Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin inşallah
Bende o gruptayim, arkadaşlarımda bol bol uyu diyorlar bana herkesde farklı oluyo galiba
Bende son ayda mide yanması ve uykusuzluk cektim gece kıpır kıpırtı ogluş bide artık yer daralıyor banada uyu dinlen yok digunca uyuyamassin fln ddiler hep çok şükür ogluş üzmedi beni uykusu iyiydi ilk lerde mama sonra emdi uyurken doyurur koyardım sezeryani düşünme ilk bir kaç günden sonra ayaklanirsin havalar serin ayağını sıcak tutup sırtına yelekle durursun üsutmessen agrinda olmaz çok elimizden geldiğince yardımcı oluruz yeni annelerimiz var

Valla iyi demiş damat annen anlar belki canim sana fazla yüklendiğini nasıl olup virusu bir şekilde çalışmama işine getiriyor şaşıyorum valla herkes böyle düşünse kimse çalışmamali gezmesinde öyleyse mesala istanbul da vakalar çok misafir kabul etmemeli mesala

2 gün hastanede kalacakmışım zaten , ağrı 1 haftada geçiyorsa.
Ben tüp mide ameliyatı oldum dikişlerim çok ağrıdı öyle olacak sanıyorum bunuda
kirkma okadar, ben aksam sezeryan oldum, sabah hemisre ayaga kaldirdi. Ne kadar cok hareket edersen okadar cabuk düzelirsin demisdi. Bende odanin icinde turladim agri kesiciye bile gerek kalmadi. 1 hafta sonra eve su almaya gitmisdim pazar arabasiyla herkes cok agri cekmiyor canim, kendini sartlandirma o yönde. Zaten kizini kucagina alinca dünyalar senin olcak hic bir agriyi umursamazsin

İnsan kızından kar amacı gütmez dicen de olmuyo iste
Kvde vereymis ozman madem almazmıs.Bos bos konusuyolar anca bosver cnm
Bazen el dediğin daha cok yardımcı suhayatta

ahahah ben agliyodum ilk zamanlar.
Anne napcam ben, heycan aradim resmen nasil bakcam diyordum annem diyoduki oldu bi kere kizim napcan bakcan diyordu
Teselliye gel.
Hahah dogurdun bakcan napcan
Amann büyüyolar kız iste öyle böyle
Büyümüs hali de 2 den beri ayaktayız geece gece

Hahah dogurdun bakcan napcan
Amann büyüyolar kız iste öyle böyle
Büyümüs hali de 2 den beri ayaktayız geece gece
Valla simdi de (sık gormuyorlar) gorunce diyolar ki bu da buyudu cıktı ortaya diyolar.
Hadi buyuttun bunuda diyorlar..
Ben hep buyumuyoki diyordum ama kocaman kız oldu fıstıgım.
O gece uyaninca geri dalamama moda oldu bizde de
4 de uyandi simdi yeni uyudu
Uykumun orta yerine keske seetmesen kizim diyorum ama kiyamiyorumda oyun ariyo elleri suratimda sacimda guluyo.
sarildik sarmalandik uyudu ancak.

Korkmuyorum aslında , dediğim gibi daha önce mide küçültme ameliyatı oldum 4 tane ayrı yerde dikiş var di karnimda acısını az çok tahmin ediyorum
O zaman yanlizdim şimdi bakmak zorunda olduğum bebişim olcak hayırlısıyla o yüzden merak icerisindeyim

Mide yanmasi oluyor bazen gece yatmami bekliyor spor yapıyor galiba içerde minnoşum cani sağ olsun napim rahat edemiyorum uyuyamiyorum ya ben de zor oluyor son 1 ay artık dayanacaz millete yılbaşına kadar bekliycem doğurmayacam yeni yılda gelsin diyorum bide

Şuan oturduğunuz yer ile mesafesi kaç dk ?
Oturduğunuz ev kaç yıllık?
Ben eski evleri seviyorum ( büyük olduğu için) içi yenilenmisse masrafsizsa düşünülebilir sanki
Oturduğumuz ev 10 yıllık mesafe çok yok diğer ev Çarşı ve ulaşıma çok yakın daha yukarı da bizim ev daha aşağıda yokuş var bizim evin önünde. Teşekkürler

Evim çok küçük değil 102 m2. Ben de senin gibi düşünüyordum aylardır ara ara gündeme getiriyordu eşim ve arkadaşı :)

Evim çok küçük değil 102 m2. Ben de senin gibi düşünüyordum aylardır ara ara gündeme getiriyordu eşim ve arkadaşı :)
Ben de bazen farkli bir il de yapabilirmiyim ki diyorum.
Ist. yakin daha sakin sakarya, kocaeli gibi.
Aslinda istiyorum sanki neticede beni buraya baglayan bisi yok annemler bu semtde evimiz var diye burada kaldik öyle
Yapamazsam gelirim evim var neticede diyorum.
Belki biraz daha ileride denerim.
Ist. sıkıldım artik.
Daha yesillik kendimi bi hava alim, bi yuruyus yapim diyebilecegim sakin bir yerlere atmak istiyorum.
Kizin okuluna kadar öyle bir duzen degisikligi yapsam aslinda kiz orada okula baslar.
Esimin isine kocaeli taraflari daha yakin.

