- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
tesekkur ederim bakiyorum hemen.ne kadar fedakar bi annesiniz masallah diyeyim guzel gunleriniz olsun evladinizla.durumunuz nasil suanSelâm herkese ,keyifler yerinde inşallahbabyloading87 satış yapıyorum valla ilham kaynağı oldun bana sağol IBAN eşimin ona gidiyor para benimki kafa dağıtmak maksat
Emekli oldum diye yazmıştım alelacele olmuştum sağlık calisaniyim tekrar emeklilik yasağı gelir takılırım diye ve bu akşam yasak geldi. Kalbimin sesini dinledim iyi ki dinlemisim yoksa halim harap olurdu.
K kardespayi sizi okudum ama bir türlü yazamadım benim oğlum otizmli 9 yaşında en çok oğlum için emekli oldum.
Göz teması için kağıda delik açın gözlerinize tutun, istediği şeyi göz kenarinizda tutun, bir çarşafın altına birlikte girin, salıncakta sallarken aniden durdurun önünde olacaksınız şaşkınlıkla bakar size , Instagram'da odyolog anne sayfası var paylaşımları güzel küçük bebeği var takip edin derim. Normal gelişim gösteren tüm bebekler için de ilham kaynağı olur.tr_lelli kızını güle güle büyüt takip edebilirsin o sayfayı
Kusura bakmayın ortadan dalıp yazıyorum ruhum bedenimden yorgun geliyor o yüzden
Çok sağol canımAaa geçmiş olsun canım. Sağlığın kavuşsun biran önce Allah bir daha yaşatmasın
Her yeri kundakliyo adiler.Selam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz
cok gecmis olsun canim Allah sifa versin5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Dün eşim anjiyo oldu sabah 6 da çıktık evden, akşama doğru geldik eve. Bı damar doğuştan darmis /60 70 oranındadikkatli bir hayat sürecek işte inşallah Allah beterinden korusun napalim çok şükür ki sağlığını çok riske atacak bi durum değilmiş
Dün hastanede zaman geçmek bilmedi, önceki gecesi zaten uyuyamadım hiç akşam eve gelince üstümden tır geçmiş gibiydi, bugün çok şükür hepimiz iyiyiz
Aa cok gecmis olsun cnm5 taksit okuyup yazıyorum yine
İyi aksamlar kizlar
Dün eşim anjiyo oldu sabah 6 da çıktık evden, akşama doğru geldik eve. Bı damar doğuştan darmis /60 70 oranındadikkatli bir hayat sürecek işte inşallah Allah beterinden korusun napalim çok şükür ki sağlığını çok riske atacak bi durum değilmiş
Dün hastanede zaman geçmek bilmedi, önceki gecesi zaten uyuyamadım hiç akşam eve gelince üstümden tır geçmiş gibiydi, bugün çok şükür hepimiz iyiyiz
Sen rahat ediyosn iyi tabiGece 11 i buluyor. Bazen 12 de oluyor daha geç saate kalmadı hiç. 4 te de bazen uyuduğu oluyor. O saatte uyutunca ben de rahat iş yemek vs yapıyorum.Dinleniyorum.Gündüz uykusu 3 saati buluyor. Ee bir de gündüz uyutmadığında bazen saat 17:00 de uyumak için deliriyor. O saatten sonra mızmız ağlamalar uyku deliliği oluyor ondan dolayı daha rahat ediyorum. Eşim de 20:30 da geliyor. Erken uyursa göremedim kızımı diyor. Çünkü gündüz uyumassa 19:30 da bayılıyor.
Bugünlerde bazı günler gündüz uykumuz var bazı günler yok. Öyle devam ediyoruz bakalım. Üç yaşında ne olacak. Aslında bizim sıkıntımız sabah 9 da uyanması daha erken uyansa tüm uykuları erken olur ama erken uyanması da hiç işime gelmiyorbu sistem bana çok
Bereketli olsunnSelâm herkese ,keyifler yerinde inşallahbabyloading87 satış yapıyorum valla ilham kaynağı oldun bana sağol IBAN eşimin ona gidiyor para benimki kafa dağıtmak maksat
Emekli oldum diye yazmıştım alelacele olmuştum sağlık calisaniyim tekrar emeklilik yasağı gelir takılırım diye ve bu akşam yasak geldi. Kalbimin sesini dinledim iyi ki dinlemisim yoksa halim harap olurdu.
