Küçük Düşün Büyük Olsun!

39 tl verdiğim peluslar elimde patladı
Gitmis bana babasının aldıklarını getiriyor giydir diye

Bizimkide çok babacı
Akşama kadar biz ilgilenelim
Birde kıyafet seçme işine erken başladı bizimki dışarı çıkarken mutlaka takım elbisesinin ceketini giymek istiyoe
O olmuyorsa gömlek
Babais buna kundura almış ona çıldırıyor
Çocuklarda ayırt ediyor ben o yüzden kolay kolay bişey almam beraber gidip alınca iyi oluyor
Geçenlerde oğlana bir pijama altı diktim çok iyi olmadı ama ona bile çok sevindi emeğe değer veriyor sıpa diyecegim ama bugün ona yine takım diktim
Yok anam giymiyor
Kalan kumaşla ayağına ev patiği yaptım basit usul

İyi ki dikis makinasını almışım
Geçen sene kiloyla aldığım kumaşları bu sene bitirdim
Arada buralardan da aldım ama çok şükur kendime tuniktir elbisedir bol pantolon pijama dikiyorum yazın hep diktigim tek parçaları giydim

Hem tasarruf hem hobi
En çokta üretmek mutlu ediyor beni

Oğlan hasta oldu bu arada bizim gece çok zordu burnu tıkanıyor tuzlu su ile açtım
Kaç sefer gündüz de ortalığın anası ağlıyordu çorba yaptım icmedi
Mercimekli bulgur yaptım yatinca o.
Akşama kaynanam yemeğe çağırdı.
Yeni dunurlerini çağırmış sizde gelin diyor. Bende bakalım dedim birkaç gün önce ordaydik bana ne zaman çağırayım diye sordu bende açıkça söyledim anne ben kendi yemeğme evime yetişemiyorum kendine güveniyorsan al dedim. O da yemek yaparım ama servis vs diyor. Dunurler çok kalablik birde kadın erkek ayrı sofra kuruluyor zor oluyor cok. Oglanda durmiyoe gerçekten de bu saate kadar evi anca toparladim

Bulasik makinesi bosalttim kahve içip çıkanları kaldırdım tezgahı toplayıp uzandi m bi yorgunluk çöktü aslında diğer camlar i silesim var yarinda yağış diyor bakicam aksam
Havalardan galiba bende de var o yorgunluk gece de çok yatamadım
Camları ertele istersen
Geçen ben hava durumuna bakmadan silmiştim bir hafta bile
Dayanmadi yağmur yağınca

Bizim henüz kıyafet seçimine henüz tam olarak başlamadı. Birkaç defa oldu. İkna ettim.
kv de seni yardımamı çağırıyor yoksa yemeğemi. Çocukla kalabalığa nasıl koşturacaksın. Bahane uydurabilirsen uydur

Başlamasın ama arada tutuyor bizimkininde illa bunu giyeceğim diye inadı çok diretmmiyorum uygun biseuse bende bu sefer kendini kabul ettirmek için iyice inatlasacak

Yardıma çağırdı cuma günü birkaç haftadır gitmedigim için gideyim dedim kahvaltı hazırladım beraber oturduk konusu gelince cumartesi için çağırayım ne diyorsun deyince bende ifade ettim işte bugün için yemeğe sizde gelin dedi

Ya kıymet bilse giderim yardıma da iyi kotu ama bilmiyor kıymet orada paspasta olsam goze gelmiyor başkasının yaptıklari göze geliyor kuru bir tesekkure bile okeyim ama yok yeni gelini kendi kardeşi arkasından dedikosunu eksik etmediği dostu ahretligine toz kondurmaz en güzeli mesafe

boşuna kendimi hirpalamakta istemiyorum sersem gibiyim yatamadım hiç gece gündüz de uyuyamiyorum

