Bende son ayda mide yanması ve uykusuzluk cektim gece kıpır kıpırtı ogluş bide artık yer daralıyor banada uyu dinlen yok digunca uyuyamassin fln ddiler hep çok şükür ogluş üzmedi beni uykusu iyiydi ilk lerde mama sonra emdi uyurken doyurur koyardım sezeryani düşünme ilk bir kaç günden sonra ayaklanirsin havalar serin ayağını sıcak tutup sırtına yelekle durursun üsutmessen agrinda olmaz çok elimizden geldiğince yardımcı oluruz yeni annelerimiz varAmin inşallah
Bende o gruptayim, arkadaşlarımda bol bol uyu diyorlar bana herkesde farklı oluyo galiba
Valla iyi demiş damat annen anlar belki canim sana fazla yüklendiğini nasıl olup virusu bir şekilde çalışmama işine getiriyor şaşıyorum vallaİyi aksmlar bacımlar
Anca geldik eve.
8 kg ariel ,1 poset ayakkabı,1 tane astronot tulumu,1 nubuk ceketle (kız icin)eve giris yaptık yinekardesimden.
Annemler Eskisehirden met helvası getirmis 1 kutu .
Koci ekmek icecek falan almıs ,balık yaptık yedik.
Yedik kactık valla.
Cocıklar durmuyo 2 kücük hele.
Tam masaya oturduk oglan tabak kırdı eriste dolu ici
Alya masa altlarında hep.
Yedik kactık bizde.
Anama teyzemler geliyormus istanbuldan pzar günü
Koci kabul etmeyin valla dedi
Anam hemen aslında sen de calısmasan bu dönem iyi dedi bana dönüp
Damat anne biz de calısıyorz bak ucu bize de dokunuyo dedi
Annem kendi sahasında yedi golü yine
Misafir kabul ediyor ama ben calısmayaym
Akrabalardan pozitif cıkan varmıs ,2 cocuk okula gidiyor ailede.
Ee okula gidiyo kızlar diyo
Kimse calısmasın,okula gitmesin.
Hepimizi devlet emekliye ayırsın oturalım evlerde dicektim sustum
kirkma okadar, ben aksam sezeryan oldum, sabah hemisre ayaga kaldirdi. Ne kadar cok hareket edersen okadar cabuk düzelirsin demisdi. Bende odanin icinde turladim2 gün hastanede kalacakmışım zaten , ağrı 1 haftada geçiyorsa.
Ben tüp mide ameliyatı oldum dikişlerim çok ağrıdı öyle olacak sanıyorum bunuda
İnsan kızından kar amacı gütmez dicen de olmuyo isteÇok şükür kızlar sagolun sizde çok destek veriyorsunuz
Patronu yani ortagı yaşlı işyeri o a ait ama kar ortagıyız üzülme dedi öderiz napalım dedi Kocamdan için kızdım sana diyo yok dedim benimkide diyo istemez diyordu bak nasıl istedi filan dedi bende sinirlendim madem senin baban çrkeydidd bende bu kadar zorlanmasaydım dedim kendi ailen beş kuruşu yokneyseki adam kapattı öderiz sıkıntı yapma dedi bende parcalayıp bu parayıda ödüycem bu ay markete filan öyle gitmem ailecek kafadan rahatlar gelince yan gel yat Osman bunlar keyfi yerindeler birgün öncede
KV tartıştık bu bilezik yüzünden annem istemeden vay bende olsa istemem sizden bilmem ne bende dedim kocan herkese kredi çekiyo banada çekseydi almazdım dedim istemedi bu güne kadar dedim pat ertesigün annem borcu istedi şaka gibi benimkide hiç istemiyoduda hepsini birden niye istedi diyo buyur buradan yak bide ne zoruma gitti annem senin aldıgı da bulgur 1 liraydı 5 lira oldu diyo çok zoruma gitti biran evvel kapatıyıö gitsin kusura bakmayın başınızı agrıttım kızlar
Hahah dogurdun bakcan napcanahahah ben agliyodum ilk zamanlar.
Anne napcam ben, heycan aradim resmen nasil bakcam diyordum annem diyoduki oldu bi kere kizim napcan bakcan diyordu
Teselliye gel.