K kardespayi sizi okudum ama bir türlü yazamadım benim oğlum otizmli 9 yaşında en çok oğlum için emekli oldum.
Göz teması için kağıda delik açın gözlerinize tutun, istediği şeyi göz kenarinizda tutun, bir çarşafın altına birlikte girin, salıncakta sallarken aniden durdurun önünde olacaksınız şaşkınlıkla bakar size , Instagram'da odyolog anne sayfası var paylaşımları güzel küçük bebeği var takip edin derim. Normal gelişim gösteren tüm bebekler için de ilham kaynağı olur.tr_lelli kızını güle güle büyüt takip edebilirsin o sayfayı
Kusura bakmayın ortadan dalıp yazıyorum ruhum bedenimden yorgun geliyor o yüzden
Çok sağol canımHer yeri kundakliyo adiler.
cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Çok sağol canım Allah dermansiz dert vermesinAa cok gecmis olsun cnm
Biara benim kvde senede bir oluyordu nerdeyse
Korkma hic bisey olmaz Allahın izniyle
Annem yengec,yengecten yengece cok fark var yaK kardespayi teşekkür ederim çok naziksiniz. Oğlum otizm spektrumun orta seviyesinde diye düşünüyorum. İhtiyaç dahilinde konuşma var sohbet sınırlı genel anlamda sakin bir çocuk ilaç vs kullanmıyoruz ergenlik döneminde ihtiyaç olursa diye oteliyorum. 44 yaşında emekli oldum ( full fiili hizmet süresi ile çalıştım o yüzden erken emekli oldum 8 yıl öncesine çekti yaşımi)elim ayağım tutarken oğluma ne faydam olursa ne kadar bağımsızlastirabilirsem kâr dedim.
Bu arada sizleri de okuyarak ruhumu doyuruyorum ben sağlıklı olmalıyım ki yavruma katkım olsun.
babyloading87 en çok sana gülüyorum çok yaşa sen 2000 model ikizler burcu kızım var siz çok güçlü kişiliklersiniz. Yengeç burcu kadını olarak kabuguma çekiliyor ve susuyorum karşısında kocan da yengec burcuymus kolaylıklar diliyorum adama
tr_lelli yaşadığım durum isyana düşürüyor beni senin paylaşımların teslimiyetçi ruhun bana iyi geliyor
Canım küvetinde file yokmu ben onun üzerine kıyafetlerinden serip yıkıyordum çok rahat yıkayabiliyordum tek başıma.Kız dün resmen uykuya kafa tuttu.
Babasi geldi yine uyumadi.
Ama sustu sukur babaya kavusunca.
Bende az rahat ettim.
Sonra yikadik doyurdum hatta muhallebisini zor yedi esimin kucaginda uyuya kaldi.
Hala tek yikamaya cesaret edemiyorum aslinda gunduz yikasaydim belki sakinlerdi uyudurdu.
Bende hemen uyudum dedim kimse benden bisi istemesin uyucam.
Yemekde yapamaadim peynirli yumurta yaptim esim zaten sever.
Diyoki bonfile olsaydi bukadar guzel olmazdi ne guzel gitti diyo
Yemek olmayinca germiyo insani bu guzel oluyo
Olsun senin canin sagolsun der.
Kizim sendeki resimlerini yolla bana diyo aksam
Surekli telf. kapaginda kizin resmini yeniliyo☺
Ben isteyken seviyorum ordan onu diyo..
Annem gelie 9 gibi ben cikarim.
Kıza uyandim uyuyamadim
Esimin pesine cikarim bende sabah.
yengeç erkeği de zor, yapar yapar özür diler. yine yapar. ama özür cebindeAnnem yengec,yengecten yengece cok fark var ya
Ay bana kolaylık dilemelisin asıll,kadını atik olur yengecin,erkeği cidden mıy mıy,ben de ikizler o an yapmazsam vazgecerim hevesim kacar.
Cidden cok zorlanıyorm.
Üstüne kız da Aslan geldi tüy dikti
Teyzesi de Aslan .Resmen aynı.
Benim dediğim diyor baska bisey demiyr cocuk.
Öyle napalım idare ede ede gidiyorz birbirimizi:)
Tabi canım sizler çalışıyorsunuz çalışırken geç uyumak bana da ölümdü.Bir de çocukla geç uyumakSen rahat ediyosn iyi tabi
Biz ailecek erken yatıyorz
24.00 de uyusa ertesi gün beni yerden kazırlar
Dün aksm 21.30 da uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?