Küçük Düşün Büyük Olsun!

tesekkur ederim bakiyorum hemen.ne kadar fedakar bi annesiniz masallah diyeyim guzel gunleriniz olsun evladinizla.durumunuz nasil suan

Selam kızlar
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor Ağlayarak izliyoruz
Her yeri kundakliyo adiler.

cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

Kız dün resmen uykuya kafa tuttu.
Babasi geldi yine uyumadi.
Ama sustu sukur babaya kavusunca.
Bende az rahat ettim.
Sonra yikadik doyurdum hatta muhallebisini zor yedi esimin kucaginda uyuya kaldi.
Hala tek yikamaya cesaret edemiyorum aslinda gunduz yikasaydim belki sakinlerdi uyudurdu.
Bende hemen uyudum dedim kimse benden bisi istemesin uyucam.

Yemekde yapamaadim peynirli yumurta yaptim esim zaten sever.
Diyoki bonfile olsaydi bukadar guzel olmazdi ne guzel gitti diyo
Yemek olmayinca germiyo insani bu guzel oluyo
Olsun senin canin sagolsun der.

Kizim sendeki resimlerini yolla bana diyo aksam
Surekli telf. kapaginda kizin resmini yeniliyo☺
Ben isteyken seviyorum ordan onu diyo..

Annem gelie 9 gibi ben cikarim.
Kıza uyandim uyuyamadim
Esimin pesine cikarim bende sabah.

Aa cok gecmis olsun cnm
Biara benim kvde senede bir oluyordu nerdeyse
Korkma hic bisey olmaz Allahın izniyle

Sen rahat ediyosn iyi tabi
Biz ailecek erken yatıyorz
24.00 de uyusa ertesi gün beni yerden kazırlar
Dün aksm 21.30 da uyudum

Bereketli olsunn
Yaa hemsire arkadasım var ,korkuyırm dedi istifa vercekti yasak geldi
2 yasında kızı var.
Aile hekimliğimde calısıyor,bası agrıyan covid miyim diye geliyor dedi
Sizinki iyi denk gelmis

Günooo
Aksam 21.30 da uyuyup 1 de dikilen baby bırakıyorm suraya
Tas kebabı acayip yaktı midemi gece,kalktım tost yaptm yagsız bastırsın diye.
Uyumusum 7.30 da uyandım.
10 tl market;kefir kücük,2 simit ,naneli sakız.
36 tl trendyol;frenc press.
Aksama yemek var.
Belki dolma yaparım biraz.

K kardespayi teşekkür ederim çok naziksiniz. Oğlum otizm spektrumun orta seviyesinde diye düşünüyorum. İhtiyaç dahilinde konuşma var sohbet sınırlı genel anlamda sakin bir çocuk ilaç vs kullanmıyoruz ergenlik döneminde ihtiyaç olursa diye oteliyorum. 44 yaşında emekli oldum ( full fiili hizmet süresi ile çalıştım o yüzden erken emekli oldum 8 yıl öncesine çekti yaşımi)elim ayağım tutarken oğluma ne faydam olursa ne kadar bağımsızlastirabilirsem kâr dedim.
Bu arada sizleri de okuyarak ruhumu doyuruyorum ben sağlıklı olmalıyım ki yavruma katkım olsun.
babyloading87 en çok sana gülüyorum çok yaşa sen 2000 model ikizler burcu kızım var siz çok güçlü kişiliklersiniz. Yengeç burcu kadını olarak kabuguma çekiliyor ve susuyorum karşısında kocan da yengec burcuymus kolaylıklar diliyorum adama
tr_lelli yaşadığım durum isyana düşürüyor beni senin paylaşımların teslimiyetçi ruhun bana iyi geliyor

Annem yengec,yengecten yengece cok fark var ya
Ay bana kolaylık dilemelisin asıll,kadını atik olur yengecin,erkeği cidden mıy mıy,ben de ikizler o an yapmazsam vazgecerim hevesim kacar.
Cidden cok zorlanıyorm.
Üstüne kız da Aslan geldi tüy dikti
Teyzesi de Aslan .Resmen aynı.
Benim dediğim diyor baska bisey demiyr cocuk.
Öyle napalım idare ede ede gidiyorz birbirimizi:)

Canım küvetinde file yokmu ben onun üzerine kıyafetlerinden serip yıkıyordum çok rahat yıkayabiliyordum tek başıma.

yengeç erkeği de zor, yapar yapar özür diler. yine yapar. ama özür cebinde
yengeç kadını eğlenceli olur da !! hep kendine sakladığı bir tarafı vardır tam olarak tanıyamazsın. tabi yengeçten yegece fark var o doğru.
aslanda dünya etrafından dönsün ister, herkes onunla ilgilensin. konuşmayı sohbeti gezmeyi yemeyi içmeyi sever. tabi gölge yanları olumsuzlar yukarda bahsettiğim hepsinde değil ama genelinde öyledir

Sen rahat ediyosn iyi tabi
Biz ailecek erken yatıyorz
24.00 de uyusa ertesi gün beni yerden kazırlar
Dün aksm 21.30 da uyudum
Tabi canım sizler çalışıyorsunuz çalışırken geç uyumak bana da ölümdü.Bir de çocukla geç uyumak çalışırken zor. Ee bir de yorgun düşüyorsunuz akşam da erken uyusun dinleneyim demekte haklısınız. Benim uyumam rahat 2 yi buluyor. Erken uyanmadığımız için de sorun olmuyor. Eşim hiç kahvaltı yapmaz. İşyerinde ona aşçı kadın hazırlıyor. İştahım yok diyor. İşe erken gidiyor. O sebeple 6-7 saat uyku da yetiyor bana. Gündüz uyuyunca oh be diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…