Valla simdi de (sık gormuyorlar) gorunce diyolar ki bu da buyudu cıktı ortaya diyolar.Hahah dogurdun bakcan napcan
Amann büyüyolar kız iste öyle böyle
Büyümüs hali de 2 den beri ayaktayız geece gece
Korkmuyorum aslında , dediğim gibi daha önce mide küçültme ameliyatı oldum 4 tane ayrı yerde dikiş var di karnimda acısını az çok tahmin ediyorumkirkma okadar, ben aksam sezeryan oldum, sabah hemisre ayaga kaldirdi. Ne kadar cok hareket edersen okadar cabuk düzelirsin demisdi. Bende odanin icinde turladimagri kesiciye bile gerek kalmadi. 1 hafta sonra eve su almaya gitmisdim pazar arabasiyla herkes cok agri cekmiyor canim, kendini sartlandirma o yönde. Zaten kizini kucagina alinca dünyalar senin olcak hic bir agriyi umursamazsin
Mide yanmasi oluyor bazenBende son ayda mide yanması ve uykusuzluk cektim gece kıpır kıpırtı ogluş bide artık yer daralıyor banada uyu dinlen yok digunca uyuyamassin fln ddiler hep çok şükür ogluş üzmedi beni uykusu iyiydi ilk lerde mama sonra emdi uyurken doyurur koyardım sezeryani düşünme ilk bir kaç günden sonra ayaklanirsin havalar serin ayağını sıcak tutup sırtına yelekle durursun üsutmessen agrinda olmaz çok elimizden geldiğince yardımcı oluruz yeni annelerimiz var
Oturduğumuz ev 10 yıllık mesafe çok yok diğer ev Çarşı ve ulaşıma çok yakın daha yukarı da bizim ev daha aşağıda yokuş var bizim evin önünde. TeşekkürlerŞuan oturduğunuz yer ile mesafesi kaç dk ?
Oturduğunuz ev kaç yıllık?
Ben eski evleri seviyorum ( büyük olduğu için) içi yenilenmisse masrafsizsa düşünülebilir sanki
Evim çok küçük değil 102 m2. Ben de senin gibi düşünüyordum aylardır ara ara gündeme getiriyordu eşim ve arkadaşı :)K
Kuzu şimdiki eve yakınmı oraların bir kısmı daha yaşanılır biliyorum bide sosyal aktivite anlamında daha iyi senin evin orası öyle yerin aidatı daha yüklü oluyor evim çok küçük değilse ben öyle bi işe gitmezdim canim alıştığım düzeni pek bozmak istemezdim
Ben de bazen farkli bir il de yapabilirmiyim ki diyorum.Evim çok küçük değil 102 m2. Ben de senin gibi düşünüyordum aylardır ara ara gündeme getiriyordu eşim ve arkadaşı :)
Muhitini bilmiyorum senin oralarin.Kızlar selamsızzz daldım. Bugün akşam yemeğine et çokardım patlıcan közleyip bişiler yapacaktım. Semizotu da vardı yoğurt almıştım. Eşim benden yemekler dedi. Somon alıp bişiler yapacakmış masterchef yatutturmuş kuşkonmaz alalım. Metroya gidelim bir bakalım dedi. Orası bana pahalı geliyor. Bir kaç şey daha bakacakmış. Gittik. Kuşkonmazın fiyatı oldukça pahalı. Heryerde de bulunmaz. Somon da öyle. Dün pazarda 50 tl ydi. Orada 85. Neyse birkaç şey aldık çıktık. Kapari, hardal ( severim) kız cips istedi. Kız tomurcuk çayı aldı arabaya attı. Ben de dedim zaten alalım diyordun. Ben severim dedi eşim. Kız ne dese ben de zaten sen seviyorsun diye almıştım
Neyse çıktık carrefoura gittik. Kız tabi arabasında pek durmadı ne oldu anlamadım.
carrefoura girdik hooop kakası geldi. Götürdüm ben koştur koştur. Çocuk klozetinden eve de istiyor küçük hanım. Bizde yokmuş bizde almalıymışız.
