- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.599
- 798
- 38
İcinde görmek nasip olsun insallahMinnoşum beşiği geldi ❤
Şimdi kuruyorlar
Şükür bugünü gösterene
Kız ben gitsem calıstırmazlar beniKesinlikle bak sen ya da ben hadi sen calisiyosun yine elinde maasin var.
Ben gitsem asla sigamam.
Maasimda yok ya yedigim bile batar.
Suan guya aliyolar gelirken bisiler falan hep gostermelik kocam basimda onlara muhtac diilim ya muhtac olsam emini. ki kafama on defa vurulur.
Bu konuda esimde biliyorum ki kendim gibi eminim kizinin arkasinda durur.
Sahip cikar yemez yine bakar ona.
Babam gibi bencil diil.
Acar kapisini ve ayrimcilik yapmaz.
En azindan bencillik duygusu yok onda.
O konuda sahip cikacagi konusunda guveniyorum.
Bence herkes evinin bir köşesinde otursun yoksa çok zor bekarkenki hayat olmuyo be kızlar tabii eş kötüyse ne çare gidilirKız ben gitsem calıstırmazlar beni
Bakarız biz sana da cocuguna da derler
Sonra biz bakıyorz size diye basıma kakarlar
he valla dogru dedin.Bence herkes evinin bir köşesinde otursun yoksa çok zor bekarkenki hayat olmuyo be kızlar tabii eş kötüyse ne çare gidilir
Çok teşekkür ederim âminİcinde görmek nasip olsun insallah
Benimkide gitti bugun saat 11 gece geldi uyutma ddi tabi uğraşıyorum uyusun diye suan uyusun az süt ilitip iccem bizimki geceden veriyor siparişi ballı süt iccekmis sabah bayat ekmek var onlar i yumurtalı yaparim bide eşimin biber kaldi sabah yer onuSelammms güzel bayanlar,
Geceniz güzel olsun. Bugün kız geç kalktı. Ona yağda hamur yaptım çok sever. Kahvaltıya oturduk. Hergün masadan kaç defa kalkıyor. Ağzına tıkıştırıyorum. Bugün de öyle. Sonra sandalyeye yan oturdu domatesi almış yiyor ama elinde sıka sıkaAltına küçük bez seriyorum sandalyeye serdirmiyor bazen. Heryer domates. En sonunda kızdım yemiyorsan yeme kaldırıyorum dedim. Bir başladı yemeye tabağı silip süpürdü ben şooookk demekki ye ye ye dememekmi lazım bilemedim. Bir demiyorum iki demiyorum üçüncüye diyorum. Bir de özür diliyor
Sonra evi toparladım..arkadaşa kahveye gittik. Bayağı oturduk kaldık. İyi oldu oynadılar. Arkadaşın kızı uyudu. Benim kız uyanıktı..oynadı bayağı. Sonra eve geldik.Yemek yedirdim.Eşim geldi. Yemek istemedi. Kızı uyutacaktım. Uykusunu kaçırdı. Sonra da uyutmak için uğraştı :)
Ortalıkta pek birşey bırakmaman gerekir bacım anındaa pııırr sana iş çıkarır. Ben hala Mutfak tezgahın üzerinde duvara yakın yere koyuyorum. Geçen bana ne diyor bıçağı biraz ulaşacağı yere koymuşum anne bunu oraya koyy diyor. Neden dedim elimizi kesebilir diyorGünaydınn
Bugun cidden sabrımın sınandıgını hissediyorum
Zaten 4 te daldı 7.30 da ayaktaydı.
Daha alt degisiyoruz camın önünde kahve fincanı kalmıs geceden ,onu cekti bütün koltuk sütlü kahve
Yerler duvar.Hadi sil yeri,koltuk sil
Omlet yaptm peynirli onu yedi.
Brokoli haslamıstım dolaba koymadan verdim bir iki yedi.
Tabi eline aldı heryer brokoli mutfakta
Oraları temizledim
Makinaya camasr attm
Hadi dedim Alya markete gidelim bastın bana sabah sabah.
40 tl sok;yedek bez,bulasık eldiveni,sıvı krema capsül.
Girdik ve sprey dezenfektan sıktım hemen aldıklarıma
Durur mu svı kremayı patlatmıs kasla göz arası
Süt verdim sallıyorm uyursa bıraktgı yıkıntıyı toplucam salonda
Daha yemek ayarlıcam
Öglene corbası yok bayıl istersen baby
En zoru battaniye. Allah sabır versin canımspagetti yaptim.
Evi supurdum
Kiza corba icirdim.
Kapılari sildim.
Toz aldim.
Kiz miziklandi.
Besikde durmadi , ayakda durmadi
Battaniye istiyor bukadar huysuzlandiginda son care onu deniyoruz oncesinde ayak, besik, arabayi denedikden sonra.
