Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allahım sikayetlenmicem diyorum ama kıza bişey oldu bir yerimi agriyo anlayamiyorum.
Calpol verdim durmuyo
Agliyo surekli.
Ay cildircam icimden ya sabir cekiyorum.
Kucakda dururdu kucakda da durmuyo
Uyuma dedim agla kizim agla.
Cocugum sakin falan demicem kimseye valla.

Bu aralar hiç yemek yapasım yok uydurmazyon yemek yapıom elim kolum kırık gibi
Akşama balık var dolaptan bide tarhana çorba salata yeter
Benimde yapasim yok hatta suan yemegimde yok kız yakamdan duserse yapacaktim ama yakaignesi gibi geziyoruz

Öpüyorsa kesin öyle olur. Bir de başlar yağlı ballı sözlere. Ne yapar eder kendini insanlara sevdirir. Çekingen çocuk değil ela kendi atlar direk. Alya nasıl o konuda.
Alya bizim tam bir komplimancı enistesi pelus almıs ,gitti gitti öptü pazar günü
Sahsına münasır bi kız
2 abi var bide görümcemin oglan 2 yasında
Kardesiminki 3 e gircek parmagında oynatıyo cocukları
Görümcem benim oglan yemediği seyleri yiyo bu kız sayesinde diyo

selam kızlar
sabah yoğundum ama şimdi sakin
bir çantam vardı kenarı sökülmüştü çok severek kullanıyordum,
eşim almıştı bir özel günde louis vuıtton orjinal
şimdi alsam çok artmıştır, atmaya da kıyamadım
25 tl yaptırdım :):) gayette güzel oldu

Banyo yaptırdım. Yattık süt istedi yok dedim gündüz gündüz süt istiyor. Yemek yiyelim diyorum yok. Bardakla olursa olur dedim baştan olmaz dedi sonra baktı olmayacak olur dedi. Bardakla içti. Sonra yattık bu defa ama ben oyuncaklarımı toplamadımmm bahane çok uyumamak için. Uyusa rahatça yemek yaparım. Bakalım binbir çeşit bahaneden sonra ayağımda sallıyorum gidici gibi :) bugün de uyursa oh be diyeceğim.

39 tl verdiğim peluslar elimde patladı
Gitmis bana babasının aldıklarını getiriyor giydir diye
Benim kiz boyle olursa ki cok Amin esim cildirir sanirim.
Adamin aklina mukayet olmam lazim

Dun babamla azicik balkonda oturdu kiz aglayinca dayanamadi hemen beni gormedi ya ondan diyo hemen aldi kizi salona gecti vallada sustu kız
annemde hakketen babasini istiyormus diyor

Benim oglanda hep cisim var diyip diyip kalkiyordu zorla uyutunca..

Ben marka olmasa bile sevdigim bisim olunca kiyamiyorum ya
Elim gitmiyo hic atmaya

Oku kuzum benimki sakindi ama. Bir ortamda öyle denilip görülse akşamı çocuk çok ağlıyordu panik yapıyordum çok okuyordum

Bime ugradım.
Surası 28 tl.
Bisküvi 4.95 ama almayın asırı asırı tatlı cıktı
Naneli kahve güzel yaptm hemen
İciyorm
Kadifeye zam gelmis 3 küsür olmjs
Aksama tas kebabı yapcam
Bende gördüm tam buğdayı var diye almam camasir suyu ilişti gozume 2.5 luk olan perde beyazlatici vardı bide

Selam kızlar kahvaltı edip sil süpür yaptim bugun dik supurgeyi temizledim 10 günü bulmadan doluyor toz aldim babasıyla oğlan çıktı doktor seti almış gelmis hasta olacaksın simdi diyor oynadık Biraz sonra banyo lavabo klozet temizledim balkona sildim süt aldım 3 kilo iki kahve ictik eşimle sütlü oglus a incelik ayırdım içmiş köftehor iş yaparken sutu mayaladim aksam için et haslama yaptim patatesli eşim iş için çıktı şimdi aksama gelir makine bozulmuş tamire gitcek arkadaşıyla o gitmeden yedi et oglusla yedi biraz onunla çok kahvaltı etmemişti iyi oldu kahve yaptim içiyorum ogluş fındık yiyor verdim çizgi film açtı az dinleniyim pilav yapcam biraz ikimiz yeriz aksam aartık bime çikabilirsem alcaklarim var

Bizim oglanda sofra kuruyorum kalkıyor dolaşıyor uğraşıyorum yesin diye hayır diyor
İyi kaldırıyorum diyince kaldırmaym diye engle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…