- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Aynen öyleallah kocana ve sana bol kazanç versin ,kismeye muhtaç etmesin
özgürlük gibisi yok
Benimde yapasim yok hatta suan yemegimde yok kız yakamdan duserse yapacaktim ama yakaignesi gibi geziyoruzBu aralar hiç yemek yapasım yok uydurmazyon yemek yapıom elim kolum kırık gibi
Akşama balık var dolaptan bide tarhana çorba salata yeter
Bizde su evrelere gelelimmAy benimki de öyle olr kesin:)
Babası panduf almıs aksam
Allahım nasıl sevinme gidip gidip öpüyor adamı
Suan geldiğimden beri aglıyorBizde su evrelere gelelimmmasallah Alyosa
Alya bizim tam bir komplimancı enistesi pelus almıs ,gitti gitti öptü pazar günüÖpüyorsa kesin öyle olur. Bir de başlar yağlı ballı sözlere. Ne yapar eder kendini insanlara sevdirir. Çekingen çocuk değil ela kendi atlar direk. Alya nasıl o konuda.
Zeki Mürende bizi görecek mi?Suan geldiğimden beri aglıyor
Esofmanı cıkarcakmısız
Alt degisimde giydirdim diye kıyamet koptu
Su soguk girince alısmıyosn bacım gelmeyin
Benim kiz boyle olursa ki cok Amin esim cildirir sanirim.39 tl verdiğim peluslar elimde patladı
Gitmis bana babasının aldıklarını getiriyor giydir diye
Benim oglanda hep cisim var diyip diyip kalkiyordu zorla uyutunca..Banyo yaptırdım. Yattık süt istedi yok dedim gündüz gündüz süt istiyor. Yemek yiyelim diyorum yok. Bardakla olursa olur dedim baştan olmaz dedi sonra baktı olmayacak olur dedi. Bardakla içti. Sonra yattık bu defa ama ben oyuncaklarımı toplamadımmmbahane çok uyumamak için. Uyusa rahatça yemek yaparım. Bakalım binbir çeşit bahaneden sonra ayağımda sallıyorum gidici gibi :) bugün de uyursa oh be diyeceğim.
Ben marka olmasa bile sevdigim bisim olunca kiyamiyorum yaselam kızlar
sabah yoğundum ama şimdi sakin
bir çantam vardı kenarı sökülmüştü çok severek kullanıyordum,
eşim almıştı bir özel günde louis vuıtton orjinal
şimdi alsam çok artmıştır, atmaya da kıyamadım
25 tl yaptırdım :):) gayette güzel oldu
aynı ben :):)Ben marka olmasa bile sevdigim bisim olunca kiyamiyorum ya
Elim gitmiyo hic atmaya
Oku kuzum benimki sakindi ama. Bir ortamda öyle denilip görülse akşamı çocuk çok ağlıyordu panik yapıyordum çok okuyordumAllahım sikayetlenmicem diyorum ama kıza bişey oldu bir yerimi agriyo anlayamiyorum.
Calpol verdim durmuyo
Agliyo surekli.
Ay cildircam icimden ya sabir cekiyorum.
Kucakda dururdu kucakda da durmuyo
Uyuma dedim agla kizim agla.
Cocugum sakin falan demicem kimseye valla.
Bende gördüm tam buğdayı var diye almam camasir suyu ilişti gozume 2.5 luk olan perde beyazlatici vardı bideBime ugradım.
Surası 28 tl.
Bisküvi 4.95 ama almayın asırı asırı tatlı cıktı
Naneli kahve güzel yaptm hemen
İciyorm
Kadifeye zam gelmis 3 küsür olmjs
Aksama tas kebabı yapcam
Selammms güzel bayanlar,
Geceniz güzel olsun. Bugün kız geç kalktı. Ona yağda hamur yaptım çok sever. Kahvaltıya oturduk. Hergün masadan kaç defa kalkıyor. Ağzına tıkıştırıyorum. Bugün de öyle. Sonra sandalyeye yan oturdu domatesi almış yiyor ama elinde sıka sıkaAltına küçük bez seriyorum sandalyeye serdirmiyor bazen. Heryer domates. En sonunda kızdım yemiyorsan yeme kaldırıyorum dedim. Bir başladı yemeye tabağı silip süpürdü ben şooookk demekki ye ye ye dememekmi lazım bilemedim. Bir demiyorum iki demiyorum üçüncüye diyorum. Bir de özür diliyor
Sonra evi toparladım..arkadaşa kahveye gittik. Bayağı oturduk kaldık. İyi oldu oynadılar. Arkadaşın kızı uyudu. Benim kız uyanıktı..oynadı bayağı. Sonra eve geldik.Yemek yedirdim.Eşim geldi. Yemek istemedi. Kızı uyutacaktım. Uykusunu kaçırdı. Sonra da uyutmak için uğraştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?