Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi demiş laf yerine gitmiş :))))

Uyurken nefes alamamaya başladım doktor 2 yastıkla uyu dedi oda çok zor oluyor , uykuya dalmasi zor belim ağrıyor sürekli dönmekten uyanıyorum rahat edemiyorum hamile olmak zormuş , doğurunca daha da zor galiba
Allah rahatlık versin hamileliğin de doğumunda inşallah. Kolay birşey değil. Son aylarda halsiz uyuyamayan çok kişiyi duymuştum

Canım ben de nescafe içince o çarpıntı oluyordu. Çalışırken genelde çayla aram iyiydi. Şimdi kahveye iyi alıştım. Zamanla bünye alışıyot bence. Yine çok aşırı içmiyorum ama çarpıntı olayı bitti.

uzerinemi gitmek lazim acaba.
Ben hic sek kahve icmedim omru hayatimda.
Sekersiz turk kahveside icmedim.
Ben cappuccino, sutlu nescafe, 3ü bir arada, latte ancak okadar kahve anlayisim
bir de hergun icmem.
Haftada 1 falan eserse aklima o da ya da esime yapiyosam.
Caylada aram yok
mesrubatida seker sebebiyle kestim.
Ben bi su iciyorum bi de dut cayi meyve cayi ihlamur falan.

İlk zamanlar zor tabi ama alısılıyor ya
Alısmayıp napcan zaten dogurmusun
Belki uysal bi bebe olur,iyi düsünelim iyi olsun
ahahah ben agliyodum ilk zamanlar.
Anne napcam ben, heycan aradim resmen nasil bakcam diyordum annem diyoduki oldu bi kere kizim napcan bakcan diyordu
Teselliye gel.

Çok faydalı şey de değil senin içtiklerin faydalı. Ben çay türk kahve şekersiz. Nescafe sade filtre zaten sade gidiyor. Çayla da aram iyidir. Kahveden çok içerim. Meyve suyu midemi yakıyor.

Benim bebe buyudukce uysallasti.
Annem hep bu hic oglana benzemiyo bu huysuz falan diyordu simdi diyo lelli bu uslandi diyo.
Ee buyuyolar ilgi alanlari artiyor.
Uyududa uyudu kiz uyandi demin yani 1 den asagi geri uyumaz demek bu.
Yeni huyumuz gunlerdir bu sekilde duzen kurdu kendine.
doyurdum alt degistim esime pasladim uzandim az.
Biraz yorsun onu uyutur sonra.

Çok faydalı şey de değil senin içtiklerin faydalı. Ben çay türk kahve şekersiz. Nescafe sade filtre zaten sade gidiyor. Çayla da aram iyidir. Kahveden çok içerim. Meyve suyu midemi yakıyor.
cay sofrasi varsa ve sohbet varsa iciyorum 4-5 bardak
Ama kahvaltida dahi 1 kucuk bardagi zor bitiriyorum alisamadim gitti.
Simdi kisin sahlep sezonunuda acarim.

Kızlar selamsızzz daldım. Bugün akşam yemeğine et çokardım patlıcan közleyip bişiler yapacaktım. Semizotu da vardı yoğurt almıştım. Eşim benden yemekler dedi. Somon alıp bişiler yapacakmış masterchef ya tutturmuş kuşkonmaz alalım. Metroya gidelim bir bakalım dedi. Orası bana pahalı geliyor. Bir kaç şey daha bakacakmış. Gittik. Kuşkonmazın fiyatı oldukça pahalı. Heryerde de bulunmaz. Somon da öyle. Dün pazarda 50 tl ydi. Orada 85. Neyse birkaç şey aldık çıktık. Kapari, hardal ( severim) kız cips istedi. Kız tomurcuk çayı aldı arabaya attı. Ben de dedim zaten alalım diyordun. Ben severim dedi eşim. Kız ne dese ben de zaten sen seviyorsun diye almıştım
Neyse çıktık carrefoura gittik. Kız tabi arabasında pek durmadı ne oldu anlamadım.
carrefoura girdik hooop kakası geldi. Götürdüm ben koştur koştur. Çocuk klozetinden eve de istiyor küçük hanım. Bizde yokmuş bizde almalıymışız.
sonra eşim bişey almadan çıkmış. Kızın uyku saati geliyordu. Eve gelince direk yatağa gidecek yemek yemeyecek. Öyle olunca arabayı arkadaşın siteye parkettik indik yakın hamburgercide hamburger yedik. Dedim yine kaldık hamburgere
Eşim de dedi astarı yüzünden pahalı. Ee günaydın dedim
Sonra arkadaş çaya gelin dedi.kızın da uykusu var. Baştan gitmeyelim dedik. Ama ısrar edince az bişey uğradık. Onların sitede satılık daireler varmış. Onu deyip duruyorlar. Site site gibi değil.Güvenlik sormuyor vs. Ama çarşının içinde ulaşıma daha da yakın. Binalar 25 yıllık.
Dedim çocuğa ne yaptırabilirim orada. Burada park var havuz var çimler var masalar oturma kahvaltı piknik gibi vakit geçirme yerimiz var. Ufak çaplı sınıf tarzı okul da var. Spor salonu, sauna hamam cafe ve market de var. Hadi bunları geçtim. Çocuk için ne yapabilirim diye düşündüm. Yoksa oranın 3+1 i bizim 2+1 in fiyatında. Ev büyük olması avantaj. Aidatı da çok farklı oranın 180 bizim 400. Çok kararsız kaldım. Bir de binaların dışına yeni birşeyler yapılacakmış fiyatlar çok artacak diyorlar. O anlam da da cazip geldi ama bilemedim. Tek düşündüğüm çocuk. Okula başlamış olsa yine çok düşünmem. Sizin fikriniz ne kızlar.

Şuan oturduğunuz yer ile mesafesi kaç dk ?
Oturduğunuz ev kaç yıllık?
Ben eski evleri seviyorum ( büyük olduğu için) içi yenilenmisse masrafsizsa düşünülebilir sanki

Gel anam beklerim
Bir kış görürsünüz

ahahah ben agliyodum ilk zamanlar.
Anne napcam ben, heycan aradim resmen nasil bakcam diyordum annem diyoduki oldu bi kere kizim napcan bakcan diyordu
Teselliye gel.
Anne gibi anne eşimin kuzeni evlendi simdi çocuk bekliyor annesi oğlunun kıza bakti gelin öğretmen dönüşümlü bakıldı bi ara kıza diyordu bak çalışıyorsun bana güvenip çocuk yapma kaynanan bakar yada diyodu kızda anne size güvenip doğuracak değilim diyordu ama üzulmustide tabi

K Kuzu şimdiki eve yakınmı oraların bir kısmı daha yaşanılır biliyorum bide sosyal aktivite anlamında daha iyi senin evin orası öyle yerin aidatı daha yüklü oluyor evim çok küçük değilse ben öyle bi işe gitmezdim canim alıştığım düzeni pek bozmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…