Oglanda dersteydi kucuk battaniyenin uclarindan tutup kendim salladimbelim pert.
Hemen uyudu.
Onu ne zannediyolar anlamiyorum salincak almamak icin direniyorum resmen.
Dunden izmir kofte var.
Salata yaparim yeter.
vileda atcaktim ama dursun hic halim yok.
O konuda ben de aynı fikirdeyim. Oğlum da olsa kızıma daha çok şey yapmaya çalışırdım. Muhtaç olmaması için. Tek dileğim güzel bir mesleği olsun keşke hukuk okusa ben yapamadım o yapabilse. İşte hayaller.Malesef bu kisir dongu böyle degismiyor.
Parasini oglu gelini yer ama bisi olsa kizlar bakar.
Keske soyle olsa esit sekilde yaklasilsa.
Birine ev mi aldin otekinede al.
Birine yardim mi ettin otekinede et.
insallah ben bunu yapabilirim.
Sayet kizim daha kiymetli su sebeple el oglu neticede rahatmidir, soylemezse falan falan..
Kizim icin yapmak isterim gelirse evi olsun acsin kapisini.
Kenarda parasi olsun kendini muhtac hissetmesin.
Ayaklarinin uzerinse dursun tabiki ama ne bilim okadar seyler goruyoruz izliyoruz ki.
Ayy dillere bakOrtalıkta pek birşey bırakmaman gerekir bacım anındaa pııırr sana iş çıkarır. Ben hala Mutfak tezgahın üzerinde duvara yakın yere koyuyorum. Geçen bana ne diyor bıçağı biraz ulaşacağı yere koymuşum anne bunu oraya koyy diyor. Neden dedim elimizi kesebilir diyorçocuk adapte olmuş.
Ben de varım bendeebebe sallamaktan yorulanlarda bu gece karsinizdayim.buyuk konusmayim ama bosansam annemlerin evine donmem sanirim
Ben adamı bosasam sartlar kesin daha iyi olurKızlar evlenip ayrılıp bir de çocukla baba evine gitmek herkese zor olur. Nedense evlenen kız gözden çıkıyor. Çünkü hep gidici gözüyle bakılıyor.
Ben annemin evinden 22 yaşımda okul için ayrıldım sonra da geri gitmeyip kendi ayaklarımın üzerinde durmayı amaçladım. İşimi buldum zaten ablam da buradaydı. Ama o amerikan hastanesinde çalışıyordu lojmanında kalıyordu. Kuzenimle birlikte kaldık. Sonra ablam devlet hastanesine geçince eve geçti ablamla birlikte kalmaya başladık. Sonuçta ayaklarımım üzerinde durdummu durdum. Kimseye de boyun eğmedim. Tabi evliliğimde eşim sağolsun çok konuda herşeye kendi el atar. Ne maaşımı sordu ne illa çalışman lazım dedi. Eve desteğim hep vardı.Ben yine de bir kadının güvencesi olması gerektiğine inanıyorum. Hayatta neler oluyor. En basiti annemle öz babamın olayı.
Şimdiye gelince Allah korusun da olduki ayrıldım asla çocuğum varken eski yaptığımı yapamam diye düşünüyorum. Çalışsam yetebilecekmiyim. Çocuğa kim bakacak. İstanbulda artık çok zor.
Annemin yanına gitsem ne olur bilmem. Elbet bakar kıza ben çalışırım.
Hiçbir zaman kızımla şimdiki raharlığım olmaz eminim. Sonuçta çalışan Ve çocuğuna annesi bakan ve onlardan ayrı evde kalabilecek maddi güce sahip olan anneler tabi daha avantajlı bu konuda düzen aynı devam eder bence. Ama her ne kadar anneminde babamında kapısı hep açık olsa da anne evine yerleşmek hiç akıl karı değil benim için. Kızıma gelince zaten kafamdaki düşünce erken evlenmesini istemem tabi büyük konuşmak da istemiyorum. Olduki evlendi asla ezdirmem. Gücüm yettiği kadar arkasında olurum. Aman idare et lafından nefret ederim. Asla onu da demem. Çok fena kız annesiyim ( fena kaynanayım )
aynen oyle bakiyor ki uykuyu almis gibi .abovBen de varım bendee
1 saattir sallıyorm uyuyor ama bırakınca kaldırıyor kafayı
Ay bide uykumun en tatlı yerinde uyandırdı ya
×2 oluncadaha yeni uyumusum gibi hissediyorum allahim sabah olmus.bakalim yeni gunde bizi neler bekliyor
Ay nezaman düzene gircek bu bebeler yawwwaynen oyle bakiyor ki uykuyu almis gibi .abov
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?