ta valla bide çok düşük hafızası hiç bise yuklenmiyor birde bu hafta başladı birden kapanıyor anlamadım kasim basi gibi alsam günlerimde azalıyor oderim

Kız evlat evlenince bir el muamelesi goruyor ailede niyeyse acaba.
Ama bisi olsa yine kızlar kosuyor.

Kız evlat evlenince bir el muamelesi goruyor ailede niyeyse acaba.
Ama bisi olsa yine kızlar kosuyor.
Aynen herşeeye biz koşuyoruz arsa aldılar tel alınacak abime diyoki tele bakalım izin gününde hiç sesi çıkmıyor gelin kaşı ayrı gözü ayrı oynuyor kendine yapılsın istendi
Canı isteyince para geliyordu şimdi yok almasaydı etmeseydi diyo
Herşeyede biz koşuyos ablamla

Malesef bu kisir dongu böyle degismiyor.
Parasini oglu gelini yer ama bisi olsa kizlar bakar.
Keske soyle olsa esit sekilde yaklasilsa.
Birine ev mi aldin otekinede al.
Birine yardim mi ettin otekinede et.
insallah ben bunu yapabilirim.
Sayet kizim daha kiymetli su sebeple el oglu neticede rahatmidir, soylemezse falan falan..
Kizim icin yapmak isterim gelirse evi olsun acsin kapisini.
Kenarda parasi olsun kendini muhtac hissetmesin.
Ayaklarinin uzerinse dursun tabiki ama ne bilim okadar seyler goruyoruz izliyoruz ki.

Ya evlat ayırımı nasıl bisey
Benim tek cocıum var ama bitane de onun icin yapmıyorm.
Buna zAr zor yetiyorm 2.ye eksik olsun istemem.
Birine yaptıysan ötekine de yapacaksın.
Kesinlikle bak sen ya da ben hadi sen calisiyosun yine elinde maasin var.
Ben gitsem asla sigamam.
Maasimda yok ya yedigim bile batar.
Suan guya aliyolar gelirken bisiler falan hep gostermelik kocam basimda onlara muhtac diilim ya muhtac olsam emini. ki kafama on defa vurulur.

Bu konuda esimde biliyorum ki kendim gibi eminim kizinin arkasinda durur.
Sahip cikar yemez yine bakar ona.
Babam gibi bencil diil.
Acar kapisini ve ayrimcilik yapmaz.
En azindan bencillik duygusu yok onda.
O konuda sahip cikacagi konusunda guveniyorum.

allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

selam kızlar
sabah işe geldim anca toparladım
arada okuyum yazdım
sabah eşim ile oğlanı birlikte okula bıraktık, oğlum çok istiyordu :)

bu haftayı da bir toparlarsak , iyi olacak
çok bunaldım açıkcası
iş ve ev yaptıgımız pek bir şey yok
hafta sonu da cumartesi akşam yemeğe çıktık.
pazar da alışveriş yaptık . eşim kendine 2 kot ve 4 pamuklu tşört aldı 640-TL , bende bir kot ve hırka aldım 200-TL
diyetimi bozmadım:) sanırım periyoda girmişim ondan şişlik yapmış. yinede hamur işi ve ekmek bu hafta bir dikkat edeceğim,
şekerim düşüyor , çıkıyor onu korumaya çalışıyorum.

akşama yemeğim var
dün kavurma yapmıştım birde tatlı patates fırında yanına. salata filan yedik. bugünde arttı onalrı yeriz.
tatlı patates çok tatlıymış pek beni sarmadı.
normal patates fırında sarımsak, kekik zeytin yağ daha güzel açıkcası
veya benim şekerim yükseliyor ondan çok tatlı gelmiş olabilir

Aynen arkanda ailenin durması lazım ama o yok bizimkinde annem dur der oğlanın dolabı boş gelinin kıyafet alıyo saçma sapan şeye para veriyor diyorum nasılsa alan var diye alışveriş yapmıyor hanım efendi biizmde bakmaz bile arada bizde yap yaptıgını elin oğlu başımızda eşim diyo annem istemezdi diyordun al bak kışın ortasında para istiyor diyo bende verse kurtulayım keşke almasaydın dedim senin yüzünden dedim az daha çekseydi bu sıkıntı olmayacaktı dedim ama çok kırıldım anneme

Bu borç ödenirdi leli eşim gecen sene ameliyat oldu ameliyat acildi nolcak ameliyata para bosta kaldı evde işte mecburen geriledi inanki ben bunu yapmam iyi kötü yarana merhem yap derim senin ailen en azından alıp geliyor bizim o yok

Akşam yemeği yedik oğlanla babası abisinin ordan yaptığı makineyi kurmaya ödeme almaya gitti alsam üzeri hala uğraşıyormuş biberli domates ve erişte vardı yapmadım makarna yedim ddi esimde gelirse açım derse biber yer bi enerji geldi balkon camı ve mutfak camlarını sildimçarşamba yağmur diyor ama yagsada çamur olurdu yarin halıları toplayıp vereyim halıciya sil süpür yaparım peşine ogluş mısır istedi patlattim kendime bardak çayla birlikte iciyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…