Kızlar uyuttum kızı, iki saati geçti bakalım.
o arada yemekleri yaptım iyi oldu. Hünkar beğendinin etini yaptım patlıcanlarını közledim. Kalanını yemek zamanı yaparım. Tam buğdaylı makarna yaptım.kıza tereyağında kavurdum. Kıza Et pişirdim. Bize de makarna için roka pesto sos yaptım
semizotunu yoğurtladım. Çorbam var. Turşu da çıkartırım. Eşime dedim aç değilim dedi. Yahu bu adam yemek yapınca aç değilim diyor yapmayınca eve geliyor buzdolabını kurcalıyor yemek arıyor Neyse bakalım yemezsse kız uyanınca kızımla yeriz.
bir posta daha çamaşır çıktı katlayacağım. Hadi bana kolay gelsin :)))

Eline koluna sağlık bir sürü yemek yapmışsın maşallah.

Oku kuzum benimki sakindi ama. Bir ortamda öyle denilip görülse akşamı çocuk çok ağlıyordu panik yapıyordum çok okuyordum
goruntulu aradilar eltim bi gormeye gelmisti baska gormemisti o kaldir bi bakim buyumusmu falan dedi valla nazarladilar cocuumuu
Hala sakinlesmedi ve uyumadi
Dakikalari sayiyorum esim geldigi an ona kitleyip kendimi balkona aticam.
Oglan da salladi, arabada gezdirdi yok yok

Okudum ufledim ya yine disler ya da agrisi var anlayamiyorum ki

Ay sesli güldüm yaa
Üsengec tesellisi okadar oluyo demek

Anneannemde her aradiginda kizim baska yapma kizinda var oglunda diyo.
Anneanne baglattim daha yok yapmam olmaz zaten diyorum iyi yaptin diyo.
Sonra aradiginda yine diyoki baska dogurma yeter sana 2 tane ama olsa napcan mecbur dogurcan diyo
Yine diyorum anneanne yok daha olmaz diye.
Yine aradiginda yine diyo.
Aiyy unutuyo akli gidiyo dicemde benim hatirlamadiklarimi hatirliyo
Dogurtcak beni zorla diye diye
Bi de olursa napcan diyo
Sana vercem dicem bir daha sorarsa

Anam virüs varken niye kalabalık toplanıyorlar bilmem birde çocuğun var seni cagiriyolar

Maşallah kuzum baya yemek yapmışsın hünkar beğendi severim bende

Sana vercem dersen unutmaz

Ayy süperr eline saglıkk
Cocuklugumdan beri su singerin el dikis mak.ne bayılırım.
Gecen markette gördüm bi an alsam mı dedim
Cocukken onunla kendime elbiseler diktiğimi hayal ederdim,yas 33 hala el seysiyle dikebilecğimi hayal etmisim meger

Yazdım cıkmamıs
Valla kimse cocuklu kadına misafir var gel demesin.
Hele su virüs ortamında misafir de gelmesin dicem de büyükler anlamıyr

İşten çıktım eşimi aldım ordan oğlanı aldık
Gel yemek hazırla üstüne çay içtik dedim bana müsade azıcık dinleniyim
Eşim yemekte yine bir tur planı yaptı videolar gösterdi
Biz karı koca anca gezmeye gelmişiz
Tatil kumbarasına para atıyor sürekli bir de bana diyor attın mı diye dedim rahat ol atıyorum
2020 Ocak da yaptık hedef Haziran 2021 de açmak bakalım

Dün dışarda yedik yeni bir hamburgerci keşfetmiş beyim oraya gittik
Bugün dün yiyeceklerimizi yedik
Kavurma çorba

A101 den özsüt mozaik pasta aldım ama pek sarmadı eşimi
Kendisi Palet pastanesinin yaptığını sevince . Dedim nerde buluyum ben şimdi sana palet çay var ben var pasta var keyfin bilir. Ses etmedi öylesine yedi.

Kız sen bu kzıı aksm üstü uyutuyom,gece sarkmıyo mu uykusu?
Ben 15.00 den sonra uyutunca gece sarkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…