Insan heryere alisiyo napcan.

Muhitini bilmiyorum senin oralarin.
Ama 25yillik ev nekadar depreme dayanikli?
Yarin oburgun satmaya kalksan olacak 35senelik ev.
Evin yasi onemli ederi baabında.
Carsiya yakin olmak guzel ama.

Bizim ev mahalle arasinda kaliyor ama mah basinda yine hakmar, a101 falan var.
yine mahallenin sonundaki cadde minibus caddesi hani carsiya ojadar uzak diil 2 mahalle var aramizda.
Ama suanki site minibus caddesinde.
Daha islek, 2 adim hemen carsi.
Sokagin sonuna pazar kuruluyor falan burda usenmiyorum disari cikmaya orada useniyordum.
Burayi daha cok seviyorum.
Her yere esit mesafede carsiyi ortaliyor.

Yanisi carsi icinde olayim istiyorsan guzel ama ben yerinde olsam 10 senelik dairemi 25 senelik daireye degismezdim.
Benim diger ev 20 senelik yalitimli kat tapusu var 120m2.
Ama satsam 350 zor eder.
Cunku yasi var.
deprem yonetmenligine uygun diil.(deprem oldugu zamanlar temel falan yapilmis sonra deprem olmus)
Ama yeni yapilan daire 80m2 neti olmasina ragmen 500binden tek daireyi satarim(deblexsiz) yas faktoru, yeniligi, depreme dayanikligi önemli.

Günaydınn
Bugun cidden sabrımın sınandıgını hissediyorum
Zaten 4 te daldı 7.30 da ayaktaydı.
Daha alt degisiyoruz camın önünde kahve fincanı kalmıs geceden ,onu cekti bütün koltuk sütlü kahve
Yerler duvar.Hadi sil yeri,koltuk sil
Omlet yaptm peynirli onu yedi.
Brokoli haslamıstım dolaba koymadan verdim bir iki yedi.
Tabi eline aldı heryer brokoli mutfakta
Oraları temizledim
Makinaya camasr attm
Hadi dedim Alya markete gidelim bastın bana sabah sabah.
40 tl sok;yedek bez,bulasık eldiveni,sıvı krema capsül.
Girdik ve sprey dezenfektan sıktım hemen aldıklarıma
Durur mu svı kremayı patlatmıs kasla göz arası
Süt verdim sallıyorm uyursa bıraktgı yıkıntıyı toplucam salonda
Daha yemek ayarlıcam
Öglene corbası yok bayıl istersen baby

sen izinlimisin
evde ne işin var:)

Kız 2 saat uyudu 10-12 arası
O ara sil toz alları yaptım
Bezelye yaptm etli aksam icin
Tarhana yaparken uyandı.
Bezelyeden yedi biraz
Kule yap,kitap oku
Hadi dedim Alya banyoya
Banyodan cıktık süt verdim 13.30 dan beri sallıyırm anca uyudu
Kusabası etimiz ve kıymamız kalmamıs
Bonfile varmıs onu attım posete pisirdim
Alya yer 2 gün.
Mayısa 1 hafta var direnbaby

spagetti yaptim.
Evi supurdum
Kiza corba icirdim.
Kapılari sildim.
Toz aldim.
Kiz miziklandi.
Besikde durmadi , ayakda durmadi
Battaniye istiyor bukadar huysuzlandiginda son care onu deniyoruz oncesinde ayak, besik, arabayi denedikden sonra.
Oglanda dersteydi kucuk battaniyenin uclarindan tutup kendim salladim belim pert.
Hemen uyudu.
Onu ne zannediyolar anlamiyorum salincak almamak icin direniyorum resmen.
Dunden izmir kofte var.
Salata yaparim yeter.
vileda atcaktim ama dursun hic halim yok.

Hareketli zamanları canim normal meraklıysa birazda ortada ben bise birakmiyordum sumdi buyudu lendi alip suyunu fln iciyor sevdigim bir kupa vardı 2senslik resimli ilgisini çekiyor tabi masaya koyarken düşürüp kırmış özür diledi kac kere alirim ben sana diyor bidekuzum evde iş bitmiyor bide kara delik resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…