sonra eşim bişey almadan çıkmış. Kızın uyku saati geliyordu. Eve gelince direk yatağa gidecek yemek yemeyecek. Öyle olunca arabayı arkadaşın siteye parkettik indik yakın hamburgercide hamburger yedik. Dedim yine kaldık hamburgere
Eşim de dedi astarı yüzünden pahalı. Ee günaydın dedim
Sonra arkadaş çaya gelin dedi.kızın da uykusu var. Baştan gitmeyelim dedik. Ama ısrar edince az bişey uğradık. Onların sitede satılık daireler varmış. Onu deyip duruyorlar. Site site gibi değil.Güvenlik sormuyor vs. Ama çarşının içinde ulaşıma daha da yakın. Binalar 25 yıllık.
Dedim çocuğa ne yaptırabilirim orada. Burada park var havuz var çimler var masalar oturma kahvaltı piknik gibi vakit geçirme yerimiz var. Ufak çaplı sınıf tarzı okul da var. Spor salonu, sauna hamam cafe ve market de var. Hadi bunları geçtim. Çocuk için ne yapabilirim diye düşündüm. Yoksa oranın 3+1 i bizim 2+1 in fiyatında. Ev büyük olması avantaj. Aidatı da çok farklı oranın 180 bizim 400. Çok kararsız kaldım. Bir de binaların dışına yeni birşeyler yapılacakmış fiyatlar çok artacak diyorlar. O anlam da da cazip geldi ama bilemedim. Tek düşündüğüm çocuk. Okula başlamış olsa yine çok düşünmem. Sizin fikriniz ne kızlar.
sen izinlimisinGünaydınn
Bugun cidden sabrımın sınandıgını hissediyorum
Zaten 4 te daldı 7.30 da ayaktaydı.
Daha alt degisiyoruz camın önünde kahve fincanı kalmıs geceden ,onu cekti bütün koltuk sütlü kahve
Yerler duvar.Hadi sil yeri,koltuk sil
Omlet yaptm peynirli onu yedi.
Brokoli haslamıstım dolaba koymadan verdim bir iki yedi.
Tabi eline aldı heryer brokoli mutfakta
Oraları temizledim
Makinaya camasr attm
Hadi dedim Alya markete gidelim bastın bana sabah sabah.
40 tl sok;yedek bez,bulasık eldiveni,sıvı krema capsül.
Girdik ve sprey dezenfektan sıktım hemen aldıklarıma
Durur mu svı kremayı patlatmıs kasla göz arası
Süt verdim sallıyorm uyursa bıraktgı yıkıntıyı toplucam salonda
Daha yemek ayarlıcam
Öglene corbası yok bayıl istersen baby
Anamın haftası ya bu hafta pazartesi izinliyim cmrtsi baksın diyesen izinlimisin
evde ne işin var:)
Hareketli zamanları canim normal meraklıysa birazda ortada ben bise birakmiyordum sumdi buyudu lendi alip suyunu fln iciyor sevdigim bir kupa vardı 2senslik resimli ilgisini çekiyor tabi masaya koyarken düşürüp kırmış özür diledi kac kere alirim ben sana diyor bideGünaydınn
Bugun cidden sabrımın sınandıgını hissediyorum
Zaten 4 te daldı 7.30 da ayaktaydı.
Daha alt degisiyoruz camın önünde kahve fincanı kalmıs geceden ,onu cekti bütün koltuk sütlü kahve
Yerler duvar.Hadi sil yeri,koltuk sil
Omlet yaptm peynirli onu yedi.
Brokoli haslamıstım dolaba koymadan verdim bir iki yedi.
Tabi eline aldı heryer brokoli mutfakta
Oraları temizledim
Makinaya camasr attm
Hadi dedim Alya markete gidelim bastın bana sabah sabah.
40 tl sok;yedek bez,bulasık eldiveni,sıvı krema capsül.
Girdik ve sprey dezenfektan sıktım hemen aldıklarıma
Durur mu svı kremayı patlatmıs kasla göz arası
Süt verdim sallıyorm uyursa bıraktgı yıkıntıyı toplucam salonda
Daha yemek ayarlıcam
Öglene corbası yok bayıl istersen baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?