Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz
Bir astroloğ takip ediyorum
Bugün canlı yayında dedi
Maraş Hatay Mersin
Kalleşçe saldırılar olacak yangın
Allah hepimizi korusun
Resmen askerlerimizin sabrını zorluyorlar

Kaçta uyutuyorsun 15:00 mi?
Geç saatten sonrası iyi olmaz derler
Yani 15:00 den sonraya kalınca ben ellemiyordum akşam 8 den ertesi güne kadar yapışıyordu yatağa

Bir rehavet cokmustuki üzerine halıcılar aradi 10 dakkaya geliyoruz diye hemen topladim halılarımı gelip aldılar 2 hali 60 tl tutuyor h sonu gibi gelir ddiler hazır hali yokken aksam iş çıkardım kendime koltukları cektim sildim altlarını bir makine banyo paspasinı attim yemek yedik topladim mutfagi eşim geç gelcek çay içiyorum dizi bakip

Yani 15:00 den sonraya kalınca ben ellemiyordum akşam 8 den ertesi güne kadar yapışıyordu yatağa
Aynen 15.00-15.30 en gec uyumazsa bekliyorum 19.00 de bayılıyor zaten
Gece yoksa dikiliyor aksm üstü uyuyunca

5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Dün eşim anjiyo oldu sabah 6 da çıktık evden, akşama doğru geldik eve. Bı damar doğuştan darmis /60 70 oranında dikkatli bir hayat sürecek işte inşallah Allah beterinden korusun napalim çok şükür ki sağlığını çok riske atacak bi durum değilmiş
Dün hastanede zaman geçmek bilmedi, önceki gecesi zaten uyuyamadım hiç akşam eve gelince üstümden tır geçmiş gibiydi, bugün çok şükür hepimiz iyiyiz

cok gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun

G Geçmiş olsun canim rabbim şifa versin

Selâm herkese ,keyifler yerinde inşallah babyloading87 satış yapıyorum valla ilham kaynağı oldun bana sağol IBAN eşimin ona gidiyor para benimki kafa dağıtmak maksat
Emekli oldum diye yazmıştım alelacele olmuştum sağlık calisaniyim tekrar emeklilik yasağı gelir takılırım diye ve bu akşam yasak geldi. Kalbimin sesini dinledim iyi ki dinlemisim yoksa halim harap olurdu.
K kardespayi sizi okudum ama bir türlü yazamadım benim oğlum otizmli 9 yaşında en çok oğlum için emekli oldum.
Göz teması için kağıda delik açın gözlerinize tutun, istediği şeyi göz kenarinizda tutun, bir çarşafın altına birlikte girin, salıncakta sallarken aniden durdurun önünde olacaksınız şaşkınlıkla bakar size , Instagram'da odyolog anne sayfası var paylaşımları güzel küçük bebeği var takip edin derim. Normal gelişim gösteren tüm bebekler için de ilham kaynağı olur. tr_lelli kızını güle güle büyüt takip edebilirsin o sayfayı
Kusura bakmayın ortadan dalıp yazıyorum ruhum bedenimden yorgun geliyor o yüzden

Kız sen bu kzıı aksm üstü uyutuyom,gece sarkmıyo mu uykusu?
Ben 15.00 den sonra uyutunca gece sarkıyor
Gece 11 i buluyor. Bazen 12 de oluyor daha geç saate kalmadı hiç. 4 te de bazen uyuduğu oluyor. O saatte uyutunca ben de rahat iş yemek vs yapıyorum.Dinleniyorum.Gündüz uykusu 3 saati buluyor. Ee bir de gündüz uyutmadığında bazen saat 17:00 de uyumak için deliriyor. O saatten sonra mızmız ağlamalar uyku deliliği oluyor ondan dolayı daha rahat ediyorum. Eşim de 20:30 da geliyor. Erken uyursa göremedim kızımı diyor. Çünkü gündüz uyumassa 19:30 da bayılıyor.
Bugünlerde bazı günler gündüz uykumuz var bazı günler yok. Öyle devam ediyoruz bakalım. Üç yaşında ne olacak. Aslında bizim sıkıntımız sabah 9 da uyanması daha erken uyansa tüm uykuları erken olur ama erken uyanması da hiç işime gelmiyor bu sistem bana çok uygun

Evet standart 15:00 de uyutmaya çalışıyorum. Ancak uykusu geliyor.ellemezsem yukarı da yazdığım gibi deliye dönüyor. Bizim de aynı 19:30 da uyusa uyanma olmuyor sabah 8-9 da kalkıyor. Uykuyu seviyor bize çekmişMaşallah aman nazar değmesin uyku konusuna. Allah tüm bebelere bol bol uyku versin.

Aaa geçmiş olsun canım. Sağlığın kavuşsun biran önce Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar iyi geceler.
eşim geldi yemekten yedi. Hatrın için yiyeyim dedi sonra çay faslı. Kardeşimle kızları görüntülü konuşturduk. Sonra kitap okudum. Biraz zeka kartları ile oyun oynadık. Sonra meyve getirdim.
Benim kız da biraz anacı sanırım. Babasına da düşkün ama benimle uyumak istiyor. Ben olnayınca babası da olsa ağlıyor. Soruyor.
sanırım daha çok zamanını benimle geçirdiği için.
neyse saat 23:00 de diş fırçalattım. Eşim dedi hadi yatıyoruz anneyle biz koltukta kolunu bile attırmıyor adamın. Sonra tamam uyku saatimiz geldi dedi mendilini aldı yanıma geldi yattı.uyudu. Bu gece yanımızda yatırmayı düşünüyorum. Dün gece odasında yattım. Bu ara böyle gider. Gece serinliyor hava.

Anam virüs varken niye kalabalık toplanıyorlar bilmem birde çocuğun var seni cagiriyolar
Ay evet ama onlar o şekilde birde yeni gelinin ailesinde çok tutucu adetleri var hep beraber olmaya çok meraklılar gittim ama eşim geç geldiği için geç gittik
Bende ilk cin kaynaklı bir yerden el makinası aldım ama beklentimi karşılamadı suanki ise ikinci el ama oldukça iş görüyor Singer bu da

Benimde çocukluktan hayalimdi kıyafet tasarladım tasarlamak ile dikmek çok başka birde eğitimini almadiysan sinir sabır ilklerde çok yıpranıyor
Yazdım cıkmamıs
Valla kimse cocuklu kadına misafir var gel demesin.
Hele su virüs ortamında misafir de gelmesin dicem de büyükler anlamıyr
Katılıyorum
Bizim oğlan zaten kırgın eşimle geç gittik
İşten döner dönmez
Arkadaşını çağırmış arkadaşı niye bu saatte geldin deyinfe bende oğlan hastaydı haberin yok mu dedim hesoq soruyorlar
Yeni gelini mutfağa sokmuslar
Çeyreğini takmışlar evine geldikleri için.
biz hiç görmedik anam ya bedavaya gittik resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…