Bir astroloğ takip ediyorumSelam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz
Kızlar uyuttum kızı, iki saati geçti bakalım.
o arada yemekleri yaptım iyi oldu. Hünkar beğendinin etini yaptım patlıcanlarını közledim. Kalanını yemek zamanı yaparım. Tam buğdaylı makarna yaptım.kıza tereyağında kavurdum. Kıza Et pişirdim. Bize de makarna için roka pesto sos yaptım
semizotunu yoğurtladım. Çorbam var. Turşu da çıkartırım. Eşime dedim aç değilim dedi. Yahu bu adam yemek yapınca aç değilim diyor yapmayınca eve geliyor buzdolabını kurcalıyor yemek arıyorNeyse bakalım yemezsse kız uyanınca kızımla yeriz.
bir posta daha çamaşır çıktı katlayacağım. Hadi bana kolay gelsin :)))
Yakıyolar dimiSelam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz
Aynen 15.00-15.30 en gec uyumazsa bekliyorum 19.00 de bayılıyor zatenKaçta uyutuyorsun 15:00 mi?
Geç saatten sonrası iyi olmaz derler
Yani 15:00 den sonraya kalınca ben ellemiyordum akşam 8 den ertesi güne kadar yapışıyordu yatağa
cok gecmis olsun canim5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Dün eşim anjiyo oldu sabah 6 da çıktık evden, akşama doğru geldik eve. Bı damar doğuştan darmis /60 70 oranındadikkatli bir hayat sürecek işte inşallah Allah beterinden korusun napalim çok şükür ki sağlığını çok riske atacak bi durum değilmiş
Dün hastanede zaman geçmek bilmedi, önceki gecesi zaten uyuyamadım hiç akşam eve gelince üstümden tır geçmiş gibiydi, bugün çok şükür hepimiz iyiyiz
Çok sağol canımcok gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Dün eşim anjiyo oldu sabah 6 da çıktık evden, akşama doğru geldik eve. Bı damar doğuştan darmis /60 70 oranındadikkatli bir hayat sürecek işte inşallah Allah beterinden korusun napalim çok şükür ki sağlığını çok riske atacak bi durum değilmiş
Dün hastanede zaman geçmek bilmedi, önceki gecesi zaten uyuyamadım hiç akşam eve gelince üstümden tır geçmiş gibiydi, bugün çok şükür hepimiz iyiyiz
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim rabbim şifa versin5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Amin canım çok sağolG
Geçmiş olsun canim rabbim şifa versin
Gece 11 i buluyor. Bazen 12 de oluyor daha geç saate kalmadı hiç. 4 te de bazen uyuduğu oluyor. O saatte uyutunca ben de rahat iş yemek vs yapıyorum.Dinleniyorum.Gündüz uykusu 3 saati buluyor. Ee bir de gündüz uyutmadığında bazen saat 17:00 de uyumak için deliriyor. O saatten sonra mızmız ağlamalar uyku deliliği oluyor ondan dolayı daha rahat ediyorum. Eşim de 20:30 da geliyor. Erken uyursa göremedim kızımı diyor. Çünkü gündüz uyumassa 19:30 da bayılıyor.Kız sen bu kzıı aksm üstü uyutuyom,gece sarkmıyo mu uykusu?
Ben 15.00 den sonra uyutunca gece sarkıyor
Evet standart 15:00 de uyutmaya çalışıyorum. Ancak uykusu geliyor.ellemezsem yukarı da yazdığım gibi deliye dönüyor. Bizim de aynı 19:30 da uyusa uyanma olmuyor sabah 8-9 da kalkıyor. Uykuyu seviyor bize çekmişKaçta uyutuyorsun 15:00 mi?
Geç saatten sonrası iyi olmaz derler
Yani 15:00 den sonraya kalınca ben ellemiyordum akşam 8 den ertesi güne kadar yapışıyordu yatağa
Akşamüstü dediğin hangi saatAynen 15.00-15.30 en gec uyumazsa bekliyorum 19.00 de bayılıyor zaten
Gece yoksa dikiliyor aksm üstü uyuyunca
Aaa geçmiş olsun canım. Sağlığın kavuşsun biran önce Allah bir daha yaşatmasın5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Ay evet ama onlar o şekilde birde yeni gelinin ailesinde çok tutucu adetleri var hep beraber olmaya çok meraklılar gittim ama eşim geç geldiği için geç gittikAnam virüs varken niye kalabalık toplanıyorlar bilmem birde çocuğun var seni cagiriyolar
Bende ilk cin kaynaklı bir yerden el makinası aldım ama beklentimi karşılamadı suanki ise ikinci el ama oldukça iş görüyor Singer bu daAyy süperr eline saglıkk
Cocuklugumdan beri su singerin el dikis mak.ne bayılırım.
Gecen markette gördüm bi an alsam mı dedim
Cocukken onunla kendime elbiseler diktiğimi hayal ederdim,yas 33 hala el seysiyle dikebilecğimi hayal etmisim meger
KatılıyorumYazdım cıkmamıs
Valla kimse cocuklu kadına misafir var gel demesin.
Hele su virüs ortamında misafir de gelmesin dicem de büyükler anlamıyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?